Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty článok o svojej motorke!

Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 |

17.02.2023 8:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
To sú tie povahy holubičie, ktoré chodia do všetkých sprievodov.
Aj do sprievodu a manifestácie za umiestnenie jadrových rakiet CCCP na územie Slovenska. Pod taktovkou komoušov. Za neúčasť na manifestácii mi vedenie podniku zobralo celú ročnú dovolenku a dostal som A-čko na ten deň.
Dal som mu facku aby som zabrnil bitke.


17.02.2023 9:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Slováčisko ako noha:
SLOVACI uz 30 rokov cakaju kedy ich Rusko oslobodi od tej havede v parlamente a od DEMONkracie. Kludne Rusi strielajte, ale len po domoch Politikov ako je matelko, dzurinda, miklos, parlamente mozete cely rozstrielat.
VIDEO: Na ruské televizi zazněla výzva k úderům proti letištím a logistickým uzlům na Slovensku a v dalších 7 zemích NATO za dodávky tanků a stíhaček Ukrajině! A nešlo o vtip, protože Kreml opravdu zvažuje změnu tzv. úderové doktríny a chce ji rozšířit z letadel nepřítele i na pozemní cesty! Vladimir Solovjov to ve svém pořadu vysvětlil a ani ruští diváci nechápali souvislosti! Slovákům hrozí mobilizace už nejen teoreticky v rámci NATO, ale po výrocích na ruské televizi už docela i adresně!

Huliak pre HS: Je potrebné zastaviť bruselský diktát. Slovensko má na to, aby bolo politicky a vojensky neutrálne
ďalší zhulený slováčik


17.02.2023 10:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ďalší vojnový slovenský expert:
Celkovo sa podľa dôveryhodných správ straty AFU blížia k 500 000 a rastú neudržateľným tempom. Na druhej strane, správy o 100 000 ruských mŕtvych sú takmer určite divoké preháňanie zo strany Ukrajiny. BBC sa pokúsila tieto čísla overiť a na základe rozsiahleho vyhľadávania v pohrebných oznamoch, verejných záznamoch atď. našla len približne 20 000 potvrdených ruských mŕtvych.[/i]

[i]Navyše sa zdá pravdepodobné, že Rusko pripravuje ničivú ofenzívu s obrovským množstvom mužov, tankov, obrnených transportérov, delostrelectva, vrtuľníkov, dronov a lietadiel.

Táto ruská armáda nie je tou istou armádou, ktorá pred rokom napadla Ukrajinu. Je oveľa lepšie vycvičená, vedená a vybavená. Poučila sa z chýb, ktoré urobila počas svojej prvej invázie vo februári minulého roka. Ukrajina by nemala očakávať, že tieto chyby zopakuje.

Hmm. V prvej fáze bojovali PROFESIONÁLNI vojaci a víťazili ÚSTUPOM. Teraz prišli záložáci a za dva mesiace ich vycvičili lepšie ako profesionálov.
Profi vojaci mali vojenské vybavenie. Záložákom bábušky štrikujú ponožky, rodiny im kupujú lekárničky a nepriestrelné vesty. Tak sú LEPŠIE vybavení ako profi armáda.

Znamená to všetko, že fandím ruskému víťazstvu na Ukrajine? Nie, len sledujem fakty na mieste a upevňujem ich, aby som mohol vykonať objektívnu analýzu.

Táto analýza ma vedie k presvedčeniu, že Rusko vojensky zvíťazí. Západná vojenská pomoc môže predĺžiť boje, ale neovplyvní konečný výsledok. Len oddiali nevyhnutné a zbytočne zabije oveľa viac ľudí.


Má to chlapec riadne v hlavičke poprehadzované. To je len jeho túžba aby vyhral jeho báťuška Puťocár.


17.02.2023 10:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ešte k tomu je to aj právnik znalý vojnového práva:
Mimochodom, Rusko má plné právo zaútočiť na tie krajiny NATO, ktoré dodávajú zbrane Ukrajine.


17.02.2023 11:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalší slovenský expert. V riti bol a hovno videl:
To je síce pekné, že si tie kapacity tak plánujú, ale Rusko má v príprave 8 ročný náskok, má výrobnú ekonomiku a štát vlastní vojenský priemyselný komplex. Západ má ekonomiku služieb s priemyslom presunutým do Ázie, zbrojný priemysel je sprivatizovaný a teda očakáva profit a teda predražený a západ nemá finančné rezervy, čo sa rieši navyšovaním dlhových stropov a emisiou nekrytej meny, čo spôsobí iné problémy.

A ci pyčo :-O


17.02.2023 14:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hovorím že na slovensku sú náckovia.
www.nasivka.com/d/slovakia-plesnivec-vysivana-nasivka-1...
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj udelil čestný titul 10. samostatnej horskej útočnej brigáde za jej úspechy v bojoch proti ruským silám. Najnovšie bude jednotka známa pod názvom Edelweiss.


17.02.2023 16:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocá povie že si vyzvedač ( bez dôkazu) a ty musíš dokázať že nie si .
Čekisti povedia že si špión a ty musíš dokazovať že nie si ( to je samozrejme nedokázateľné) tak ťa postavia k múru a odbachnú.
Spojené štáty by mali dokázať, že nestoja za zničením plynovodov Nord Stream, ktoré spájajú Rusko so Západnou Európou. Vyhlásila to ruská ambasáda v USA, tvrdí agentúra Reuters. Moskva považuje zničenie plynovodov vlani v septembri za „akt medzinárodného terorizmu“ a nedovolí, aby bol zametený pod koberec, dodala ambasáda vo svojom vyhlásení.

Ambasáda sa odvoláva na článok amerického investigatívneho novinára Seymoura Hersha, ktorý s odvolaním sa na nemenovaný zdroj napísal, že sabotáž plynovodu majú na svedomí Američania, konkrétne potápači amerického námorníctva na príkaz prezidenta Joe Bidena.


…Eugenickému záření odolává jen zhruba 10 až 15% populace, na které toto záření nepůsobí, případně působí jen mírně…“

Tuto myslenku popularizuje uz aj pan profesor Stanek, ktory urcite vie o com hovori.


Ja si kúpim toto a Stanek môže ísť do prdele.
90% šungit + 10% kremeň a pyrit. Tento kameň je starý dve miliardy rokov. Pochádza z jediného miesta na svete, z Ruska oblasť Karélia.
Ľudské telo je elektromagnetickej povahy. Žiarenie z mobilného telefónu pracuje v pásme rádiových frekvencií podobných ľudskemu vyžarovaniu a tým spôsobuje patogénne účinky na telo.
Šungit slúži k ochrane pred účinkami elektromagnetického žiarenia , ktoré má negatívny vplyv na ľudský mozog a na celý organizmus. Šungitová doštička sa prilepí na mobilný telefón. Chráni pred škodlivým vyžarovaním mobilného telefónu.


To by sa hodilo. No ale Stanek by skončil už ako spermia na plachte.

Eugenika všeobecne je cielené kríženie ľudského druhu na posilnenie určitých vlastností. Dnes je to veda, ktorá sa zaoberá zlepšovaním ľudského genofondu.

V užšom slova zmysle je eugenika teória, ktorú založil v 19. storočí britský psychológ Francis Galton. Eugenici verili, že prísnym výberom jedincov, ktorým sa dovolí mať deti, sa dá vytvoriť silná rasa. Eugenici preto argumentovali, že spoločnosť by mala od plodenia detí odradiť tých svojich členov, ktorí sú „neschopní“ buď fyzicky, mentálne alebo sociálne.


Asi by nás bolo na Slovensku tak počítam 50 000. :-D


17.02.2023 21:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

24. septembra 2017 bol Pavel Podolay zvolený poslancom Nemeckého spolkového snemu za stranu Alternatíva pre Nemecko.

Kritik postoja EU voči Putinovsku:


Vznikla v roku 2013 ako pravicovo liberálna a voči EÚ skeptická strana. V júli 2015 sa pod vedením Bernda Luckeho oddelilo ekonomicko-liberálne krídlo, ktoré sa sformovalo ako strana Aliancia za pokrok a prebudenie (Allianz für Fortschritt und Aufbruch, ALFA), zatiaľ čo drvivý zvyšok strany pod vedením Frauke Petry a Jörga Meuthena sa výrazne posunul doprava. Bezprostredne po voľbách do Bundestagu v roku 2017 opustila AfD aj vtedajšia predsedníčka strany Frauke Petryová a vstúpila do Modrej strany, ktorú iniciovala. V januári 2022 opustil AfD aj Jörg Meuthen a s okamžitou platnosťou odstúpil z funkcie predsedu strany, keďže strana sa vyvinula veľmi doprava s totalitnými prvkami a z veľkej časti už nestála na pôde slobodného demokratického základného poriadku[12].

Na základe skepticizmu voči EÚ a nacionalizmu existujú v AfD rôzne, čiastočne protichodné vnútrostranícke združenia, neformálne stranícke krídla a individuálne názory. Okrem národne konzervatívnych, ekonomicky liberálnych, hodnotovo konzervatívnych, kresťanských fundamentalistických a priamo demokratických síl, ktoré zostali po rozdelení strany, sa vo vnútri strany zorganizovali členovia, ktorí reprezentujú autoritárske, nacionalistické, homofóbne, antifeministické, antisemitské a historicko-revizionistické postoje.

Oficiálne rozpustené, ale stále aktívne völkisch-nacionalistické krídlo okolo durínskeho krajinského lídra Björna Höckeho sa považuje za zhromaždisko pravicovo-extrémistických síl v strane. Vo vnútrostraníckych hlasovaniach v roku 2019 dokázal za seba získať až 40 % delegátov. Viaceré krajinské združenia a iné časti strany udržiavajú väzby na nové pravicové skupiny, ako je krajne pravicové hnutie Identitarian a islamofóbna organizácia Pegida. Od roku 2018 sú pod dohľadom rôznych štátnych orgánov na ochranu ústavy. V marci 2022 správny súd v Kolíne nad Rýnom na základe sťažnosti AfD rozhodol, že Spolkový úrad na ochranu ústavy môže aj celú stranu klasifikovať ako podozrivú z pravicového extrémizmu a sledovať ju[13].



AfD je jedinou stranou v nemeckom Bundestagu, ktorá pochybuje o tom, že klimatické zmeny spôsobuje človek, keďže to nepovažuje za vedecky dokázané[14].

Vo voľbách do Európskeho parlamentu v roku 2014 sa AfD po prvýkrát podarilo dostať do nadregionálneho parlamentu. Následne sa dostala do všetkých nemeckých krajinských parlamentov a po voľbách do Bundestagu v roku 2017 do 19. nemeckého spolkového snemu so ziskom 12,6 % hlasov. Medzitým bola treťou najsilnejšou silou v Bundestagu a zastúpená vo všetkých krajinských parlamentoch, ale od roku 2020 utrpela v každých spolkových alebo krajinských voľbách straty, niektoré z nich výrazné. Od spolkových volieb v roku 2021 bola AfD len piatou najsilnejšou silou a v krajinských voľbách v Šlezvicku-Holštajnsku v roku 2022 bola po prvýkrát vyradená zo zemského parlamentu, pretože nedosiahla päťpercentnú hranicu.

Ako keby som čítal správu o NSDAP .

marečku Pavol Podalay je tvoj človek.


17.02.2023 22:00

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Prečo Puťocár už nestriela Kindále?
Verzia jedna. Rakety sú príliš drahé na to, aby sa dali použiť na nedôležité rozptýlené nepriateľské ciele. Predpokladá sa, že kvôli zložitosti výroby sa v Rusku vyrobili maximálne tri-štyri desiatky rakiet, ktoré sú údajne jednoducho opatrované v prípade vstupu do vojenskej konfrontácie s NATO.


18.02.2023 8:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Podľa jeho slov “Nórsko malo záujem na raste príjmov, a teda na zvýšení objemu dodávok energie do EÚ, do toho istého Nemecka. A čo vidíme po skončení misie? Nórsko to dokázalo. Jeho (energetický) vývoz rástol na pozadí výrazného nepriateľstva voči Rusku.”
Nórsko vyhodilo do vzduchu NS 1 v dobe kedy bolo rozhodnuté že EU nebude odoberať od Puťocára plyn a NS2 nemci odmietli spustiť.

Aké perfektná dedukcia slováčiska odborníka z hlavných správ.


18.02.2023 8:54

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Čo vieme o útoku Ukrajiny proti Rusku? Napríklad aj to, že Praha o ňom vedela dávno pred ruskou operáciou. A vyzerá to tak, že ho aj podporovala

Tak je vlastne opačne povedal slováčisko odborník. Všade bol a všetko vie a všetko videl a čo nevie si vygoogli.


18.02.2023 9:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: tvoj homo-fašistický DenníkN o tom nepísal ?
Nepísal o tom ,že Rusi majú Ukrajinské plány na útok na územia Donbasu a Krymu ? Že USA/NATO vyzbrojení Ukrajinci už minulý rok tiahli na Donbas a chceli ho dobyť ? :-)

Ty rozumieš písanému textu ,prečítaj čo sa tu píše a odpovedz konečne !
"Nedávno sa zistilo, že krátko po začiatku konfliktu sa Rusko a Ukrajina rozhodli sadnúť si za rokovací stôl a takmer sa dohodli, ale potom zasiahla administratíva Joea Bidena a ukrajinská strana rokovania zastavila,“
povedal moderátor „Fox News“ Tucker Carlson začínajúc rozhovor s bývalou demokratickou kandidátkou na prezidenta Tulsi Gabbardovou.

Carlson objasnil, že podrobnosti ukrajinsko-ruských rozhovorov nedávno prezradil bývalý izraelský premiér Naftali Bennet, ktorý povedal, že to bol Biely dom, ktorý zabránil nastoleniu prímeria, lebo vraj je potrebné „pokračovať v úderoch na Putina“.

Pozri obrázok


18.02.2023 9:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko: Pozri obrázok

Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (18.02.2023 9:31)


18.02.2023 10:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Nemecká AfD žiada vyhostiť USA z Nemeckého územia -v súvislosti s podozrením útoku USA na plynovod NS - teda útokom na samotné Nemecko a EU :-))) [dobre]
Takže nebuď smiešny s "NSDAP" splaškami SorosUSAliberal fašistov I-GRR

Ďalší kritik z Írska asi tiež nejaký hnusný nacionalista z Európy:
Europoslanec z Írska kolegom: „Áno, ste len na smiech, všetci sa trasiete pred USA“
17.02.2023
Wallace upozornil na skutočnosť, že EÚ ignorovala vyšetrovanie novinára Seymoura Hersha o možnom zapojení Spojených štátov do organizovania bombových útokov.

„Bol to úmyselný teroristický útok na kritickú európsku infraštruktúru,“ protestoval poslanec.

Pripomenul, ako šéfka Európskej komisie Ursula von der Leyenová sľúbila, že na mimoriadnu situáciu na „Nord Streame“ najrozhodnejšie zareaguje.

„Stala sa EÚ natoľko podriadená impériu USA, že sa ich ani nemôžete opýtať, či to urobili? Ste skutočne na smiech (v origináli – fucking joke),
“ povedal poslanec.


18.02.2023 10:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Len tak mino toto je z Indie, ako si dával RU spojenca, článok je z minulého roku, Marečku len keď pozrieš na tú tvoju tabuľku musíš vedieť že je to... :
The Russian invasion of Ukraine has produced a deluge of analyses and commentary on the role of the battle tank. Most of the debate around the battle tank has centered on whether it has reached obsolescence given the decimation of Russian tanks forces. It is estimated that 1,400 tanks of the Russian Army (RA) have been destroyed in the ongoing war between Ukraine and Russia. This same analysis concedes that a large number of Russian tank losses are due to a combination of partial damage and abandonment or outright capture. The Indian Army (IA) for its part has not made any official statement, let alone present and release an analysis on the relevance or the irrelevance of the battle tank in India’s Order of Battle (OB) in the wake of the performance of the armoured forces of the Russian Army’ (RA).


18.02.2023 11:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Svet je plný marečkov:
Odkedy je Donbas a Krym Putinovsko?
Podľa vašej marečkovskej logiky k tebe vtrhnem do baráku ( ak vôbec nejaký máš) dolámem ti ruky a s celou rodinou ťa pošlem do pizdy. Stačí keď vyhlásim že si ma chcel napadnúť ( dôkazy Puťocár nepotrebuje, stačí mu tvrdenie pripečeného novinára a tajomný anonymný pisateľ) a dom si dám zapísať na kataster a ty budeš držať hubu.
Hranice Ukrajiny ako zvrchovaného štátu -ktoré POTVRDILO Putinovsko PÍSOMNE zmluvou ( to už neplatí ak to vyhovuje Puťocárovi) sú pre mňa NEZMENENÉ .
Ale to ty nedokážeš nikdy v živote pochopiť a hlavne vyjadrenia politikov, ktorí zneužívajú situáciu na svoj prospech pretože na svete je marečkovcov plná pi.a a sú ochotní počúvať to čo im v blbých hlavičkách rezonuje ako svoj názor.
Ste ako ťavy. Stačí ak prvá ťava jebne do jamy a všetky ťavy pôjdu za ňou bez rozmyslu.

Ty rozumieš písanému textu ,prečítaj čo sa tu píše a odpovedz konečne !

Ja ti sústavne predkladám argumenty a fakty, ktoré odporujú tomu čo tu nagoogluješ ale ty si mi neodpovedal ani na jednu jedinú otázku.

Každá teória ( a tá Heršova je len a len teória) sa ukáže ako pravdivá až predložením viditeľného dôkazu tak ako pozorovania potvrdili Einsteinovu teóriu.
Do mojej hlavy nejaký americký blbeček ( tak ako tí čo išli rozbíjať kapitol) sračky nenatlačí.
A hlavne si daj pozor ak niekedy pôjdeš ďalej z vaľaľu aby si nedošiel na koniec zemeguľa a neprepadol cej okraj.
Ale zase peké sobotné ránko :-D


18.02.2023 11:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Debilita naozaj nemá hranice:
Slovenský štát vyhlásil VOJNU USA a tento debil vypisuje toto:
Už sme takýchto vojnychtivých zradcov, štváčov, kolaborantov, zločincov a fašistov tu mali, ktorí sa pchali Anglosasom do zadnice. Vojaci potom v Rusku prebehli na stranu pravdy, na stranu Ruska, kde v Buzuluku vytvorili armádny zbor. A potom hnali fašistickú háveď a zberbu vrahov zo Slovenska preč. Všetci tí "hrdinovia" potom zdúchli, bežali odušu preč. Buď cez Rakúsko, alebo cez Vatikán - Krysie cesty.

A toto je tiež výkvet Slovenska:
To však vôbec nie je pravda. Existuje viacero výkladov Tisovho pôsobenia, ktoré majú svoje vedecké a ideové opodstatnenie. Nko však prezentuje názor niekoľkých vybraných odborníkov ako názor celej historickej obce.
Tiso a aj Bandera sú pre mnohých kontroverzné a rozporuplné osobnosti. Ich vnímanie je v dnešnej spoločnosti do veľkej miery skutočne deformované komunistickou propagandu. Pri oboch by sme sa mali pokúsiť o objektivitu.

Tiso je OK ale Bandera nie a teraz sú Ukrajinci všetci banderovci:
Nikdy nebudeme bojovať proti bratom Rusom. Už sme to urobili 2 x a vždy sme sa nakoniec pridali k nim. Naša zločinecká lúza na čele štátu nevie akú máme históriu a aký vzťah k Rusku? Za Banderovských fašistov môžu ísť bojovať vojnoví štváči typu Naď, Smatana, Heger,Matovič a spol.!!!!

Ďalší inteligent:
na slovensku falsuje volby ESET !! Nepotrebujeme izraelcov.
ESET nescitava hlasy,ale zabezpecuje prenos dat z jednej scitavacejk bunky do druhej, napr. mestska volebna komisia zrata hlasy a posiela to do okresneho scitavacieho okrsku. A tie data co posielaju s volebnymi hlasmi, idu cez ESET !! ESET moze tie data cestou pozmenit ako chcu. Rovnako idu scitane data z okresneho okrsku do krajskeho- a zasa cez ESET a z krajskeho to ide do statnej volebnej komisie- a zasa to ide sez ESET !!!!!! Cize ziidia v ESETE maju milion moznosti menit pocty hlasov.KONIEC PRIBEHU !!



18.02.2023 11:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Výsledok rokovania Puťocára s Lukašenkom:
„Poľsko a pobaltské štáty čakajú na vypuknutie ozbrojeného konfliktu na území Bieloruska, ktorý bude vyprovokovaný s cieľom zmocniť sa časti našej krajiny. Chceli to dosiahnuť ešte v roku 2020,“ tvrdí bieloruský vojenský expert Alexander Alesin

Asi sa čoskoro začne Bielorusko BRÁNIŤ.


18.02.2023 11:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: a odkedy je Srbské Kosovo Albánsko Americko ?? ;-)
Tam všetko chápeš dokonca ponimaeš a tu už nechceš :-D

ty len stále drísceš a neargumentuješ , ty argumenty dôkazy naschvál nevidíš aby si si tu vytváral obraz zlého Puťocára ktorý len tak z nudy napadol načisto nevinnú Ukrajinu [zle]

Rusi majú určite viac spoločné a bližšie k svojim historickým územiam a obyvateľstvu Donbasu ako USA z druhej strany zemegule k Albánskej menšine v Srbsku!!!

A nebudem tu dookola argumentovať plánmi USA na získanie štátov území bývalej ZSSR okolo Ruska,
o ktorých básnili kedysi Britskí a teraz básnia Americkí imperialisti!!

TU JE dôvod prečo Biden prekazil rozhovory Ukrajincov s Rusmi a tlačil Ukrajinu do vojny proti Rusku .
Nie preto USA investovali miliardy do Ukrajincov aby vojna nebola !

USA je vojnový štváč a imperialistická sviňa ktorá priniesla vojnu do Európy a zavinila úpadok našej ekonomiky a celá EU stratila navždy konkurencieschopnosť vo svetovom meradle. Ale to nevadí hlavne že USA si napcháva vrecká za výrobu predaj zbraní munície a predaj LNG tupým podriadeným ovciam v EU :-) :-P

t.me/neCT24/24993 „Teď jsme v horké válce s Ruskem," říká americký politolog Ian Bremmer.


Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (18.02.2023 12:00)


18.02.2023 12:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A hlavne že tie tupé podriadené ovce kupovali plyn a ropu od Puťocára a tak financoval 55 % rozpočtu Putinovska. Ďalších 15% do rozpočtu išlo z výnosov kapitalistických firiem, ktoré v Putinovsku postavili závody technicky na úrovni 21 storočia . Videl som ako vyzerala priemyslová výroba v Putinovsku a tie sprosté ovce v Putinovsku 20 rokov kupovali odo mňa technológie a financovali môj plat a dôchodok.
Ty si myslíš že USA nám teraz predávajú LNG vo výške 50% rozpočtu USA?
Mal by si si do toho medeného disku narobiť zopár nových dierok. Točíš kolom do kola tú istú obohranú pesničku.


18.02.2023 14:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A máme tu sobotnú chviľku kokot.zmu od troch koko.tov:
11.marec 1995: do funkcie generálneho tajomníka ÚV KSSZ bol zvolený oportunista Michail Gorbačov, ktorého slabiny USA využili na víťazstvo v studenej vojne medzi USA ZSSR.
25.december 1991: USA sa podarilo rozvaliť ZSSR. Vznikla Ruská federácia s režimom proamerického prezidenta RF Borisa Jeľcyna. Začala sa amerikanizácia Ruska.
31.december 1999: do funkcie prezidenta RF nastúpil Vladimír Putin. Začal sa proces ruskej národnej obnovy. Ekonomické a politické štruktúry Ruska sa začali očisťovať od americkej kontroly.
2003: pokus USA o zvrat vývoja v RF aktivizáciou tzv. jeľcynovských oligarchov /Chodorkovskij a spol./ skončil neúspechom; Putin nastúpil druhý prezidentský mandát.
10. FEBRUÁR 2007: VLADIMÍR PUTIN OZNÁMIL NÁVRAT RUSKA DO POZÍCIE SVETOVEJ SUPERVEĽMOCI.
7.máj 2008: do funkcie prezidenta RF sa dostáva „Putinov človek“ D.Medvedev. USA strácajú posledné nádeje na obnovenie kontroly USA nad Ruskom. Obnova Ruska pokračuje.
4.marec 2012: Putin sa vracia na pozíciu prezidenta RF. Začína obdobie studenej vojny medzi USA a RF. Rozbieha sa kolotoč protiruských sankcií a príprava proxy vojny proti Rusku na Ukrajine.
21. november 2013: začiatok protiruského puču v Kijeve.
22.február 2014: nacionalisti protiprávne zbavili funkcie demokraticky zvoleného ukrajinského prezidenta Janukovyča. Ukrajiny sa zmocňuje nacionalistický neobanderovský režim, zameraný nepriateľsky voči Rusku; začína sa ozbrojený konflikt tohto režimu s Ruskom; proxy vojna USA proti Rusku prerastá zo svojej „studenej“ fázy do fázy „horúcej“.
14. marec 2014: charkovský masaker: banderovci zmasakrovali prvých ruskojazyčných obyvateľov; 16.marec 2014: obyvatelia Krymskej republiky sa v drvivej väčšine prihlásili k pripojeniu k Ruskej federácii; 7.apríl 2014: vznik DNR a LNR; 15.apríl 2014: začiatok občianskej vojny na Ukrajine; kyjevský režim začína vojenskú inváziu do ruskojazyčného Donbasu; 2.máj 2014: odesský masaker: upálenie desiatok ruských aktivistov v mestskom dome odborov; na územiach kontrolovaných kyjevským režimom ozbrojený odpor proti Kyjevu končí; neobanderovský režim začína na Ukrajine masívny proces ukrajinizácie a protiruskej nacifikácie obyvateľstva.
12.február 2015: podpis 2.minských dohôd o mierovom urovnaní situácie na Donbase; pokračovanie ostreľovania DNR a LNR kyjevským delostrelectvom. Ukrajinskú armádu masovo vyzbrojujú a cvičia krajiny NATO.
25.júl 2021: Kyjev oficiálne oznámil, že odstupuje od minských mierových dohôd.
oktober 2021: Zelenskij naznačil možnosť skorého vstupu UA do NATO; prejavil záujem o vývoj vlastných jadrových zbraní a vznik základní USA na území Ukrajiny.
24. február 2022: začiatok špeciálnej vojenskej operácie OS RF na Ukrajine.
29.marec 2022: stroskotanie mierových rokovaní RF a UA v Turecku pod tlakom nesúhlasu USA a V.Británie.
apríl 2022: vojenských konflikt Ukrajiny a Ruska sa mení na konflikt medzi Ruskom a USA/NATO. Vojna medzi Ruskom a USA de facto začína.
– Ďalšie míľniky faktickej vojny medzi USA a Ruskom napíše najbližšia budúcnosť. Rusko bolo po porážke ZSSR v studenej vojne cca 10 rokov pod kontrolou USA. Po nástupe V.Putina do funkcie sa asi 7 rokov pokúšalo o rovnocenné vzťahy s USA a Západom. Od roku 2007 t.j. 16 rokov je Rusko v otvorenej ideologickej vojne s USA. Od roku 2014 sa ideologický konflikt mení na obchodný, s využívaním protiruských sankcií. Od februára 2022 sa konflikt ďalej vyhrotil do podoby horúcej proxy vojny, ktorá ale čoraz viac nadobúda charakter horúcej PRIAMEJ vojny.
Zápas USA s Ruskom trvá de facto 23 rokov. Na jeho začiatku bolo Rusko zruinovaná krajina, ktorej zdroje sú v rukách Západu alebo prozápadných oligarchov a ruská armáda je na pokraji rozpustenia. Dnes, na konci tohto ani nie 23 ročného obdobia je 150 miliónové Rusko schopné čeliť nielen ekonomickej vojne všemocného Západu /s miliardovou populáciou/ale aj armádam pod kontrolou Západu, vyzbrojeným tými najlepšími zbraňami, aké je Západ schopný vyrobiť a vyvinúť.
Zaujímavý historický posun. – Čo si myslíte o ňom vy ?


Jedna mozgová bunka s kosákom a kladivom.


18.02.2023 17:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: takže stále si naschvál slepý ?

Z Ruskom celá EU úplne v pohode desiatky rokov obchodovala , to sa nepáčilo USA . Je X vyjadrení Amerických hajzlov ktorí to kritizovali a snažili sa to prerušiť.

Ukrajina je len prostriedkom USA ... nebudem sa sto krát opakovať .
USA je najšpinavšia špina na zemi , ktorá sleduje a dokáže poškodiť aj spojenca len aby mali profit ! Vždy si odpľujem keď vidím Americkú vlajku
Pozri obrázok


18.02.2023 17:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

krampus
 Geriatrik 

Ikona

....... Vždy si odpľujem keď vidím Americkú vlajku .......

Nuž, nechcel by som mať tvoju výchovu a mozgový potenciál.


18.02.2023 18:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


18.02.2023 18:42

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
odpovedz mi na jednu jedinú otázku konečne.
Aký je rozdieľ medzi USA základňami v krajiách NATO a jadrové hlavice už EXISTUJÚCE na hraniciach Putinovska a medzi krajinou ktorá NIE je v NATO, nie sú tam základne USA ani jadrové hlavice ( odovzdala ich všetky PUŤINOVI ako dôkaz ze NEBUDE ohrozovať Puťocára. ( A spravili kurva chybu. Rusovi ( politikovi) sa NEDÁ veriť ani keď vysí na šibenici.)

Že by v tom, že si kokotko Puťocár myslel na základe ruských kolaborantov a hajzlov, ktorí vyzbrojení a podporovaní Puťocárovou armádou obsadili krajinu kde žili a zabrali časť územia zvrchovaného štátu na základe vymyslenej genocídy a vraždenia , pičovín o hrozbe útoku na Putinovsko ,že ho budú všade na týchto územiach vítať ako osloboditeľa.
Hovno. V Dombase a okolí som ukrajinštinu počul možno dva tri krát a to spôsobom ako naši maďari. Keď zistili, že hovoríš Ukrjinsky tak prešli na ukrajinštinu a inak som všade rozprával len a len po rusky .Detto v Luhansku a na Kryme.Ani na obchodoch neboli Ukrajinské názvy a večer som na hoteli pozeral asi 5 ruských programov a LEN JEDEN jediný v ukrajinštine.
Bol si v riti, hovno vieš a plávaš v sračkách na vode od Staneka a podobných chujov.

Takže čakám tvoju odpoveď na moju priamu a výsostne logickú otázku ohľadom približovania NATO k Puťocárovým hraniciam v súvisloti s napadnutím Ukrajiny Puťocárom.

A ešte mám jednu otázku.
Koľko veci by si musel hodiť do smetiaku vyrobených v USA ktoré máš momentálne doma?
Asi v prvom rade PC.
A ešte na koniec. Ak by USA nepodporovala CCCP a Stalina, tak hutoríš nemecky ty jebo.


18.02.2023 19:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto je tiež utláčaná menšina:
???? Aláírásgyűjtéssel tiltakozunk Rastislav Káčer szlovák külügyminiszer uszító kijelentései ellen! Felszólítjuk őt kérjen bocsánatot és mondjon le!
???? Ez az alulról jövő kezdeményezés Viola Miklós, a Szövetség országos elnökségi tagja és mint a Gútai, Varjú Péter, a Csallóközaranyosi, Markovics János, a Keszegfalvai Helyi szervezet elnökei által indult.
Tisztelelettel kérjük, a helyi szervezeteinket, a polgármestereinket, a civil és társadalmi szervezeteket, Szlovákia polgárait csatlakozzanak hozzánk és aláírásgyűjtéssel támogassák ezt a tiltakozást. ????
???? Az aláírások gyűjtésének koordinálását Zink Vass Nóra, komáromi járási titkár végzi. Kérjük, foduljanak hozzá bizalommal a következő

Štúdia odhalila, že v písomnom styku nepoužívajú menšinový jazyk v komunikácii s úradmi (majú zabezpečené právo ho pužívať) pretože NEVEDIA písať a hlavne NEPOZNAJÚ spisovnú maďarčinu a slová, ktoré sa nepoužívajú v šenku.
Sú tak utlačovaní že v obci stačí 20% slovom DVADSAŤ percent maďarov a názov obce musí byť aj maďarsky a na úrade musí byť osoba ovládajúca maďarčinu.
Demokracia na Putinovský spôsob. 20 je viac ako 80.
Takto to presne chceli rusi na Ukrajine a poslali ich do Puťocárovej riti. Teraz im Puťocár posiela granáty a rakety na hlavy. Už sú spokojný.

Čo tu skáču do Káčera???
Maďari žiadajú, aby bola ich komunita uznaná za štátotvornú a aby mohli slobodne používať svoje národné symboly, akými sú hymna či vlajka. Chcú tiež zabezpečenie rovnocennosti jazyka na území obývanom maďarskou komunitou.

Žiadne drízdy ale realita:
Najradikálnejšie plány predložili maďarské menšinové strany v Rumunsku. Podpísali spoločný program, v ktorom požadujú územnú, administratívnu a kultúrnu autonómiu v Sedmohradsku.

Pre Rumunov je kontroverzná a neprijateľná najmä územná autonómia. Doteraz ju požadovali len nacionalisti. Po novom je oficiálnym programom všetkých troch maďarských menšinových strán (vrátane občiansko-liberálnej).

V tejto hre pritom nejde len o Rumunsko. Problém bude širší. Časť maďarských nacionalistov má podobný apetít aj v ďalších krajinách. Vrátane Slovenska.


Že by ano?
Aj „politický prejav Viktora Orbána bol symbolickým trhaním Trianonskej mierovej dohody a mobilizáciou síl. Dával si pozor, aby to neprehnal. No vo výsledku svetu odkázal, že povojnový poriadok je pre Maďarov neprijateľný. A dočasný.“ (

SMK predložila premiérovi Matovičovi Memorandum maďarskej komunity. Hlavnou požiadavkou je vytvoriť na Slovensku územnú autonómiu, resp. samosprávne „Maďarské okolie“, ktoré by spravovali Maďari. Okrem toho SMK žiada uznať Maďarov ako štátotvorný národ priamo v Ústave. A akceptovať dvojaké občianstvo (okrem slovenského aj štátne občiantsvo Maďarska).

[i]Nasledovali vyjadrenia predstaviteľov maďarskej vládnej koalície, že treba „uvažovať o vytvorení nového mierového poriadku“ a o opätovnom rokovaní o trianonských dohodách. Aj to, že v roku 1995 sa skončí platnosť Jaltskej dohody a že „sa tým potvrdí niečo, o čom sme vždy hovorili, že je to nespravodlivosť, ktorá nás postihla“. Ešte i to, že maďarské hranice neboli v Trianone uzavreté so Srbskom či Slovenskom a že uzavretie medzištátnej zmluvy medzi Maďarskom a Ukrajinou, ktorá obsahovala garantovanie hranice, nemôže byť precedensom pre zmluvy s ostatnými susednými štátmi.[/i]

Idí v pizdu.


18.02.2023 20:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase debílek , ktorý nedokáže rozlíšiť medzi výcvikom vojakov cudzej armády-Ukrajinskej- na našom území a posielaním slovenských vojakov do bojov na Ukrajinu.
.
Debilizmus je ako Jackova fazuľa.
Rastie do nebezkých výšin.
realista1.blog.pravda.sk/2023/02/18/chcu-poslat-na-ua-u...


18.02.2023 20:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: krampus: jednoduchá štatistika ; USA od konca 2. sv. vojny do roku 2001 iniciovali 81 % ozbrojených konfliktov na svete. Z 248 ozbrojených konfliktov medzi rokmi 1945 a 2001, ku ktorým došlo v 153 regiónoch sveta 201 iniciovalo USA.
Proti niektorým vojnám sa dokonca postavili spojenci USA.
USA zabíjali ďalej aj po roku 2001 Afganistan ,Srbsko, Sýria, Irak, Líbya ... teraz majú pazúry na Ukrajine
Tebe to nestačí , nestačí a nepresvedčí ťa hospodársky úpadok Slovenska a celej EU ?

egres čo tu zas trepeš ; mne sa zdá že ty nie si skutočný, ale ťa niekto vymyslel :-D

Dokonca ospravedlňuješ nacizmus Ukrajincov, Edelweiss s rovnakým menom tu vraždil Slovenských partizánov, civilov ! Hanba celému zhnitému systému a jeho prisluhovačom, toto je neospravedlniteľné! I-GRR
Pozri obrázok


18.02.2023 20:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Koľko ľudí vo svete vie, že nejaké komando nieslo názov edelweis?
To asi treba chatu v Tatrach zbúrať. Vo ˇšvajčiarsku vidíš názov edelweis na každom kroku

A zase si mi neodpovedal pretože by si len potvrdil Puťocárovu debilitu.
Lebo v súčasnej dobe, keď je NATO naplno zapojené do vojny na Ukrajine, je práve táto otázka najdôležitejšia. Čo bude, ak NATO na Ukrajine prehrá. Nevznikne pre členov NATO nebezpečnejšia situácia ako keby sa do vojnového konfliktu nezapojili?

Tie konflikty začaté USA asi myslíš takéto.
NATO nie je na Ukrajine ale asi vojnu prehrá.
To je tak ako z tvojou šedou a bielou mozgovou hmotou. Šedú nemáš a biela stačí maximálne tak na otáčanie krkom.. Ja som možno vymyslený ale ty si vyplotený.


19.02.2023 8:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

psycháč vypisuje :
Nie sú tam vítaní. Spolu s ukrajinskými utečencami vstupujú do Poľska aj desaťtisíce ukrajinských neonacistov, fašistov a banderovcov. Zverstvá ukrajinských banderovcov počas Volynského masakru


Katynský masaker je pomenovanie masových vrážd poľských vojakov a civilistov počas druhej svetovej vojny, spáchaných sovietskou tajnou službou (NKVD) a armádou. V Katynskom lese (neďaleko obce Katyň) bolo začiatkom roka 1940 NKVD popravených asi 20 000 - 26 000 zajatých poľských dôstojníkov, policajtov, kňazov a príslušníkov inteligencie, ktorí boli odvedení do ZSSR počas obsadenia a neskoršej okupácie časti Poľska v roku 1939. Tento vojnový zločin je jednou z najväčších tragédií v novodobých dejinách Poľska a stále zaťažuje poľsko-ruské vzťahy.

Spomedzi miliónov ukrajinských utečencov prišli do Poľska aj desaťtisíce agresívnych ukrajinských neonacistov, fašistov a banderovcov, často otvorene neonacistických názorov, ktorí „chcú zmasakrovať Poliakov a vybudovať skvelú veľkú Ukrajinu“.


Takého blbca len tak nenajdeš.


19.02.2023 11:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: kámo lenže Poliaci si všímajú to že Ukrajinci nosia na sebe Banderovské znaky , znaky vrahov ktorí zmasakrovali 100 000 Poliakov vo Volyni :-P
Preto sa nájdu v Poľských médiách aj takéto názory .

Nezakrývaj Ukrajinský nacistický Edelweiss blábolmi o Švajčiarsku a horskej kvetinke. V súvislosti s Ukrajinou to má úplne iné spojenie.

Pozri obrázok


19.02.2023 11:34

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ďalej k bájke o Katyni musíš povedať nie len B" ale aj A" !!!
Poľsko niekedy v roku 1920 tiahlo na Kyjev !
Poľsko bolo fašizoidný štát a Pilsudsky sníval o Wielkej Polsce kde by bola Ukrajina Bielorusko hore pobaltie a aj kus Slovenska !!!

Poľsko pri vzniku ČSR žiadalo časť Slovenska čo aj dostalo !
Poľsko dostalo kus ČSR aj od kamaráta Adolfa Hitlera !!

Takže Katyň keď sa udiala ako je prezentované médiami je reakcia na obdobie nedávno predtým, aj na smrť desaťtisícov sovietov v Poľských lágroch po "zázraku na Wisle"!

Tu je Adolf Hitler na pohrebe poľského hrdinu Pilsudského Pozri obrázok


Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (19.02.2023 11:35)


19.02.2023 13:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Ale sa snažíš prekrúcať a pritom hovno vieš. I-GRR

Dôvod úpravy: Keď už vyťahuješ históriu, vráť sa do roku 1795 dali by sa aj ďalej, pretože aj to má s tým súvislosť,ale ty uznávaš len tú minulosť ktorá ti vyhovuje a aj to len vytrhnuté a prekrútené, potom si preštuduj Rusko-Polsku vojnu a hlavne kto ju a prečo ju začal. Máš veľmi veľké medzery vo vzdelaní a Blaha a spol ti to nedozenu. I-GRR

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (19.02.2023 13:48)


19.02.2023 13:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

jasne:
Katyň sa nepočíta lebo to Putinovci.
marečku .....................do namiesto bodiek ešte nenapíšem.

Maďarsko-slovenský ozbrojený konflikt (iné názvy: Malá vojna, maďarsko-slovenská vojna)[pozn 1] bol ozbrojený konflikt medzi Slovenským štátom a Maďarskom, ktorý trval od 23. do vyhlásenia prímeria večer 24. marca, pričom bojové akcie pokračovali aj 25. marca a lokálne incidenty ešte po niekoľko dní. Spor bol diplomaticky urovnaný 4. apríla 1939.

Maďarsko ako prvý štát už 15. marca 1939 uznalo nezávislosť Slovenského štátu.[7] Ráno 23. marca maďarské vojsko prekročilo maďarsko-slovenskú hranicu a po obsadení 12 km širokého hraničného pásma zaujalo obranné postavenie. Ozbrojený konflikt bol súčasťou maďarského obsadzovania Karpatskej Ukrajiny a výsledkom snahy o „malú korekciu hraníc“, na ktorú Maďarsko získalo povolenie od Nemecka a s ktorou slovenské ministerstvo zahraničných vecí oboznámil nemecký konzul Ernst von Druffel 18. marca, na čo slovenskí predstavitelia reagovali poukázaním na „neudržateľnosť a neopodstatnenosť“ takéhoto postupu z vojenského, strategického i národnostného hľadiska.


Hnusní nacistickí poliaci, ukrajinci a Puťocára na nich bandu jednu fašistickú.
www.lidovky.cz/domov/slovensko-se-trha-kruh-se-uzavira-...


Tieto zoskupenia sa od začiatku orientovali na odkaz a ideológiu spojenú s fašistickým Slovenským štátom v období druhej svetovej vojny. Oslavovanie Alexandra Macha (minister vnútra vojnovej Slovenskej republiky) či Jozefa Tisa bolo jedným z najpríznačnejších sprievodných javov slovenských ultrapravicových skinheadov.
Sformoval sa Klan Slovenských Rytierov (KSR), ktorý sa prihlásil k rasistickému odkazu myšlienok amerického Ku-klux-klanu a bol plánovaný ako slovenská pobočka tohto hnutia.
Od roku 1995 na slovenskej extrémistickej scéne začali dominovať pobočky zahraničných neonacistických organizácií ako Slovakia Hammer Skins a Blood & Honour Division Slovakia. Importovali sem národno-socialistickú ideológiu, ktorá priamo nadväzuje na odkaz slovenského vojnového štátu z rokov 1939 - 1945. Aj keď prevažná väčšina príslušníkov skinheadskej subkultúry patrí na Slovensku k priaznivcom fašistických, rasistických a neonacistických ideológií
Zrejme nejde o ojedinelé prípady. K dispozícii sú fotografie, kde neonacisti machrujú so samopalmi alebo sa fotia v kuklách so zbraňami pri služobnom policajnom aute, ktoré evidentne patrí jednému z nich. Ďalšie fotky ich zachytávajú pri streľbe, inokedy zasa partia neonacistov s bývalým mestským policajtom Mariánom Mišúnom máva zbraňami vo vztýčených rukách. Kysučan Marián Magát, známy velebením Adolfa Hitlera, sa otvorene chváli zbraňou v ruke, hoci nemá zbrojný preukaz, ba sám zverejnil status o tom, že držba zbrane je v poriadku, aj keď je nelegálna. Detinské machrovanie na Facebooku je pritom len vrchol ľadovca.

Ke'd si taký goooglista tak si vygúgli kto sú a akú ideológiu vyznáva Российский императорский легион.

Ukrajinci sú proti slovákom a rusom len taký jasličkárski náckovia.


19.02.2023 16:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Nepísal si to ty?
Politické víťazstvo komunistov bolo pred 75 rokmi predovšetkým reakciou na obete vojny a sklamania z predmníchovskej republiky a orientácie ČSR na Západ. Západ nielen zradil (aj) československú pravicu, ale Západ rozpútal a viedol genocídnu vojnu proti slovanským národom. Hoci Nemecko bolo nominálne agresorom, fašistická bola prakticky celá Západná Európa – Taliansko, Španielsko a Portugalsko sa hrdo hlásilo k fašizmu. Fašistické falangy však fungovali aj vo Francii, Škandinávii, dokonca britský kráľ Juraj VI s fašizáciou Británie vážne koketoval. Fašistické režimy Západ exportoval aj na Balkán a do strednej Európy, následky sme znášali v protektoráte aj vo vazalskom vojnovom slovenskom štáte.
Vojnou zničená Európa a milióny obetí genocídy organizovanej Západom, boli v roku 1948, kulisou na ktorej sa odohral pokus prozápadnej pravice kopírovať francúzsky model, ako odstrániť komunistov z vlády. Hoci, tak, ako u nás, aj vo Francúzsko ťarchu protifašistického odboja (vrátane ľudských obetí) niesli komunisti, pod nátlakom USA a s podporou amerických tajných služieb prezident Auriol a premiér Ramadier v máji 1947 odvolali komunistických ministrov z vlády rovnakým scenárom, ako sa o to vo februári 1948 chcela pokúsiť čs. reakcia.


Koko.ov môžeme vyvážať.


19.02.2023 16:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hospodárska vojna proti Rusku, vedená politikmi USA spolu s ich krotkými lokajmi v mnohých vládach západného sveta, skončila katastrofálnym fiaskom. Spôsobila úplne opačný efekt. Rusko napriek vražedným sankciám Západu posilňuje svoje ekonomické postavenie vo svete a výkonnosť západných ekonomík hrozivo klesá. Aj nemecká ekonomika, ešte stále najvýkonnejšia v EÚ, sa otriasa v základoch.


Hospodárska spolupráca s Indiou otvára Rusku cestu na výslnie svetovej ekonomiky

No India je siedma a Putinovsko dvanáste tv HDP tak keď sa Indom ulútostí Puťocára ( alebo ho skôr len použijú ako handru) tak budú mu platiť banánami za ropu a plyn pretože platiť rublami mu už nechcú.


19.02.2023 16:38

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Koko.ov už musíme do sveta posielať zadarmo:
V podobnom duchu sa niesol nedávno zverejnený prejav známeho ekonóma Josepha Stiglitza. Nositeľ Nobelovej ceny za ekonomiku oznámil, že východná Európa je minimálne dvakrát chudobnejšia, než by bola, keby nevstúpila do EÚ.

Ani sa nečudujem :
Stiglitz býva najčastejšie radený k ekonomickej škole tzv. nových keynesiáncov, nadväzujúcich na ekonomickú teóriu a závery J. M. Keynesa, presadzujúceho štátne zásahy do ekonomiky, najmä prostredníctvom fiškálnych stimulov. Cielené štátne zásahy do ekonomiky podľa Stiglitza prinášajú v mnohých oblastiach efektívnejšie výsledky, než akých by bolo dosiahnuté samovoľným pôsobením neregulovaných trhových mechanizmov (tzv. neviditeľnou rukou trhu). Často pracuje s teóriou existencie tzv. asymetrických informácií, príčiny nezamestnanosti podľa neho sú v problematike tzv. (ne)efektívnych miezd, čo spolu s Carlom Saphirom, osvetľuje v tzv. Saphirovom-Stiglitzovom modele.

Čistý teoretik a slováčisko mu to žerie .


19.02.2023 17:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: môžme ísť aj do stredoveku keď chceš, ja nemám problém s históriou je to môj koníček. Kámo ; nezakryješ Wielkopolske chute našich susedov (ktoré pomáhal naplniť aj Hitler) a čudujem sa ti že nechceš vidieť ani ich chuť na Slovenskú zem, môžem niečo popísať o bratstve Poliakov s Maďarskými fašistami "dwa bratranki do sabli i do sklanky!"
Takže sa preberte z tých báchoriek o strašnom Rusku, lebo sme mali iné problémy. Ja nežeriem seno aby som naletel mainstream propagande ...

egres ty čo si nič nevidel a nikoho nestretol , v kuse klameš že všetko je vymyslené, nikto nikoho nezabil neutláčal. Tak vysvetli obrázky z Odesy , kto takto ublížil ľuďom keď nie Ukrofašisti ?
Pozri obrázok


19.02.2023 18:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Vypožičial a upravil som od The Tap Tap:

Blbec je blbec a blbcem zůstane
když máváš histórii
tak měl by jsi ji znát.


19.02.2023 19:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku. História je tvoj koníček??? :-O
Keď ti vypnú googla tak nevieš ani kto bol Nevedko a Slnečné mesto. :-D

Hitler pomáhal Poliakom :-O Ty si už zmagorený ako chvost psa.
Osem rokov vraždili Ukrajinci rusov.
Ty blbe. Za rok zabili ruské bomby, rakety a delostrectvo 100 x viacej rusov na Donbase a Luhansku.

Oficiálne je podozrivých zo spáchania série trestných činov 23 ľudí a po ďalších 13 je vyhlásené pátranie. Sú medzi nimi občania Ukrajiny, Ruska a Bieloruska.[
/i]
Indentifikovaný v prípade podpálenia k.domu v Odese.
Všetci utiekli do RUSKA:
[i]Dle výpovědí svědků použili proruští aktivisté k útoku tyče i střelné zbraně (jeden proruský aktivista začal údajně střílet z útočné pušky typu Kalašnikov, kterým usmrtil mladého prozápadního aktivistu[1][2]) načež prozápadní aktivisté odpověděli vrháním kamení.[5

Očití svědci uváděli, že molotovovy koktejly byly shazovány jak ze střechy budovy (tedy proruskými aktivisty)[4], tak i vrhány promajdanskými aktivisty. Několik zápalných láhví vhozených proukrajinskými aktivisty z venku zapálilo vchod budovy a místnosti ve druhém a čtvrtém patře.[1] Požár vypukl v 19:15 místního času a začal se rychle šířit po budově. V té době se v ní nacházel nezjištěný počet proruských aktivistů, kteří neměli jak se z budovy bezpečně dostat.

Puťocár napíše čokolvek ( a vy mu to žeriete) aby ospravedlňoval fakt, že ukrajinu nenávidí lebo ho poslali do veľkej pizdy a nehceli skákať ako opičiak Lukašenko a robiť mu nárazníkovú zónu v prípade konfliktu.

Ak ty poznáš históriu tak ja som punčový zákusok.


19.02.2023 21:34

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tak a teraz už rusi budú čítať len a len pravdivú pravdu.
Rusko zablokovalo prístup k spravodajskému internetovému portálu The Bell. Agentúra Reuters pripomína, že tento server založila jedna z najprominentnejších ruských novinárok - Jelizaveta Osetinská. Ide o dosiaľ posledný zo zásahov Ruska voči nezávislým médiám v krajine.

Moskva zablokovala od svojho vlaňajšieho napadnutia Ukrajiny už desiatky spravodajských portálov. Často ich pritom obviňovala, zo zverejňovania lživých správ o svojej „špeciálnej vojenskej operácii“ na Ukrajine, čo je termín, akým oficiálne nazýva inváziu.


20.02.2023 9:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tvrdil som to už pred mesiacom:
Dobrovoľníkom z Ruských bojových armádnych záloh (BARS) sľúbili v trojročnej zmluve so začiatkom v roku 2021 v prepočte 50 až 113 eur za mesiac, ale takmer okamžite bol tento sľub porušený. Vyplatenie žoldu a príplatkov by "vyčerpalo ruský štátny rozpočet", uviedol ISW.


20.02.2023 18:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: načo diskutuješ keď nevieš prijať fakty ?!!

Tam máš na fotke Adolfa Hitlera na pohrebe Pilsudského v Poľsku ;
sú aj videá Nemeckých nacistov z pohrebu , dokonca Hitlerovi vojaci stáli čestnú stráž !! Už je problém ich zohnať Poliaci to usilovne mažú...

Poľsko dostalo od Hitlera kus Slovenska , tak čo tu potíš za nezmysly !! Poľský veľvyslanec v kuse behal na ČSR vládu s územnými požiadavkami!!
Pre poľských nacionalistov nebolo miesto pre Ukrajincov ani Bielorusov a chceli spoločnú hranicu s Horthyho Maďarskom !!
Napíš mi kde malo byť naše Slovensko ?!! :-P

"Po podpise tejto zmluvy vypovedalo Poľsko 13.septembra 1934 na zasadnutí Spoločnosti národov v Ženeve všetky zmluvy o ochrane národnostných menšín. Okrem toho, na základe tajných dodatkov k tejto zmluve zmenilo svoju politiku voči Československu, ako aj ZSSR.

„Polsko o své vůli prohlašuje, že od nynějška spojuje svůj osud s osudem Německa… Polská vláda se prohlašuje od nynějška za osvobozenou od jakýchkoliv závazků vůči Československu a připomíná svoje přání stanovit společnou hranici s Maďarskem.“ (28.septembra 1934, minister zahraničia Poľska J.Beck)

Poľsko chcelo získať českú časť Tešínska, Slovensko a Podkarpatská Rus mali pripadnúť Maďarsku. Zároveň plánovalo získanie Ukrajiny a prístupu k Čiernemu moru, ako aj LItvy. Lotyšsko a Estónsko malo získať Nemecko.

Tvojesprávy z USA denníkov sú na smiech. Pre západ sú Ruské "slobodné médiá" len tie financované z USA ! Aj spomenutý The Bell !!! [zle] Dobre ich nazvali zahraničný agent.

Drísty o Ruských bombách na Donbase ... nedaj sa vysmiať :-D :-D
Pozri si 8 rokov staré video z Donecka ako Ukrajinci nazabíjali ľudí v Donecku. Ešte aj teraz tí šmejdi ustupujú a strieľajú raketometmi priamo do mesta na ulice sídliská !!

Video: www.youtube.com/watch?v=ANNhDKGjNK8


20.02.2023 22:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Tam máš na fotke Adolfa Hitlera na pohrebe Pilsudského v Poľsku ;
sú aj videá Nemeckých nacistov z pohrebu , dokonca Hitlerovi vojaci stáli čestnú stráž !! Už je problém ich zohnať Poliaci to usilovne mažú...
wiadomosci.wp.pl/reakcja-swiata-na-smierc-jozefa-pilsud...
pl.m.wikipedia.org/wiki/Plik:Uroczysto%C5%9Bci_%C5%BCa%...(22-270).jpg
wiadomosci.onet.pl/kraj/85-rocznica-smierci-jozefa-pils...
Klameš až sa prasi. Chceš toho viac?

Vyjadrenie Ruského predstaviteľa:
Na posiedzeniu plenarnym Ligi Narodów towarzysz Litwinow w imieniu Rosji Sowieckiej powiedział: "Przyszło mi otwierać to nadzwyczajne posiedzenie zgromadzenia w atmosferze smutku. Sąsiadujące z nami państwo dopiero co straciło człowieka, czyjego silną osobowością od momentu odzyskania narodowej niepodległości przesiąknięta jest historia jego odrodzenia i rozwoju życia społecznego. Marszałek Piłsudski poświęcił całe swoje życie sprawie odrodzenia swojego państwa. Dla realizacji tego celu poniósł ogromne ofiary. Zasłużenie stał się bohaterem narodowym. Kierował losami Polski od momentu jej nowego powstania aż do swojej śmierci. Potrafił umocnić swoje państwo i to dzięki jego wysiłkom cieszy się ono ogólnym szacunkiem i zajmuje w rodzinie narodów odpowiednie miejsce ("Prawda" z 21 maja 1935r. nr 138 (6384) s. 5).


Dôvod úpravy: história nie je tvoj koníček, len sa snažíš z nej vytrhavat a prekrúcať ju tak aby pasovala tvojmu videniu sveta.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (20.02.2023 22:52)


20.02.2023 23:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ty si taký psychopat že ke'd sa ráno pozrieš do zrkadla aj tak neveríš že si to ty.
Jebeš tu piate cez deviate hlavne že vo výslednici sú na konci náckovia, fašisti a USA.
Ako ty tu vôbec dokážeš ráno vstať a ísť do roboty makať na USA, každý deň vidieť tú pravdu o tom ako USA vraždí už aj občanov na mesiaci a marse.
Videl som už kadejakých ale ty si niečo a nie niekto.


21.02.2023 8:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

„Biden jazdí do Kyjeva nie kvôli tomu, že je taký odvážny, ale pretože je jeho nepriateľ Putin taký čestný a civilizovaný. Biden si tak pokojne môže navštíviť Kyjev, pretože je presvedčený, že Putin dodrží svoje slovo a jemu tak nič nehrozí,“ vysvetľuje Markov...

No chcel by som vidieť čo by sa stalo ak by Puťocár vystrelil na Bidena raketu.


21.02.2023 10:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Neprišiel ale dokázal odísť:
USA opustia “nevýhrateľnú” zástupnú vojnu na Ukrajine podobne, ako ukončili svoj neúspech vo Vietname



21.02.2023 10:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ďalší ale to už je štyrikoko.y:

Logika 3 ročného dieťaťa.

Od začiatku svojho budovania Nord Streamy boli vnímané Američanmi ako hrozba pre nimi plánovanú svetovú dominanciu. Führer Biden znefunkčnením plynovodov však nepoškodil iba Rusko, ale aj Nemecko, Holansko a Francúzsko, ktorých firmy mali v spoločnom podniku svoje podiely s právom distribúcie do celej Európy.

USA touto sabotážou ohrozili ekonomiky celej Európy. Všetko zdražovanie ide na vrub zločineckej vlády USA. Len Nemecko svoje straty zdražovaním energií a plynu odhadujú na 100 miliárd eur za rok 2022.

V decembri 2021 zvolal Jake Sullivan stretnutie novovytvorenej pracovnej skupiny zloženej z náčelníkov štábov, CIA a ministerstva zahraničných vecí a financií – a požiadal o odporúčania, ako reagovať na blížiacu sa Putinovu inváziu.

Prísne tajné stretnutia sa konali v zabezpečenej miestnosti na najvyššom poschodí administratívnej budovy susediacej s Bielym domom, ktorá bola tiež domovom prezidentského poradného výboru pre zahraničné spravodajstvo (PFIAB).

Podľa utajeneho zdroja Seymoura Hersha (SH) bolo účastníkom jasné, že Sullivan zamýšľal, aby skupina prišla s plánom na zničenie dvoch plynovodov Nord Stream – a že plní želania prezidenta.

Počas niekoľkých nasledujúcich stretnutí účastníci diskutovali o možnostiach útoku. Námorníctvo navrhlo použiť novo objednanú ponorku na priamy útok na potrubie. Letectvo diskutovalo o zhadzovaní bômb s oneskorenými poistkami, ktoré by sa mohli spustiť na diaľku. CIA tvrdila, že čokoľvek by sa urobilo, muselo by to byť skryté. Všetci zúčastnení pochopili, o čo ide. “Toto nie sú detské veci,” povedal zdroj. „Ak by bol útok vysledovateľný do Spojených štátov, išlo by o vojnový akt.”

V tom čase CIA riadil William Burns, bývalý veľvyslanec v Rusku, ktorý pôsobil ako námestník ministra zahraničných vecí v Obamovej administratíve. Burns rýchlo autorizoval pracovnú skupinu a v priebehu niekoľkých nasledujúcich týždňov začali členovia pracovnej skupiny CIA pripravovať plán tajnej operácie, ktorá by použila hlbokomorských potápačov na spustenie výbuchu pozdĺž plynovodu.

Prísne utajené a vyzerá to ako keby tam koko.ko sedel spolu s nimy a plánoval útok.
Američania sú babráci. Nevedia utajiť ani utajené.


21.02.2023 10:29

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Kedže sme tu už bavili o ako poliaci niečo rýchle mažú, ale stále to tam je, čiže nemažú. Tak toto je už trochu iný prípad, tuto je info veľmi málo a v minulosti sa to zrejme pekne utajovalo a mazalo.
Spoločná vojenská prehliadka nemeckých a ruských vojsk v Breste Litevskom po spoločnom dobytí a okupácii Poľska 22. 9. 1939.
ibb.co/sVXPG72
ibb.co/2tYw52S

Dôvod úpravy: opravujem sa, našiel som predsa aj niečo viac:
Video: www.youtube.com/watch?v=K8Tm49TyBzw

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (21.02.2023 10:33)


21.02.2023 11:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

pecival:
Meňavka nemá mozog ale riadi sa len jedným el.impulzom a ten nedokáže zmeniť. :-D
Už sa teším na pekný utorok. >:-)


21.02.2023 12:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Pravda :-D . Myslíš, že aj vie kto prvý použil plynovú komoru? Napoveda pre Marečka: bol to síce vagón, ale princíp je jasný.


21.02.2023 13:34

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

On vie všetko.Veď ho história zaujíma.


22.02.2023 8:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dekrét, ktorý obsahoval aj časť o Moldavsku, pred 11 rokmi načrtol zahraničnú politiku Ruska, ktorá predpokladala užšie vzťahy Moskvy s Európskou úniou a Spojenými štátmi. Nariadenie o anulovaní dokumentu z roku 2012 zverejnili na webstránke Kremľa a uvádza, že bolo prijaté s cieľom „zabezpečiť národné záujmy Ruska v súvislosti s hlbokými zmenami, ktoré sa dejú v medzinárodných vzťahoch“.

Máš pindy na Puťocára?
Tak ho čakaj .Príde ti na tankoch vysvetliť ako si zabezpečuje obranu Putinovska tým, že vás bude zabíjať.


22.02.2023 17:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A teraz skutočná pravda o špeciálnej operácii a nie klamstvá , ktorými nás kŕmi EU a naša vláda a americký zapredanci:
„Najnovšie info z UA: Charkov je obsadený, v Kyjeve Čečenci čistia, koridor je otvorený pre civilistov, skupina je obkľúčená pod Donbassom, dali im 5 hodín na rozhodnutie o vzdaní sa a obrátení TOS-1 a TOS-1A „Solncepok“ už boli privedené nové rakety, neskôr uprednostňujú spáliť celé hektáre vo vzdialenosti až 15 kilometrov. O 5 hodín budú zničení tí, ktorí sa nepoddali. Tankové konvoje sa rýchlo presúvajú na západ, bez zastavenia v blízkosti miest. Zničené prepážkami, dve vojenské základne postavené „partnermi“, trvalo 8 rokov, kým sa postavili. Koľko sa zabilo a zničilo, zahraničné zdroje mlčia. Z Poľska nebude môcť vstúpiť ani jeden ozbrojený konvoj, po 500 metroch – 3 km môže byť okamžite zničený. Nálada je veľmi vážna. Vzdušný priestor nad Ukrajinou je uzavretý a plne kontrolovaný. Ruské vojská zničili13laboratórií biologických zbraní po celej Ukrajine, niektoré z nich boli pod zemou, takže museli vykonať viacero výbuchov, aby ich zničili. Putin má informácie, že Západ – americký inštitút zdravotníctva, francúzsky inštitút zdravotníctva a nemecké centrum pre výskum infekcií – investoval miliardy dolárov daňových poplatníkov týchto krajín na Ukrajine do vývoja biologických zbraní pod zámienkou výskumných grantov. Putin tvrdil, že má dôkaz, že nakoniec zverejní všetky informácie „keď ho bude chcieť svet počúvať. “ Zelenskij podľa Putina vedel o laboratóriách a dostal úplatky výmenou za to, že im umožnil fungovať tajne a neoficiálne. Putin povedal, že Zelenského viackrát varoval aby zničil a demontoval laboratória ešte vo februári 2020 a varoval, že ak nie, tak to urobí sám. Priznal vedľajšiu škodu, a že iba Zelenskij je vinný z ohrozenia obyvateľov Ukrajiny,“ – uviedol náš zdroj. Putin volal aj Izrael. Uviedol, že aj izraelské ministerstvo zdravotníctva a MOSSAD spustili biolaboratórium na ukrajinskom ostrove Zmeiny, ktoré sa nachádza v Čiernom mori neďaleko delty Dunaja, s dôležitou úlohou pri vymedzovaní ukrajinských teritoriálnych vôd. Biolaboratórium na Snake Island sa zapojilo do štúdie vzdušnej besnoty bojového typu, ktorá by v prípade postrekovania mohla zničiť Zem takmer 100% úmrtnosťou. „Putin uistil, že prijal opatrenia, aby zaistil, že všetky patogény sú zničené „Nepovedal, či bola použitá termobarická munícia, ale zdá sa, že je to pravdepodobná možnosť,“ uviedol náš zdroj. Nevrazíme do mesta Kyjev. Keby to tak bolo, v Kyjeve by nebola poškodená ani jedna budova a nebola by elektrina, ani voda, nič. Pálime len odpadky. Tak a už vieme, čo robí Putin na Ukrajine: ZACHRÁŇUJE ĽUDSTVO. Doslova. Najnovšie správy „ Krym je náš, Donbass je náš, LPR je naše, Kyjev je náš (civilisti sú evakuovaní z mesta), Černihiv je náš, Černobyľ je náš, Charkov je náš (prebieha čistenie rabovačov v meste), Sumy je naša, Konotop náš (občania mesta odmietli bojovať s Ruskom), Melitopol je náš, Kherson je náš (všetci banditi s Molotovovými koktejlami boli zničení), Mariupol je náš (úplná blokáda mesta), Volnovakha je naša (zlikvidovali sily ukrajinských ozbrojených síl a transparent v meste), Berdyansk je náš, Energodar je náš, Gulyaipole je náš, Korosten je náš, Zhytomyr je zablokovaný (BEZ dodávok potravín a streliva do mesta), Belaya Tserkov je zablokovaná (BEZ dodávok potravín a streliva do mesta), Berdichev je zablokovaný (NEBEZ dodávok potravín a streliva do mesta), Záporožie zablokované (ŽIADNE dodávky potravín a streliva do mesta), Nikopol je zablokovaný (ŽIADNE dodávky potravín a streliva do mesta), Poltava je zablokovaná (ŽIADNE dodávky potravín a streliva do mesta), Pryluki je zablokovaný (JE BEZ dodávok potravín a streliva do mesta), Mirgorod je zablokovaný (ŽIADNE dodávky potravín a munície do mesta), Dniepr je zablokovaný (JE BEZ dodávok potravín a munície do mesta), Pavlograd je zablokovaný (BEZ dodávok potravín a munície do mesta), Kamenskoye je zablokované (NIE sú dodávky potravín a munície do mesta), Kirovograd je zablokovaný (ŽIADNE dodávky potravín a munície do mesta) Čerkasy sú zablokované (ŽIADNE dodávky potravín a munície do mesta), Kremenchug je zablokovaný (ŽIADNE dodávky potravín a munície do mesta), Kryvyi Rih je zablokovaný (ŽIADNE dodávky potravín a munície do mesta), Kropivnitskyi zablokovaný (JE BEZ dodávok potravín a streliva do mesta), Nikolajev je zablokovaný (ŽIADNE dodávky potravín a streliva do mesta), Vinnitsa je zablokovaná (ŽIADNE dodávky potravín a munície do mesta), Odesa je zablokovaná (ŽIADNE dodávky potravín a streliva do mesta), Viac ako polovica ukrajinských ozbrojených síl sa už vzdala ruskej armáde. Viac ako polovicu banderských jednotiek už zničila ruská armáda. Azovský prápor pod úplnou blokádou a obliehaním ruskou armádou v Mariupoli (nemajú odtiaľ kam utiecť). Prápor Aydar zhodil všetku svoju techniku a zbrane a utiekol na územie východnej Ukrajiny (ale aby utiekol z územia tej – nemajú kam ísť). Nebo nad Ukrajinou je úplne pod kontrolou ruských vzdušných síl (Ukrajinská vzdušná obrana bola zničená – a NATO odmietlo dodať lietadlá kyjevskej junte). Čierne a Azovské more sú úplne pod kontrolou ruského námorníctva (Ukrajinské námorníctvo je zničené – a CELÁ pobrežná zóna, pod kontrolou ruského námorníctva – ústup ukrajinských ozbrojených síl po mori je nemožný). NATO pod kontrolou ruských JADROVÝCH zbraní (režim špeciálnej bojovej povinnosti Ruskej federácie). Zelenskij v oficiálnych dokumentoch Európskej únie už celú vyššie uvedenú situáciu uznal. Ukrajina – len sa vzdaj!


22.02.2023 20:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ja viem ty čakáš Ukrajinské tanky , jeden už ide :-D Pozri obrázok
A čo stále vymýšľaš dokonca kryješ Americké nenažrané prasatá kvôli ktorým máme drahé energie a všetko ?!!
Švédske noviny „Nya Dagbladet“ zverejnili „šokujúci dokument“ o tom,
ako USA plánovali ozbrojený konflikt a energetickú krízu v Európe. Únik
pochádza od najväčšieho americkej agentúry „RAND Corporation“,
popredného think-tanku s približne 1800 zamestnancami zodpovednými za
vydávanie odporúčaní pre Biely dom.


Januárový dokument z centra,
stojaceho za zahraničnou a obrannou stratégiou USA počas studenej vojny,
poskytuje podrobný popis toho, ako energetickú krízu v Európe a najmä v
Nemecku pripravili USA, a to aj prostredníctvom svojich zástupcov.
Analytici v správe napísali, že agresívna zahraničná politika kyjevského
režimu prinúti Rusko vojensky zasiahnuť na Ukrajine. Vysvetľujú, že
cieľom Washingtonu je následne uvaliť na Moskvu dlho očakávaný balík
sankcií.
Analytici RAND vyjadrujú spokojnosť okrem iného s tým,
že do USA môže uniknúť až 9 miliárd dolárov z európskych zdrojov a
vzdelaná európska mládež bude nútená emigrovať do Ameriky. Hlavným
cieľom Washingtonu by podľa odborníkov malo byť rozdeliť Európu, najmä
Nemecko a Rusko a zničiť európsku ekonomiku prinútením „užitočných
idiotov v politike“, aby zastavili ruské dodávky energie na kontinent. V
dokumente napísanom spoločnosťou RAND pod názvom „Oslabte Nemecko,
posilnite USA“ sa uvádza, že existuje „naliehavá potreba“ prílevu
zdrojov zvonku na podporu americkej ekonomiky ako celku, ale „najmä jej
bankového systému“.

Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (22.02.2023 20:55)


22.02.2023 20:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: len mi vysvetli fotku Hitlera na pohrebe v Poľsku nič viac nemusíš :-)))

19. 8. 2019
Lengyel, magyar – két jó barát,
Együtt harcol s issza borát,
Vitéz s bátor mindkettője,
Áldás szálljon mindkettőre.

Polak, Węgier — dwa bratanki,
i do szabli, i do szklanki,
oba zuchy, oba żwawi,
niech im Pan Bóg błogosławi.


Video: www.youtube.com/watch?v=T5hfpFVG-wY


22.02.2023 20:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ja nečakám Ukrajinské tanky.
Mne stačili tie CCCP ktoré nás prišli oslobodiť.
Robíš z Ukrajiny a ukrajincov náckov a fašistov. Teraz už aj Polsko a poliakov. Za chviľku to bude aj Macedónsko a každý, kto Puťocárovi žerie nervy a nelezie mu do tej ruskej riti.
Ale kurva zabúdáš na domácich náckov a fašistov, počnúc Hlinkovou gardou vápenkami a transportami židov a končiac Kotlebom + tisíckami ďalších kreténov na Slovensku.
Mám takého tušáka, že si Kotlebov volič a presne tak sa aj správaš.
A tie videjká mi strašne pripomínajú agitačné plagáty komoušov a ich prekrúcanie histórie.
Ale zase si mi urobil pekný večer.


22.02.2023 21:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: Očividne si vôbec nečítal tie linky čo tam sú, tam to máš aj napísané. Ale to ťa vôbec nezaujíma, ideš si svoje jak ovca za senom. Ale akosi sa nevyjadril k tomu ako si Rusi podávajú pekne vysmiaty ruky s nemcami. Alebo to bola spoločná špeciálna Rusko nemecká operácia na denacifikaciu Poľska? A čo tá plynová komora?
V zásade neodpovedáš a ignoruješ otázky ktoré neodzrkadluju tvoje pokrivené videnie sveta.
Takže ti odpovedám ešte aby si pochopil, čomu neverím. Dal som ti linky na články ktoré podľa teba poliaci usilovne mažú, aj s ruským vyjadrením, v ktorých je aj tá tvoja fotka aj opis. Ale pravdepodobnejšie je, že keď to pošlem Egrešovej menavke tak tá to pochopí podstatne skôr.


22.02.2023 23:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Nechceš odpovedať na moje otázky na ktoré dokáže odpovedať aj môj papagáj.
Nereaguješ oponentúrov na fakty, ktoré tu dávam zo štátnych ruských médií.
A čo stále vymýšľaš dokonca kryješ Americké nenažrané prasatá kvôli ktorým máme drahé energie a všetko ?!!

Momentálne je USA plyn LACNEJŠÍ o 8 % ako bol plyn od Puťocára 31.01.2022

Neviem aké máš vzdelanie ale ja by som ťa podľa tvojich mentálnych schopností ktorými sa tu prezentuješ neprijal ani do základnej školy.

A kúp si v lekárni kloktadlo a dobre si vyplachuj držku keď povieš slovo " AMERIKA" aby si nedostal žabu.
:-D


23.02.2023 8:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalší blbeček na Hlavných správach.
Nepravdy:
“Rusi prišli obsadiť Ukrajinu”

Fakty: Rusko na Ukrajinu vtrhlo s približne 150 tisíc vojakmi. S takýmto počtom sa určite nedala obsadiť nieže celá Ukrajina, ani polovica, ani tretina.


Mysleli si že to bude ako v Afganistane. Obsadia vldne bdovi v Kijive, zavraždia Zelenského, dosadia svoju vládu , ktorá sa vzdá Ukrajiny a pripojí sa k Putinovsku.


“Vyjednávať s Rusmi? O čom, o porážke Ukrajiny?”
Fakty: Izraelský expremiér N. Bennett pred dvoma týždňami zverejnil, že Rusko a Ukrajina sa v skutočnosti už desať dní po začiatku invázie dohodli na podmienkach prímeria a pravdepodobne aj mieru.


Samozrejme že Zelenský sa chcel vzdať ale hnusní američania mu v tom zabránili.

“Všetci ste putinofili, platení ruskí agenti, naivní trollovia”
Fakty: Proti tomu, aby sa NATO rozširovalo na Ukrajinu, sa dlhé roky stavala elita amerického establišmentu. Už od 90. rokov ľudia ako George Kennan, Paul Nitze, Stephen Cohen, Jack F. Matlock a ďalší varovali, že Ukrajina je pre Rusko celkom jasná červená línia a USA by ju nemali prekračovať.


NATO nie Puťocár aby niekomu len tak vnucovalo ( tankami) vstup do NATO.

A nemala Ukrajina právo vybrať si, kam chce patriť? Ak do NATO, tak tam?”
Fakty: Ukrajinci nikdy v živote neboli za vstup do NATO. Ani v jednom prieskume verejnej mienky (ak nerátame ten propagandistický, ktorý už po začatí invázie zrazu vyšiel v médiách).


Puťocárov prieskum potvrdil, že 125% Ukrajincov chceli byť pripojení k Putinovsku.

“Rusi všade znásilňujú”
Fakty: Pravdu nevieme. Ale vieme, že príbehy o znásilňovaní sa miestami ukázali ako nezmysly. Bolo to tak v prípade šialených vystúpení niekdajšej ukrajinskej ombudsmanky (a bývalej političky), ktorá nakoniec musela odstúpiť, lebo jej príbehy už boli úplne neudržateľné a búrili sa proti nim aj ukrajinskí novinári.


Ukrajinky sa nevedeli dočkať kedy sa na nich vrhne pravý Puťocárov chlap a urobí im malého Puťocára.

A krásne ránko máme.


23.02.2023 9:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: tvoje vnúčatá "oslobodia" v škole od zastaralého myslenia ktoré tu udržiava zlý Putin .
Toto je budúcnosť plánovaná pre naše deti tvojimi USA a Bruselom . Liberáli znova v EP pretláčajú Istanbulský dohovor .
Ale ty zaostalý v roku 68 nechápeš dnešný svet, jeho hrozby degeneráciu označovanú za progresívnu a modernú [zle]


Video: www.youtube.com/watch?v=qqqOp3vjRbw


23.02.2023 9:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: očividne nechápeš , že Poľsko doplatilo na paktovanie so SATANom -Hitlerom a znova robí rovnakú chybu keď posluhuje USA !!!
Je jasné prečo Sovietská rozviedka považovala Poľsko za hrozbu a očakávala možný útok Poľska spolu s Nemeckom. Že s Poliakmi Sovieti takto vyebali je už šikovnosť ich diplomacie ...

"Poľský diplomat v roku 1938 navrhoval postaviť v Poľsku pamätník Hitlerovi, ak vysťahuje Židov do Afriky"
Poľské elity sa usilovne snažia svet presvedčiť že Poľsko a demokracia kráčali vždy ruka v ruke. Nie je to pravda, poľské elity majú veľa masla na hlave a majú za sebou množstvo prehmatov.

Beckovské Poľsko malo mnoho znakov charakteristických pre autoritatívne až fašistické štáty, Poliaci sa zúčastnili v roku 1938 Mníchovskej zrady a obsadili časti Československa.
Vysvitlo aj to, že poľský diplomat Jozef Lipski v roku 1938 uviedol, “ak Adolf Hitler vysťahuje poľských židov do Afriky, treba Hitlerovi v Poľsku postaviť pamätník”.
Problém veľkej časti poľských elít spočíva v tom, že majú lokajskú náturu. Nedokážu prijať pravdu a keď ich prichytia pri čine a nastavia im zrkadlo, snažia sa zo všetkého vykrútiť. Je úplne jedno či ide o poľský politický prešľap, poľský dvojitý meter alebo poľský šmelinársky predaj zhnitého mäsa či cestnej soli na Slovensku alebo v Čechách.

Časť poľských elít je presvedčená, že keď slúži servilne Američanom a poškodzuje záujmy vlastného štátu v americký prospech, budú nedotknuteľní...


23.02.2023 9:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Si chorý a pomätený človek.


23.02.2023 10:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Máš tam chybu.
Problém veľkej časti poľských elít spočíva v tom, že majú lokajskú náturu. Nedokážu prijať pravdu a keď ich prichytia pri čine a nastavia im zrkadlo, snažia sa zo všetkého vykrútiť.

Má to byť takto:
Problém marečka spočíva v tom, že má lokajskú náturu. Nedokáže prijať pravdu a keď ho prichytia pri čine a nastavia mu zrkadlo, snaží sa zo všetkého vykrútiť.

A o moje vnučky nemaj strach. Majú viacej inteligencie ako desať marečkov.
Ani mne komouši nenajebali do hlavy tie chujoviny na ktorých ty fičíš.
A ty mi ich nenajebeš už vonkoncom. I-GRR


23.02.2023 12:18

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dalo to obroskú námahu vypnúť 6 miliárd mozgových buniek a ponechať v činnosti len jednu aby som ťa marečku pochopil.
V roku 1938 bolo Polsko fašistiké a preto ho Hitler v roku 1939 prišiel DENACIFIKOVAŤ.


23.02.2023 14:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Kto by by to o tých Rakúšanoch povedal, že sú až taký nacisti. Mareček, vyjadrí sa k tomu, navrhni na denacifikaciu.beerport.sk/edelweiss/

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pecival (23.02.2023 14:48)


24.02.2023 8:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Štyri koko.y píše:
Napríklad v prípade ukrajinskej vojny možno konštatovať, že tento ozbrojený konflikt by bez podpory USA nemohol vôbec začať. Ukrajina je taká rozbitá, že táto vojna mala skončiť už dávno. To, že toto staré pravidlo tentoraz neplatí, dokazuje, ako hlboko bol Západ zapojený do tejto vojny, a to hneď od začiatku. A tak je to Západ, kto by mohol túto vojnu kedykoľvek ukončiť, keby chcel. V tomto zmysle je to Západ, kto musí niesť zodpovednosť za nespočetné množstvo úmrtí a ničenia krajiny. Je to Západ, ktorý vedie vojnu proti Rusku na Ukrajine a s ňou. Do posledného Ukrajinca! Rusko ale nebude porazené. Jadrovú veľmoc poraziť v konvenčnej vojne nie je jednoducho možné. To vám potvrdí každý generál, ale aj normálne zýšľajúci clovek. Mier môže nastať len vtedy, keď Západ prestane aktívne podporovať Kyjev a prestane dodávať zbrane. K mieru, ktorý sa môže stať trvalým pomocou referenda, ak sa štátna štruktúra Ukrajiny, čo bolo od začiatku vojny nemožné, prerozdelí podľa etnických pomerov. Len anencefalik môže veriť, že rusky hovoriaci ľudia na východe Ukrajiny, zabití a vyhlásení Kyjevom za „nehodných žiť“, sa ešte niekedy podriadia vláde v Kyjeve. Na 14.000 mŕtvych civilistov od roku 2014 nemožno len tak zabudnúť.


24.02.2023 8:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A už je to tu. Agresívni Ukrajinci sa chystajú napadnúť ďalšiu krajinu ale Puťocár im v tom zabráni tým, že ju napadne sám.
Kyjevský režim zintenzívnil prípravy na inváziu do Podnesterskej moldavskej republiky

Ako už bolo oznámené, táto akcia ukrajinských ozbrojených síl sa uskutoční v reakcii na údajný útok ruských vojsk z územia Podnesterska.

Ministerstvo obrany Ruskej federácie v súčasnosti eviduje výrazné nahromadenie personálu a vojenskej techniky ukrajinských jednotiek v blízkosti ukrajinsko-podnesterskej hranice, rozmiestnenie delostrelectva na palebných pozíciách, ako aj bezprecedentné nahromadenie letov bezpilotných lietadiel nad územím DMR.

Realizácia plánovanej provokácie zo strany ukrajinských orgánov predstavuje priamu hrozbu pre ruský mierový kontingent legálne rozmiestnený v Podnestersku.

Ozbrojené sily Ruskej federácie budú na plánovanú provokáciu ukrajinskej strany adekvátne reagovať.



24.02.2023 8:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Čítajte marečkovci:
Obe vyjadrenia dočasne povereného ministra si všimol aj známy ruský politológ Vadim Truchačev. Ten vo svojom príspevku na sociálnej sieti skonštatoval, že Slovensko sa stalo terčom posmechu a ak raz Slovensko príde o svoju suverenitu, bude to práve vďaka krokom súčasnej vlády.


24.02.2023 8:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Veď hovorím že Puťocár:
Dokonca aj ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov sa podľa novín o invázii dozvedel tiež niekoľko hodín pred jej oznámením.

On [Putin] má troch poradcov – Ivana Hrozného, Petra Veľkého a Katarínu Veľkú,” povedal Lavrov oligarchom, ktorí ho požiadali o vysvetlenie,” uviedli zdroje.

Bývalý vysoký predstaviteľ Kremľa povedal, že Putin “naozaj verí všetkému, čo hovorí o svätosti a Petrovi Veľkom. Myslí si, že sa zapíše do dejín ako Peter.”


24.02.2023 10:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už začínajú hovoriť skutočnú pravdu prečo Ukrajina?
Varoval, že potom sa môže stať, že „noví krvaví chlapci, ktorí si hovoria legálna ukrajinská vláda, znovu vyprovokujú globálny konflikt“. Preto je podľa Medvedeva tak dôležité dosiahnuť všetky ciele špeciálnej vojenskej operácie, ako Moskva inváziu do susednej krajiny nazýva. Rusko musí „odsunúť hranicu ohrozenia čo najďalej, aj keby to mala byť hranica Poľska“.
A Slovenska marečkovci a potom zase pre istotu ešte ďalej.


24.02.2023 10:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Z troch kokot.v je už vesmírny óbrkok.t:
Briti a USA sa viacnásobnými návštevami Indie pokúšali Módího odhovoriť od pozície neutrálnej krajiny. Usilovali sa Indov odhovoriť od kúpy lacnej ruskej ropy a pridať sa ku krajinám, ktoré Rusko sankcionujú. Neúspešne. Inda môžete nahovoriť na všeličo, no na zastavenie veľmi výhodného obchodu nikdy nie. Obchod je pre Inda podstata jeho existencie. Je to jeho duša. A tú mu vziať sa vám ani sľubmi a ani vyhrážkami nikdy nepodarí. Ind Narendra Módí je nezlomný.
A tak sa Západ pokúša rozohrať svoju proti-indickú hru z iného konca. Pokúša sa o starú známu cestu infiltrovania Indie protivládnymi nepokojmi, ktoré by vyústili do svojskej „indickej jari“, „indického majdanu“ či „indickej oranžovej revolúcie“. Portál „Global Research“ /analytik F.W. Engdahl/ sa venuje trom konkrétnym pokusom smerujúcim k „oranžovej revolúcii“, ktoré sa udiali iba v poslednom období.


On už tam je a všetko vidí.
Všade americký imperialistický vyškolený demonštrant:

Takže už to vieme. A vieme, že v Indii sú už vyškolené aj tisícky aktivistov. Že sa tam šijú oranžové sárí a turbany, robia zásoby oranžovej farby na bondi či tilaky na čelá demonštrantov. V indickom písme sa na pliešky píšu heslá a maľujú podobizne indických kuciakov, zhotovujú transparenty o slobode, demokracii a konci korupcie.
Starý pán Soros má dostatok ľudí, čo technológiu oranžovej revolúcie dokonale poznajú a čo sa ju pokúsia implementovať v ďalšej krajine. Tentokrát v Indii.


Vesmír je vraj nekonečný ale na blbosť slovákom je vlastne len taký maličký vesmírček.
Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (24.02.2023 10:41)


24.02.2023 15:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Príspevok k chujovinám čo písal Bukovsky:"
Tato patentová přihláška společnosti Pfizer – schválená 31. srpna 2021 – slouží k dálkovému sledování kontaktů všech očkovaných lidí na celém světě. Budou nebo již jsou napojeni na „internet věcí“ pomocí spojení mikrovlnných frekvencí 2,4 GHz nebo vyšších z mobilních věží a satelitů přímo na oxid grafenu uložený v tukových tkáních všech osob, které podstoupily smrtící injekci."

Osoby dostali smrtiacu injekciu ale naprik tomu ich budú sledovať cez mobilné siete. Meňavka by takú chujovinu nenapísala.
P.S: Samozrejme že všetci neočkovanci sú Puťocárovi prívrženci.
Tak rozmýšľam ako do nich dostali tú genetickú informáciu na vymazávanie neurónových väzieb?

Jeden kotol buntes je šuvix zábava. :-D


24.02.2023 17:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Gates kúpil akcie Heinekenu, Marečkova nočná mora sa naplňa, bude sa čipovať pivo.


24.02.2023 18:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Voľakedy mal náš športový komentátor K. Polák taký povzdych: "Bodaj by sme mali viacej takých kokotov."

A teraz ich máme toľko ž ich môžme vyvážať na vagóny.
Hovorí sa o tom najmä v súvislosti so vzlietnutím našich útočných stíhačiek proti ruskej armáde, krok, na ktorý sa zatiaľ neodvážila ani jedna krajina NATO, pretože by sa to mohlo považovať za právo na odvetný úder na letiská. Nuž a toto ohrozenie zakladá možnosť občanom, hlavne obyvateľom Sliaču, Zvolena, Banskej Bystrice podať hromadnú žalobu na vládnu chuntu za všeobecné ohrozenie.

Ak Puťocár predá lietadlo napr. Sýrii a to potom bombarduje civilistov to je v pohode.
Ak Slovensko predá NEPOUŽÍVANÉ lietadlá Ukrajine a tá bude z nich bombardovať Puťocrových žoldákov na
UKRAJINE tak sme zaútočili na RUSKO???
To je jebo.
P.S.: Do dnešného dňa Slovensko oficiálne neukončilo vojnu vyhlásenú CCCP.


24.02.2023 21:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalšie zaručene pravdivé správy od troch koko.ov:
Pri začiatku ŠVO mali OS UA 310 tisíc profesionálnych dobre vycvičených vojakov. Všeobecnou mobilizáciou stúpol počet Ukrajincov v zbrani na cca 1 milión. Za rok z nich padlo alebo bolo zranených či padlo do zajatia 310 tisíc vojakov. Straty OS UA z asi tretiny doplnili zahraniční bojovníci. Pôvodný počet 850 tankov plus takmer 3000 tankov sovietskej a ruskej výroby, ktoré dostala UA z Východnej Európy bol zdevastovaný na počet 550 tankov. Ukrajina už nemá vlastnú flotilu a počet bojových lietadiel sa ráta už iba na desiatky.
OS UA sa môžu spoliehať na prevahu dronov, presnejšie a pohyblivejšie raketomety a delostrelectvo a z krajín NATO doplnené pancierové transportéry, protitankové a raketové zbrane.
Rusku sa za rok podarilo Ukrajinu do značnej miery demilitarizovať. Denacifikáciu, teda zmena nacionalistického režimu na režim priateľskejší voči Rusku sa ale dosiahnuť nepodarilo. Navyše krajiny NATO dopĺňajú aj výzbroj, o ktorú UA v bojoch prišla. Jediné, čo NATO nedokáže je dodať Ukrajine nových ukrajinských vojakov. Preto sa periodicky objavujú nápady zapojiť do bojov na Ukrajine aj vojakov z krajín NATO.
Bloger údaje z vojenských zdrojov Ruska neverifikoval – to sa dnes jednoducho nedá. Údaje o stratách Ukrajincov Ukrajinci neposkytujú. Poskytujú iba výrazne premrštené údaje o stratách RF. Preto je jediné, čo sa dá, je vziať ruské údaje do úvahy a veriť či neveriť im rovnako ako sa berú do úvahy a veríme či neveríme údajom z Kyjeva.
Takže vážení priatelia-prečítajte a zariaďte sa po svojom.


Zariadime.
3000 tankov nemala Varšavská zmluva ani pri najvyšších počtoch v čase socializmu ak nepočítame staré T-52, T-55 ktoré stáli ako uloženky samozrejme nepojazdné a nefunkčné.
310 000 padlých Ukrajincov a len nejakých 5000 rusov . To nevyplodí nikto len óbrkoko. .


25.02.2023 9:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: napíš mi konečne kde malo byť naše Slovensko , keď fašizoidné Poľsko chcelo spoločnú hranicu s Maďarskom ?
Ktorý západný štát s ktorým sme mali (obrannú) zmluvu garantoval hranice Československa ?

Trepať dva na tri je ľahšie , že ? :-D [zle]

"Po podpise tejto zmluvy vypovedalo Poľsko 13.septembra 1934 na zasadnutí Spoločnosti národov v Ženeve všetky zmluvy o ochrane národnostných menšín. Okrem toho, na základe tajných dodatkov k tejto zmluve zmenilo svoju politiku voči Československu, ako aj ZSSR.

„Polsko o své vůli prohlašuje, že od nynějška spojuje svůj osud s osudem Německa…

Polská vláda se prohlašuje od nynějška za osvobozenou od jakýchkoliv závazků vůči Československu a připomíná svoje přání stanovit společnou hranici s Maďarskem.“ (28.septembra 1934, minister zahraničia Poľska J.Beck)



Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (25.02.2023 10:03)


25.02.2023 10:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: prečo po toľkých rokoch nechceš vidieť ako funguje Americká politika ? Načo míňajú milióny dolárov na svoje mimovládky ; len tak za nič im dávajú prachy?
NIE;
USA mimovládky v štátoch robia politickú kampaň aj demonštrácie, mohli sme to všetci vidieť počas Ficovej vlády čo tu robila Americká Via Iuris a ďalšie.

USA podporujú aj tento humus . Tu je vaša milovaná SaS Nicholsonka ktorá v EP usilovne hlasuje za každú hlúposť vypustenú liberálmi , aj proti vlastnému štátu :-P Pozri obrázok


25.02.2023 10:54

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Žiadna odpoveď len kolom dokola veci povytŕhané z konceptov a vypichnuté reči politikov, ktorí ale nemali žiaden praktický dosah na samotné dianie.
Otázka:
Čo, koľko a ako získavá USA prospech z krajín, ktoré podľa teba okupuje a ovláda.
Čo napr. konkrétne má zo Slovenka.
Vyjadri sa množstvami a hodnotami v peniazoch.


25.02.2023 12:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Tak ako povedal Egreš, vyťahuješ len to čo ti pasuje a aj to prekrútiš, zásadne neodpovedáš a svoju nevedomosť sa snažíš zakryť kopírovaním blbostia trepanim dve na tri. Už si ma definitívne presvedčil, že s blbcom sa diskutovať nedá, navyše keď je ešte aj presvedčený o vlastnej genialite. Už ti to kurevsky lezie na mozog, ti by si bol politruk a eštebák ako vyšitý.


25.02.2023 12:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Toľko gay a lesbo podnikov ako v Moskve a Petrohrade nanájdeš pomaly v celje EU.

Tu máš kompletné adresy všetkých len v Moskve.

msk365.ru/ru/289.htm


25.02.2023 19:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: je tento názor pravda, alebo nie.

"Američanom sa pomoc Ukrajine vyplatí, za zlomok nákladov oslabujú Rusko bez nasadenia vojakov. Na podporu Ukrajiny vynaložili výrazne menej peňazí než na vojny v Iraku a Afganistane. „Ukrajinský odpor urobil pre bezpečnosť Američanov viac ako akákoľvek americká politika od konca studenej vojny,“ myslí si historik Timothy Snyder."


25.02.2023 19:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
Názor obvykle býva názor a až čas ukáže či bol blízko pravdy.
To oslabovanie ak by som bral presvedčenie slovenských blogerov predsa absolútne nefungje. Naopak. Tvrdia, že Puinovsko obrosky ekonomicky rastie. Už som bol písal x krát, že všetky corporácie z USA a EU sú už dávno etablované na ruskom trhu a zarábali ( do sankcií) obrovské peniaze. Putinovsko nemá vlastný priemysel, strojárenstvo, automobilky, potravinrsky priemysel a dokonca aj ťažba ropy a plynu je na 90% závislá od USA a EU. Jedno je pravda ( a naša firma na tom roky profitovala) že Putinovsko je obrovský voľný th aj keď kúpna sila je plošne strašne slabá ale napr. Moskva, Píter a zopár miest nad pol milióna robili zisky v miliárdách dolárov. Presne viem čísla z Nestlé rusko. Ročne mali vyššie zisky ako v Polsku, Česku a Slovensku spolu. Bramag tam postavil dve veľké fabriky pri Píteri s ročnou produkciou vyššou ako v Rakúsku. A to je len zopár príkladov. USA a EU serú na nejaké mocenské. ambície a rozpad Putinovska. Oni chcú len aby odstavili Puťocára a podobne zmýšlajúcich nohsledov, odstránili galaktickú korupciu , ktorá tam panuje na štátnej úrovni a uvolnily pravidlá pre voľný trh. Zroveň chcú zvýšiť životnú úroveň bežných rusov aby sa zvýšila kúpna sila a aby tak profitovali .
Tie chujoviny čo tu trepe mareček o vojenských inváziach USA sú tak maximálne pre tch, čo nerozoznajú kreditku od debetky.
Puťocár je aj pre samotných rusov nič iné len socialistický kapitalista. A nie len Puťocár drží národ v chudobe a zaostalosti myslenia. Typický despota a ideológ pracujúci strachom, políciou a súdnictvom a propagandou.
A Ukrajina má tú istú smolu ako sme mali svojho času na Slovensku , Polsku, NDR. Tiež sme boli nárazníková zóna pre CCCP. Jadrové rakety tu boli v počtoch, ktoré prevyšovali Pešlingy v Nemecku.
A o to ide Puťocárovi. Ukrajina ho poslala do riti a tak si potrebuje z jej územia urobiť bojové pole keby mu náhodou ešte viacej drblo v hlave.
Na rusov ( rusky hovoriacich) na Ukrajinye z vysoka serie . Nestará sa ani o rusov v rusku.
Neboli ste tam takú dlhú dobu ako ja a poväčšine máte silne skreslené predstavy ako to tam v skutočnosti funguje.
Čína ho bude ešte držať v presvedčení, že mu budú pomáhať tak max rok a potom ho pomôžu položiť. Čínske ekonomické záujmy sú presne také isté ako USA a EU. Chodte sa pozrieť do Kazachstanu alebo Turkmenistanu. Tam sú už celé oblasti, kde sa nasťahovali desaťtisíce číňanov a stavajú fabriky a dovážajú ( viem z Kazachstanu) vyše 85% veškerého spotrebného tovaru. EU a USA sú v automobilovom priemysle pre čínu TABU a za rok bude každé auto v rusku činské.
Ale ako hovorím. Hin se hukáže.......


25.02.2023 22:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jeden koko. napíše vymyslenú chujovinu a dav blbov to vypisuje do nekonečna:
Sám Zelenskij si bol dobre vedomý stavu svojej krajiny, a tak na druhý deň ruskej „špeciálnej operácie“ požiadal o mier v Moskve. Ten bol na dosah ruky, pravda za určitých garancií: vojenská neutralita Ukrajiny, uznanie ruského Krymu, zachovanie teritória Ukrajiny, ale autonómia pre pblasti Donecka a Luhanska. Kyjev v pricípe súhlasil a boli sme aj svedkami prebiehajúcich rokovaní medzi Ukrajinou a Ruskom.
mám otázku pre takýchto koko.ov:
Prečo Kadafí nepožiadal o mier a predlžoval utrpenie svojho ľudu?
Prečo Stalin nepožiadal o mier a predlžoval utrpenie rusov?
Prečo Husajn nepožiadal o mier atď....
Prečo Ho či štím nepožiadal o mier?
I-GRR


26.02.2023 3:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Rusky cinovy vojacik

Pozri obrázok


26.02.2023 8:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A nacisti a fašisti sa chystajú napadnúť ďalšiu mierumilovnú krajinu:
Úspešný útok ukrajinskej armády na Podnestersko je pre Zelenského režim výhodný ako propagandistický ťah. Ozbrojené sily Ukrajiny sa chcú pod rúškom ochrany demokratického Moldavska pred plánmi Kremľa zmocniť letiska a zmocniť sa veľkého skladu munície a zbraní, ktoré zostali na území PMR z čias ZSSR. Mierový kontingent ruských jednotiek bude musieť odolať prípadnému útoku Ukrajiny na Podnestersko.

Samozrejme že s pomocou USA tak ako Ukrajina napadla holubičieho Puťocára zase bude vraždiť 6523 rusky hovoriacich moldavčanov žijúcich v neexistujúcom štáte.
Ale Puťocár pôjde samozrejme chrániť svojich rusov a bude im bombardovať elektrárne, školy, kôlky , domy a byty a oslobodzovať ich.


26.02.2023 8:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kok.t Sokol:
Tento článok začnem odkazom pre všetkých banderovcov a fašistov z Ukrajiny, ktorí sa momentálne nachádzajú na Slovensku:

“Vy fašistickí banderovci, von zo Slovenska! U nás na Slovensku nie ste vítaní! Vy fašistickí banderovci practe sa zo Slovenska naspäť na tú vašu Ukrajinu alebo do USA a západoeurópskych krajín, ktoré ten váš ukrajinský banderovský režim, tak podporujú. Ale my Slováci vás tu na Slovensku nechceme! A DOSŤ! A VŠETKA FAŠISTICKÁ BANDEROVSKÁ HÁVEĎ VON ZO SLOVENSKA!!! Vy fašistickí banderovci, tu u nás na Slovensku nie ste vítaní!”



Náš slovenský občan, Slovák v Prešove sa pokojne pohyboval po našom slovenskom meste Prešov a nejakí 6 ukrajinskí fašistickí banderovci si ho dovolili bezdôvodne napadnúť a takmer ho zabili!!! To čo má toto znamenať?

Toto presne robili ukrajinskí fašistickí banderovci od roku 2014 ľuďom ruskej národnosti na Donbase (Donecký a Luhanský región vtedajšej Ukrajiny), napádali ich tam a vraždili! Až musel prísť 24. február 2022 a vstup ruskej armády na Ukrajinu za účelom ochrany ľudí ruskej národnosti na Donbase!


Gramatická štylistika 5 ročného dieťaťa svedčí o tom, že jeho intelekt nie je vyšší ako školáčika z prvej triedy.


Incident sa začal slovným útokom, poškodenému mužovi sa jeden z útočníkov vyhrážal smrťou, potom ho udrel päsťou do tváre. Napadnutý sa bránil, no od chrbta na neho skočil druhý z útočníkov. Spadli na zem, kde zápasili. Po chvíľke na miesto pribehli ďalší dvaja muži, ktorí tiež začali útočiť na napadnutého. Udierali a kopali ho do celého tela," opísala útok prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Obeť útoku utrpela viaceré zranenia, medzi inými hematóm pod okom, opuch tváre, narazený hrudník, škrabance na chrbte aj kolene.

Lekári zatiaľ neurčili, koľko sa bude zo zranení liečiť.

Hrozia im tri roky

Polícia v Kapušanoch začala trestné stíhanie pre trestný čin výtržníctva v súbehu s trestným činom nebezpečného vyhrážania.

Ešte v nedeľu zadržala štyroch podozrivých útočníkov, muži vo veku 24, 27, 30 a 26 rokov sú z obce Šarišská Trstená.



Asi rodení Ukrajinci.

Treba ich poslať na Ukrajinu.


26.02.2023 10:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocárovi chýbajú dolátiky??? :-O
22 февраля российский энергохолдинг «Газпром» восстановил прокачку газа через Украину в Европу через газоизмерительную станцию «Суджа» до показателя 2022 года. С 21 числа текущего месяца это значение увеличилось на 4,2% и достигло уровня 42,1 млн кубометров.


26.02.2023 10:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Putinovci ničia zbrane NATO ešte pred príchodom na Ukrajinu.
Asi nová hra na playstešn.
«Военная техника НАТО идет эшелонами. Техника серьезная и современная. Это ПВО, которое не дает работать нашей авиации и беспилотникам. Не все легко, но мы уничтожаем любую технику. Мы сменили тактику и сейчас западную технику мы стали уничтожать на подходе у границ Украины», — рассказал Голиков.


26.02.2023 17:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: na to ti se riem kde sú Gay podniky v Rusku....,
tam nikdy nebude to čo chystá homoBrusel, ktorý pracuje na tom aby hoci akým spôsobom prijali Istanbulský dohovor a donútili štáty EU ho dodržiavať!!
Žena bude podľa genderových výmyslov aj ten vedľa priebanej Nicholsonky !! A keď to poprieš budeš stíhaný
- na západe to už je!

Tu je dobrý rozhovor z Nového Času k Ukrajine "Ani 160 mil. eur za MiGy nestojí za to, aby nám tu dopadli rakety. Nesmieme ich dodať na Ukrajinu."

Video: www.youtube.com/watch?v=GPpPx6ITY98

Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (26.02.2023 17:13)


26.02.2023 17:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A máme tu nedelné tri koko.y:
Západ je všetko, čo nie je slovenské a slovanské a čo prichádza z krajín na Západ od nás. Západ nie je iba na Západe. Západ je tu a tam aj v hlavách niektorých našich spoluobčanov. Prejavuje sa ako porucha zdravého „sedliackeho“ rozumu, ako porucha súladu srdca a mozgu. Západ v hlave, to sú orwellovské nezmysly, ktoré hlava nakazená Západom produkuje. Napríklad:
Vojnou za mier.
Mier je iba keď nepriateľ kapituluje.
Propagácia okamžitého mieru- bez kapitulácie nepriateľa- je nebezpečná vojnová propaganda.
Hrozby nukleárnej veľmoci, že v stave národnej núdze použije nukleárne zbrane je smiešne a prázdne ruské vyhrážanie. Veď čo všetko už Západ Rusku vyviedol – a Rusko nič. Iba varuje, iba sa plano vyhráža…
Rusi nukleárne zbrane doteraz nepoužili, – asi ich ani nemajú a ak majú, sú staré a nefunkčné.
Ruské armaty sú nafukovacie. Ruské sarmaty, kindžaly, zirkony …nadzvukové a balistické strely neexistujú.
Stiahnutie sa Rusov z Ukrajiny je jediný a najjednoduchší spôsob dosiahnutia mieru na Ukrajine. Okamžité zastavenie paľby je smiešna nevykonateľná absurdita. Aj keď ho už Rusko na Nový rok jednostranne uplatnilo.
Kto miesto zbraní posiela do Kyjeva výzvy na mierové rokovania de facto vraždí nevinných Ukrajincov. Ukrajinci bez vojny proti Rusku ? To čo je za nezmysel ?
Rusi sú na Ukrajine v cudzej krajine. Aj keď Rusi sú na Kryme, v Novorusku a na Donbase doma stovky rokov, ba oddávna. Aj keď sú jadrom ruskej armády na Ukrajine milície Rusov z Luganska a Donecka. O tom, čo je ukrajinské na ruskojazyčnej Východnej Ukrajine rozhodujú ozbrojenci z bývalej poľskej Haliče.
Ruskí imperátori založili ruskojazyčné mestá Odessu, Nikolajev, Cherson, Mariupol, Dnepropetrovsk, Doneck, Lugansk, Charkov…na slávu Ukrajine. Keď to občania pochopili, začali milovať S.Banderu a V.Zelenského. Učia sa po haličsky /ukrajinsky/ po vzore svojho prezidenta. Herojam slava.
Súčasný režim v Kyjeve nevznikol neústavným násilným prevratom ale zákonnou ústavnou cestou. Prezident Janukovyč síce vyhral dva roky pred pučom demokratické voľby. no demonštranti potom vtrhli do parlamentu, vyhnali a čiastočne postrieľali vládnych poslancov z ruskojazyčnej Strany regionov a potom si v obsadenom parlamente sami odsúhlasili zmenu ústavy, podľa ktorej už nie je treba odvolať prezidenta v celonárodnom hlasovaní. Postačí hlasovanie v parlamente. V tom parlamente, z ktorého predtým polovicu poslancov vyhnali a pár tých, čo zostali, prinútili hlasovať pod namierenými samopalmi. Kyjevský režim je teda po neústavnej zmene ústavy už plne „ústavný“.
Práva menšín sú na Ukrajine dodržiavané. Rusi, Maďari a Rumuni sa sami rozhodli stať Ukrajincami. Sami z vlastného popudu nahrádzajú vo verejnom styku svoj materinský jazyk ľúbozvučnou haličskou ukrajinčinou. Radi rukujú do ukrajinskej armády a idú bojovať na Donbas, kde je priemerná doba prežitia 4 hodiny.
Boršč je ukrajinské národné jedlo. Vodka je ukrajinský národný nápoj. Všetci kozáci sú Ukrajinci. Ruské tanečnice z obrazu E.Degasa sú ukrajinské tanečnice.
Vojaci 1. a 2.ukrajinského frontu boli Ukrajinci. Veď sa ten front preto aj tak volal. No nie ?
Hladomor bol iba na Ukrajine. V Povolží a v Južnom Rusku sa Rusi v čase hladomoru prepchávali jedlom.
V časoch ZSSR Ukrajinci veľmi trpeli pod ruským útlakom. Nevadí, že väčšina vládcov ZSSR boli Ukrajinci: Chruščov, Brežnev, Černenko…
97% Ukrajincov chce, aby vojna na Ukrajine pokračovala až do konečného víťazstva. 97% Ukrajincov nechce žiadne prímerie, žiaden mier. 97% chce miesto mieru nové a nové zbrane. Stačí , aby im ich Západ čo najviac a čo najskôr priviezol. A oni už potom hravo nad Rusmi zvíťazia.
Orwellovský Západ víťazne postupuje na Východ. Konečné víťazstvo orwellovského myslenia Západu sa blíži. Na obzore už vidieť žiaru víťazstva. – Alebo že by to bola iná žiara ? Že by to bolo také pekne do podoby hríba tvarované ohnivé tornádóóó…/ ?!/…


Kok.t si myslí že ke'd je Propuťocársky kok.t tak prežije aj v epicentre jadrového výbuchu. Leda by supervedci Putinovský vymysleli takú jadrovú bombu že nezabije slovenských kokot.v.


26.02.2023 17:18

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: zeleno: máš pravdu, Američan sa teší ako lacno ich vyšla Ukrajinsko-Ruská vojna
Len za 66 miliárd dolárov sme dostali Ukrajinu do vojny s Ruskom,“ úprimne priznal vo vysielaní kanála „Fox News“ generál Jack Keane.

Dodal, že „investície na Ukrajine sú dnes veľmi výnosné, pretože za relatívne málo peňazí v záujme USA zomierajú vo vojne s Ruskom nie Američania, ale Ukrajinci“.
Jack Keane jasne načrtáva cieľ Ameriky: „Washington dokázal urobiť to hlavné, vytvoriť pre Moskvu vážneho rivala na hraniciach Ruska, prostredníctvom ktorého bude môcť prekážať ruskému vedeniu pri presadzovaní politiky vplyvu vo východnej Európe, najmä v krajinách bývalého ZSSR.“
Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (26.02.2023 17:19)


26.02.2023 17:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: keď skapeš s celou rodinou v jadrovej vojne to nebude len vina "Puťocára" ... Načo USA lezú Rusku na hranice aj s ich NATO?
Čo je to za spojenca, keď nemá problém ohroziť život v Európe ; veď Amíci dobre vedia že Rusko je jadrová mocnosť !!!!


Spojené štáty si v oblasti jadrovej zbrojnej politiky chcú aj do budúcnosti zachovať možnosť prvého úderu. Podľa agentúry AFP to vyhlásil šéf Pentagonu Ashton Carter.
rok 2016

Americký minister obrany sa tak vyjadril v zariadení pre jadrový výskum v Novom Mexiku. Reagoval tak na správu, že prezident Barack Obama uvažuje o zmene dlhodobej americkej nukleárnej politiky vrátane vyslovenia záväzku nikdy neuskutočniť jadrový útok ako prvý.

Možnosť prvého úderu „je dlhodobo našou stratégiou a je tiež súčasťou našich plánov do budúcnosti“, vyhlásil A. Carter.



26.02.2023 18:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: Nie len Kalifornia mala starostu kulturistu, máme ho aj my v Poltári ;-) postimg.cc/xcbqVfx2


26.02.2023 20:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku.
A vás blbečkov asi ruská raketa minie lebo zistí, že Puťocárovi bozkávate Lemrucha.
Re: egres2: keď skapeš s celou rodinou v jadrovej vojne to nebude len vina "Puťocára" ... Načo USA lezú Rusku na hranice aj s ich NATO?
Si prij.baný alebo prisprostý?
Už desať krát som ti dal otázku aký je rozdieľ medzi NATO na hraniciach ruska v Litve, Lotyšsku a Estónsku už od roku 2004 ( skoro 20 rokov ) a zrazu sa Puťocár zobudil a z hystériou idiota zabíja ukrajincov aby sa NATO nedostalo na hranice Putinovska.
Len prijebaná typicky ruská špinavosť a osobná pomsta Puťocára ukrajincom za to že ho poslai do hlbokej riti a odmietli mu robiť poskoka ako bielorusko.
A hlavne sa posral z toho,že by Ukrajina vstúpila do EU a rusi by nakúkali ako slováci za ostnatý plot na zahnívajúci kapitalizmus.


26.02.2023 21:02

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
Nesúdim ľudí podľa svalov a výzoru ale podľa množstva šedej mozgovej kôry.
Tú môže mať aj kulturista.
a ešte marečku.
Pán Danko bol roky môj sused .Takého blba treba pohľadať so silnou baterkou.
"Ani 160 mil. eur za MiGy nestojí za to, aby nám tu dopadli rakety. Nesmieme ich dodať na Ukrajinu."

Tak nech NATO a USA striela rakety všade tam, kde Puťocár predal zbrane pretože ak to pripečení slováci nevedia tak aj Puťocárove zbrane zabíjajú ľudí a predlžujú vojny. Sa pozri do Afriky ty jelito historicky odborné.


26.02.2023 22:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ty si pekne pomätený :-D
Keď ti nezapne že naša vlastizradná nevláda kreslí Slovensku TERČ na chrbát , tak je to s tebou ozaj vážne.

Jednoducho USA porušujú dohodu , že nerozšíria NATO ani o meter na východ , Ukrajina nie je miniatúrna Litva !
Keď Rusi povedia ,že Ukrajinou už USA prekročili červenú čiaru , tak teba je úplný xuj po tom ako to myslia.

Ukrajina by bez USA/NATO padla za pár týždňov ; už sa chystali aj mierové rozhovory , ale Bidenova administratíva tlačila na Zelenského, že nemá jednať má bojovať.
Veď to je hlavný cieľ Americkej proxy vojny -oslabiť a zdiskreditovať Rusko...

Nás všetkých musí trápiť drzosť Amerických svíň ,ktoré sa nevmestia do kože a ohrozujú celú EU !! :-(((((( [zle]


26.02.2023 22:42

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Túto chujovinu som čítal len a len od slovákov a širi sa to ako .......
Jednoducho USA porušujú dohodu , že nerozšíria NATO ani o meter na východ , Ukrajina nie je miniatúrna Litva !
Keď Rusi povedia ,že Ukrajinou už USA prekročili červenú čiaru , tak teba je úplný xuj po tom ako to myslia.


Je jasné že činnosť ako používanie mozgu je pre teba veľká neznáma. Litva, Lotyšsko a Estónsko sú dosť veľké na to aby tam NATO dalo všetky atómky sveta.
Za druhé. Ak by Litva napadla Puťocára tak by ho napadli všetky členské krajiny v NATO.
Žiadne NATO nebude napádať Puťocára.
Puťocár sa odjebe sám alebo ho defenestrujú.
Asi ti už nebudem nič písať pretože to svojho ruského chrta skôr naučím americkú hymnu ako by si dokazál pochopiť že svet nekončí na priedomku v Trebišove.

žiadna dohoda o hraniciach NATO NEEXISTUJE.To je len drízd, ktorý šíri Puťocár.
a keby aj.
Za prvé (písal som ti to už minimálne 5 x alelo tvoja jedna mozgová bunka to asi nevie spracovať) že do NATO sa VSTUPUJE a je na to potrebný SÚHLAS VŠETKÝCH členov. Tak ako Fínsko a Švédsko bez súhlasu Turecka a maďaróna nebudú v NATO.


26.02.2023 23:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: dokáž že neexistuje žiadna dohoda o nešírení NATO, lebo z vyjadrení politikov , z archívov je jasné ,že existuje !!


Už v roku 2008 "NATO otvorilo dvere pre Gruzínsko a Ukrajinu" ,
samozrejme že západné štáty to blokujú lebo vedia , že budeme na krok od svetovej vojny. Ako vidím ty problém nemáš rovnako ako bezmozgovci z našej vlády [zle]
A teraz po prevrate v 2014 znova USA ťahajú Ukrajincov do paktu , rozťahovali sa tam ako doma...

My sa zvysoka môžme vykašľať na Ukrajinu, aké bábky sú tam dosadené...

Rus nedovolí mať NATO 4 minúty dostrelu od Moskvy a práve preto čo hovoria Američania "Spojené štáty si v oblasti jadrovej zbrojnej politiky chcú aj do budúcnosti zachovať možnosť prvého úderu. Podľa agentúry AFP to vyhlásil šéf Pentagonu Ashton Carter. rok 2016"

Putin povedal "Ukrajina v NATO , to bude život s nožom na krku. Nikdy nevieš kedy potiahnú.."

"Moskva ďalej uviedla, že podporou prístupových snáh Ukrajiny a Gruzínska NATO porušuje základnú zásadu všetkých účastníckych štátov Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (OBSE), ktorou je "neposilňovať svoju bezpečnosť na úkor bezpečnosti iných štátov".

Kedysi Sovieti na revanš dopravili rakety na Kubu a USA už chystali vojnu... takže si utri čelo a nepoť tu nezmysly o Puťocárovi!


27.02.2023 8:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Riť bude len riť.....


| 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 179429 | Včera: 197205