Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty cestopis!

7.6.08 Trnava-Lincianska - Diskusné fórum - Nehody

Sú chvíle v živote strážnych anjelov, keď nedokážu pohotovo reagovať prípadne nestihnú dôjsť na určené miesto včas. Preto sa nespoliehajte na šťastie či náhodu a jazdite vždy tak, aby ste vedeli pohotovo reagovať a bezpečne zastaviť.

Nech je toto fórum miestom tichej spomienky na tých, ktorí nedošli do cieľa, ale aj miestom varovania pre tých, ktorí sa chcú učiť na vlastných chybách.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiu7.6.08 Trnava-Lincianska - Diskusné fórum - Nehody

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 | Nasledujúce

08.06.2008 15:00

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

pyth
 Kávičkár 

Ikona

napiste niekto, ako by podla vas malo vyzerat zastavenie unikajuceho motorkara, ktory sa proste rozhodol nezastavit a unika, predpokladam, ze pri unikani nedodrzuje rychlost. Mohol ist predpisovo, dajme tomu, ze policia chcela skontrolovat len doklady.
ak niekto napise , ze policii staci len znacka, tak s tou dokazu, ze tam bola len motorka...za tri dni uz bude tazke dokazovat, kto na nej sedel.

...TAK, AKO MALO VYZERAT TO ZASTAVOVANIE ?......som velmi zvedavy... :-O

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pyth (08.06.2008 15:01)


08.06.2008 16:05

Trnava, vodic motocykla nezastavil hliadke

carl
 Edvenčr 

Ikona

Trnava, vodic motocykla nezastavil hliadke, unikal, druha hliadka ho blokla a takto to vyzeralo: fotoalbumy.azet.sk/sexapetyt/trnava/?i9=59c96327af61


08.06.2008 16:06

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Normálne predsa, cez cestu rozprestreť gumovú sieť ako na konci lietadlovej lode a dolu na asfalt rozložiť páperové vankúšiky strednej tvrdosti. >:-)
Čo tu riešite, veď ho blokli na mieste s minimálnou rýchlosťou. Kým obehli ten kruháč, hádam aj dobrzdiť mohol, lebo ich určite nezbadal posledné tri sekundy, len on tomu asi do poslednej chvíle neveril, že ho fakt zastavia. [zle]


08.06.2008 16:13

Re: Trnava, vodic motocykla nezastavil hliadke

vladop
 Turista 

Ikona

Radsej im mal zastavit. Dnes sa to uz neoplati si myslim. Bohvie ako dopadol....


08.06.2008 17:05

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

pepan
 Jogurťák 

:-D nebudem sa cudovat keby uz dakto prizabil dakeho flojda za toto..... dovoluju si uz moc aj z vlasnej skusenosti viem hlavne jedna smena trnavskych snazifcou najvecsich svin ..... nemali ani len podozrenie ze by bola moto hlasena ako kradnuta chalan len prchal nemali dovot do neho vpalit ako do masoveho vraha ... strilaju po motorkaroch zrazaju ich, po meste choda zo zapnutymi majakmi bezdovodne sami namisleny fagan keri si za cajku vybehne aj pocas sluzby z odutu hubu a macheskym vyrazom ze je serif (do ich skontroluje ony su zakon ) ja nikemu nikdy nezastavim rovnako..... lebo plujem na zakon, zakon mi este nepomohol skor naopak ked treba riesit nik neny colombo ked je kobojka kazdy je vinetu taky zakon ja nerespektujem uz mi pomohli ked som potreboval uz riesili ked som potreboval ........ svine zelene mor na nich ,paraziti, banda prasiva, zbytocny darmozraci len banda imbecilou prizivujuca sa na pokutach na nicom inom mzdochy prasive vrchna demencia jasnovidnych medii urci kolko pokut (vypalneho) bude tento rok a klapky na oci a idu mzdochy......su tu proti nam ne pre nas .....


08.06.2008 17:47

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jaro39r
 Turista 

Ikona

No chalan mal smolu ale kto je bez viny hod po mne kamenom.Ruku na srdce ked sme robili papiere na moto,vydrzali vsetcia az do prevzatia vodicaku nejazdit?Mozno ho robil,mozno nie.Co sa tyka policajtov,robili si len svoju pracu a mali na to pravo.


08.06.2008 18:05

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

cistaryza
 Jogurťák 

Ikona

Policajti si proste podobnú vec nemôžu dovoliť. Ako som tu čítal, že on prvý porušil predpisy, tak to mohli ísť rovno policajti vykradnúť banku, lebo motorkár prvý niečo porušil a práve to sa akože ráta? Policajt ma chrániť a nie ohrozovať životy. Či išiel motorkár rýchlo alebo pomaly keď do neho narazili, stačí jedna nešťastná náhoda s obrubníkom alebo hocičím v najmenšej rýchlosti, každý vie ako to môže skončiť. Policajt v momente keď ho blokoval autom ani náhodou netušil, že to skončí len so zlomenou rukou.


08.06.2008 18:18

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Satancek
 Kávičkár 

Ikona

suhlas s nerdom a spol. chalan si za to moze sam,vadim to napisal dobre
skuste nekto konkretne napisat ako ho mali zastavit???strasne by ma to zaujimalo...


08.06.2008 18:22

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

loobo
 Kávičkár 

Ikona

...kvoli vodicaku by som urcite neutekal. ;-)
Chcel by som videt ako by policajti zastavovali Porsche Cayenne ci Tuarég. >:-)
Policajne hliadky nejazdia zrovna ukážkovo :-((((((

Upravené 1 krát. Naposledy upravil loobo (08.06.2008 18:24)


08.06.2008 18:23

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

lonelyrider
 Skútrista 

Ikona

k tomu len tolko: myslim ze pocas tejto udalosti sa zhromazdilo prilis vela demencie na malej ploche....ta demencia bola asi dost chytlava pretoze sa prilepila na vsetkych zucastnenych... mladiik asi prilis rychlo nerozmysla aby domyslel dosledky svojho spravania a flojdi ho ukazkovo napodobnili..

Upravené 1 krát. Naposledy upravil lonelyrider (08.06.2008 18:24)


08.06.2008 18:36

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

pyth
 Kávičkár 

Ikona

ESTE RAZ TO TU OPAKUJEM:

napiste niekto, ako by podla vas malo vyzerat zastavenie unikajuceho motorkara, ktory sa proste rozhodol nezastavit a unika, predpokladam, ze pri unikani nedodrzuje rychlost. Mohol ist predpisovo, dajme tomu, ze policia chcela skontrolovat len doklady.
ak niekto napise , ze policii staci len znacka, tak s tou dokazu, ze tam bola len motorka...za tri dni uz bude tazke dokazovat, kto na nej sedel.

...TAK, AKO MALO VYZERAT TO ZASTAVOVANIE ?......som velmi zvedavy...

....to nikto, kto je proti tomuto zasahu NEVIE NAPISAT, AKO TO MALI POLICAJTI RIESIT?....

naozaj toto sa pytam bez srandy a urazok, len chcem vediet Vas nazor ako to zastavenie malo vyzerat.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pyth (08.06.2008 18:38)


08.06.2008 18:45

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Satancek
 Kávičkár 

Ikona

pyth:to iste sa pytam aj ja...lenze tu vsetci(skoro) maju len reci o tom ako sa to dalo "inak" a ze to bolo neadekvatne :-~


08.06.2008 18:52

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

lonelyrider
 Skútrista 

Ikona

pyth: mali mu zabranit v dalsej jazde tak aby mohoo bezpecne zastavit , teda mali vytvori prekazku niekde v smere jeho jazdy ktory ba bola dostatocne viditelna a zaroven to malo byt v useku kde by nemohol odbocit niekde mimo ...viem ze je to velmi jednoduche napisat ale neviem presne kde to v tt bolo ale policajti predsa maju nejake spojenie a myslim ze by mali poznat mesto dokonale, takze ho mali sledovat a pritom pripravit niekde blokadu, ktoru by videl a mohol pred nou zastavit ...... jasne ze to co som napisal je veeelmi zjednodusene ale tak nejak by to asi malo byt


08.06.2008 19:01

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

jimhor
 Turista 

Ikona

lonely: sam tomu neveris, ze by ho takto chytili, keby zbadal prekazku, moze sa otocit a ist naspat, moze odbocit do hociktorej ulicky, moze vybehnut na chodnik, travu atd. A nehovorim o tom, ze kym by nieco stihli pripravit, prejde niekolko km a dvadsat krat zmeni smer jazdy.


08.06.2008 19:20

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

1mark1
 Jogurťák 

Je to teda riadne zaujímava téma.
Som za názory nerda a jemu podobných. [dobre] [dobre] [dobre]
Tiež by som si rád prečítal odpoveď na pyth-ovu otázku. Lenže asi všetci tí čo odsudzujú tento zákrok vedia len odsudzovať ale žeby načrtli riešienie na to už asi nemajú. Ako sa hovorí po vojne je každý generál.

A k policajtom? Použili primerané prostriedky. Chalan keď začal zdrhať vedel do čoho ide a čo sa mu môže stať. Môže byť rád,že má len dochrámanú ruku.

A ak by im náhodou ušiel?
Možno že by sa tu objavila téma UŠIEL SOM POLICAJTOM. A všetci čo píšete že policajtov ignorujete a nezastavujete píšte len kľudne dalej. Chlapci ktorí budú mať 17-18 rokov, silnú mašinu a nebudú mať rozum a vodičák tak sa k vám určite pridajú aby sa potom mohli chváliť v partii aký su gerojovia (česť tým čo majú rozum). Len im prosím napíšte podrobné návody ako na to. Je mi z toho na I-GRR I-GRR I-GRR

Takýto ľudia sú deťmi a nie mužmy. Pretože muža robí mužom zodpovednosť za svoje činy, čo tento mladík očividne nedokázal.

Tak a čakám teraz od všetkých tých detí kameňovanie.


08.06.2008 19:20

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

lonelyrider
 Skútrista 

Ikona

jimhor: no suhlasim s tebou ze tych ale je tam privela,...lenze ked mu dokazali vojst do protismeru tak mozno by boli dokazali aj zablokovat ten kruhac nejakym inym sposbom , napr. odstavit auto krizom cez cestu a cakat na neho...neviem ako rychlo sa to zbehlo a kolko mali casu...ja ho vobec neobhajujem,.. to co urobil je jemne povedane detinske, celny naraz je vsak tiez dost radikalne riesenie a nedomyslene mozne nasledky....
vynimocne suhlasim s tym co napisal obcan Vadim....ked uz robim blbost a viem o tom ze ju robim tak si musim byt isty ze ju mozem aj dokoncit bez ujmy kohokolvek.. neviem kto mu vtlkol do hlavy ze treba pre policajtmi utekat, asi cital privela prispevkov virtualnych hrdinov a chcel sa zaradit medzi pseudofrajerov.
To mi pripomina rozhovor ktory som si vypocul pred dvomi tyzdnami na Babe ked chalan sa rozculoval ako ho vlani niekto "natrel" ked nezastavil policajtom na babe a oni ho prisli hore haladat..tvaril sa ze on nic on muzikant a nejaky starsi par povedal policajtom ze prave prisiel, pritom o nic neslo len ho chceli skontrolovat.. teraz sa tvari ako hrdina ale to ze potom vsetci co chodia na babu vyzeraju ako tupci co nezastavuju polisom to je jemu jedno...no ak si potom mlady chalanisko precita ze takto to ma byt a stotozni sa stym tak to potom tatko dopadne, hlavne ked ani nevie ovladat svoju motorku..


08.06.2008 19:24

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

redhonda
 Jogurťák 

Ikona

Dobre ho zastavili. Na kruháči kde bola jeho rýchlosť pravdepodobne najmenšia. To iste vedel aj shrek v passate.

Na diaľnici by už nemali šancu.

Nemal papiere namal isť, s tým musel ratať, že ho zastavia a bude zle.
Pozrel si ghost ridera a myslel, že moto jazdí sama. :-D

Risk je risk a nevyšiel smola.

P.S: Ja by som nesmierne šťastný keby keby takto zastavili lopkára, ktorý ukradol môjmu bratovi moto. Aj moto by som obetoval, len nech ho dolámu !!!!!!!!

A VŠETCI PÍŠETE, ŽE RUKY DOLÁMAŤ LOPKÁROM AK ni HORŠIE. A KEĎ RAZ MAJÚ SHREKOVIA PODOZRENIE NA KRÁDEŽ A ZASTAVIA MOTO TAK SÚ HAJZLI ??? SA UVEDOMTE ČO KDE PÍŠETE A ČO OD SHREKOV CHCETE.

Toto bol ukážkoví príklad ako sa správajú zlodeji.


08.06.2008 19:29

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

jimhor
 Turista 

Ikona

To ze sa polisom podarilo ho chytit, je len velka nahoda. Uspesnost takych nahanaciek v prospech policie je skoro nulova. Zrejme to mali aj trochu premyslene, pretoze kruhak je asi najmenej rizikove miesto - v tej tocni musi ist kazdy pomaly. Ine by to bolo na rovinke, kde by to mohol hnat velkou rychlostou - tam by si to asi nedovolili.


08.06.2008 19:47

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

kankoXF
 Kávičkár 

Ikona

lonelyrider Bolo to na ceste von z Trnavy na Zelenec a Majcichov. Za tym kruhacom je cca po 30 m koniec mesta. Toto sa stalo v podstate este v obytnej zone na sidlisku pred kruhacom, kopa ludi okolo. Stacili 2-3 auta a mohli ho uzavriet. Alebo prijst na kruhac o par sekund skor a postavit sa inak.

Vzdy som zastavil policii.
Nikdy som neutekal pred policiou, ani pesi :-D ani na moto ani na plechovke.
Vzdy s nimi komunikujem slusne. Policajt nie je blbec - robi pracu podla schopnosti a moznosti.
Policii na Slovensku chyba autorita z X dovodov a takto si ju nevybuduje - uz som to pisal vyysie.

A na margo sposobu zastavenia: Vy, co sa to pytate, ste presvedceni o tom, ze toto bol spravny, najlepsi, jediny mozny a predpisovy sposob zasahu s najmensimi rizikami pre obe strany kolizie???

Vy co suhlasite s nerdom, co si myslite, aky by bol postup dalej, keby ten chalan nahodou zatrepal s cizmami? (neviem co mal obute) Nechcel by som byt na mieste tej aktivnej hliadky a vodica Passatu. Takto sa to stastlivo skoncilo rozbitou masinou a pochramanym zapästim. Hmmm, to sa oplati. Spoliehat sa na stastie.
Vadim to napisal presne. Ale tu sa stale riesi nieco ine. Ci ten silnejsi to urobil spravne. A odpoved ano, nemozem akceptovat iba preto, ze sa nikomu nic nestalo...

A moj uplny zaver: Som nesmierne "vdacny" za to, ze moja snaha relaxovat na moto ma zaradi medzi debilov na ceste, individua bez zmyslu pre zodpovednost, ignorantov a neznalcov zakona. Som "velmi rad", ze nakolko budem sediet na moto, tak ma moze zrazit auto so zelenym pasom, strielat po mne skoro kazdy kto ma zbran od polovnikov az po policiu s dodatkom, vsak to bol hajzel motorkar a my sme sa zmylili. To nevadi, bol to len motorkar...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kankoXF (08.06.2008 19:49)


08.06.2008 19:50

Re: Trnava, vodic motocykla nezastavil hliadke

Albion
 Turista 

Ikona

Dopadol tak, ako si koledoval.
...kvak...


08.06.2008 19:55

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

redhonda
 Jogurťák 

Ikona

KankoXF k tvojmu záveru:

1 Koľkokrát zostrelili shrekovia motorkára, ktorý neunikal, len tak ako ty relaxoval a išiel normálne ????

2. Prečo sa policajti zmýlili ????
Však nezastavil, porušil zákon, unikal, .....

Bol to relaxujúci motorkár ako ty ?
Asi začnem relaxovať na moto aj ja :-D


08.06.2008 20:02

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

jimhor
 Turista 

Ikona

Kanko: ak zastavis hliadke, nikto po tebe nebude strielat ani nebude z teba robit hajzla motorkara. Ako hajzli vyzerame pred ludmi vdaka frajerom, ktori sa nevedia spratat do koze.


08.06.2008 20:02

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

kankoXF
 Kávičkár 

Ikona

redhonda Mas taku moto, ze sa da na nej relaxovat??? :-D :-P

Ten moj zaver suvisi s tym, ako nas zacina vnimat verejnost... Ako budu policajti nadrzani, ked zbadaju motorkara. (ako na futbale, aby si buchli do trnavskych fans - a ver, ze chytia aj Ti normalny). Co sa zacne diat na cestach a pod....


08.06.2008 20:08

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

pitaz
 Kávičkár 

Ikona

kankoXF zase to neprehanaj.. vobec nic ti nehrozi, ked so chovas normalne.. aj ked spravis nahodou nejaky priestupok, zastavis, vydiskutujes, po pripade dostanes pokutu a nic sa nedeje.. ziadne americke farebne filmy sa nebudu diat myslim

sem tam sice mieria na chlapca zo samopalmi.. ale inak pohoda :-D


08.06.2008 20:14

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

kankoXF: celkom fajn, dobrý pokus, akurát posledný odsek si pobabral.... ;-) >:-) 8-) :-D
Ináč fajn debata, radšej som ju vzdal, úžasne zadefinovala "motorkárov" a "strelcov"! [dobre]
Otázka času, kedy sa jogurťáci dostanú do sporu a "okruhový frajer, ktorý v premávke jazdí bezpečne, má na to, umí, vie...." prijebe "strelcovi - vypatlanému polodebilovi, so šťastím od Boha, že doposiaľ nezabil ani seba, ani iných, zakomplexovanému, ktorý mu ohrozil život pri predbiehaní na Babe, Jahodnej, Dargove..... [dobre] >:-)
Rád by som pri tom bol.... ;-) >:-) 8-) :-D :-D


08.06.2008 20:40

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

redhonda
 Jogurťák 

Ikona

viper1: mozno mal doma dieta, zenu !!!

Ja: možno ich 10 min. predtým zabil a predal na orgány a kúpil moto na ktorej zdrhal

Toto keby nemá konca kraja :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Jarik aj ja by som bol rád pri tom, možno by som sa aj pridal ako domobrana normálnych motorkárov.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil redhonda (08.06.2008 20:40)


08.06.2008 20:55

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

lonelyrider
 Skútrista 

Ikona

uz mi to tu zacina byt nejake divne ....kto tu koho vlsatne pasuje za motorkara? a co je to nejaky akademicky titul "motorkar " , ved motorkar je kazdy kto sadne na moto..na co sa tu vlastne hrate ?? motorkari 8-) JA NIE SOM A ANI NECHCEM BYT TITULOVANY "MOTRKAR",


08.06.2008 20:55

Re: Trnava, vodic motocykla nezastavil hliadke

loobo
 Kávičkár 

Ikona

Policajt ktory ho "sundal" urcite na motorke nikdy nesedel. :-(((((( Vela policajnych blondínok si mysli ze motorkar "to" zvladne a automaticky ho povazuju za vyjazdeneho. Ten kto jazdi vie ze to tak nieje.
Na stranke druhej nemal utekat kvoli somarine akou je vodicak.... Teda ked to zobereme do pomeru aka skoda vznikla na motorke a jeho zdraví.
Takto mohol povedat ze nema u seba papiere zaplati 2000 korun, je cely on aj motorka.
Ono ak sa jazdi bez VP, mal by mat vo vačku dvoch kamaratov a to su Štefánik a Hlinka :-D
Teraz bude zit v hambe, bez vodicaku a motorky...


08.06.2008 21:00

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

kankoXF
 Kávičkár 

Ikona

"MOTRKAR" nie som ani nechcem byt. Ani motorkar.... 8-) ;-)
Kaslem na polozenu R6, ci co to bolo... Kaslem na postup policie...
Ak ma ohrozi plechovkar alebo ten motrkar (peace lonelyrider), tak to budem riesit rovnako. Pako ako pako...


08.06.2008 21:34

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

KawaTT
 Kávičkár 

Ikona

To co uz je toto ... co ste vsetci pomateni ?? policajti si mali klaknut na kolena a poprosit ho ci by nemohol zastavit??? ako mohli policajti vediet, ci neunika nejaky vrah alebo pachatel ???? keby vam nedajboze zrazil dieta alebo kamarata ako na tej motorke unikal... neviem ci by ste ho obhajovali.......howgh


08.06.2008 22:10

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

viper1
 Čoprák 

Ikona

Ja ho neobhajujem... len sa na to pozeram z ineho uhla...
pravdepodobne nechcel platit pokutu,alebo sa precenil (po hodinach stravenych pri X-boxe)
Mohlo sa to skoncit omnoho horsie nielen pre neho ale aj pre niekoho ineho...(vsetko koli koko...)


08.06.2008 22:20

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

cistaryza
 Jogurťák 

Ikona

nemali kľaknúť na kolená, majú vysielačky, spolupracuje medzi sebou niekoľko hliadkujúcich vozidiel, niekoľko obvodovc, okresov, neviem čoho všetkého. Nejaké to vozidlo malo ísť za ním, niekto v smere jeho jazdy sa mal pomaly pripravovať, ten chalan nešiel na krose aby medzi nejakým mestom a dedinou skočil do pola a utiekol po zemiakovej plantáži.

Ako sa tu písalo, stalo sa to v obytnej štvrti. Som zvedavý ako by tu 3/4 zúčastnených písalo, keby motorkár ešte stihol urobiť manéver na stranu aby obišiel auto, nezvládol by duplom riadenie, vyletel niekam a zrazil by napríklad malé dieťa. Tiež by ste písali že to bolo v rámci normy a najlepší spôsob?

Neobhajujem motorkára, je to čistý chuj, ale takto by sa to teda určite robiť nemalo.

Ešte ma tak napadá. Padol vôbec nejaký výstražný výstrel? Možno by sa mladý dosral, zastavil by a nebol by dolámaný a ohrozovaný absolútne nikto...


08.06.2008 22:43

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Desmor
 Bahniak 

Ikona

Podla mna ak nemas papiere tak nemas co sadat na masinu. Zakladom je ze porusil niekolko predpisou- nemal papiere na danu kubaturu
- nemal vodicke opravnenie vobec
- nereagoval na vyzvu policie
- vyhybanie sa kontrole dokladou
- vysoka rychlost
Policia je tu aby cistila ulice od ludi ktory zakony nedodrziavaju a on ich nedodrziaval. Samozrejme ze ludom sa nebudu chvalit kolko krat im motorkari usli :-D
Musia ukazat aj inym motorkarom ze ak budeme utekat tak spravia cokolvek aby nas zastavili. Psychologia funguje par motorkarou daju dole a hned im klesne aj pocet utekajucich motorkarou. :-}


08.06.2008 22:47

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

enzone
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

.. stalo sa to v obytnej stvrti ... padol vôbec nejaký varovný výstrel ...

cistaryza :-D


08.06.2008 22:49

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

KawaTT
 Kávičkár 

Ikona

Cistaryza - nesuhlasim s tebou.. chces povedat, ze ho nemali takto zastavit... ale mali sa s nim nahanat este tak 15 min. po meste dalsie 3 hliadky a tym by sposobili este vacsie riziko nehody s omnoho horsimi nasledkami ???? ved keby ten motorkar unikal po meste tak ohrozi ovela viac vodicov a chodcov a inych ucastníkov premavky...trnavu poznam to miesto bolo na okraji mesta keby ho chceli zastavit v meste vo vacsej premavke bolo by to ovela nebezpecnejsie....


08.06.2008 22:55

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

jimhor
 Turista 

Ikona

Policajti - vytvorte koridor pre unikajuceho, aby mohol kludne unikat a nikoho nezrazil. [zle]


08.06.2008 22:57

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

theGirl
 Kávičkár 

Ikona

lonelyrider: motrkar tak to je akoze zlozene slovo ako napriklad "delo+strelec" kar viem co je ale motr...mozes mi to vysvetlit? dik :-)))
nech viem teda ze co niesi ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil theGirl (08.06.2008 22:57)


08.06.2008 23:14

Re: Trnava, vodic motocykla nezastavil hliadke

Bajker
 Edvenčr 

Ikona

Gratulujem policii [dobre]

Kto chce kam, pomozme mu tam
8-)


08.06.2008 23:39

Re: Trnava, vodic motocykla nezastavil hliadke

JanciXX
 Turista 

Ikona

jak tam vysedávaju cigánky, tie musia byt všade I-GRR


08.06.2008 23:44

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

mikel1230
 Turista 

Ikona

povodne som sa sem nechcel zapojit ale zapajam sa:
podla mna neni motorkar kedze nemal VP
policie sa len a len zastavam urobili len dobre a spravili to ukazkovo


09.06.2008 0:46

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

bubino
 Čoprák 

Ikona

No uvažujem, že keby som túto diskusiu prečítal skôr, tak miesto umývania svojej moto, by som ju dnes asi ogrcal....dúfam že ma už žiadne vypatlané decko neprinúti použiť viac vulgarizmov....ale po pár rozumných argumentoch a dokonca správnom a skoro kompletnom citovaní oprávnení policajta tu stále niekto rieši chudáčika mladého chlapca motorkára...je pravda, že sám som sa stretol s aroganciou moci a tupcami v nesprávnom čase na nesprávnom mieste...ale zato tu nebudem obhajovať ...nebudem ho radšej menovať a už vôbec nie nazývať ho motorkárom...ktorý nezastaví policajtovi...čo vy rozhorčení chlapci čakáte, že policajt spraví, pokiaľ to nie je zrovna iba hňup, ktorý si chce privyrobiť do vlastného vačku, ale je to fakt policajt čo robí to začo ho daňoví poplatníci platia? Je tu možno pár neznámych, ktoré k objektívnemu zhodnoteniu tohoto konkrétneho prípadu chýbajú, ale to nechajme expertom a súdnym znalcom aby to posúdili...no čo ma dojíma je samotný fakt, že tu padajú keci o utekaní policajtom a fakt, že to mnohý z vás myslia a ako čítam aj robia v praxi...čo tu potom zrovna vy riešite ?... ako má ten policajt vedieť, či je v prilbe nevyzretý puberťák, feťák, alebo záujmová osoba s prípadným kontrabandom, alebo dokonca sa na ňom práve vezie? Fakt je že policajt nemusí riešiť, či je vyhlásené pátranie po moto ktorá nezastavila, alebo nie,...totiž práve v tej chvíli nezastavenia vzniká podozrenie z jej krádeže ...alebo množstvo iných možných podozrení ktoré policajt môže z daného faktu že vodič nezastavil vydedukovať a je povinný vykonať služobný zákrok vedúci k objasneniu týchto podozrení...a nezabúdajte nato, že hovoríme o moto a rýchlostiach nad stovkou v meste ako je TT, koľko času a možností asi má policajt v rámci mesta a tam dostupných prirodzených spomalovačov ako sú kruháče a podobne takéto vozidlo zastaviť???...alebo to má robiť mimo mesta na výpadovkách alebo dialnicách v rýchlostiach v akých sa vy hrdinovia a iný darcovia orgánov bežne pohybujete mimo na to určených okruhov?...akú šancu by ten chalan, prípadne hliadka PZ mala že pri dotiahnutí zákroku dokonca bude iba zlomená ruka a ťuknuté auto?... tak prosím Majo 77, nerieš tu priestupok v doprave, pretože okrem teba tu mnohým uniká jeden fakt , že tým, že namiesto zastavenia moto vy hrdinovia pridáte pred policajtom plyn až tento musí odskočiť z cesty...to nie je ohrozenie života, zdravia ?...a tým sa dobrovoľne nezaraďujete do pozície bezohľadného jazdca ohrozujúceho život zdravie a teda automaticky vy hrdinovia sa vystavujete oprávneniu policajta násilne zastaviť dopravný prostriedok?... a okrem zastavovacieho pásu a iných prostriedkov teda aj auta tam patrí použitie zbrane ak nemožno inak zastaviť dopravný prostriedok, ktorého vodič bezohľadnou jazdou ohrozuje zdravie...život, bla,bla, bla...myslíte že je vhodné aby sa motorkár dobrovoľne pasoval do podobných pozícií, kedy policajt čo robí čo má a okrem toho to je tiež len človek a nie kompjuter, nemôže rozlíšiť čo vás k tomu vedie a je nútený zo zákona dokončiť služobný zákrok ktorý začal oprávnením na zastavenie vozidla, alebo nameraním rýchlosti ktorá sa v meste automaticky považuje za bezohľadnú...kto má štipku zdravého rozumu, musí uznať že je rozdiel medzi 60-kou a jej niekoľkonásobným prekračovaním, a tiež tu asi nieje nikto kto si myslí že sa dá zdrhať pred policajtami na SS moto v meste a pritom sa nedopustí bezohladnej jazdy kedy ohrozuje svoj život a zdravie a život a zdravie všetkých zúčastnených...??? Jofo: si robíš kozy o svojej policajnej praxi, inak neviem prečo zavádzaš týchto hrdinov a hovoríš v súvislosti s oprávneniami policajta iba o nutnej obrane a krajnej núdzi, čo si SBS-kár? inak vieš, že môžeš a musíš konať a využívať oprávnenia v zmysle Zákona o policajnom zbore aj mimo uvedených dvoch inštitútov, teda aj v prípade podozrení z priestupku a TČ, ak nie tak ma pouč...alebo radšej nie.... [zle], inak máš pravdu o závažnej a organizovanej TČ určite aj v rámci Trnavy, no keď máš pozíciu kde tieto veci môžeš ovplyvniť, tak to sprav, a ak nie tak to nechaj na špecializované zložky polície,ktoré sú na to vyškolené a nepleť do toho bežnú robotu poriadkových a dopravných zložiek...každý nech robí to, na čo je vyškolený a má prostriedky...BOH vie že ich je stále málo, no netreba miešať pojmy s dojmami, je tu veľa takých čo na to skočia a s radosťou naplnia rady anarchistov na motorkách...nechcel by som aby moje deti skončili pod kolami takýchto ludí...alebo aby deti-hrdinovia skončili pod mojimi...asi pred týždňom mi takýto chlapci na pinčli bez plechov, bŕzd, ŠPZ-ky, vodičáku a hlavne skúseností vleteli z vedľajšej na hlavnú pod kolesá môjho džípu...iba ich anjel im zachránil život a môj mňa pred doživotným obrazom chlapcov ktorých som zabil a terčom podobnej diskusie o zabytých chlapcoch "vy....ným" plechovkárom, lebo aj tí chlapci vyrastajú v dojme, že zákony a pravidlá sú len na to aby sa porušovali...ako tu niekto poznamenal na margo policajtov "len do času"...kedy to niekoho nebude stáť život/y...nie som už policajt, ani nie som mravokárca, dokonca na čopráka zvyknem tiež niekedy vytáčať rukoväť plynu asi viac než je zdravo, a prilba pre mňa nie je oblúbený doplnok...ale sám musím počítať so všetkými následkami ktoré moje excesy môžu priniesť mne alebo okoliu...tak, tu nezhadzujme svoje sračky na plecia policajtov...sú tam ako všade ...aj blby, ale aj ludia ako treba na správnom mieste...a nemajú to ľahké...netreba im z blbosti vyrábať robotu...potom sa nečudujme, že tí normálny zo zboru odchádzajú a tí čo zostanú nestíhajú robiť čo treba najviac....

Upravené 1 krát. Naposledy upravil bubino (09.06.2008 0:56)


09.06.2008 1:22

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

enzone
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

bubino [dobre] [dobre] [dobre]


09.06.2008 7:28

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Gloocky
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Ok - tak toto sa mi lubilo, konecne uz vedia ako zastavit unikajucich "nemotorkarov" Podla mna ukazkova akcia.

Konajucim zakrok by som dal minimalne odmenu, za vzorne plnenie sluzobnych povinnosti - tato odmena by bola samozrejme vyplatena s moooc mastnej pokuty od "nemotorkara" ktoreho odstavili.

[dobre]

PS: nedasa mi, ak sa niekomu nelubi moje hodnotenie a je velky ludomil poprosil by som, nech sa postavi na prvy prechod prechodcov a ja budem okolo neho lietat v 160km/hod na jeho motorke, ktoru mu potom ukradnem >:-)


09.06.2008 8:41

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Gastan
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Nečítal som všetky príspevky, je to dlhé ale to je jedno,

Boli tu spomínané dve postavené fábie so zeleným prúžkom dole na babe alebo šturci,
mám to chápať tak že ak ja narazím do policajnej zátarasy, je na vine policajt ?

navyše policajti nezastavovali chlapca preto že nemal papiere na vodičák, oni zastavovali podozrivého z vykonanie priestupku alebo trestného činu, unikajúceho na motocykli rýchlou jazdou,

toť vsjo, ale ako vidím niekto má radšej cca 2000 korún za pokutu, ako svoj život... huhm čo už,

nezastaviť na výzvu bolo jeho rozhodnutie, za ktoré musí znášať následky..


09.06.2008 8:52

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

misobiker
 Edvenčr 

Ikona

to vam pride akoze normalne ze chalana zostrelia policajti autom? jasne ze zdrhal, ale nebolo to trochu prehnane? keby ho zabili tak by ste vsetci nadavali na policajtov. ved padnut moze lahko aj v malej rychlosti a zlomit si väzy. myslim ze zasah policie bol neprimerany..

netvarte sa tu zase ako svati, kolki ste za mladi bez papierov zdrhali fizlom na pincloch, babetach, jawkach? :-))) urcite sa tu niekolko takych najde ;-)


09.06.2008 8:54

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

A preco ho nechytali sietkou na motyle?


09.06.2008 9:11

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

karburator
 Turista 

Ikona

misobiker :-D za mladi zdrhali???? Ved tu na motoride 90% prispievatelov ma prvu moto....ako modny doplnok... Toto nieje motorkarsky server......ale karsky I-GRR


09.06.2008 9:28

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Bajker
 Edvenčr 

Ikona


misobiker
zamysli sa!!! Ked ho policia nahana, tak utekajuci motorkar nebude cakat na prechode kym napriklad tvoja manzelka/priatelka prejde cez cestu, ale vpali tam a ludia uskakujte. Ani tvoje deti za nic nemozu, ked vyleti z cesty vo velkej rychlosti a zmrzaci ich.
Myslim, ze policajti konali adekvatne, pretoze keby zacali strielat do kolies, tak tie odrazene gulky by ohrozovali, kvoli jednemu idiotovi aj dalsich nevynnych.

Ak tvrdis ze zasah policajtov bol neprimerany, tak sa ta chcem spytat ako zastavit 100 konovu motorku?

PS: Videl som na vlastne oci zasah v Anglicku ked zastavovali jedneho na maxiskutri. Bud rad ze si len na Slovensku.
8-)


09.06.2008 10:27

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

picard
 Jogurťák 

Čim ďalej sa im ťažšie zdrha, ta čierna diaľnična mrcha sa začala kámošovi vzďaľovať v speťakoch až
od 260kmh. :-) Hold blackbird nema dosť koníkov. ale že by po ňom niekto strieľal alebo ho
niekto nabural.



09.06.2008 10:45

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

misobiker
 Edvenčr 

Ikona

karburator heh vidis som zabudol :-)))
a tak myslim ze este takych co jazdia odmalicka tu niekolko bude ;-)
bajker stať sa moze kedykolvek cokolvek, aj v 60-tke, keby som rozmyslal nad tym co sa moze stat tak ani na moto nesadam :-} ja len ze aby to tu o chvilu nebolo tak ze nas chlpati budu zastavovat naraznikmi preventivne... zatial musim zaklopat, TO policajtov nejako motorkari neirituju, ale tak pokial sa neiritujeme vzajomne tak je to ok..ale ked som siel v sobotu po meste na crosse tak som cakal vselico >:-)


09.06.2008 10:45

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

krokodyl
 Skútrista 

policajti spravili len jednu chybu - mali mu ešte aj gule rozkopať. Evidentne mu testosterón blokoval funkciu mozgu.

Vždy sa dobre pobavím keď drsňáci čo porušujú predpisy vyplakávajú, že policajti hento a tamto nesmú, lebo na to nemajú právo. To že policajti sú hlupáci je iný problém. Ale keď prekračujú predpisy na podobných typoch, vôbec mi to nevadí.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil krokodyl (09.06.2008 10:48)


09.06.2008 10:54

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

misobiker
 Edvenčr 

Ikona

krokodyl vsak ty v kabule na skutri tazko nejake predpisy prekrocis.. maju tam vobec dopravnu policiu alebo len hliadky so sapikmi? a cestnych piratov naviguju do minoveho pola :-)))


09.06.2008 10:56

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

krokodyl
 Skútrista 

mínové pole by mali spraviť na babe a bol by kľud


09.06.2008 11:21

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

klima
 Kávičkár 

Ikona

chalan nemal utekat, spravne, ale to co spravili ti policajti, no kokoti! zasa si jeden zeleny chcel dokazat ze vie curat dalej ako ostani
Majo77 [dobre]


09.06.2008 11:42

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Satancek
 Kávičkár 

Ikona

cakam uz dost dlho a furt ziadna konkretna odpoved...take ze mali postavit "niekde" zatarasy alebo sa "nejako" dohodnut,alebo "nejako" zablokovat inak cestu si strcte za klobuk :-~
ako napisal nerd supli ho dolhe v kruhaci,kde musel dostatocne spomalit pozrite aj na ten "rozflakany" passat to teda musela byt fakt bohovska rychlost...
vsetci superstrelci sa budu ren rozculovat nad vyskou pokut a zasahmi policajtov I-GRR
ked niekto jazdi ako prasa nech si nesie nasledky
podla mna bol ten zakrok adekvatny
a mozno mu mali dat kolkovanu ziadost nech zastavi :-~


09.06.2008 12:42

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

redhonda
 Jogurťák 

Ikona

bubino [dobre]

Jasné mali ho sledovať kým mu nedôjde benzín a aj vrtulník mali nasadiť :-D
Aspoň by boli dlhšie správy ako policajné komando naháňalo a zastavovalo ...kára po celom západom Sk a koľko vozov a vrtuľníkov nasadili :-D

Koniec filmu :-P tentoraz sa Ghost trider nekoná :-P

P.S. ešte by zaujímalo koľký ste už zdrhali na pinčloch, babetách pred polišmi to znie ako scifi.
Mal som 3 pinčlov, ale toto by ma nenapadlo :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil redhonda (09.06.2008 12:46)


09.06.2008 12:46

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

lonelyrider
 Skútrista 

Ikona

kankoXF : :-D [dobre] pobavisl si ma ,,,dobre na odlahcenie temy [dobre]


09.06.2008 12:56

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

karburator
 Turista 

Ikona

redhonda mne sa to v 14tich podarilo....predstav si....flojdi na žltobielej Volge "VB" odtrhli prednu napravu...ked za mnou padili po strkoviskach za dedinou.... :-D To ze ja som sa potom mesiac bal vytiahnut pekač z domu,bola druha vec :-D

misobiker presne tak.....tato skupinka "motorkarov" elita motoride.sk, co sa tu hrdo bije do prs,si neuvedomuje ze drviva vacsina len cita..alebo od nas pocuva....co za bludy tu pisu.....a rehoceme sa na nich poveceroch.... :-) Uz som si stokrat povedal ze sem prispievat nebudem,pretoze sa tym degradujem na ich uroven....ale to sa proste nedaaaa.. :-) :-P


09.06.2008 13:46

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

misobiker
 Edvenčr 

Ikona

je to tu kolkokrat na draka, kazdy sa tu zaprisahava o dodrziavani predpisov, skoda ze to aj tak v skutocnosti na nasich cestach nevyzera :-P klavesnica znese nie...kazdy tomu raz osoli

redhonda na dedine zdrhnes aj na horskom bicykli :-))) :-P


09.06.2008 13:53

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

kankoXF
 Kávičkár 

Ikona

A furt tu ta tema bezi.... :-D :-~

Keby mna tak ta motorka nebavila. Jazdit si a motorkovat. Dam ju prec. Fakt by som ju dal prec, prave pre takychto ludi... Zachvilu budem kazdych 20 km davat dolu prilbu a zastavovat hliadke, ktora kontroluje rizikove skupiny ucastnikov cestnej premavky. [zle] I-GRR


09.06.2008 14:03

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Satancek
 Kávičkár 

Ikona

misobiker:podla mna to tom ze sa niekto zaprisahava o dodrziavani predpisov...
ide skor o to ze ked uz ich porusim,treba za to niest aj zodpovednost.tiez nejazdim vzdy predpisovo,ale ked uz rychlost prekrocim,musim ratat s tym ze pokutu zaplatim,ak sa rozhodnem utekat,musim si byt vedomi toho ze ma budu chciet zastavit.je to predsa ich praca,v tomto pripade odvedena vzorne [dobre]


09.06.2008 15:09

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

redhonda
 Jogurťák 

Ikona

karburator - to bol tunený bez plechov :-)))

presne ako píše Satncek, ja sa priznám dobrovoľne a nasilu mám SS a 3 krát som som už dal na adopciu hlinku a to vždy na tých úsekoch kde rádio XXX rozdáva kokosy.

1 krát som to mal 200 za doklady - nemal som nič a:
- nepredviedli ma na zisťovanie totožnosti
- neskúmali či je kradnutá
- spýtali sa či som ochotný zaplatiť a otočiť sa domov po doklady (bolo to cca 3km)

proste som mal len kľúče, moto a 200 Sk a bol som slušný.

Medzi rečou som poďakoval, že ma zastavili skoro doma, lebo som šiel do BA.
A tam by to už bol iný prúser, musel by som zdrhať, lebo tam sa to tak robí :-D

No a čo moto je drahý koníček.

Nejazdím predpisovo stále, ale zdrhať to je silné kafe ;-) Podľa mňa nie je nič hrozné niesť následky ako je pokuta.

Najhoršie je jednoznačne nezastaviť a spoliehať sa že ma nechytia, alebo ak hej tak do sieťkyna motýle ;-)

P.s. Aj tak nechápem prečo chcú mladý stoj čo stoj SS 100 koní a viac.
Ako stále vravíte, že sme jazdili na pinčloch a tak, ale pinčel išiel 60 km/h a bol som makač. S tým som som padal ako s byciklom. Lenže tieto akože do 25Kw stroje idú ako veľké Jawky čo sme mali kedysi. Preto nechápem to porovnávanie. Rýchlosť ako 130 som žažil v 25 rokoch a bol som happy :-D Tak trochu skromnosti nezaškodí.

Chýba, podľa mňa chýba tá postupnosť pinčel, simson, 175, Jawa, CBR 900 RR :-D

Idem na výjazd kašlem na túto tému.
A strelci pište a sedte za PC a dnes nejazdite :-P


09.06.2008 17:10

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

kavis
 Čoprák 

Ikona

Nedalo mi to a zaregistroval som sa aby som poslal príspevok.
Chvalabohu chalan pre svoju sprostosť dopadol dobre a bude si zodpovedať za svoje bláznovstvo.
Aspoň budú blázni vedieť že v Trnave existujú ľudia, ktorý sú za každý priestupok schopný zabýjať. Nabehnutie na motorkára za jazdy čelne autom sa nedá inak hodnotiť ako pokus o vraždu i keď zaobalené o ochranu zákona. Som zvedavý či by takto nabehli proti nákladiaku, alebo ožratému chalanovi ktorý ukradol tank a šiel sa voziť.


09.06.2008 17:30

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

pyth
 Kávičkár 

Ikona

... niektori nechcete vidiet a pochopit , to, ze ten chalan mohol kedykolvek zastavit..rozmysliet si to, ze zazmatkoval pri hliadke, ked nezastavil hned na prve zastavovanie... a CO BOHA BOL SLEPY pred tym kruhacom a NEVIDEL, ZE SA TAM BLIZI POLICAJNE AUTO, KTORE MU ASI BUDE ROBIT PROBLEMY?????? NETRESKOL ON DO POLICAJNEHO AUTA? ALEBO HO ZOBRALI ZOZADU?
...alebo mali pred neho poslat a posadit PACKU do SAFETY CAR? a robit mu bezpecnu cestu?? az sa vyblazni?????? Obsral si to on, skor ako by niekoho zmrzacil, ked mal zatmene v hlave.


09.06.2008 18:06

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

kavis
 Čoprák 

Ikona

Já sa nezastávam toho motorkára a vzhľadom na to ako to dopadlo mu to prajem. Že ten chalan je blb a ohrozoval životy druhých je neodpustitelné. Ja sa zamýšlam nad myšlienkovými pochodmi strážcu zákona že nebral ohľad na ľudský život nakoľko pri takto prevedenom zásahu nedovolím si typnúť akú percentuálnu šancu mal ten chalan na prežitie. Možno keby som išiel cez ten kruháč o pár minút skôr by ste tu čítali o mne že sa jeden idiot nevyhol pánom policajtom pri zásahu z cesty. To že išli cez úzky kruháč v protismere je nepodstatné však oni si plnili len svoju povinnosť. Jednoducho mali adrenalín v krvi a pred sebou chlapca pred ktorého otcom nebudú pajácovať tak sa ukázali ako oni perfektne dokážu zasiahnuť.


09.06.2008 18:59

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

rixo
 Motarďák 

Ikona

Ty vole ja bývam asi 250 metrov odtiaľ na tulipáne, keď už ste tam boli mohli ste prísť, spravili by sme Riders párty:D:D:D:D
Ale nie, ja si tiež myslím že konali správne, niekto tu písal že utekajúci sa má zastavovať najskôr zábranami, potom streľbou do gumy a pod, policajti použili ako zábranu auto, sám viem že hentam ak aj idete rýchlo tak terba prudko brzdiť, lebo niekedy sa ten kruháč naozaj šmýka, asi ho zastavili takto aj preto, lebo potom by im možno utiekol do Zelenča kde by ho už asi na tom passate nedohnali na tej "rovinke".Asi toľko


09.06.2008 19:02

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

pyth
 Kávičkár 

Ikona

..kavis.. myslim, ze by si isiel do kruhacu pomalsie , ako prenasledovana moto, a keby si videl, ze sa tam mota Policia, tak si povies, co sa tam jebu, snad mali nejake vystrahy neviem, nebol som tam a ZASTAVIS ....skor ako na ich narazniku.

...oni ale maju oci a videli urcite, ze tam nieje nikto, koho tam nepotrebovali, lebo tam skutocne nebol, pokial viem....


09.06.2008 20:42

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

Tvrdasi, kokotkovia, anonimni, frajerikovia a vam podobni machri:
Co tak zapojit do diskusie aj www.minv.sk/krpztt/styk.php ?? ;-) >:-) 8-) :-D
Zeby sa vam stiahla ritka?? :-O >:-) :-D :-D
Skuste teraz posielat POLICIU niekam.... [dobre]
POZOOOR!!!! uz to nebude celkom anonymne, ale stale to nebude kontakt s panglami zoci-voci!
:-D :-D ;-) >:-) 8-)


09.06.2008 20:45

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

anonymni....ospravedlnujem sa....


09.06.2008 21:02

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

kankoXF
 Kávičkár 

Ikona

:-D Skoro som sa posral od strachu, ked sa ta www stranka otvorila... :-P :-P [dobre]

Jarik Velmi si sa zapotil kym si to nasiel na internete??? :-))) :-P >:-) Ale DI je na inej adrese aj v inej budove... :-P :-P :-P


09.06.2008 22:43

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

olejo
 Čoprák 

Ikona

neda mi to aby som sa nezapojil do tejto diskusie rad si precitam nerad pisem ale hovorim neda mi to som stary chuj a povecsinou sem pisu mlady chalani tak som sa rozhodol aby aspon ti mlady mali predstavu ako kedysi zastavovali makovy motorkarov a verte mali to ovela jednoduchsie ako teraz neboli take rychle motorky jedna vec nebola taka premavka ako teraz cesty skoro prazdne a dovolim si tvrdit zo 100 chalanov mali mozno 2 vodicak a nebolo vacsej pasie utekat makovym jazdim od svojich 10 tich rokov zacinal som mopedom vecne zajebany od hlavy po paty od oleja preto aj moja prezivka olejo presli mi cez ruky vsetky motorky po 500 vku OHC jazdil som okolo 20 rokov bez vodicaka a nie len ja a nahanacka z makovyma bola na deno dennom poriadku nechcem prehanat ale tazko to spocitat kolko krat sme s chalanma utekali fizlom ale ked som utekal 50 krat a s toho ma chytili 5 krat tak to je moc utiekol som aj ked som vedel ze si ma dojdu zebrat ci uz domov v ten den a ked nie tak na druhy den do skoly odvezli si ma na vtedajsie VB a poviem vam ze vtedy sa vobec nehrali tak ma vyjebali pelendrekom az som bol modry presto ze som vedel co ma caka ze ma dojebu jak psa som znovu zdrhal skratka bola to zabavka a to co sa stalo chlapcovi na lincanskej ze ho sundali bola za komancov bezna vec my starsi si pametame na take pripady ked ta zacali obiehat tak kopli do pravych dveri a zrazili ta snima do jarku a vobec ich nezaujimalo co sa ti stane potom si ta nalozili do auticka odvezli na oddelenie a tak si pekne este vyfasoval gumovu polevecku zamkli ta o zabradlie s putama a kazdy polis ktory isol okolo si do teba bud udrel alebo ta kopol tak toto je ten vyjebanec tu mas dobre ta vymasirovali az potom si isol domenko opuchnuty dotrhany jak pes motorka rozjebana kamosi uz cakali pred fizlarnu a ujebavali sa a netrvalo dlho a nahanacky sa opakovali zabava musela byt okolo toho chalana na lincanskej sa tu popisalo moc ale to je jediny pripad po moc dlhom case co pocujem ze nekeho sundali sedim citam usmievam sa kde su tie casy inak sa tu pisalo co ked je to vrah co ked ukradol motorku co ked niekoho zrazil nic stoho nebolo lietal hore dole po lincanskej na zadnem udali ho preto ho nahanali polisi dobre vedeli koho chytaju ze nema nic za usama akurat to ze jazdil na zadnem az to nekemu lezlo na nervy ale na zadnem jazdit sa nebude dat zakazat asi nikomu to bolo to bude dokal svet svetom akurat bude chlapca srat ze rozbil motorku bude muset nasetrit korunky my sme to nemali take tazke ked nas skopli na druhy den bola motorka druha a este co sa tyka toho utoku na verejneho cinitela to bude tazke dokazovat ze nezautocil na nich bol som totiz odsudeny za utok na verejneho cinitela dostal som 18 mesiacov na 2 roky podmienku a nezautocil som ja ale policajt na mna a na sude vzdy v takychto pripadoch uveria policajtom to si moze byt kazdy isty tot vsetko odemna


09.06.2008 22:51

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Tak toto som este nezral...

543 (!) slov na 27 riadkoch - JEDNA VETA!

Olejo, ty asi casto nepises, co? :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Mishko (09.06.2008 22:54)


09.06.2008 23:06

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

kankoXF
 Kávičkár 

Ikona

Normalne som to precital na jeden zatah... :-D [dobre]

Taku vetu som v zivote nenapisal, necital, nevidel a ani som o nej nepocul! Dobreeeeee

p.s.: Tato diskusia sa stane asi mojou srdcovkou. Nie pre obsah, ale pre formu...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kankoXF (09.06.2008 23:07)


09.06.2008 23:23

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

olejo
 Čoprák 

Ikona

jaj Mishko samozrejme ze moc nepisem sak som to na zacatku pisal ze nerad pisem sak kedysi sa chodilo do skoly len po sestu triedu potom uz sa jebalo na skolu potom clovek uz mal na vysvedceni krizom napisane neklasifikovany

PS: co sa tu budem jebat s carkama a bodkama vykricnikma myslim ze kto chce porozumie aj bez toho [dobre]


10.06.2008 0:21

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

jozo13
 Kávičkár 

Ikona

olejo ty si pustas kontrafakt? ani on sa ne.j.be s carkama a kukni kolko ma lovasov :-))) :-))) a nenavidi studovanych :-))) :-))) a suhlasim s tebu v jednem ze sem chody pryvela tych co vysly s tej sestej tredi :-))) :-))) ja sem skoncyl v sedmycke a tez ma zastavovaly pred mesacom pri ZM a hned pystolama a som sa skoro posral
ALE JA SOM ZASTAVYL A MNA SY POMYLYLY A ZLOCYNEC YM ZDRHEL
hovorym kebych som polycyjt aj ja zastavujem a ako cyvyl suhlasym ze treba umravnyt mlade maso na SS lebo mozu fakt ohrozyt nevynne zyvoty ale je mi na I-GRR I-GRR ze ty nasy polysy ktorymajuvycvyk jak skauti z malacek to neroba vo 90% vobec profesyonalne ale analne skoncyl sem

a te gramaticke nuasny TO ABYCH ZAPADEL :-D :-D


10.06.2008 0:30

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

jozo13 kde pri ZM? som nevedel ze mi chodia do reviru takito pistolnici :-O :-((((((

k teme...to ako ho zastavili je len a len chyba toho chlapca, nechapem ako sa ho moze niekto zastavat


10.06.2008 1:36

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jofo
 Jogurťák 

Ikona

Bubino: Nie SBS ale vrátnik na Lampárni, prosím ťa už to tak nežer, už som čakal, že Ja budem zodpovedný svojim príspevkom za to keď niekto niekoho zrazí ako si dal príklad tvoje deti. No a budem rád, keď mi nebudeš radiť čo mám robiť a čo nie, sám viem čo mám robiť OK aj vzhladom na moju prácu, myslím si že keď sem prispievam tak je jedno či som kurič alebo minister. A hlavne pozor, citujem: zvyknem tiež niekedy vytáčať rukoväť plynu asi viac než je zdravo, a prilba pre mňa nie je oblúbený doplnok, tak prosím nie v Trnave, lebo sa ti môže stať to čo tomu chalanovi a zas je tu hustá téma. Poprosím nedávaj mi rozum, nečakaj, že teraz sa chytím za srdiečko a zmením názor


10.06.2008 1:42

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jofo
 Jogurťák 

Ikona

Bubino: Ale aj tak jeden z najlepších príspevkov. Ja uz neprispievam lebo je to len o tom, že každý chce vnútiť svoj názor tomu druhému, takže o ničom.


10.06.2008 4:01

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

BRACHO
 Čoprák 

Ikona

Bol som a videl.
Chvilu pred tym som testoval Y Fazera1000 K8. Zastavili ma a mohli ma dojebat pod ciernu zem aj s rodnym listom. Doriesili to ustne. [dobre] :-P Cudoval som sa, ze tam neboli chvilu na to ked som skusal Y XJV1300 K8, bo som bol dohodnuty, ze sa pri nich zastavim. Potom som zistil preco a bol kuknut.
To ze utekal? [zle] Keby zastavil, mozno mu to prejde a mozno nie.
Na vacsie pruseri ako VP a 15000Sk sa casom zabudne (aj ked by to bol brutal problem aj pre mna, kedze VP patri k mojej robote).

VP vsak nestoji za moj zivot a co i len 10% risku crashu (a hlavne zdravia).


10.06.2008 11:43

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

jozo13
 Kávičkár 

Ikona

[/b]pre pana Jofa[b]
mozno ked raz prejdes od teorie k praxi a zacnes jazdit na babete ako sme zacinali my vsetci das za pravdu Jarikovi ,ale kedze som precital pozorne tvoje prispevky /dva mas tam dole, prvy ako policajt so 17 r praxou a druhy ako vulgarne 17 r pubertalne hoviadko /pri tvojej schizofrenii nedavam tvojej tolerancii sancu :-D :-D

Jofo pre Deartha
Dearth teba som nepochopil s tým vekom ale ver či never mam na to svoj názor aj napriek tomu, že som od svojich 17 tych motorkár a 17 rokov praxe u polície. Al viem stále púochpiť aj priestupcu a nie cítiť sa ako KING KONG a ja som tu pánom však to bolo kedysi a nevracajme to

Jofo SUMIMU
SUMI: Čo ti jebe, stačí ti keď sa pozrieš do OP, a tam zistíš že žiješ na Slovensku.
Nerob sa múdry na úkor iných to slovo konšpirácia so prebral od "BORTO"
Čo ti jebe však sa tak smejem, že ti neviem ani odpísať. Nechám to tak, ale malá poznámka " neni si aj Ty terorista ?, alebo nepohybujú sa v tvojej blýzkosti ????/
No ale vážne už nereaguj na mna ale na psychiatra AVOJ. Mám Ťa rád. cmuk Já tvoje UFO


10.06.2008 11:46

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

jozo13
 Kávičkár 

Ikona

raptor
pospytuj sa policajtov v ZM urcite ti to vykreslia :-)))


10.06.2008 14:47

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jofo
 Jogurťák 

Ikona

jozo13: Len k tej praxi, mám jej až až momentálne Suzuki GSX R 750 už dlhší čas. K ostatnému sa už nevyjadrujem mám na to svoj názor a vaše nebudem meniť. Už som písal OFF tak že s rubrikou nehody končím.


10.06.2008 23:15

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Satancek
 Kávičkár 

Ikona

osim:hm..co prispevok to perla I-GRR k vodicaku by sa mali robit aj psychotesty...alebo vlastne naco ved sa da jazdit aj bez neho,adrenalin nie?
nabudúce vykradni banku ked nebudes mat peniaze,ved ked budes mat tak tam uz nepojdes a bude to,ako ty hovoris "v klidku" :-~


10.06.2008 23:53

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Moderator
 Turista 
Virtuálny člen

Jofo, Osim: Podobne prejavy si vymienajte na Azete.


11.06.2008 1:19

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jofo
 Jogurťák 

Ikona

Moderátor: uznávam, že môj príspevok bol na vymazanie ale prečo si vymazal ozimov????
A ešte už mesiac žiadam o zrušenie mojej registrácie a mojich príspevkov a píšeš že AWIA je v Rusku, že to nejde a momentálne to išlo vymazať???? Hmmmmmmmmmmm????


11.06.2008 1:21

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jofo
 Jogurťák 

Ikona

A čo ostatné urážajúce príspevky, sú v pohode ?????


11.06.2008 1:24

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Jofo
 Jogurťák 

Ikona

OSIM: Moj príspevok, ten vymazaný bol, že som s tebou súhlasil.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Jofo (11.06.2008 1:25)


11.06.2008 14:04

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

Palo1112
 Edvenčr 

Ikona

ostuda.


12.06.2008 22:37

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

micko
 Jogurťák 

A NEISIEL TEN CHALAN DO PROTISMERU NA KRUHACI?


12.06.2008 22:41

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

micko
 Jogurťák 

ALE MZDOCHY SU TO TO MATE PRAVDU. I-GRR


12.06.2008 23:24

Re: 7.6.08 Trnava-Lincianska

JUROXT
 Turista 

Ikona

je pravda tipek utekal,robil chybu ale to zastavenie bolo neprimerane,verim temu keby chcel moze ich tak isto zalovat .Len jednu vec nepochopim tu nahanaju obycajnych ludi ale keby presiel petkovy bavorak alebo nejaka audina vo velkej rychlosti jak tipek tak verim temu ze by sa este otocili .jebu chudobu a bohatych nevida tot moj nazor


| 1 2 3 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 43723 | Včera: 193791