Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 |

04.02.2023 13:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hovorím to už vyše pol roka že tie drízdy o raste ziskov a ekonomiky Puťocárovy môžu ožrať len Trebišovčania:

Západné sankcie stlačili príjmy Ruska z predaja energií na najnižšiu úroveň od roku 2020.

Mesačné rozpočtové príjmy Ruska z ropy a plynu v januári padli na najnižšiu úroveň od augusta 2020. Dôvodom bol vplyv západných sankcií, ukázali v piatok zverejnené údaje ruského ministerstva financií.

Pokles takmer o polovicu
Mesačné daňové a colné príjmy z predaja energií sa v medziročnom porovnaní znížili o 46 percent. Zatiaľ čo cena severomorskej ropnej zmesi Brent takmer stagnovala, priemerná cena ruskej zmesi Urals v januári medziročne padla o 42 percent na 49,48 dolára (45,24 eura) za barel.

Moskva sa pri financovaní svojich rozpočtových výdavkov spolieha na príjmy z predaja ropy a plynu - v minulom roku okolo 11,6 bilióna rubľov (165 miliárd dolárov). A keďže výdavky v dôsledku nákladov na vojnu na Ukrajine prudko vzrástli a príjmy z predaja energií klesajú, musela začať na krytie deficitu predávať devízové rezervy. V januári to bolo 425,5 miliardy rubľov alebo 6,05 miliardy dolárov.

Ak sa ceny ruskej ropy v najbližších mesiacoch nezvýšia, rozpočtový deficit by podľa analytikov Credit Bank of Moscow mohol v tomto roku dosiahnuť 5,5 bilióna rubľov (78 miliárd dolárov) alebo 3,8 percenta HDP.

A môže Puťocár predávať plyn a ropu za rohlíky aby mu doma mužíci nepokapali od hladu.


04.02.2023 14:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocár už potrebuje dostať s chudobných rusov rublíky. od tých bohatších si už z ich účtov v bankách berie rublíky.
Системно значимые банки РФ по инициативе российских законодателей должны начать открывать социальные вклады для малообеспеченных россиян с 1 июля 2024 года. Об этом сообщает «Интерфакс» со ссылкой на текст проекта закона о вкладах для бедных.

В настоящее время в перечне системно значимых банков России 13 кредитных организаций. Среди них Сбербанк, ВТБ, Газпромбанк, Россельхозбанк и другие кредитные организации.

Как отмечается в публикации, для других банков, которые не принадлежат к категории системно значимых, такая опция первое время будет добровольной. Но не позже 1 июля 2025 года они также будут должны начать открывать депозиты для бедных.

Уточняется, что социальный вклад смогут открыть те граждане, которые получат соцподдержку от государства. Информация об этом должна содержаться в Единой государственной информационной системе соцобеспечения (ЕГИССО).

У российского гражданина при этом должен быть только один такой вклад в рублевой валюте не более чем на 100 тыс. рублей.


A niečo pre Puťocárových kalerábožrútov.
Военные корреспонденты Telegram-каналов "Рыбарь" и "Военная хроника" проанализировали показания освобождённых военнопленных и сделали вывод, что всего лишь пять процентов солдат не подвергаются побоям: отсутствие рукоприкладства в ВСУ считается дурным тоном. Ещё 15 процентов солдат не избивали из-за того, что они попали в плен без сознания.

"Тяжелее всего судьба раненых: примерно половину расстреливают на месте, особенно выходцев из ДНР и ЛНР. Правда, в последнее время число казней несколько упало из-за введения денежных выплат за захват российских бойцов", — отмечается в материале.

Изначально всех военнопленных отправляют к сотрудникам СБУ и ГУР, где проводятся допросы. Боевикам наиболее интересны кадровые военные, поскольку мобилизованные не знают важной информации. Для получения необходимых данных спецагенты используют пытки.

Самыми распространёнными издевательствами являются удары током, зажим пальцев плоскогубцами, удушение пакетами и проводами, отрезание пальцев и ушей, засовывание предметов в открытые раны и прижигание раскалённым железом.

"Все пленные должны петь украинский гимн, днём — песни про Бандеру* и УПА**, а вечером — читать "молитву за Украину". За ошибки и неправильное произношение надсмотрщики избивают людей дубинками", — рассказали военкоры.


Читайте больше на military.pravda.ru/news/1788784-vs_rf_vsu_rasstrel...


04.02.2023 18:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


04.02.2023 19:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

:-D :-D :-D :-D :-D :-D


04.02.2023 20:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nejdříve několik slov k osobě Michaela Svatoše.

Drahnou dobu jsem si lámal hlavu, kde se v něm bere dar lhát tak přesvědčivým způsobem, protože sám Svatoš jako člověk rozhodně žádným myslitel není.

Odpověď je třeba hledat v minulosti tohoto člověka, neboť Michael Svatoš je předlistopadový komunistický lampasák a jako takový absolvoval Vojenskou politickou akademii Klementa Gottwalda. Ano, tuto bolševickou "Sorbonu", která byla určena pouze těm nejkovanějším z kovaných soudruhů.

Z těchto nejoddanějších stoupenců režimu pak tato "škola" vychovávala budoucí politruky, kteří měli za úkol vštěpovat všemi dostupnými metodami komunistické ideály podřízeným vojákům.

Je nasnadě, že právě zástupci pro věci politické (tak zní překlad slova politruk) byli školeni, aby dokázali jakýmkoli způsobem komunistické ideje svému okolí vštěpovat, samozřejmě i za cenu lží. Řada z nás si přece pamatuje, jak vypadaly dobové noviny, televizní zprávy, letáky, brigády, uliční výbory, udávání lidí......

Tohle byla úloha politruka v armádě, tohle je novodobý bojovník za pravdu Svatoš. Odtud tedy pramení ona dovednost lhát za každou cenu, on na to má školu. A podle vystupování soudě, učil se pilně.


ČESKO/SLOVENSKO: Co jsme 14. prosince 2022 oznámili, že Češi a Slováci budou platit dluhy Ukrajiny, bylo včera v Bruselu potvrzeno! Jen výše dluhů, které budeme platit se zdesetinásobila!
V Bruselu bylo včera oznámeno, že místo Ukrajiny musí její dluhy platit Evropané!

Evropané a USA by tak měly za Ukrajinu v budoucnu zaplatit 156 miliard USD dluhů a 2 biliony USD za náhradu škod!
Podíl Česka na splátkách dluhu představuje asi 0,7% tedy 1,1 miliardy USD (27 miliard CZK), podíl Slovenska představuje asi 0,4%, tedy asi 624 milionů EUR. Ovšem za rekonstrukci Ukrajiny bude muset Česko zaplatit 14 miliard USD, 350 miliard CZK, a Slovensko 8 miliard EUR! Tato suma, kterou za Ukrajinu zaplatíme, znamená pro Česko cenu výstavby 116 tisíc nových státních bytů pro mladé rodiny s dětmi, které by nastartovali v Česku přirozenou porodnost jako za Husáka!
Mikuláš Dzurinda, je vskutku lidový politik (Evropská strana lidová), jen si myslí, že úkolem lidového politika je okrádat vlastní lid. Stejně jako si myslí Markéta Adamová Pekarová (TOP-09) a Marián Jurečka (KDÚ-ČSK), kteří jsou členy stejné Dzurindovy evropské partaje!
Tato válka se už vymknula ekonomické schopnosti Evropy rychle zacelit její následky! Je nejvyšší čas začít uvažovat o přijatelném míru!
AUTOR: Michael Svatoš


Trebišovčan. Máš kamaráta. Iq telegrafného stĺpa ale mudruje ako absovelnt hardvardu .


05.02.2023 11:43

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto napísal bloger na hlavných správach:
“My, nižšie podpísaní, konajúc v mene ukrajinského najvyššieho velenia, súhlasíme s bezpodmienečnou kapituláciou všetkých našich ozbrojených síl na zemi, na mori a vo vzduchu, ako aj všetkých síl, ktoré sú v súčasnosti pod ukrajinským velením – Najvyššiemu veleniu Červenej armády.”

Chujovi komoušovi ešte nedošlo že II svetová a naša okupácia už skončili.


06.02.2023 13:46

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase tri ko.oty.
Prípad ukrajinského študenta, ktorý zavraždil svoju ukrajinskú spolužiačku, lebo mu odmietla dať opísať test, začal už riešiť súd.
Na Považí /v okolí Ilavy či Dubnice/ OČTK obvinili z vraždy a napomáhania k vražde dve Ukrajinky, ktoré nožom ukončili život manžela a otca, tiež Ukrajinca. Obeť i útočníci boli vraj dosť opití.
Pri Senci OČTK obvinili z vraždy Ukrajinca, ktorý v byte zavraždil svoju partnerku, tiež Ukrajinku.
Päť Ukrajincov pred týždňom najprv na jedno miesto v 4.bratislavskom obvode vylákalo a potom železnými tyčami napadlo šoféra osobného auta. Šoférovi, aj keď zranenému sa podarilo ujsť do najbližšieho obchodu a zachrániť si tak život. O národnosti napadnutého a možnom motíve pokusu o vraždu OČTK neinformovali.

Som iba radový občan Slovenskej republiky. Daňový poplatník, z ktorého peňazí sa platí kadečo. Aj sociálna a finančná podpora pre ukrajinských migrantov a študentov. A mám aj rodinu, o ktorú sa starám a snažím sa urobiť všetko aj pokiaľ ide o jej bezpečný život.
Na Slovensku zaznamenali minulý rok 55 vrážd, pričom objasniť sa podarilo 42. Na sociálnej sieti o tom informuje Policajný zbor SR. Ako ďalej uvádza, v porovnaní s rokom 2020 sa počet zaznamenaných vrážd znížil o osem.
V roku 2018 sa na Slovensku zistilo 61 392 trestných činov,
V roku 2018 policajti zaevidovali na Slovensku 67 vrážd, z toho 22 úkladných vrážd.

Podľa údajov z roku 2017 má Rusko v Európe najvyšší počet vrážd – 9,2 na 100 000 obyvateľov.


06.02.2023 20:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ruských mužíkov po útoku chemickými zbraňami som videl tisíce.
Hlavne v Pondelok.


07.02.2023 18:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Pozri obrázok


07.02.2023 20:18

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už som si myslel že si v Putinovsku a píšeš tam zaručene pravdivé pravdy. :-O
Zabudol si tam dať Podkarpatskú Rus,


08.02.2023 8:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Podkarpatskú Rus -autonómnu republiku na papieri tam pridal báťa Stalin, môj pradedo chodil za 1.ČSR do Užhorodu do práce ...

Tu je niečo zaujímavejšie pre múdrych ovčanov , ktorí neveria na konšpirácie ;-)
Škandál v USA , investigatívci z VERITAS sa dostali k priamym informáciám od člena PFIZERU ako fungujú !!!



Video: www.youtube.com/watch?v=Vm0K9siQylg


08.02.2023 8:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Očkovanie proti kovidu vyvolalo vojnu na Ukrajine.
Už chápem.


08.02.2023 9:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto už nezožerie ani somár.
Spolu má teda ukrajinská armáda nenávratné straty ca. 1 050 000 ukrajinských vojakov. Nenávratné straty ruskej armády sa podľa odhadov pohybujú na úrovni ca. 50 000 ruských vojakov .



Čiže pomer nenávratných strát je ca. 21 k 1.

Tieto čísla jednoznačne svedčia o tom, že ruská armáda drví ukrajinskú armádu.


To by museli Ukrajinci bojovať s násadami z lopát.



08.02.2023 9:19

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Šéf poľskej vlády Mateusz Morawiecki sa obrátil na prezidenta Zelenského so žiadosťou, aby sa vzdal západnej časti Ukrajiny.

„Západné územia Ukrajiny budú bezpečné, ak sa dočasne dostanú pod protektorát poľského štátu,“ povedal Morawiecki.


Šéf poľskej vlády svoj návrh argumentoval tým, že krajina je členom NATO a Rusko s alianciou nevstúpi do otvoreného odporu.

Čiže tu vidieť chuť Poľska zúčastniť sa vojny na Ukrajine. Poľský protektorát nad západnou Ukrajinou, by jednoznačne znamenal namašírovanie státisícov poľských vojakov na západnú Ukrajinu a vojenský konflikt medzi Poľskom a Ruskom.

A čo má Ukrajina teraz z tej vojny? Veď takto stratia takmer celé bývalé územie Ukrajiny namiesto straty Krymu, Doneckej a Luhanskej oblasti, o ktoré sa viedol spor pred vypuknutím vojny na Ukrajine.


To je už za hranicou normálnosti .Toto tvrdí bloger na hlavných správach.


08.02.2023 9:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ramzan Kadyrov píše, že on osobne má tento zámer. Opakovane som vyhlásil, že boj proti satanizmu musí pokračovať v celej Európe a predovšetkým na území Poľska. Kadyrov pripomenul, že samotná politická situácia v Poľsku sa komplikuje. V lete by sa podľa neho mal uskutočniť rozsiahly pochod Sliezskej autonómie, ktorý každoročne priláka viac a viac účastníkov. Tento región Poľska si vyslúžil osobitný nezávislý štatút a je tu naliehavo potrebné referendum, počas ktorého môže Rusko poskytnúť organizačnú pomoc – dodal. Spojené štáty a ich európske satelity už uvalili nespočetné množstvo sankcií proti Ramzanovi Kadyrovovi. Navyše, čím väčší je stupeň protiruských rečí na vrchole Poľska, tým viac sa presviedčajú o „nebezpečenstve ruskej invázie“. Otázku, prečo v tomto prípade provokovať samotné Rusko, poľské vedenie ani nezvažuje, pretože sa zrejme prejavili historické komplexy a hlboká rusofóbia.

Organizačná pomoc pri referende je zložená z tankov, vojakov a kalašnikovoch.
By som bol zvedavý čo by robili ko.oti rusovili keby nás prišiel Puťocár denacifikovať.
Vlastne viem.


08.02.2023 10:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ďalší vojnový analytik:
Samozrejme Slovák-neočkovaný.

Vráťme sa ale k stavu armád NATO.
Áno, majú veľmi moderné a skvelé zbraňové systémy. Čo však dokážu, keď sa používajú správne, sa ukazuje na Ukrajine. Aby som nezabudol na vojnu v Gruzínsku v roku 2008. Poznamenávam, že Európsky súdny dvor rozhodol, že za túto vojnovú udalosť nebolo vinné Rusko. To, čo sa tam stalo, šokovalo USA do špiku kostí. Gruzínsko vyslalo proti ruskému letectvu stíhačky americkej výroby, moderné F-16. Ruskí piloti ich zmietli z neba bez jedinej straty. A to aj napriek tomu, že v množstve gruzínskych lietadiel sedeli americkí elitní piloti. Aj to prispelo k tomu, že USA sa neskôr vyhli akémukoľvek priamemu konfliktu s ruským letectvom v Sýrii. Ako som poznamenal, s USA sa dá jednať len z pozície sily.


Gruzínsko nemalo a nemá ani jednu jedinú F-16.
V priamych bojových stretoch bolo počas existencie F-16 zostrelených LEN 16 ks pričom len 7 v priamom boji z iným lietadlom.

Po všetkých týchto úvahách je pravdepodobný záver, že armády NATO sú skôr divadelné armády. Takmer „potemkinovské armády“. Konkrétne armády, ktoré síce vyzerajú nebezpečne, ale nikdy nemali v skutočnosti bojovať v poli proti Rusku alebo Sovietskemu zväzu.

Už mám bobky aby na nás nepustil Puťocár bábušky a ženštiny .Určite by prešli frontálnym útokom až do IKEA v Bratislave, keď sú v Putinovsku zatvorené. a určite by taktickým obchvatom zabrali aj McDonaldy lebo to ich Chutne a bodka je na pi.u.
O bože prečo si niekde naložil tuposti vrchovato.


08.02.2023 10:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Neočkovaný obrkokot sa správa ako Slovenskú Vigocár a zastupuje vo svete všetkých Slovákov.
Ó bože zmiluj sa a pošli na tento tupý národ aspoň kýbel rozumu .
P.S: Kýbel stačí aby sa zdvihlo IQ slovákov na priemer 55.
A zase krátka pamäť:
1945 nás napadla Červená armáda.
1948 nás napadla Červená armáda v hybrinom puči.
1968 nás napadla červená armáda.
2021 nás napadla Červená armáda Putinizmom.
Asi na Slovensku nemáme toľko dobytčákov.


Vážený pán kancelár Scholz!
Keďže sme aktuálne bez svojprávnej vlády a ústavných činiteľov, tak som sa rozhodol Vám napísať tento list za Slovensko.
V roku 1939 obsadili a okupovali Slovensko fašistické vojská imperialistického Nemecka. Ako každá vojna, aj táto priniesla slovenskému obyvateľstvu množstvo utrpenia, škôd, bolo napáchaných množstvo zverstiev a veľa ľudí zahynulo. Odpustiť môžeme, ale zabudnúť nesmieme. Chceme však s Nemeckom udržiavať priateľské vzťahy.
V roku 2022 nás obsadili vojská imperialistického západu a opäť proti vôli drvivej väčšiny obyvateľstva. Nejaký súhlas kolaborantov, tak ako v roku 1939, nie je dôležitý. Je to proti vôli ľudu, násilne, totalitne, fašisticky.
Nechceme tu vojská. Nechceme viesť proti nikomu vojnu. Nechceme tu hrdzavé tanky. Nechceme sa stať opäť obeťou imperialistických fanatikov.
Chceme mier.
Vaša predchodkyňa pani Merkelová vyhlásila, že nikto nemal v pláne trvať na plnení a plniť Minské mierové dohovory. Aj keby to nepovedala, tak nám to bolo a je všetkým jasné. Miesto plnenia dohôd prebiehala príprava na vojnu. Na tretiu vojnu v priebehu 100 rokov? Nepoučili sme sa? Množstvo Nemcov si vojnu neželá. Neželá si ju celá civilizovaná Európa.
Pomôžte prosím ukončiť túto falošnú frašku. Pomôžte sňať zo Slovenska bremeno okupácie. Ukážme svetu, že krvavá história sa nemusí opakovať a že ľudstvo sa stalo civilizovaným.
S pozdravom, Dušan Víglaský


08.02.2023 11:00

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: no čo ;už si to okydal kýblami blábolov o ničom , lebo tak veľmi miluješ USA ,že nechceš vidieť ich zločiny??

Tu je jasný dôkaz že USA je korporátne fašistický štát a tisíce obetí na Slovensku sú ich zločinom !!!

Pfizer mutuje vírusy a zarába veľké peniaze , potvrdil to riaditeľ divízie výskumu od PFIZERU !!
Čo ťa presvedčí ak nie tento priamy dôkaz ?! Je mi z teba na I-GRR


08.02.2023 11:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase. Očkovanie má za následok vojnu na Ukrajine.
Čo ťa presvedčí ak nie tento priamy dôkaz ?

Dôkaz?
Bláboly antivaxerov a Puťocárových lýzačov?


08.02.2023 11:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


08.02.2023 13:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

:-D :-D :-D


08.02.2023 23:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: USA ti s erú do papule a ty sa tváriš že jahody ? :-D Fakt si chudák [zle]


09.02.2023 9:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

USA mi serú doláriky.
Ale stále ma udivuje prečo zostávate žiť v krajine kde vám USA serie do papule a nie len mne takže si tiež chudák.
A keď sem hodí Puťocár atómku tak aj na vás kok.ti. :-D


09.02.2023 9:56

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

V Putinovsku nepodľahli USA propagande a skoro nikto tam nie je oškovaný kapaitalistickými úpravenými vakcínami.
Od začiatku pandémie zabil koronavírus v Rusku 395 447 ľudí.. Pridajte si na konci nulu a možno to bude skutočné číslo ak ako v prípade zabitých na Ukrajine.


09.02.2023 10:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

USA sú na vine hentomu a tamtomu skrátka všetko zle je od Američanov. Pokiaľ vymeníme USA a američania za slová židia v každom Marečkovom príspevku tak čiu rétoriku tu používa? Nepripomína to niečo a aj to ako to dopadlo?


09.02.2023 10:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Sem tam sa pomýlia a nápíšu aj pravdu:
Санкции объявлены — причем оказались не в пример серьезнее тех, что настигли страну и ее руководство после Крыма. Совершенно очевидно, что в результате Россия с гигантской быстротой движется к изоляции — той самой автаркии, к которой призывал еще в 2004 году автор доклада «Крепость Россия» Михаил Юрьев, уверявший, что полное закрытие страны для мира есть идеальный вариант развития событий. Спустя почти два десятилетия казавшиеся абсурдными тезисы доклада реализуются на практике: границы закрываются, импорт и экспорт прекращаются, страна выходит из Совета Европы и иных международных организаций, принимаются репрессивные законы, поворачивающие развитие общества в сторону, противоположную европейскому пути.

Экономика получила сильнейший удар, что сказалось на инфляции и уровне жизни. Люди оказались в одночасье лишены уже привычных признаков пресловутой стабильности и нехитрых бытовых радостей — от свободы передвижения до стандартов потребления.


Takto to Puťocár rieši pre jeho nohsledov a obyčajných rusov.
Пострадали от санкций и крупные игроки — у истеблишмента начали конфисковывать особняки и яхты на территории других стран. На этот случай решение последовало быстро: в Госдуму внесли законопроект о компенсации ущерба от санкций — россияне, чье имущество было конфисковано или чье право им распоряжаться было ограничено иностранными судами, смогут претендовать на возмещение из российского бюджета. То есть этот самый ущерб оплатят российские налогоплательщики.


Nikto v Putinovsku sa nedozvie nikdy a nič čo nechce Puťoár:
Секретный отряд

Меж тем расчет на быстрый успех военных действий, если он был, не оправдался. Актуальные цифры потерь Минобороны не разглашает, а за публикацию подсчетов с опорой на иные источники грозит уголовная ответственность. В сентябре власти объявили частичную мобилизацию. Что вкупе с предыдущими обстоятельствами привело к рекордным показателям эмиграции.

Избиратели проголосовали ногами, а что же те, кто представляет их интересы? Может быть, депутаты устремились в окопы? Брони от частичной мобилизации у них официально нет.

Из 450 депутатов в Госдуме всего 74 женщины, а мужчины в основном мобилизационного возраста. Но на передовую записались десять. За вычетом женского пола выходит, что на защиту Отечества отправились 2,6% депутатского корпуса.


A ohromná ekonomika na podporu Červenej armády pozostáva z bábušiek pletútich ponožky.
«Депутаты Госдумы РФ, добровольно отправившиеся в зону проведения спецоперации, выполняют боевые задачи в секретном отряде «Каскад», — пишет «Комсомольская правда». Известно, что в декабре двое из них — Дмитрий Саблин и Игорь Кастюкевич — стали кавалерами орденов Мужества. За какие именно подвиги — не сообщается. Что касается членов парламентов регионов страны, известно, что в октябре повестки получили лишь шестеро из них. Не найти в открытых источниках и информации о том, что чиновники, депутаты и губернаторы массово отправляют в зону СВО сыновей, — кроме разве что Кадырова, устроившего из этого публичную акцию. В целом же они предпочитают напутствовать при отправке на фронт своих избирателей или вручать посмертные награды матерям погибших.

В многочисленных пабликах в любом регионе можно найти объявления о сборах на нужды мобилизованных. Собирают деньги, вещи, продукты, обмундирование… Во время Великой Отечественной, которую так любят поминать всуе, Фонд обороны, куда жертвовали советские граждане, реально снабжал армию. Каждый шестой танк был выпущен на пожертвования. Было построено около 2,5 тысячи самолетов, 16 катеров, 8 подводных лодок. Православная церковь профинансировала строительство целой танковой колонны и авиаэскадрильи. Жертвовали колхозники и рабочие, но жертвовали и звезды: Сергей Рахманинов перечислил в Фонд обороны СССР свой гонорар от американских гастролей, Шолохов, Твардовский и Лебедев-Кумач — свои Сталинские премии. Иллюзионист Вольф Мессинг приобрел истребитель Як‑7. Сергей Михалков скинулся с коллегами-писателями на танк. Советские журналисты построили танковую колонну «Работник печати». Простите, а пропагандисты, звезды Z-сцены, иерархи РПЦ — все те, кто благословляют и прославляют, — они уже передали мобилизованным свои заработки? Или обходятся похвалами в адрес бабушек, вяжущих бойцам носки, и школьников, продающих поделки в пользу армии?



Putinovský kapitalisti:
Что до более значимых персон, то, например,

коммунист Владимир Блоцкий за 2021 год заработал 3,5 млрд рублей, став самым богатым депутатом Госдумы.
На втором месте лидер «Новых людей» Алексей Нечаев, который задекларировал 2,47 млрд рублей.
На третьем — единоросс Леонид Симановский с 1,68 млрд рублей.
Доход спикера и гееборца Вячеслава Володина — 65 млн в год.
У единоросса Григория Аникеева 490 млн рублей, а также Hummer, вездеход «Лось», вертолет и два автомобиля медицинской службы — этот парк техники весьма пригодился бы на фронте.
У экс-главы совмина «ДНР» Бородая всего 2,3 млн, но это лучше, чем ничего, ведь год назад, избираясь в Думу, он декларировал нулевой доход.
В октябре Бородай, кстати, заявил, что пополнит ряды мобилизованных. До сих пор он продолжает регулярно давать интервью, из которых сложно понять, действительно ли он постоянно находится в рядах Вооруженных сил. Недавно, например, предложил продавать с молотка имущество уехавших россиян.



Žiadne spochybňovanie demokracie a obviňovanie s propagandy a cenzúry v Putinovsku neexistuje:
В будущем нас уже не смутят эти цифры: публиковаться декларации депутатов и сенаторов больше не будут. Заодно от этого бремени освободили региональных и муниципальных депутатов. Как объяснил глава комитета Госдумы по госстроительству и законодательству Павел Крашенинников: «Не всем охота это делать — лень». Ранее от публичного декларирования доходов Путин избавил госслужащих, принимающих участие в военной спецоперации или выполняющих связанные с ней задачи. А еще раньше в Росреестре недвижимость государевых слуг была засекречена. Вместо их фамилий в соответствующей графе значится «Российская Федерация». Чувствительная информация надежно закрыта от граждан и СМИ.

Люди, взявшие на себя ответственность за последствия СВО, обеспечили себя иммунитетом. А чтобы не допускать сомнений,

страна встает на знакомые рельсы доносов и репрессий. Около 20 тысяч задержаний за пацифизм за год, почти 500 уголовных дел, увольнение из театров и учебных заведений противников СВО, 10 тысяч заблокированных интернет-страниц, 300 заблокированных медиа, фактически введенная в стране цензура.

Nech sa páči marečkovci. Puťocár vás privíta s otvorenou celou ak len pípnete.


09.02.2023 11:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Akurát, že taký Mareckovci by takýto režim brali všetkými desiatimi. Už sa vidia ako bohatnú a kto len cekne dostane na hubu. Len neviem prečo si predstavujú že práve oni budú tí čo budú hore.


09.02.2023 14:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pretože nemajú ani len šajnu ako to v Putinovsku funguje .
Sedeli by každý večer pri samohonke (nemali by ani na 350,- Rublovú standart) a báli sa aj hlasno žmurkať aby im čekisti nevykopli dvere a neposlali na Lubianku.


09.02.2023 21:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalší vojenský expert:
Chujoviny na entú:
F-16 môžu odháňať škorce z vinohradov.
podolay.blog.pravda.sk/2023/02/09/stihacky-f-16-pre-ukr...


10.02.2023 8:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalší presahujúci hranice vesmíru:
Čiže postup podľa všetkého bude takýto:

1. Dohoda Poľska a Ukrajiny o poľskom protektoráte nad štyrmi regiónmi západnej Ukrajiny (Ľvov, Luck, Ivanovo-Frankovsk, Ternopiľ). Dočasné pričlenenie týchto štyroch ukrajinských regiónov k Poľsku, vyhlásenie týchto 4 regiónov západnej Ukrajiny za súčasť Poľska a tým pádom aj súčasť NATO.

2. Namašírovanie poľskej armády do týchto 4 regiónov západnej Ukrajiny.

3. Vyhlásenie vojnového stavu na Slovensku (august – september 2023).

4. Vyhlásenie mobilizácie na Slovensku a následná mobilizácia slovenských mužov vo veku od 18 do 55 rokov.

5. Nahnanie zmobilizovaných Slovákov na ukrajinský front do tých 4 regiónov západnej Ukrajiny pod protektorátom Poľska z dôvodu ochrany územia členského štátu NATO, keďže tie 4 regióny západnej Ukrajiny budú považované za súčasť Poľska, člena NATO.



Tento scenár reálne hrozí. A všetci vieme, že ak táto vláda SR zložená z OĽaNO, Sme Rodina, Za ľudí a s podporou SaS bude o to požiadaná, tak nezaváhajú a Slovákov naženú ako jatočný dobytok na ukrajinský front, ako na bitúnok.


10.02.2023 9:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: všimol si si ako funguje tá Americká "demokracia" ?
Ako zablokovali to video kde riaditeľ divízie výskumu od PFIZERU potvrdil že umelo mutujú vírusy ako COVID ?

"Toto video bolo odstránené, pretože porušuje pravidlá služby YouTube proti obťažovaniu a šikanovaniu"

Ale stále ste slepí -zaseriete to bludmi Rusko,Putin bla bla bla..., lebo USA má prachy ;
nech zdochne aj pol ulice na Americký vírus [zle]

Novinár ktorý položil vysokopostavenému človeku z youtube už má v schránke obvinenie a budú mu robiť domovú prehliadku ako za Hitlera!!

Video: www.youtube.com/watch?v=DI1l59jNc-4

Dôvod úpravy: .

Upravené 2 krát. Naposledy upravil marek750 (10.02.2023 9:27)


10.02.2023 9:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2:

Tak toto nie je blud

"Každý výrobca lietadiel má svoju „filozofiu“. Douglas stavia inak ako Boeing alebo Lockheed, alebo dokonca európsky Airbus. Zásadným rozdielom medzi sovietskymi/ruskými a západnými lietadlami je však „umelý horizont“. Ukazuje ho naopak. Kým tie západne vždy ukazujú horizont rovnobežný s tým skutočným, v tých ruských je to, ako vidieť vlastné lietadlo zozadu oproti horizontu. To znamená, že elementárne reflexy pilotov sú pri lietaní naslepo podmienené presne opačne.
Všetci ukrajinskí vojenskí piloti sú vycvičení a oboznámení so sovietskou technikou s horizontom „hore nohami“. Neodborní hlupáci si teraz myslia, že by týchto pilotov mohli umiestniť do kokpitov západných stíhačiek F-16 v priebehu niekoľkých mesiacov. A to som sa nedotkol elementárnych rozdielov, čo sa týka dizajnu technológie a jej všeobecnej filozofie. Zrazu by ste mali lietať po „americky“, aj čo sa týka taktiky a manévrov.
V civilnom letectve trvá prechod na iný model približne tri mesiace. A to aj v prípade, že len prejdete z jedného modelu Boeingu na druhý. Takže v tom istom čase má Ukrajinec prejsť zo sovietskej techniky na F-16? Budú teda musieť piloti NATO lietať na F-16 na Ukrajine? Prvotné reflexy je totiž ťažké prekonať.

Vo všeobecnosti, a nielen pre pilotov, sa v stresových situáciách vraciate späť k vzorcom správania, ktoré ste sa naučili ako prvé. Čím väčší je stres, tým viac sa opierate o to, čo ste sa ako prvé naučili. Piloti bojových lietadiel sú počas operácií vystavení najvyšším momentom stresu. Čo sa stane s pilotom, ak sa horizont zobrazí aj hore nohami? Fatálne chyby sú prakticky naprogramované. Aj po rokoch na novom zariadení. Ukrajinských rekvalifikantov nám môže byť až ľúto. Majú čeliť skúseným ruským pilotom s novým zariadením s využitím zahraničnej techniky, ktorých reflexy ale nie sú ale ničím narušené. To si hneď si môžu dať aj guľku."

Rád sledujem v telke serial o leteckých katastrófach a nich vyšetrovaní. V jednom z nich zistili, že pilot boingu bol bývalý ruský pilot stíhačiek, ktorý v kritickej situácii nezdvihol nos lietadla hore, ale poslal ho na zem kvôli opačnému zobrazovaniu horizontu. Mal nalietané kopec hodín s americkým strojom, ale reflex je reflex.


10.02.2023 10:09

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


10.02.2023 10:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Expert Podolay v lete 2015 pisal ze Euro konci:

blog.sme.sk/podolay/politika/experiment-euro-konci-je-l...

Zjavne je rovnaky expert aj na vojensku techniku.


10.02.2023 10:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
Toto si prosím polopatisticky vysvetliť:
Kým tie západne vždy ukazujú horizont rovnobežný s tým skutočným, v tých ruských je to, ako vidieť vlastné lietadlo zozadu oproti horizontu.
To je aká chujovina ako keby v americkom aute pohyb volantu do ľava znamenalo zmenu dráhy do ľava a v ruskom do prava.
Od začiatku aviatiky bolo absolútne jedno či americké, britské alebo CCCP vo všetkých to funguje rovnako .Jediný rozdieľ je v reakciách a letových vlastnostiach lietadla.
Pozri si dokument ( tuším niekte na nejakom českom portále) ako funguje napr grippen. V tých lietadlách si v podstate len kontrolór automatu . Povieš čo chceš (pohyb kniplu) a počítač všetko ostatné urobí za teba.
Je tam aj opísaná skúsennosť českých pilotov z prechodu z MIG-29 na gripeny. A naši lietali na prekopaných podľa štandartu NATO a prechod netrval roky a nepadali ako neexistujúce F- 16 vo výzbroji Azerbajdžanu.
To všetko mi pripadá ako eliminovanie obrovských obáv z tej zastaralej, nefunkčnej techniky NATO.
Tej báchorke o F-16 v Azerbajdžane môže uveriť len zaslepenec.
Pilot stíhyčky USA má ročne nalietaných vyše 800 - 1000 letových hodín. Pilot v Putinovsku niečo okolo 250 -300 hodín pretože nemajú ruble.
Po vstupe Slovenska do NATO bolo potrebné modernizovať lietadlá vzdušných síl, respektíve dosiahnuť kompatibilitu s technikou NATO. V rokoch 2005 až 2006 bola v leteckých opravovniach Trenčín vykonaná čiastočná modernizácia stíhačiek MiG-29 v spolupráci s výrobcom lietadiel a aj viacerými západnými spoločnosťami. Stroje boli vybavené vyspelejšími komunikačnými prostriedkami a systémami kompatibilnými s technikou NATO (navigačný a komunikačný systém, systém identifikácie vlastný/cudzí, ICAO normy), pričom morálne a technicky zastaraný zbraňový systém lietadla už nebol modernizovaný. Okrem iného avionika prešla na anglosaský nemetrický systém. Dvanásť modernizovaných strojov (10 jednomiestnych verzie AS a 2 dvojmiestne UBS), z ktorých dva (reg. č. 0619 a 0921) získali aj novú tzv. digitálnu kamufláž, bolo formálne odovzdaných vzdušným silám 29. februára 2008 na základni Sliač.


10.02.2023 10:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Dobry titulok.

Akurat by som v nom nepouzil otaznik a namiesto "či" pouzil "a".

www.aktuality.sk/clanok/4hlLqNS/uzitocni-idioti-ci-vlas...


10.02.2023 12:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase tri kok.ty:
V slovenských médiách mažú články o tom, že vojna na Ukrajine nie je vojnou Ruska s Ukrajinou ale vojnou Ruska s NATO. Rakúsky plukovník Markus Reissner popisuje, ako sa desaťtisíce profesionálnych vojakov NATO a príslušníkov vojenskej rozviedky NATO dostáva na ukrajinský front. Stačí dať v armáde člen.krajiny NATO formálnu výpoveď, prezliecť si uniformu , podpísať kontrakt s nejakou súkromnou žoldnierskou kompániou a je to. Už nebojujete za NATO ale za „slávu Ukrajine“.

Má to Reissner pomýlené. Nie "sláva Ukrajine" ale sláva Puťocárovi.
Desaťtisíce môže byť aj 99 999 tisíc.


Na front k Bachmutu sa presunula brigáda zložená z ukrajinských žien a mobilizantov z vekových kategórií nad 60 rokov. Zelenskyj žiada od Nemecka urýchlenú dodávku ťažkých zbraní. Britský premiér Zelenskému prisľúbil, že v dodávkach nemôže žiadny druh zbraní vylúčiť.

Chudáci. V blate im zapadnú invalidné kreslá a paličky a Puťocárová hrdinská armáda poslal domov oficiálne viac ako 20 000 dôchodcov, invalidov, ktorí boli mobilizovaní.
Ukrajinci majú ale v rukáve zálohy. V jasliach je asi 1 500 000 bojaschopných a odhodlaných fašistických lezúňov.


10.02.2023 12:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2:

Pohľad na budíky US postimg.cc/t78XvVpn

a CCCP postimg.cc/GHH1R3hw

Sovietsky umelý horizont AGP-2, naklonený doľava, ukazujúci nos lietadla dole a naklonený doľava. Biela čiara „horizont“ je vždy zarovnaná s krídlami, nie s horizontom videným z kokpitu.

K tomu reflexu v núdzových situáciach mám aj príklad. Môj kamarát a 9-násobný majster Slovenska v motokrose Ján Koniar z Martina si po revolúcii založil autodopravu a na jednej z ciest v Austrálii prispal za jazdy a keď sa prebral z mikrospánku a videl oproti seba svetlá auta, automaticky strhol riadenie doprava, aby sa odstupil, lenže tam sa jazdí vľavo, takže čelná zrážka. Dochrámal sa a má trvalé následky.


10.02.2023 13:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Takže už máme špecialistov aj na pilotáž. A čo tak si vyhladat skutočný kokpit napr. mig 29 a nájsť tam ten zastaraný gyroskop ako na fotke? Alebo si pozrieť aký tam je v skutočnosti?


10.02.2023 14:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno:
MIG -29 a všetky suchoje majú normálny horizont, dokonca bez farebného rozlíšenia - vzduch - zem. MIG 15 a 21 mali chujovo otočené farby že vraj keby ho ukoristili američania vo Vietname alebo izraelci tak by s nimi nevedeli lietať. Vygoogli si cocpit MIG 29.


10.02.2023 14:25

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2:

Máte pravdu, dal som tam zlý, starý príklad. V podstate som chcel poukázať na "zvyk je železná košeľa", teda vynikajúci letec na MIG 29 nemusí byť najlepší na F16. Vidím to všade, hlavne v športe, pri vrcholných výkonoch. Zmena značky lyží, náradia, zmena značky auta, motorky, a podobne, zrazu je z favorita bežný pretekár.
Je to individuálne a netuším, koľko času by trvalo ukajincom sa zaškoliť.


10.02.2023 14:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Prave citam, ze Rusi dnes vystrelili 6ks Kaliber z Cierneho mora na Ukrajinu. Egres, nechcem ta tahat za slovo, ale mozno fakt maju viac zbrani, ako si presvedceny ze maju...nastastie 5 z nich sa podarilo zostrelit, co je pre mna prekvapujuce cislo...


10.02.2023 15:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

vidicon:
Za celý konflikt vystrelili tuším 16 kalibrov. Posledný niekedy koncom apríla.
Uvedomte si jednu zvažnú vec.
Zbrojárske firmy v Putinovsku NIE sú šátne a preto Puťocár musí cálovať a čo mám info ( neoverené) tak v dolároch . Slávnych ARMAT tankov a BV ARMAT objednal koncom roka 2018 ( možno sa mýlim v dátume) 120 ks tankov a 160 BV. Do dnešného dňa je pojazdných ( a či aj bojaschopných ) 12 ks tankov a 22 BV.
Detto lietadlá. Do sýrie poslali jednu Armatu tank a SU 57. Po pár testovacích letov ju odviezli domov po súši, pretože sa pokazila. Puťocár ich objednal 15 ks a do dnešného dňa nie je funkčná a bojaschopná ani tá jedna pretože Puťocár nezaplatil.
Poznám ich systém propagandy. V prvom rade každodenne presviedča doma mužíkov ako je všetko super a potom snahy ( pravdepodobne najviac platená zahraničná propaganda, špionáž, získavanie zradcov ( na Slovensku majú zradcobranie už roky a teraz už nemusia ani platiť) a presviedčať svet aký sú silný ekonomicky, vojensky a ako im všetci ubližujú ale oni svetu ukážu akí sú bojari.
Rozprával som sa v Carskom sele s dôstojníkom zo školy čiernomorskej akadémie a počul som ako skoro vôbec nemajú žiadne plavby , ako majú malé platy, ako sú slabo zásobovaní. A len a len, že Puťocár nemá peniaze.
Toto, čo sa teraz deje je len (podľa mňa a možno sa mýlim) vytvoriť dojem, že sú silný a tlak na ukrajincov aby zvrhli Zelenského. To je teraz Puťocárov scénar. Pozri si koľko slovákov tu pindá ako hnusný zelenský trápi ukrajincov a on sám si doma už nemá kam schovávať doláre. V Putinovsku som zachytil nárast informácií určených ukrajincom, že zelenský má už nachystaný útek aj s miliardami nakradnutých judášovských dolárov do KAribiku.

zeleno:
Samozrejme že aj kvalita pilota sa podiela na bojovom úspechu ale to čo dnes dokážu moderné lietadlá zmenili pomer z II svetovej pilot -lietadlo 75 - 25. na 5 . 95%
Ale hin se hukáže......

P.S: Tých 5 zostrenených kalibrov je predsa hoax. Veď sú NEZOSTRELITEĽNÉ ako je LENIN nesmrteľný.


10.02.2023 16:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

12:13 Veliteľ ukrajinských ozbrojených síl Valerij Zalužnyj uviedol, že dve ruské riadené strely Kalibr mieriace na Ukrajinu preleteli cez vzdušný priestor Rumunska a Moldavska.

Hnusní Ukrajinskí teroristi:
10 октября российские силы начали наносить ракетные удары по инфраструктуре Украины. По словам президента России Владимира Путина, это стало ответом на террористические действия киевского режима.

Ruské hovno je lepšie ako americké:
"Калибры" иногда сравнивают с американскими "Томагавками". Так вот - наши лучше. В отличие от дозвукового "Томагавка" российские "Калибры" могут летать в широком диапазоне скоростей от дозвуковых до превышающих скорость звука в три раза. При этом точность попадания что на дистанции 300 км, что на 2500 км одинаковая. Как говорят разработчики: в колышек. Эксперты считают, что по своей эффективности "Калибр" превосходит "Томагавк" в несколько раз.

Ich drony sú lepšie ako americké, britské a činské:
И еще - свежая информация о подобных средствах. 17 октября командир одного из действующих на Донбассе подразделений Росгвардии сообщил РИА Новости, что наши силовики, действующие в районе Запорожской АЭС, с помощью антидронных пушек и из огнестрельного оружия уничтожают на подлете к режимному объекту десятки украинских беспилотников. "Противодронное ружье эффективно работает. Мы только им посадили за последний месяц около 15 беспилотников. Стрелковым оружием мы сбили порядка 20 БЛА, которые несли на себе не только камеру и средства объективного контроля, но и снаряды", - поделился офицер. Он уточнил, что среди пораженных целей были дроны британского производства Malloy Т150, имеющие боевой заряд массой до 65 килограммов.

Росгвардеец сказал, что применять захваченные вражеские беспилотники, к примеру, для разведки позиций украинских боевиков, не всегда получается. Точнее, в этом нет резона. "Использовать их нет смысла. У нас свои дроны хорошие. А посаженные - это китайский аналог, ни о чем", - пояснил офицер.

SU 57 stojí na stojánke ale ničí Ukrajinské ciel ako Mário.
По данным газеты, истребитель пятого поколения оснащен управляемыми ракетами и пятью радарами для точного поражения целей. Помимо этого, на Су-57 установлена система инфракрасного противодействия, которая создает препятствие для ракет противника. Испытания истребителя признаны успешными.

При этом Sohu отмечает, что о возможностях самолета в мире мало кому известно, потому что его разработка велась в обстановке строжайшей секретности.

"Су-57 - вершина мастерства военных конструкторов России. На сегодняшний день на вооружении ее армии не так много подобных самолетов", - заявил автор статьи, добавив, что если Запад решится на "следующий шаг, то ему придется принять во внимание этот истребитель".

Ранее стало известно, что истребитель Су-57 успешно применяется в ходе специальной военной операции. По словам командующего объединенной группировкой российских войск генерала армии Сергея Суровикина, самолет при каждом вылете поражает цели.

Dostali hovno a nie štyri:
МОСКВА, 12 ноя — ПРАЙМ. Воздушно-космические силы России до конца 2021 года получат четыре серийных истребителя пятого поколения Су-57, сообщил РИА Новости источник в оборонно-промышленном комплексе.

Dostanú hovno. Puťocár nezaplatil a Suchoj pozastavil výrobu.

Согласно планам, к концу 2024 года ВКС России будет передано 22 истребителя Су-57, к 2028 году их число в войсках достигнет 76 машин.


10.02.2023 16:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kapitalistická propaganda.
To sa predsa udatnej Červenej armáde nemohlo stať.
„Ruské jednotky počas neúspešného útoku najskôr ušli a opustili najmenej tridsať obrnených vozidiel, ktoré sú väčšinou nepoškodené,

Dokonca aj vysoký predstaviteľ republiky RAD drízdá.
Rostrieľali ich ako na strelnici,“ okomentoval fiasko pri Vuhledare niekdajší líder doneckých separatistov Igor Girkin. Príčina je podľa neho jasná: tanky a transportéry postupovali v kolóne za sebou po úzkej ceste, ktorá sa tiahne po otvorenom teréne a nie je skoro vôbec krytá stromami. Uhnúť nie je kam, okolo sú mínové polia.

Puťocárovi zostali najlepší generáli tak ako Stalinovi keď dal odjebať 90% velenia armády.
Šojgu ( povolaním stavebný inžinier) získal odbornosť ministra vojny ako gubernátor ( funkcia kde sa berú najvyššie úplatky) Moskovskej oblasti (kde sú úpltaky najvyššie v Putinovsku):
Zdá sa, že našich generálov sa udalosti minulého roka vôbec nedotkli. A pretože niektorí z nich sú úplní kreténi, exemplárne opakujú všetky predchádzajúce chyby,“ uviedol na Telegrame Girkin.

A zase klamstvo. Veď keď zahynulo 40 putinovských vojakov tak súčasne muselo zahynúť minimálne 480 ukrajinských.
Časť techniky bola zničená protitankovými strelami odpaľovanými z vysokých budov vo Vuhledare, ostatné zasiahla mimoriadne presná nepriateľská delostreľba,“ píše Girkin, podľa ktorého zahynuli desiatky tankistov a zrejme ešte viac príslušníkov námornej pechoty, jednotiek zvláštneho určenia ruskej armády a príslušníkov motostreleckých jednotiek.

A na koniec obrkokot trikokoty:
Západoeurópske publikum nikdy nebolo na kultúru príliš náročné.
Keby cár (skutočný) nepriniesol na cársky dvor francúzky bontón, holandské lodiarstvo, nemeckú precíznosť a európsku kultúru tak jediná kultúra by bola dnes v Putinovsku verejná poprava a obhliadka Rasputinovho kokota naloženého v liehu.


10.02.2023 17:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Video pre ko.kotov.
Video s jedným výstrelom z cvičiska zničilo minimálne 30 Abramsov a dešeť leopardov.
www.hlavnespravy.sk/v-zone-specialnej-vojenskej-operaci...


10.02.2023 17:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

porovnanie SU-57 a F-35, vyzera to ako nezavisly clanok: tvnoviny.sk/zaujimavosti/clanok/128637-suboj-najlepsich...


10.02.2023 18:02

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

vidikon.
F 35 je vyrobených a bojaschopných stovky.
SU- 57 je JEDNO jediné ešte stále s neukončeným vývojom.
Do dnešného dňa nebolo dané do sériovej výroby. Žiadna krajina nedala objednávku ani na jedno.
Viď vyššie odkaz na ARMATU.

Dôvod úpravy: Toto je oficiálne vyjadrenie M.O. Putinovska:
Podľa vyjadrenia vtedajšieho námestníka ministra obrany Ruskej federácie Jurija Borisova z februára 2018 tento kontrakt na experimentálnu vojenskú techniku počíta s dodávkou dvoch práporov tankov T-14. Keďže jeden prápor pozostáva v ruskej armáde z 31 tankov, malo by byť vyrobených 62 tankov T-14. Začiatok dodávok tankov bol posunutý z roku 2018 na rok 2019 a neskôr až na rok 2020. Nakoniec sa výrobu tankov podarilo rozbehnúť až v roku 2021 a v súlade s tým sa posunulo aj načasovanie začiatku štátnych skúšok.[3] Podľa vyjadrenia Alexandra Šestakova majú byť tieto skúšky ukončené v roku 2022.[4] Sériová výroba a dodávky nových strojov na platforme Armata sa začnú najskôr v rokoch 2023-2025.[5]

Okrem pomalej výroby v továrni UralVagonZavod je problémom aj vysoká cena tankov T-14, na ktoré nakoniec ruská armáda nemá dostatok zdrojov. Napríklad cena za jeden kus dvojnásobne prevyšuje cenu za nemecký tank Leopard 2.[6][7][8] Nezanedbateľný problém je aj zložitosť ovládania tanku, ktorý si vyžaduje 12 až 18 mesačný výcvik, ktorý sa nedá realizovať s bežnými brancami, ale bude si vyžadovať vojakov z povolania

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (10.02.2023 18:05)


11.02.2023 8:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Musím ti dať za pravdu.
USA plánovalo útoky na plynovody už v roku 1918:

Tu sú jasné dôkazy. Pán novinár vie aj to aké trenýrky mali americký potápači.
Totoje pravda :

Hersh vo svojom vyšetrovaní uvádza, že výbušniny nastražili americkí potápači pod zámienkou cvičení NATO a aktivovali ich Nóri. Rozhodnutie o bombardovaní schválil osobne Joe Biden po viac ako deviatich mesiacoch tajných diskusií s tímom národnej bezpečnosti. Autor tvrdí, že počas diskusií vo Washingtone o sabotáži Severných prúdov bola hlavným problémom otázka, ako po sebe nezanechať žiadne dôkazy.

Novinár tiež píše, že na príprave plánu sabotáže Severných prúdov sa podieľal aj poradca amerického prezidenta pre národnú bezpečnosť Sullivan. Podľa Hershovej verzie sa plánovanie tejto operácie začalo už koncom roka 2021 – ešte pred ruskou inváziou na Ukrajinu. Diaľkovo ovládané výbušniny nastražili potápači amerického námorníctva, ktorí v júni 2022 konali pod zámienkou cvičenia NATO známeho ako BALTOPS-22. O tri mesiace neskôr, 26. septembra 2022, sa výbušniny pripevnené k potrubiu spustili na základe signálu zo sonarovej bóje, ktorú zhodilo pozorovacie lietadlo P8 nórskeho námorníctva. Podľa Hersha Sullivan zvolal stretnutie novovytvorenej pracovnej skupiny – náčelníkov štábov, CIA, ministerstva zahraničných vecí a ministerstva financií – a požiadal ich o odporúčania, ako reagovať na hroziacu Putinovu inváziu.


11.02.2023 10:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ukrajinské video o zničení 31 ruských tankov nie je pravda. Píše ruskaja gazeta:

Naopak. Ukrajincov tam bijú ako žito.
февраль 10-u (Рейтер) – Большой Британия разведка заявила в пятницу, что Россия силы Украины потеряли десятки бронемашин при неудачной атаке на восточный город Угледар.

На стратегическом пересечении восточной и южной линий фронта Украины Крепость Вуледар, находившаяся под его контролем, стала свидетелем одних из самых кровопролитных боев войны, поскольку Россия продолжала свое безжалостное наступление на восточном фронте.

Великобритании Министерство обороны сказал на ежедневном брифинге, что «Российские войска В одном инциденте после неудавшейся атаки, вероятно, скрылось не менее 30 единиц бронетехники.

Reuters не смогло сразу подтвердить информацию о потере танков.

Россия Министерство обороны не прокомментировал эту новость, а то, что Россия пытается окружить Украины у города Угледар и Бахмута на востоке военный сказал, что операции продолжаются успешно.


11.02.2023 14:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase trik.koty:
Kyjevský režim o tom mlčí. Mlčia o tom teda aj naše médiá. V zahraničných sieťach je však prístupné video, na ktorom ruský vodný dron, operujúci pod hladinou smeruje ku pilierom železničného mosta neďaleko Odessy, vráža do neho a ničí ho. Most preklenúva morský záliv s príznačným názvom „Zatoka“. Železnicu Kyjev využíva na dovoz zahraničných zbraní, munície a vojenského materiálu na Ukrajinu.
Z vojensko-strategického hľadiska to nie je nič významné. Z hľadiska testovania nových bojových technológií v podmienkach reálnej vojny však áno. Mužici zo zemljanok sa na verejnosti vytasili zase niečím novým. Odkiaľ to len tí „zaostalí aziati“ majú ? Že by nápad ukradnutý Američanom nejakým ruským špiónom ? Možno. No v takom prípade musel byť ten špión asi telepatom. Musel vedieť čítať americkým vedcom myšlienky. Dokonca aj také, ktoré im ešte ani nezišli na um…


Putinovci sú AZIATI. :-O
Supernajviacnajlepší vodný dron ( ja poznám len vodný melón) bol nafilmovaný počas svojho supernajviacnajtajnejšieho útoku nejakým amatérom.
Kam sa hrabú američania.


11.02.2023 15:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase hoax:
Ako by mohli utekať z najviacnajlepšej krajiny na svete do takéj prd krajiny?
Vlani prišlo do Argentíny celkovo 21.575 ruských občanov vrátane asi 10.500 tehotných žien. Počet prichádzajúcich tehotných Rusiek pritom narastá najmä v posledných mesiacoch. "V posledných troch mesiacoch prišlo 5819 žien, ktoré mali zakrátko porodiť," uviedla Carignanová. Dieťa, ktoré sa narodí na území Argentíny dostane okamžite argentínske občianstvo a pre rodičov detí s argentínskym občianstvom je následne jednoduchšie toto občianstvo taktiež získať.


11.02.2023 15:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

No paralelne – stovky denne umierajúcich mobilizovaných Ukrajincov, násilne vtiahnutých do ochrany záujmov vládnucej nacistickej kliky.


Napísal alkoholik Medve'dv.

Putinovský vojaci išli dobrovolne útočiť na cudziu krajinu a ani jeden nie je zabitý a hlavne bojujú za svojho Puťocára ktorý nemá žiadne osobné záujmy a ani jeho osobná klika oligarchov.

Alkohol je kur.a.


11.02.2023 17:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

slay333
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

egres2
s tými SU 57 nemáš celkom pravdu.
hnonline.sk/svet/96060169-rusko-pouziva-na-utoky-proti-...

[
Video: www.youtube.com/watch?v=kVMxEE2xyCY ]
[
Video: www.youtube.com/watch?v=PFrpLRMP56M ]
minimálne 4 kusy
Nič natom nemení, že peniaze sú problém a trvalo im to štvrťsrotočie...

konkurenciu F22 raptor bude USA po 20 rokoch v službe už postupne vyradzovať...


11.02.2023 21:38

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

slay:
To lietadlo nemá ešte ukončené armádne testy.
Na tom druhom videu je fortmontáž. V takej formácií by neletel ani Lindberg.
Každý večer som na Putinovskej štátnej TV videl spústu videí vojenskej techniky ( predvádzať mužíkom aký je Puťocár vodca najlepšej armády na svete je povinné). Majú aj super športovú súťaž- Tankovoj biatlon.
No dobre. Tak 4ks SU-57 zmietnu američanov z oblohy ako blúznia poniektorí hej slováci.


12.02.2023 8:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rusko zvažuje, že na Ukrajinu vyšle tanky T-14 Armata. T-14 je však nefunkčný a nedokončený zbraňový systém s problémovým motorom vyžadujúci neustálu prítomnosť tímu továrenských technikov.
Rovnako neexistuje výrobná linka pre sériovú výrobu Armaty. Hala je síce dokončená, ale nie sú v nej žiadne stroje. Ruský vojenský priemysel úplne závisí od západných výrobných strojov, predovšetkým tých nemeckých (ale aj kórejských, japonských a českých). Po ruskom útoku na Ukrajinu a zavedení protiruských sankcií došlo ale k prerušeniu dodávok moderných západných výrobných strojov. Západné stroje, ktoré mali vyrábať tanky Armata, neboli nikdy dodané.Ruský autor je rovnako kritický k použitej elektronike. Ruský priemysel nezvláda výrobu modernej elektroniky, a ako napokon dokazujú skúmania ukoristenej ruskej techniky na Ukrajine, ruské zbrane masovo využívajú západnú alebo čínsku civilnú elektroniku.Rovnako Skomorochov pochybuje o schopnostiach ruského priemyslu dodávať všetky pokročilé elektronické systémy Armaty, ako je radar obranného systému Afganit, infračervené kamery, ultrafialové fotokatódy pre sledovanie striel, digitálne komunikačné stanice, atď. Všetky popísané systémy vyžadujú západné elektronické súčiastky, ku ktorým ruské firmy nemajú pre sankcie prístup. Rusi však západné súčiastky môžu kradnúť alebo pašovať, čo sa zrejme určitým spôsobom cez rôzne nastrčené firmy deje.

Ďalší problém je pancier, ktorý pre ruské obrnené vozidlá dodáva volgogradský metalurgický závod Krasnyj Oktjabr. Na spoločnosť Krasnyj Oktjabr bol už v roku 2018 vyhlásený konkurz a jej majiteľ Dmitrij Gerasimenko je medzinárodne hľadaný za spreneveru úveru vo výške 65 miliónov dolárov a prevod 6,2 miliardy rubľov do zahraničia.

Toto je skutočná pravda o Putinovsku.
A takto to funguje vo všetkých oblastiach zbrojárskeho priemyslu.


12.02.2023 10:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavné správy:
Dňa 23. novembra 2022 sa začala montáž automobilov Moskvič v bývalom závode Renault. Novým modelom, ktorý ako prvý začal opúšťať výrobný závod, je moderný crossover Moskvič 3. V súčasnej dobe, teda vo februári 2023, sa má začať stabilné zásobovanie blízkych aj vzdialených regiónov Ruska pravidelnými dodávkami týchto automobilov.

Na činské autá lepia logo moskvič a dávajú ruský volant.
Nám ostáva len tešiť sa zo vzkriesenia tradičnej značky, ktorá mala v minulosti aj na Slovensku svojich verných fanúšikov. Či sa však niekedy dostanú nové automobily Moskvič aj na slovenský trh, je zatiaľ otázne.

Každému rusofilovi zobrať auto západnej providencie a dať ZADARMO nový Moskvič.

A už je to tu:
Propaganda dokázala otočiť zničenie ruských tankov a vojakov na ukrajinské:
Kam sa hrabe Goebels na Puťocára:
Ústup ukrajinských tankov a obrnených vozidiel po neúspešnej ofenzíve monitorovali drony ruských ozbrojených síl. Po zastávke v jednej z priemyselných zón v obci Kamenskoje prileteli armádne letecké vrtuľníky s protitankovými raketami dlhého doletu na pozície AFU, kde bolo nielen parkovisko pre techniku, ale aj opravárenská základňa.

V dôsledku útoku boli zničené tri tanky T-64BV a T-72B a dva obrnené transportéry BTR-70 a vážne poškodených bolo najmenej päť ľahkých nákladných vozidiel, ktoré AFU používala na prepravu náradia, personálu a munície. Úder zničil aj americké cisterny M977 HEMTT, ktoré sa ukrývali a ktoré jednotky AFU potrebovali pri obciach Kamenskoje a Stepovoje na rýchle doplnenie paliva do svojej techniky.


A samozrejme koko.kovia to zožrali ako muchy hovno.

Číňania sa váľajú od smiechu až majú z toho kŕče:
Puťocár bude vysieť na činskom špagátiku. Nič lepšieho si nemohli priať. Pre číňanov je Puťocár ako ostrov na hraniciach.
Ruské ministerstvo financií uviedlo, že od tohto roka zruší podiel eura vo svojom Fonde národného majetku (FNM) a ponechá len zlato, čínske jüany a ruble, informovali vo štvrtok ruské médiá

A pekňá nedeľa pred nami.


12.02.2023 14:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocár im už siahol na peniaze na účtoch v bankách a už začal rabovať aj peniaze určené na dôchodky.
Mužíci sa vrátia do roku 1918 keď si varili polievku z čižiem a dubovej kôry.
Okrem toho si štát bude požičiavať od svojich obyvateľov. FNB bol zamýšľaný na podporu budúcich generácií a na vyváženie dôchodkového systému, ale na túto rolu už možno zabudnúť. "Zo strategického aktíva sa fond stal skôr zdrojom rýchleho zaplátania rozpočtových dier. Nie je isté, či sa vôbec dožije budúcich generácií, ktorých dôchodkové problémy mal podľa pôvodného zámeru riešiť," uviedla odborníčka na verejné financie moskovskej konzultačnej spoločnosti Economic Expert Group Alexandra Osmolovská-Suslinová.


13.02.2023 10:43

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A 'další slováčisko, ktoý pozná samojedinú pravdu a tak detajlne ako keby sám vyrobil vírus kovidu. Určite vie presne aj akú záchodovú mysu majú v tom supernajtajnešom z najtajnejších laborátorií.
Kam sa hrabú výzvedné služby a Sorge na slovákov.
Slovci dokážu nájsť každé zlo hnusných američanov aj keby neexistovalo.
Stavím sa, že existenciu čiernych dier nepredpovedal hnusný kapitalistický vedec ale Janko z valalu Horná čierna riť.


Najprv môj úvod – vysvetlenie čoho sa týka ten nadpis: Výraz „safe and effective“ hučala Západná Propaganda, pardón, Pravdovravné Médiá z oblasti naších spojencov, do ľudí v súvislosti s vakcínami „proti COVIDu“. Úvodzovky už nebudem rozvádzať, dnes je známe, že podľa štatistík z krajín s najvyšším percentom vakcinovaných sú tie vakcíny nebezpečnejšie ako slávny vírus z vojenského labáku USA vo Winnipegu, Kanada. Len tak mimochodom: Som zvedavý na ďalší vývoj útokov na Dr. Fauciho – kým sa hlásalo, že vírus pochádza z labáku vo Wu Han, kam peniaze chodili cez neho, mal to dosť nahnuté, myslím že mu dokonca hrozila žaloba od senátora JFK. Odkedy (uniklo a) bolo zverejnené, že bol vyrobený v armádnom US labáku vo Winnipegu, plus skutočnosť že labák vo Wu Han aj tak vlastní Pharma firma GSK (sídlom Britská), už je vlastne Dr. Fauci obviňovaný len za „významný podiel na klamaní obyvateľstva USA“ a to vo forme propagovania vakcinácie v TV.


13.02.2023 11:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Tak aby si to pochopil. Všade majú známych prípadne ich známi majú ďalších známych, ktorý pracujú na rôznych miestach, kde vida, počujú atď. Najčastejšie je to niekde na chodbe vo vládnej budove, kde si vypočujú utajený rozhovor amerického agenta s prezidentkou alebo doplniť podľa potreby, ako dostávajú príkazy. A kde sa hrabú na nich všetky tajné služby sveta, dokážu odtajniť a zverejniť aj to čo nikto nevidel, nepovedal a navyše to neskutočne hlboko utajil. Tajomstvo je v tom, že odhalili internet a naučili sa používať Google a iné vyhľadávače utajených skutočnosti, tam sa ešte máme čo od nich učiť. Neustále tie skutočnosti zverejňujú ale keď poziadaš o link, video atď. Dostaneš odpovede vo forme, veď si to vyhľadaj sám, prípadne, že to tie fašistické svine zmazali. Ale ak chceš tie tajné info nájsť sleduj príspevky kde je upozornenie vo forme, rýchlo to zdieľajte, kým to nezmažu a podobne. Chápeš? Prauda zvýtazý. :-P :-P


13.02.2023 11:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Blahoslavený ducha matného......


13.02.2023 14:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

To je hrozné ako na Slovensku potláčajú demokraciu: :-O
Michail Borisovič Chodorkovskij založil demokratické hnutie Otvorené Rusko, začo skončil vo väzení až na desať rokov. V roku 2013 ho prepustili a odvtedy žije vo Veľkej Británii v exile.


13.02.2023 17:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


13.02.2023 18:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase najmúdrejší s kok.tov lebo je trik.koty a spolu s ďalšími slovenskými kok.tmi nám to po voľbách ukážu.
-Pod vedením Puťocárovho velvyslanca sa bude obnovovať Múzeum Lenina.
-Školáci budú chodiť povinne do kina na film o tom ako sa Puťocár bránil pred hnusnou amerikou.
-Povinné čítanie výnosov od Puťocára ako USA začalo vraždiť ruskú prvotnopospolnú spoločnosť, začalo tridsaťročnú vojnu, potopilo Titanik a súdruhovi Leninovy dali v nemecku ( podporovanému USA) do postele kurvu nakazenú sifilisom. O tom ako CCCP vyzbrojovalo USA a Britániu počas II svetovej vojny a ako kozmonauti USA , ktorí pristáli na mesiaci našli neďaleko od pristávacieho modulu prázdnu flašu od Stoličnej.

Už sa trasiem. :-@
Priatelia, pamätáte si na to, ako reagoval Západ v rokoch 2021 až február 2022 ? Pamätáte si na to, ako Rusi varovali Západ, aby Ukrajinu už nevyzbrojoval, aby ju odradil od ambícií ísť do NATO, aby zastavil plány USA otvoriť na UA raketové základne namierené proti Rusku, aby odhovoril Zelenského od zámeru vlastniť svoje jadrové zbrane a pod. ?
Rusi mesiace a roky pred 24.februárom varovali, žiadali, prosili-rešpektujte oprávnené bezpečnostné záujmy RF ! Reakciou Západu na tieto varovania a prosby bola aj vtedy len ignorancia, prázdne frázy, uškrny, úškľabky a výsmech. 24.februára 2022 však Rusko prešlo od slov k činom, od varovaní k realizácii veľakrát vopred spomínaných „vojensko-technický opatrení“. A Západ sa zrazu prestal smiať. Miesto úškrnov sa na tvárach jeho elity objavilo zdesenie.
Rusko vlani vo februári ukázalo, že nie je psík, ktorý iba breše a nehryzie. Rusko začalo konať a koná dodnes. Západ si z toho mohol vziať ponaučenie. Bohužiaľ, nevzal si ho. A tak sme dnes zase svedkami ruských varovaní a amerických a západoeurópskych úškrnov a posmeškov. Kam tento pochybný humor Západu, ktorý sa tak páči aj našim dvom globsecovým junákom povedie ?
Myslím si, že to, – milí priatelia- tušíte. Myslím, že viete o čom je reč. Viete to vy a vedia to všetci, čo majú miesto univerzitných rýchlokurzov na Západe v hlavách funkčný sedliacky rozum. Problém je, že s tým vedením si momentálne veľmi nepomôžeme. To až po voľbách. – Až po voľbách



13.02.2023 18:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Večer ruské sily počas operácie na Ukrajine zaútočili na padací most v Zatoke (Odesská oblasť), ktorý stojí na hranici medzi Čiernym morom a ústím Belgorod-Dnester. Svedčí o tom video incidentu, ktoré sa objavilo na sieti. Zábery ukazujú útok na spomínanú stavbu pomocou kamikadze námorného dronu. Publikácia vyvolala veľký záujem a diskusiu medzi používateľmi sociálnych sietí, keďže predtým ozbrojené sily RF tento typ zbrane nepoužívali. Video ukazuje, ako sa k mostu približuje dron vysokou rýchlosťou. Keď je blízko jednej z podpier, exploduje.

Triko.oty sa skoro od šťastia zjašil keĎ sa dočítal o super drone.
Na videu (ktoré spomínal) slávny dron netrafil ani jeden pilir a vybuchol tesne za mostom vo volnej vode. Slávny dron len zašpliechal most.


13.02.2023 18:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

V ruskej tlači začali americkej koncepčné modely tankov označovať za “nepriateľov Armaty”. Má to síce za cieľ zvýšenie atraktivity textov na internete, avšak má to aj istú logiku.



Ruský tank Armata sa dá skutočne považovať za prvého zástupcu tankov novej generácie. Má neobývanú bojovú jednotku, špeciálnu “kabínu” pre posádku, niekoľko obranných systémov, a v perspektíve tiež veľmi silnú hlavnú zbraň kalibru 152 mm, no a potom samotnú nepilotovanosť. V tomto režime bol tank už otestovaný v auguste 2020.

Dokážu teda perspektívne americkej tanky poraziť Armaty? Je to zrejme nevďačná otázka, hoci iba teoretická. V jednej situácii takmer určite nie, v inej možno áno! Za určitej zhody okolností je porážka Armaty istou muníciou možno dokonca pri použití existujúcich tankov.


Americký tank porazi ARMATU pretože nepoužíva čipy z činských pračiek ale z 8K televízorov.


13.02.2023 21:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

V Putinovsku je situácia ružovučká. Rublíky tečú prúdom ( do Puťocárovej kapsy a jeho oligarchov) a my chudáci v EU už nemáme na rohlík.
В Москве и Петербурге ситуация с лекарствами относительно стабильная. А вот на Урале и в Сибири число жалоб на рост цен и отсутствие медикаментов в аптеках увеличивается с каждым днем. В Томской области лекарства выросли в цене на 11%. Сильнее всего — йод (на 47%), мирамистин (на 37%) и аципол (на 30%).

В Управлении Федеральной службы государственной статистики по Красноярскому краю, Республике Хакасия и Тыва говорят, что лекарства в среднем подорожали на 9,7%. Больше всего цены выросли на аспирин (на 48,4%), йод (на 45,9%), анальгин (на 29,2%) и мирамистин (28,8%).



14.02.2023 14:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocár nie je ešte ani v Kijive a už sa tu plánuje "Viťazný február 2023".www.necenzurovane.net/zmena/z1.html


14.02.2023 14:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Denacifikácia na Putinovský spôsob.
Teraz nemôžu byť nacisti bez peňazí nacistatmi:
Ruskí hackeri sa podľa Ukrajinskej bezpečnostnej služby (SBU) údajne pokúsili vybrať z bankových účtov obyvateľov Mariupoľa takmer 100 miliónov hrivien (viac ako 2,5 milióna eur).
Spravodajský portál Sky News informuje, že SBU oznámila, že zastavila rozsiahlu podvodnú schému, ktorej cieľom bolo okrádanie ukrajinských bánk. Členovia zločineckej skupiny z okupovanej Doneckej oblasti, ktorá spolupracovala s ruskými špeciálnymi službami, podľa nej telefonovali bankám a tvrdili, že konajú v mene držiteľov účtov.


14.02.2023 18:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto je lalot človeka s PQ okolo 35:
Heger a Naď by mali byť zatknutí! A to ešte predtým ako Slovensko privedú do neštastia. Hegerova vláda s krytím od Čaputovej urobila zo Slovenska testovacie územie ruskej reakcie na dodávky zbraní, systému S-300 a lietadiel pre Ukrajinu a z 5,45 milióna občanov Slovenskej republiky urobili pokusných králikov.

Heger, Naď, Matovič, Čaputová a im podobní ohrozujú život všetkých 5,45 milióna občanov Slovenskej republiky a to tým, že provokujú Ruskú federáciu dodávkami slovenských zbraní, slovenského systému S-300 a plánovanými dodávkami 11 slovenských stíhacích lietadiel MiG-21 pre Ukrajinu.



Teraz sa už len čaká na reakciu Ruskej federácie a my občania Slovenskej republiky sme kvôli Hegerovej vláde v ohrození. Ruská federácia disponuje najsilnejšími zbraňami na svete a cíti sa ohrozená akoukoľvek prítomnosťou vojsk NATO na Ukrajine, ktorá hraničí s Ruskou federáciou, tak ako by sa USA cítili ohrozené keby sa vojská Ruskej federácie nachádzali na území Kanady alebo Mexika, ktoré hraničia z USA.

Heger, Naď, Matovič, Čaputová a im podobní zatiahli Slovenskú republiku do cudzej vojny na Ukrajine, zo Slovenska urobili testovacie územie ruskej reakcie na dodávky zbraní, systému S-300 a lietadiel pre Ukrajinu a z 5,45 milióna občanov Slovenskej republiky urobili pokusných králikov.

To čo robí Hegerova vláda by som prirovnal k tomu “ako keby hodili človeka uprostred do výbehu so sto tigrami a potom by čakali, že čo sa s tým človekom stane, že či z toho nejako vyjde živý alebo či ho tie tigre roztrhajú na kusy.” A toto v podstate Hegerova vláda urobila so všetkými 5,45 milióna občanmi Slovenskej republiky! Hegerova vláda ohrozila životy našich detí, ohrozili životy všetkých nás občanov Slovenskej republiky.



Na začiatku by mali byť zatknutí Heger a Naď, lebo títo dvaja majú momentálne najväčší vplyv ohľadne dodávania slovenských zbraní, systému S-30 a 11 lietadiel MiG-29 pre Ukrajinu. Neskôr by sa postupne pristupovalo k preverovaniu viny aj ostatných, čo sú napojení na Hegerovu vládu, v prvom rade Matoviča a Čaputovej.

To čo teraz vládne na Slovensku od 15. decembra 2022 je vláda týchto troch: Čaputovej, Hegera a Matoviča. Je to odvolané a pri moci to je naďalej len na základe rozhodnutia prezidentky (žiaľ musím ju tak nazvať, aj keď nerád, ale oficiálne tú funkciu žiaľ má ona) Čaputovej, oficiálne na čele toho je Heger a prakticky to cez OĽaNO riadi Matovič. Teda títo traja na čele toho stoja: Čaputová, Heger a Matovič.


pavol Sokol xeroxová kópia trochko.otov.


14.02.2023 19:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

V podstate z nich hovorí strach z Ruska. Boja sa, že tu prídu tak im preventívne lezú do zadku a nadávajú na Američanov pretože u nich majú istotu, že im nič neurobia, že tu neprídu ako Rus v 68. A boja sa toho rusa teda kurevsky, podľa ich správania.
A už si počul, že voľby nebudú? Lebo preventívne v auguste vyhlásia vojnový stav. Hádaj od koho to vyšlo, komu pravdepodobne tak tečie do topánok, že chce voľby v júni?
A máme tu 40k hrdinských slovanov, ktorý síce kričia Slovensko si nedáme a za boha a národ, ale preventívne už odmietli za zaňho sa aj postaviť.


14.02.2023 20:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Budú nosiť mrtvoly a kopať hroby.
Dobytčákov je na Slovensku asi málo.
Typická slovač. Jeden v Hlinkovej garde a brat partizán.


14.02.2023 20:53

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: v podstate máš tak nas rané v hlave , že nie si schopný chápať čo sa deje okolo teba :-D [zle]
A už vôbec nechápeš ,že politickí idioti a zradcovia, sa svojou snahou zapáčiť sa západu ohrozujú Slovensko a robia z nás terč.
Ľudia sa Rusov neboja; ale nepôjdu do vojny proti nim a to NIKDY !!! A tu za Boha ani národ neplatí, lebo by to bolo ZA USA- ešte raz ti zopakujem za Fu cking NAZI USA!

"9. februára 2023 –Počas vojenského

konfliktu utrpela Ukrajina veľké straty a obrovské škody. “Politickým
cieľom Ruska je urobiť z Ukrajiny neutrálnu krajinu, zabrániť
rozmiestneniu amerických a západných vojenských systémov v tesnej
blízkosti svojho územia, ako aj ďalšiemu rozširovaniu NATO a
približovaniu aliancie k ruským hraniciam,” uviedol turecký denník Yeni
Çağ.

Na druhej strane Ukrajina vyvíja maximálne úsilie na realizáciu
svojho odloženého členstva v Severoatlantickej aliancii. Hoci si mnohí
myslia, že konflikt prebieha medzi Ruskom a Ukrajinou, v skutočnosti ide
o konfrontáciu medzi NATO a Ruskom. Ukrajina tu vedie zástupnú vojnu v
mene Západu,
vysvetľuje autor Armağan Kuloğlu.

“Stratégiou USA a NATO je zatlačiť Rusko, neutralizovať ho a zostať
jeden na jedného s Čínou, ktorá je považovaná za hlavného rivala v
ázijsko-tichomorskom regióne.


14.02.2023 21:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Choď sa opýtať rusky hovoriacich ( čo ja viem čo) donbasanov a luhansanov ako im chutí oslobodenie od ukrajinských nacistov.
Donbaská a Luhanská proruská verchuška už opustila tieto regióny a zmyzli do Putinovska užívať si doláriky a eurá ktoré nakradli od roku 2014.
Nebude dlho trvať a ľudia z týchto regiónov budú hnať Puťocára naspäť do tej veľkej riti odkiaľ prišiel na Ukrajinu.Ruble poslané na obnovu týchto regiónov sú už rozkradnuté a je tam tri krát horšie ako pred oslobodením.

zabrániť
rozmiestneniu amerických a západných vojenských systémov v tesnej
blízkosti svojho územia,


Do 24.02.2022 neboli na Ukrajine žiadne americké a NATO vojenské systémy ale Puťocár ich má teraz za prdelou.

Ľudia sa Rusov neboja; ale nepôjdu do vojny proti nim a to NIKDY

A myslíš si že nás zase oslobodia ako v roku 1945????? Aj vtedy sme boli s ruskom vo vojne a zabíjali, znásilňovali a kradli a odvliekli na Sibír tisíce civilov.
Asi to dopadne podobne . Potom sa hlás ako prvý že pôjdeš do Gulagu na Sibír budovať svetlú Putinovskú lepšiu budúcnosť.

A ešte dúfam, že Puťocár tiež rozdelí Slovensko na Ruskú guberniu (hranicu si predstavujem tak 100 km od Trebišova smerom na západ) a kapitalistickoimperialistickoamerikánsku .
P.S.: Budem ti chodiť hádzať cez ostnatý plot fotky mäsa, klobás, piva a motoriek. Ešte musím pohľadať ruský tablet z roku 1988 kde je hra Nu pagadí. Tú ti prehodím aby si si užil ruskú elektroniku.
A zase mám krásny záver úspeného dňa. ;-)

Vieš hovno marečku.


14.02.2023 22:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Marečku ty biedačik dopleteny. Ty si taký človiečik bez vlastného úsudku, len taký nepremýšľajúci papagáj, papuskujuci čo mu predhodia. Blahoslavený buď duchom chudobný.


15.02.2023 10:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ak by to bola tá strašná cenzúra a basa za písanie prvdy tak marečku, ty by si dostal doživotie.
Novinárku Mariju Ponomarenkovú z ruského mesta Barnaul v Altajskom kraji ležiacom v západnej časti Sibíri odsúdil súd na šesť rokov väzenia za to, že na sociálnych sieťach zverejnila status o útoku na činoherné divadlo v juhoukrajinskom prístavnom meste Mariupol.


15.02.2023 13:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: brácho ; ale veď ty si ten pojedač sena z mainstreamu , ja idem proti tomuto systému ;-)

USA budú tlieskať a chváliť všetkých (idiotov) ktorí pôjdu Rusom =ICH nepriateľom .

Teraz čo ; rozyebeme celú Európu,
dáme sa do stredoveku pre poebanú Ukrajinu na ktorú roky ani pes nešťal ?
Ukrajina nie je NIKDE ani v NATO ani v EU a nebude tam ani za 30rokov!!
ALE USA tu majú svoje mocenské záujmy.

Trhali sme sa tak posielali miliónové hodnoty, zbrane do napadnutej Sýrie ,Líbye ....? NIE !

egres daj ešte nejakú vymyslenú pič ovinu z Ukrajinskej propagandy ako Čečenci zbili novinárku.. :-D


15.02.2023 14:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ke'd je to zo zdrojov z EU a Slovenska tak prskáš o propagande.
Na tie info, čo ti sem dávam priamo z ruských zdrojov tiež prskáš. Lebo oba zdroje ak nie sú v tvojej choručkéj hlavičke podľa tvojho dierovaného medeného disku sú hoaxy.
Skoro denne som v kontakte ( cez nekontrolovanú linku Puťocárom) s priateľmi ako z Ukrajiny tak aj Ruska a začínajú mať dojem, že to Puťocár dojebe na desaťročia. Putovné výstavy obchodov plných potravín, raduhúcich sa rusov z vojny už nezaberajú hlavne ak sa s vlakov vykladajú stovky rakiev. Ak majú príbuzní aspoň to šťastie že si môžu padnutých pochovať doma. Ostaní dostávajú len list že ich príbuzný padol hrdinskou smrťou pri bránení vlasti. Až na to, že sa pýtajú prečo tú vlasť bránil na Ukrajine a hlavne pred kým a koho. Za tie ruble čo dostanú za padlého ( obchodovanie so smrťou) ak ich vôbec dostanú si môžu strčiť za klobúk, pretože už si za ne nekúpia skoro nič.
Tak ako vždy čas odmierava pravdu síce pomaly ale na 100% Lomikare z Trebišova.
P.S: Dajako sa ti míňajú zaručené pravdivé argumenty. Slabo googliš, alebo chujov, čo podporujú myšlienu oprávnej obrany Puťocára "Proti všem" ubúda. Už ani Stanek neperlí.
P.S.1 . Mne zatiaľ hnusné doláriky chodia pravideľne.


15.02.2023 14:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto máš priamo z Putinovského oficiálneho webového " Moskovskaja gazeta.
Samozrejme, že ju už ovládajú američania a šíria hoaxy.
В апреле прошлого года в Санкт-Петербурге задержали барнаульскую журналистку Марию Пономаренко. Она стала обвиняемой по делу о военных «фейках». Следствие считает, что журналистка опубликовала в телеграм-канале «недостоверную информацию» о гибели людей при обстреле театра в Мариуполе. За свое неравнодушие к чужому горю и нежелание молчать, она получила шесть лет заключения. Как мать двух несовершеннолетних дочерей не растеряла бодрость духа за девять месяцев в заключении, в психушке и во время этапирования,
В связи с новыми планами поставок вооружения на Украину ответ им в своем телеграм-канале дал Дмитрий Медведев: «Проигрыш ядерной державы в обычной войне может спровоцировать начало войны ядерной».

Заместитель председателя Совета безопасности и первый заместитель председателя Военно-промышленной комиссии неправ. Ядерные державы войны проигрывали, и не раз. В 1962 году Франция уже в ядерном статусе проиграла в Алжире, который по конституции был ее неотъемлемой провинцией, а вовсе не колонией. Известно, что план ядерной бомбардировки Вьетнама предлагался Пентагоном как минимум дважды (Ханой входил в число целей). США предпочли поражение, не прибегая к атомной бомбе.

Но проигрыш Медведев все-таки допускает — такой вариант вытекает из факта подобных поставок. К весне для ВСУ будет доставлено вооружения из расчета на 4–5 бригад (до двух дивизий). Его качество и возможности вызывают у российских комментаторов серьезные опасения.

Особенно серьезны 600 высокоточных боеприпасов к артиллерийским системам. Около 400–450 целей в составе группировки ВС РФ могут быть поражены с высокой степенью вероятности. Но помимо этого, доставят и другое оружие.

Lavrov už začína skučať ako chceme vrátiť Rusko o desaťročia späť.
Zatiaľ stoja ale za chvílku začnú cúvať.
Москва уже давно не питает иллюзий насчет «истинных намерений западников», рассказал глава МИД РФ Сергей Лавров. Он утверждает, что Запад пытается отбросить Россию на десятилетия назад и затормозить ее развитие «под лозунгами деколонизации». Российская сторона, по его словам, проводит кардинальный пересмотр всех своих обязательств перед «международными организациями, проявившими дискриминационный подход». Подробнее — в материале «Газеты.Ru».
Политика Вашингтона и его европейских союзников по «превращению Украины в антироссийский плацдарм» достигла «точки невозврата» — с таким утверждением выступил в среду, 15 февраля, глава МИД России Сергей Лавров.

На правительственном часе в Госдуме он указал, что составной частью нынешнего курса Запада является «многолетнее сдерживание России», в том числе — через экспансию НАТО в направлении российских границ, а также «превращение братской Украины в анти-Россию, в русофобский военный плацдарм».


Marečku: To vyznačené hrubé platí pre teba:
Лавров добавил, что Москва уже давно не питает иллюзий насчет «истинных намерений западников». По его мнению, «коллективный Запад пытается отбросить Россию на десятилетия назад и затормозить развитие страны под лозунгами деколонизации», передает ТАСС.

При этом необходимо сотрудничать и укреплять связи с гражданами недружественных государств, которые желают поддерживать диалог с Россией, отметил глава МИД РФ.

Stačí.


15.02.2023 15:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: No vieš to mene seno je aspoň voňavé narozdiel od toho tvojho plesniveho a smrtiaceho hnilobou, Ty ani náhodou nejdeš proti systému, ale kľudne si to nahováraj. Citujem Egreša, pravdivé a keby si to náhodou prehliadol
При этом необходимо сотрудничать и укреплять связи с гражданами недружественных государств, которые желают поддерживать диалог с Россией, отметил глава МИД РФ.


15.02.2023 19:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ako si paninka Helle brant serie do pusinky:


Podrobnosti ustanovil zákon o alternatívnej vojenskej službe, ktoré osobám, ktoré z dôvodu svedomia odmietajú použiť zbraň na usmrtenie iného človeka, umožňuje urobiť vyhlásenie. Tento zákon podľa môjho názoru hrubo obmedzuje základné ľudské práva občanov SR, lebo im umožňuje urobiť toto vyhlásenie len jeden mesiac v roku, v januári, a aj to len v čase bezpečnosti a predsa ho minister podrobil kritike, ktorou spochybňuje toto právo.
Minister obrany, ktorý podľa opakovane medializovaných a nepopretých informácií, sám má výnimku z brannej povinnosti, ktorá je podľa článku 25 odsek 1 Ústavy SR vecou cti občana, zdúpnel nad číslom prevyšujúcim 40000, čo má byť počet vyhlásení o výhrade svedomia doručených príslušným okresným úradom v roku 2023. Zodpovednosť za toto číslo zvalil na opozíciu.


Pre vedenie vojny sú nevyhnutné finančné prostriedky. Akékoľvek rozdávanie zbraní, ktorými by sa mohlo aj Slovensko brániť v prípade napadnutia, najmä ak existuje zvýšená hrozba vojenskej intervencie, je nielen oslabovaním obranyschopnosti a bojaschopnosti armády, ale je aj hospodárskym a ekonomickým oslabením Slovenska.

Sliepka . A načo sú nám zbrane keď slovač odmieta bojovať?

Hoci prezident Ruskej federácie nevyhlásil, že jeho cieľom je demilitarizácia alebo iné ohrozenie územia Slovenskej republiky, neznamená to, že demilitarizáciou nášho územia, náš minister obrany nemôže posilňovať pozíciu nepriateľov Slovenskej republiky.

Tak ak dávame zbrane Ukrajine v boji proti Puťocárovi tak ako sa budeme brániť pred Puťocárom.

Keď ide sliepočka dolu schodami tak jej v hlavičke ten dvojbunkový mozoček musí riadne hŕkať.


15.02.2023 19:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tu čerpajú blogeri chujoviny a vydávajú to za pravdu:
Podľa toho čo tam Putinovský manipulátorí píšu tak Červená armáda sa zastavila pred Berlínom výsadkári skáču v DC a Južná Amerika sa stala zväzovým štátom Putinovska.
www.sila-rf.ru/2023/02/15/oficer-ssha-ritter-otsutstvie...


15.02.2023 21:00

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: všetci už vedia , že bláboly o útoku Čečencov na novinárku.. a tak aj ďalšie desiatky splaškov uverejnených na celom západe aj skvelej homo-migrantskej Soros EU boli vymyslené Ukropropagandou. Dolonca som videl vyhorenú garáž v Bratislave že je po útoku zlých Rusov :-D

A tzv. "slobodné médiá" ktoré publikujú v Rusku sú taký istý hnoj ,ako u nás Americké noviny DenníkN -pre tupcov Slovenský.
Ale to je len detail z tejto zhnitej doby.

Podstata problému ktorý nechce nikto z vás vidieť je politika USA používajúca užitočných idiotov Ukrajincov na svoj boj proti Rusku. A užitočných idiotov robia aj z nás , lebo nám vládnu lokaji a tupci typu Heger ,Naď..

"Fox News: USA profitujú z krízy na Ukrajine ako na dlani
„Americký prezident Joe Biden sa pri každej príležitosti snaží zdôrazniť, že Spojené štáty sa úprimne obávajú a zaujímajú o vzdialenú Ukrajinu, snažia sa ju chrániť a pomôcť vyhrať vojnu, ktorá v tejto krajine prebieha. Obavy Washingtonu však viedli len k tomu, že Ukrajina je už ako krajina takmer zničená. Nedávno sa zistilo, že krátko po začiatku konfliktu sa Rusko a Ukrajina rozhodli sadnúť si za rokovací stôl a takmer sa dohodli, ale potom zasiahla administratíva Joea Bidena a ukrajinská strana rokovania zastavila,“ povedal moderátor „Fox News“ Tucker Carlson začínajúc rozhovor s bývalou demokratickou kandidátkou na prezidenta Tulsi Gabbardovou.

Carlson objasnil, že podrobnosti ukrajinsko-ruských rozhovorov nedávno prezradil bývalý izraelský premiér Naftali Bennet, ktorý povedal, že to bol Biely dom, ktorý zabránil nastoleniu prímeria, lebo vraj je potrebné „pokračovať v úderoch na Putina“.
Redaktor zdôraznil, že Bennettovi možno dôverovať ako „spoľahlivému zdroju“. Také svetoznáme publikácie ako „The Washington Post“, „The New York Times“ a ďalšie sa však s písaním neponáhľajú, hoci správy celkom zodpovedajú svetovým senzáciám.

„Áno, vážne, toto je skutočná senzácia – Spojené štáty mohli ukončiť vojnu, naši vodcovia, naši politici mohli pôsobiť ako mierotvorcovia, ale neurobili to. Nechceli,“ odpovedala Tulsi Gabbardová.

To, že to západné médiá nevytrubujú, že tieto správy nikoho na Západe nezaujímajú, podľa nej svedčí o tom, že americká politická elita vždy zvysoka kašľala na obyvateľov Ukrajiny. Avšak, čo sa týka obyvateľov Spojených štátov a zároveň slobody a demokracie – týmto všetkým sa rád Biely dom vystatuje a prezentuje sa ako ochranca všetkého uvedeného.

V skutočnosti sa Washington snaží len o jedno – zmeniť moc v Rusku a ukrajinský konflikt je len nástroj – Biely dom sa rozhodol, že je možné a potrebné využiť túto príležitosť. Pozri obrázok


15.02.2023 21:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rusko tvrdí, že zničilo asi 7.000 tankov a obrnených vozidiel patriacich ukrajinskej armáde.

Stav 24.02.2022:
V ukrajinskej armáde je 2596 tankov, ruská armáda má k dispozícii viac ako 12 000 tankov.

marečku:
Jeden je novinár a žije zo senzácií a druhá je kandidátka na prezidenta USA.
Toto je len zopár z komentov k rozhovoru týchto dvoch:
What are you two talking about??
Propaganda galore!

Are they on Kremlin's payroll?
What military industry does it help? The Russian, yes. The US? No. I don’t understand Gabbard here.

A keby si ovládal cudzie jazyky tak by si na vlastné ušy mohol počiť že NIČ z toho čo tu drízdáš spolu s ďalšími riťosedmi v tom rozhovore nepovedala.

To je podobné ako Maťovič a Fico. Naháňa hlasy pretože aj v amerike je plno marečkovcov a povedal by som ( dokonca z vlastných skúsennosti z USA) že ďaleko ďaleko 'ďaleko viacej ako na Slovensku.

len preberáš chujoviny ktoré ti imponujú a sú hlavne v línii s tvojím úbohým názorom a presvedčením a nemáš prehľad, znalosti a inteligenciu aby si ich dokázal konfrontovať s realitou.

No ale zase si ma potešil studente .... :-D


16.02.2023 9:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocárova spravodlivosť:
Dokazuj že si na to NEMYSLEL!!!!!
Ruský trestný zákonník rozlišuje medzi "prípravou" na spáchanie trestného činu a "pokusom" o jeho spáchaní. V oboch prípadoch sú tresty miernejšie ako za trestný čin: za "pokus" hrozia tri štvrtiny stanoveného trestu, za "prípravu" polovica. Teda až 15 alebo až 10 rokov odňatia slobody. Fakticky ale vyšetrovateľ nemusí dokazovať fakt "prebehnutia na nepriateľskú stranu" so zbraňou v ruke. Stačí len dokázať súdu, že sa obvinený snažil uskutočniť taký zámer. Od minulého roka FSB aktívne využíva takúto "zjednodušenú" kvalifikáciu v prípadoch vlastizrady.


16.02.2023 11:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A je to jasné:
Koronavírus v Kazachstane vypestovali američania a vypustili ho tak aby sa samozrejme rozšíril do Putinovska.

Вирусный полигон

Еще до подписания меморандума о биобезопасности власти Казахстана обеспечили доступ российских специалистов в центральную референс-лабораторию (ЦРЛ) в составе Центра особо опасных инфекций (ЦООИ) в Алма-Ате, созданную на средства Пентагона.

Власти Казахстана усиливают контроль за работой биологических лабораторий под влиянием протестов внутри страны. Граждане считают подобные объекты источником угроз, особенно на фоне пандемии коронавирусной инфекции. Одним из первых против иностранных лабораторий выступил бывший заместитель министра обороны Казахстана Амирбек Тогусов. Летом 2020 года он передал России материалы о проведении американскими военными экспериментов со смертельными вирусами на территории Казахстана.

Мы тут как подопытные обезьяны, а наша территория — естественный испытательный полигон Пентагона для тестирования новых вирусов (...) Лаборатории выводятся из-под национального контроля и работают в секретном режиме
генерал Амирбек Тогусов
Вскоре после этого генерал Тогусов скоропостижно скончался, но тему подхватили многие казахстанские знаменитости. Певица Дильназ Ахмадиева заявила, что источником эпидемии COVID-19 в республике стала та самая американская биолаборатория в Алма-Ате. В распространении коронавируса специалистов из США обвиняли спортсмен Куат Хамитов, певица Молдир Есембек (Say Mo) и другие известные в республике персоны.



Эти заявления получили широкий общественный резонанс, хотя власти Казахстана сделали все, чтобы пресечь их тиражирование, и даже возбудили более 100 уголовных дел по обвинению в распространении фейков. Однако общество осталось при своем мнении.


В Алматы скончался бывший заместитель министра обороны, генерал-майор в отставке Амирбек Тогусов. Информацию подтвердил заместитель председателя президиума РОО "Совет генералов" Махмут Телегусов, передает Tengrinews.kz.

"Он скончался в 12-й горбольнице (ЦГКБ) сегодня утром", - сказал Махмут Телегусов.

По его словам, генерал-майор Тогусов заразился коронавирусом.

Прощание состоится 15 июля. Амирбека Тогусова похоронят на Кенсайском кладбище.

Амирбек Тогусов в 90-х годах был заместителем командующего Внутренними войсками, заместителем министра обороны по идеологической и социально-правовой работе. На заслуженный отдых вышел в 2000 году.

Позже работал директором департамента службы безопасности горно-металлургического концерна "Казахалтын", управляющим директором "Казахалтына".


Samozrejme že ho zavraždili američania špeciálnym antiputinovským koronavírusom.

Slováci papajte Putinovské klamstvá. I-GRR


16.02.2023 11:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nemecko, 16. februára 2023 (AM) – Pri útoku na Nemecko je len každý desiaty Nemec pripravený slúžiť v armáde. Takéto údaje vyplývajú z februárového prieskumu agentúry DPA. V prípade vojny sa len 5 % nemeckých občanov mieni stať dobrovoľníkmi, ďalších 6 % počká na výzvu. Zároveň takmer každý štvrtý (24 %) povedal, že jednoducho odíde z krajiny.

To znamená že asi 2 500 000 nemcov bude bojovať dobrovolne + 250 000 profesionálnych vojakov + ??? nedobrovolne.


16.02.2023 11:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na Ukrajine sa už obchoduje aj s orgánmi!

[i]Aktivista z Nikolajeva oznámil, že v márnici v Nikolajeve sa obchoduje s orgánmi. V márnici Nikolajevskej mestskej nemocnice číslo 1 odoberajú orgány mŕtvym ukrajinským vojakom, pričom mŕtvi nemajú žiadne známky zranení, povedal pre médiá aktivista z Nikolajeva.

“V mestskej márnici na Volodarskej ulici sa objavili úhľadne vypitvané mŕtvoly vojakov bez známok zranení. Chápete, že už začali dávať vojakov bez zranení okamžite k odoberaniu orgánov,” povedal aktivista médiám. Informácie získal od pracovníkov Nikolajevskej márnice. Dodal, že podľa jeho informátorov vojaci mobilizovaní z Nikolajeva nie sú zahrnutí v žiadnych registroch a zoznamoch ukrajinských úradov.

Pavla Skola už nezoberú ani na psychiatriu. Jeho diagnóza je už za hranicou inteligencie dažďovky.


16.02.2023 11:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ty nevieš že celá EU je už vyčistená od tankov T-72 lebo všetky (tisíce)už boli poslané na Ukrajinu ?
A Ukrajinci už zháňajú posádky do nových tankov Leopard [dobre]
Video: www.youtube.com/watch?v=p4AHvZUMlO8


16.02.2023 11:50

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Zase drízdaš bez toho aby si mal šajnu čo drízdaš.
Polsko, Česko a Slovensko poslali 142ks T 72.
Mimo Putinovska včetne Afriky a J. Ameriky a Ázie bolo spolu včetne T 55 , T 62 a T 72 2555 ks, ktoré ale nikto na Ukrajinu neposlal.
A zase :
T 62 Ukrajinskej armády sa dá zničiť manikúrovými nožničkami ale Putinovský T 62 je nezničiteľný.
Preto Ukrajinci už prišli o všetky a Putinovci nestratili ani jeden. Oprava. Jeden im ukradli ukrajinskí cigáni.




16.02.2023 12:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Keby si niekto dal tú námahu a spočítal Marečkové čísla, príde na to že Ukrajine už zničili viac tankov ako bolo kedy vôbec vyrobených, a počty zabitých, dezerterov a celých vzdávajú ich sa plukov, tak nejako to písal tak už pomaly celé EU je bez obyvateľov. :-P :-D


16.02.2023 13:29

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Nie ukrajinski cigani ale zakerni ukrajinski traktoristi.

Pozri obrázok


16.02.2023 14:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: pozor pozor páni rusofóbny ;
tu nejde len o tanky ale aj o bojové vozidlá pechoty a tam sú aj BVP a rôzne obrnené vozidlá zo západu =aj šrot z Britských skladov.

Všetci vidíme že EU/NATO je vyčistené od zbraní sovietských typov dokonca už ani munícia nieje. NATO štáty ktoré ročne dokúpia 5000 delostreleckých granátov Ukrajina minie za 1 DEŇ !
A Rusko vystrelí denne 4x toľko .

Riešite tu píííčoviny o kusoch..., ale ZÁSADNÉ VECI NECHCETE VIDIEŤ a neodpovedáte na ne!

""Fox News: USA profitujú z krízy na Ukrajine ako na dlani
„Americký prezident Joe Biden sa pri každej príležitosti snaží zdôrazniť, že Spojené štáty sa úprimne obávajú a zaujímajú o vzdialenú Ukrajinu, snažia sa ju chrániť a pomôcť vyhrať vojnu, ktorá v tejto krajine prebieha.
Obavy Washingtonu však viedli len k tomu, že Ukrajina je už ako krajina takmer zničená. Nedávno sa zistilo, že krátko po začiatku konfliktu sa Rusko a Ukrajina rozhodli sadnúť si za rokovací stôl a takmer sa dohodli, ale potom zasiahla administratíva Joea Bidena a ukrajinská strana rokovania zastavila,“ povedal moderátor „Fox News“ Tucker Carlson začínajúc rozhovor s bývalou demokratickou kandidátkou na prezidenta Tulsi Gabbardovou.

Carlson objasnil, že podrobnosti ukrajinsko-ruských rozhovorov nedávno prezradil bývalý izraelský premiér Naftali Bennet, ktorý povedal, že to bol Biely dom, ktorý zabránil nastoleniu prímeria, lebo vraj je potrebné „pokračovať v úderoch na Putina“.

Takže ešte raz ; USA a NATO lokaji neinvestovali miliardy dolárov do výzbroje výcviku Ukrajincov nato , ABY VOJNA NEBOLA !!
Táto vojna náramne vyhovuje USA a škodí Európe!


16.02.2023 15:20

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ty nie len že nie si schopný chápať písaný text ale ty už nie si schopný reflektovať na to, čo sám opakovane vypisuješ.
Jasná duševná porucha a znížený intelekt.
Tulsi Gabbardová si naháňa hlasy a oslovuje takých amerických tupcov ako si ty.( sú aj v USA tak ako všade na svete )
Tak isto ako Fico na Slovensku.
Neboj. Po voľbách bude zase vo vláde a môžete sa vytešovať ako vám zabezpečí 3 000,- platy. Ale max tak v rubloch alebo jenoch a budete môcť jazdiť na amerických motorkách s Puťocárovým portrétom na vlajkách.


16.02.2023 15:29

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

On je ako taký verní psík. Má pána ku ktorému vzhliada, a ten mu ukazuje kto je nepriateľ na ktorého ma koľko a ako štekať. A tak isto ako ten psík, vidí veci len na spôsob, môj pán a jeho nepriateľ-toto má pevne stanovené a preto, pre neho neexistuje nič iné, iba tento jediný jednoduchý a smerodajný pohľad na svet. Aj tak to nepochopí. :-P


16.02.2023 16:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mala výhrady proti rozkrádaniu generálov.
Po páde z okna v Petrohrade zomrela šéfka finančného oddelenia ruského Západného vojenského okruhu, informoval dnes petrohradský server Fontanka. Okolnosti smrti Mariny Jankinovej vyšetrujú úrady.
twitter.com/Timmi_Allen/status/1626170987296301056...


16.02.2023 16:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocár už pre neho nemá peniaze .
Počet vagnerovských jednotiek sa zníži a nebudeme schopní vykonávať ten rozsah úloh, aký by sme chceli,“ povedal Prigožin skupine provojnových blogerov a novinárov ruských štátnych médií počas stredajšieho vystúpenia v kasárňach na východe Ukrajiny.


16.02.2023 21:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Takto vyzerá pochod za mier u nás v Lučenci
[
Video: www.youtube.com/watch?v=6DkRcLnLQo0&t=4s ]


16.02.2023 21:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tak ako každý kok.t ktorý klame:
Možno mu bude telefonovať aj Maťovičov kamarát.
Americký novinár John Dugan uviedol, že dostal anonymný list od účastníka cvičenia Baltops-22, v rámci ktorého mohli byť v blízkosti Nord Stream umiestnené výbušniny

Práve som dostal desať anonymných listov od amerických psychiatrov že Dugan je totálne na hlavu a bude vyhostený do Trebišova.


17.02.2023 2:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Lucenecke mozgove trusty sa vybrali demonstrovat "za mier".

Pozri obrázok

Zaciatok sprievodu:

Pozri obrázok


| 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 116096 | Včera: 218526