Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty cestopis!

Pridaj videoStunt Battle Europe 2014 - Video

 Zdieľať

Pridané: 02.09.2014 Pridal: woOdy1
Čitatelia: 2964 [Vaše videá - Stuntriding] Dĺžka: 03:40

Prvý ročník medzinárodnej súťaži v stuntridignu STUNT BATTLE EUROPE 2014 je úspešne za nami !

..tak toto ból ale " NÁTER " ! :P :) 16 augusta si v českom meste BRNO mohol okrem kvalifikácie na MOTO GP vidieť aj zmes tých najlepších stuntriderov Z CELEJ EURÓPY.Už samotný názov STUNT BATTLE EUROPE značí že išlo o bitku o trón kráľa Európy v kaskadérskom jazdení na motorke - v STUNTRIDINGU 2014. Len tí najlepší z najlepších sa stretli a " rozdali " si to medzi sebou v neukrutnom boji o tento titul. Štartovacia listina sľubovala naozaj zaujímavý mix rôznych štýlov a nezabudnuteľných mien z celej EU.

Momentálna veľmoc v stuntridingu POĽSKO mala v tomto conteste hneď štyroch zastupiteľov ERNEST KOMOROWSKI, KAMIL NIKLIBORC, RAFAL KANIK a LUKASZ MADEJ, ktorí pred divákmi a náročnou porotou predviedli naozaj štýlové jazdy. Kvalitnú Francúzku školu stuntu prezentovali dve zvučné mená tohto moto športu KEVIN PARUSSINI a JULIEN WELSCH. Našich rakúskych susedov prišli zastúpiť dvaja jazdci KURT RUBIK zo zoskupenia VIENNA STREETROKAZ, ktorí boli hosťami aj u nás na Slovensku počas nášho spoločného vystúpenia na MOTOTV SHOW / ADRENALIN WEEKEND 2014. Druhý spomínaný je MARIO TENGG, ktorý svojou finálovou jazdov prekvapil asi každého zo zúčastnených.No tú naozajstnú, pravú "exotiku" zo sebou priniesol až rider HIROUKY OGAWA z Japonska. Čo tento malý človiečik predvádzal na svojej motorke, je priam nepochopiteľné, slovami až neopísateľné ! Asi aj preto dostal od ostatných jazdcov prezývku " LIETAJÚCI OGY ". Pri našom písaní však určite nemôžeme zabudnúť na kvalitných, domácich jazdcov z Českej republiky akými určite sú aj MARTIN KRÁTKY, ADAM PESCHEL, MIREK FREY, či ZDENEK BELOHLAV.

My, ( štáb MTTV ) sme dostali príležitosť stať sa OFICIÁLNYM CAMERA TEAMOM na tomto jedinečnom podujatí a bez sebemenšieho zaváhania sme odložili všetko bokom. Pretože na túto akciu sme sa naozaj tešili ! STUNT BATTLE EUROPE nieje zaujímavý " iba " tým, že je to medzinárodná súťaž, ale hlavne jeho pravidlami. Jedinečnosť spočíva v tom, že sa jedná o BOJ JAZDCA PROTI JAZDCOVI v takzvanom "PAVÚKOVOM SYSTÉME" vyraďovania.Ak ste si poriadne prezreli mená na tomto grafe, tak už zaručene viete kto sa stal absolútnym víťazom a kráľom Európy v stuntridingu pre tento rok. Pre tých čo nevedia, čo je graf :D prípadne nevedia vysloviť niektoré mená :P Víťazom STUNT BATTLE EUROPE 2014 sa stal MARTIN KRÁTKY ( CZ ), ktorému tento rok naozaj "lepí guma" a po celom svete povyhrával čo sa dalo. Veď rátajte s nami. Tento rok sa Martin stal Vicemajstrom na STUNT GP, Majstrom Českej republiky, a samozrejme absolútnym víťazom a majstrom tohto battlu. My z redakcie MTTV mu k týmto nádherným výsledkom gratulujeme a držíme palce aj do budúcich sezón, pretože STUNT sa posúva každým rokom vpred a konkurencia je naozaj veľká.

Na krásnom druhom mieste skončil MARIO TENGG z rakúska, ktorý vo svojej finálovej jazde predviedol naozaj zložité prvky a dá sa povedať že odjazdil svoju " životnú jazdu" ( jeho najlepšie umiestnenie v doterajšej kariére ).

Po zrátaní bodov porota rozhodla, že na treťom mieste skončil večne usmiaty, japonský rider HIROYUKI OGAWA a ten svoju radosť pochopiteľne vôbec neskrýval.

Počasie moc neprialo, ani organizátorom, ani samotným jazdcom. Chvíľu bolo príjemne slnečno o chvíľu zase padali obrovské kvapky z neba. No na samotnej atmosfére celej akcii to vôbec neubralo. Práve naopak ! Mimo toho, že sa pár krát prerušili niektoré zo semifinálových jázd koli spomínanému dažďu, si diváci mohli pozrieť stuntriding "na mokro". Naozaj veľký rešpekt pred všetkými borcami, ktorý sa venujú tomuto krásnemu, no nebezpečnému športu menom STUNTRIDING !!!!!

Okrem jazdenia na motorkách mohli diváci v rámci show ešte zažiť GLOBUS SMRTI, horiacu LIVING RAMP, či blázna menom RICHARD MOŠNA, ktorý aj na premočenej ploche ukázal, že to na svojej štvorkoľke naozaj vie ! Ak sa vám pači, čo ste čítali, zaručene si pozrite naše OFICIÁLNE VIDEO ZO STUNT BATTLE 2014 a vychutnajte si spolu s nami KVALITNÝ STUNT a neveriteľný EDIT z tohto dňa !

Ku koncu by sme radi ešte poďakovali organizátorom tejto skvelej akcii - NO LIMIT agency za príležitosť vychutnať si túto skvelú akciu naozaj z blízka. Určite si zaslúžia ten najväčší BIG UP zo všetkých ! Pretože zorganizovať tak veľkú akciu s medzinárodnou účasťou si pýta obrovské úsilie a kopec námahy, ktorá veľa krát nebýva docenená. Vieme o čom hovoríme ! ;) Takže veľký dík aj im a veríme, že toto bol iba začiatok !

MTTV - Vidíme sa na STUNT BATTLE EUROPE 2015 !

Náš oficiálny FOTO REPORT z SBE nájdeš TU: http://www.mototv.sk/sk/galeria/stuntbattleeurope2014fotoreport

Ďalšie videá od tohto autora:

▼ Zobraz viac ▼

Súvisiace články:

Diskusia:

Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Súvisiace videá:

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 122909 | Včera: 121991