Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Trapasy - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuTrapasy - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

Predchádzajúce | 1 2 |

13.02.2005 20:11

Trapasy

MajoKE
 Skútrista 

Ikona

Ahojte, pridajte nejaké moto trapasy/ aj plechovkové/ , bez zranenia, nech sa trochu zasmejeme. Určite budú, stačí zaloviť v pamäti. Stane sa to presne v tú najnevhodnejšiu chvíľu ako keď sa prvýkrát v živote vyberieš na urológiu, kde by mal ordinovať starý pán doktor a vstúpiš do ordinácie a je tam najkrajšia lekárka...
Horúci júl 1986. Na zväzarmovskom cvičisku ku mne prichádza jačiaci rozpálený mustang, neviem typ.ozn. tej jawky, chlapec brzdí nohami, spojka vymačknutá ja ju chytím tak, že nič nezaradzujem otočím zapästím prejdem okolo 3-4 kužeĺov po doske, odovzdávam s vymačknutou spojkou, další nič nezaradzuje a tak dookola a mal som vodičák „M“. To by dakázal každý. Aj medveď v programe Ein Kessel Buntes / pre mladších – šou z NDR, NDR socialistické Nemecko/. Potom nič.
Leto 1991. Robím „A“. Chlapík pozrie do papierov, usmeje sa a povie niečo v tom duchu, že keď má niekto od mladi „M“ to je jasné, že behal na moto a je tu preto, aby to legalizoval. Porušil zásadu 3xN. Nikdy Nikomu Never. Sadám na Jawku 634, štartujeme. Ostatné len hmlisto. Otáčky desivo vysoké, zaradím 1, kontrolka zhasne, púšťam spojku, nič, dám nohu dole s rýchl. páky trhnutie, nebo, modré nebo. Neviem dodnes, ako som bezpečne zastal. Učiteľ spadol na riť do prachu oprašoval sa, neskutočne nadával a kričal, že si značí „H“ ako Historický. Vyhodil ma. Z diaĺky to vyzeralo efektne.V chlapčenskom kolektíve som bol neuveriteľný frajer. Presne to je definícia frajera, vyzerá, ale nevie.


14.02.2005 0:04

Re: Trapasy

Ako sa Marek freestajlerom stal...

Vo Velkych Kostolanoch na motokrosovej trati sme sa stali svedkami uspesneho (ale nechceneho) freestajloveho prvku :-))) Jeden domaci (Marek / Husky610) preskakoval najdlhsiu lavicu na trati (tomxx.hlohovec.net/enduro/MotokrosVekKostoany...), ale doskok mu nevysiel celkom podla predstav. Doskocil na zadne a smykla sa mu prava ruka, este si teda "trochu" pridal a po zadnom preletel cez hlboku blatovu jamu a pokracoval mimo trat do blizkeho lesika, stale na zadnom :-@ Asi po pol minute sa z lesa vratil (uz nie po zadnom), prilbu zavesenu na ruke a na tvari divny vyraz :-D Videli sme ze je ok a netrafil ziadny strom, tak sme sa mohli konecne zacat smiat a poviem vam, smiali sme sa dlho :-))) Mozno vam to az take smiesne nepripada, ale v reale to vyzeralo fakt uchvatne. :-D


14.02.2005 10:14

Re: Trapasy

DrTic
 Čoprák 

Ikona

Leto 1985. Ten kto mal Simsona bol najväčší frajer.
Kamarát sedí na Sipaku, ľavá noha dole, pravá na stupačke, opretý o rajdy, s výrazom killera fajčí cigaretu.
Prichádza ku nemu naša celkom pekná kamarátka a prosí ho či by ju nehodil domou. Chalanisko pozrie na ňu frajersky popod slnečné okuliare, kývne hlavou a povie: „Naskoč si“.
Babenka neváha a tak ako ju to učili, dáva pravú nohu na pravú stupačku a ide vyskočiť na Sipaka.
Lenže miestny oplodňovač nevedel ako mu vzadu baba nastupuje a hlavne nedal si dolu pravú nohu. A tak sme to videli ako v spomalenom filme, keď motorka začala padať na pravú stranu ako sa mu mení frajerský výraz na obrovský úžas, odlieta mu cigareta, potom slnečné okuliare a privaľuje ho Sipak aj s babenkou.
Nuž čo. Škodoradosť je najušľachtilejšia ľudská vlastnosť. Niet na nej kúska závisti.



14.02.2005 11:31

Re: Trapasy

Itali
 Kávičkár 

Ikona

Moj asi najvacsi trapas sa mi stal na bicykli. Ako najvacsi geroj si brazdim Petrzalske ulicky, vyobliekny jak Armstrong, podobny vyraz na tvari.Blizim sa rozbehnuty na cervenu. Prefrcal som okolo vsetkych aut co tam stali a na hranici krizovatky som zabrzdil, tak že som sa postavil na predne kolo
:-D
Moj vyraz na xichte bol asi taky ako ked zbadate slniecko na hnoji.Lenze pri spatnom kontakte zadneho kolesa so zemou bolo treba dat nohu na zem, ale ja som mal po prvy krat v zivote kosiky na pedaloch!!!Sami si viete dotvorit ako som :-O vytrestil oci a zdr... sa na zem. :-}


14.02.2005 12:07

Re: Trapasy

...aby ste aspon mali predstavu ako to vyzeralo:
predator.bikepics.com/pics/yam-tt350-87-bikepics-05288....
predator.bikepics.com/pics/yam-tt350-87-bikepics-05292....

PS: obrazky su len informacne :-D


14.02.2005 13:32

Re: Trapasy

papaya
Darca Krvi  Kávičkár 

Pisal sa rok 2004, bol neskory sobotny vecer a prsalo... Bludil som v okoli Prievidze, ani za boha som sa nevedel trafit na spravnu cestu... az som to v jednej dedinke vzdal a zastavil som pri kostoliku. v Jednom dome sa este svietilo... Zaklopal som na dreveny ram a cakal som. ;-) Okno s okenicou sa rozletelo ja som sa zlakol a bolo to... nohu som chcel totiz polozit na zem... bola tam vsak jama v ceste, tak som sa polozil na bok ;-) Babicka ked nikoho nevidela tak si len zanadavala ze co to za "chumaji" ju o polnoci otravuju a pobrala sa asi dopozerat ten pornac co mala rozpozerany, ;) ja som sa pomaly zviechal z pod polota.


14.02.2005 17:12

Re: Trapasy

Prisiel som si nakrmit koniky na benzinku, sedim na motorke, prilba na spetaku, otvorim nadrz, a tankujem do plna.Pozabudol som ze som ju nedal na stojan a kludne zosadnem v ruke tankovacia pistol a motorka sa zacala napadne naklanat, jedine co som mohol tak ju chytit za rajdu a zaujat polohu vystrceny zadok s pistolou v ruke a kricat pomoc na okolo tankujucich a pritom zo smutnymi ocami pozerat ako sa mi oskiera prilba.
Pribehol chlapik a pomohol mi. :-}


14.02.2005 18:31

Re: Trapasy

A co maju potom hovorit autori tychto vytvorov?! >:-)
zeeb.at/oops/index.php


14.02.2005 18:58

Re: Trapasy

MajoKE
 Skútrista 

Ikona

Tomxx: ten pilot stíhačky, čo má polokapotáž je super!!! Kedykoľvek predvedie na naháči 220.


14.02.2005 21:24

Re: Trapasy

pietroKE
Neregistrovaný

Mne sa stal tiez trapas na bajku.asi v 91.roku (mal som cca 13 rokov),ked v kosiciach budovali trolejbusovu trat, som isiel na bicykli BMX dole kopcom bez brzd (lebo som si frajer urobil prehadzovacku ale brzdy naco?) ale po hlavnej ceste.lenze super specialisti na bicykloch iduci z vedlajsej cesty mi moju drahu skrizili a tak som si to namieril na krasne stavenisko buduceho parkoviska trolejbusov, krasna rovina, hlina na zemi.len som prehliadol "dokonale" ozneceny skorodovany drot, ktory bol natiahnuty medzi lampami poulicneho osvetlenia a ked som si uz myslel ako som to frajersky zmakol.........dzig..a bol som na zemi :-) nastastie som na drot narazil rukami a nie krkom (pekne krvave zarezy v rukach) hlava narazila na zem a jedna pani zlata po mne este kricala kde mam brzdy. :-)))


14.02.2005 21:31

Re: Trapasy

pietroKE
Neregistrovaný

este mam jednu situaciu zo sekcie moto,ked nas ako deti vozil chatarsky sused na CZ 175 (domaca cross uprava) po krasnych polnych a lesnych cestach.isli sme vtedy na moto traja.ujo a dve deti (asi 10 rocne).moto sa rutila po polnej ceste,zrazu sme sa ocitli v kolaji, ktoru tam zanechal traktor.stupacka skrtala kde sa len dalo,moto to nejak rozhadzalo a skoncili sme vsetci traja v zihlave.poviem vam,ze sme vyzerali kuulovo :-))) :-O


14.02.2005 21:38

Re: Trapasy

stano
 Jogurťák 

Ikona

prvý krát, ked som tankoval-nádrž skoro plná, v tom počujem nádherný zvuk moto. tak pozerám z kade sa valí. ked som ho zbadal pozdravil som ho a v tom mi už benzín tiekol na nohy. pumpár sa ešte teraz smeje :-))) :-)))


14.02.2005 21:49

Re: Trapasy

stano
 Jogurťák 

Ikona

alebo- idem pre kamoša, ktorý býva len 500m odo mňa.načo by som prilbu pripínal na zadné sedadlo, dám si ju na speťák. idem asi 80km/h a prilba hop zo seťáku na zem. kotúľala sa asi 50m a skoro zostrelila chodkyňu so psom ako na bowlingu :-))) :-)))(prilba je fotrova a ked ju prvý krát zbadal tak ma pekne pochválil- ty KOKO.!!!
alebo pred babami som sa chcel otočiť na ceste a nejako mi to nevydalo a ked som videl, že by som nabral obrumník tak som stlačil brzdu.samozrejme, že spojku som nestlačil a jak mi zdochla tak to so mnou seklo a moto začala padať.ani neviem ako som ju pár cm od zeme zachytil.našťastie nemá zatiaľ ani škrabanec a baby mali šou!!! :-))) :-))) :-)))


14.02.2005 22:10

Re: Trapasy

pietroKE
Neregistrovaný

alebo idem na pozicanej CZ 175 po travniku pod hradzou jedneho jazera, trava je mokra.poznam to tam velmi dobre a tak chcem vybehnut na tu hradzu,je to dost prudke.sirka hradze asi 3 m aj to asi prehanam.ked som sa uz blizil k horizontu a vedel som,ze coskoro som hore tak som stupil na brzdu, drapak dostal smyk (no je normalny :-) ) a moto si isla lahnut,nejako som zoskocil, trosku som ju rukami chcel este podrzat ale aj tak skoncila v jazere,nastastje asi len do pol kolies aj ked je to tam dost strme a keby sa nebola zachytila nejak o panel stupackou alebo packou alebo ani nevjem cim tak by sa po tom smyklavom panely urcite dost ponorila :-)
este mam prihodu ako moj otec ponoril skodu 105 S pod lad na zemplinskej sirave ale to sa tu asi nehodi :-)


14.02.2005 23:02

Re: Trapasy

pedro
 Čoprák 

Ikona

ja sa siel previezt po okoli (poobzerat miestne srnecky) samozrejme prilba na opierke ale nezaviaza! kua. tak si frcim na koniec obce,otocka a naspat.vedla cesty deti mi mavaju ako na 1.maja. samozrejme frajersky im kyvnem a zatrubim.len tak mrknem,ze cim to mavaju.nieco cierne gulate maju v ruke.myslim si,deti sa hraju s loptou.obzriem sa a moja prilba nikde.naspat k detom,cele vyradostene,ze mi ju zachranili a obzeraju mi moto.tak som im dal drobne nech si kupia cukriky (dufam ze si nekupili cigy) :-))).
neviem ci je to trapas,ale napisal som to tu
pedro


15.02.2005 8:00

Re: Trapasy

MOKUSH
Neregistrovaný

srandy co tu pisete dobre sa to cita, raz som sa vybral pobicyklovat na BMXke siel som po chodniku pozeram predo mnou cesta tak si hovorim pekne z chodnika na cestu zoskocim na obidve kolesa. Pekne som to zdvihol a doskocil, bike ktory bol predtym jedna cast sa rozpadol na hlavnej ceste na volant ,kostru,a koleso pozbieral som si tieto veci a loziska usmial som sa na soferov ktory sa rehotali a padal prec :-D


15.02.2005 9:17

Re: Trapasy

vmax
 Edvenčr 

Ikona

Ahojte .. kazdy tu mal BMX ? Tak ja som mal RMX ku. Isli sme z iskrickovej a ja samozreme ze bez drzania volantu. Spoluziacka ktora sa mi naramne pacila ma predbiehala na je bicykli a zavadila svojim zadnym kolom o moje predne. Samozrejme ze som skoncil na zemi dlane odrate, nos zlomeny ( stale ho mam krviy, neva lepsie sa nasadi nan prilba), a hornu peru som mal obrovsku. Najlepsie bolo ze moja spoluziacka ku mne zoskocila a zacala mi stahovat gate lebo som bol asi 2 mesiace po operacii a chcela sa presvedcit ci mi nepraskol zosivany slepak.

Druha prihoda je ked som isiel kamosovi vratit kazetu. Vecer a dazdnik som mal pred sebou lebo prsalo bola tma a v strede cesty stala AWIA, taka z tou plosinou, ockom som pokukoval popod dazdnik kam idem no a napalil som to rovno do nej, na hlave som mal 5 stehov. Babka vybehla z domu a davala mi lekarnicku ale sofer avie hned utekal za nou nech mi ju nedava lebo ze "co budem mat v aute " debilek.


15.02.2005 9:43

Re: Trapasy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Bol jul 2004, vysoke teploty, mal som ist s brachom z TT do HC a hovorim si - je to rovna cesta, je to kusok, je teplo - naco bundu? Tak som si dal na hlavu prilbu, za mnou bracho - ficime si cez Trnavu, tricko veje vo vetre... Prave sme obchadzali nastupistia autobusov (Zeleny Kricek) zrazu som pocitil strasne ustipnutie na prsiach, potom dalsie a dalsie. ...zacal som sa chaoticky strasne osivat, cez prilbu som nevidel dole, jedna ruka na rajdach.... ludia mali humor. :-)
Ked sa mi podarilo zastat, mal som pekne stipance od osy (asi). Tak som sa vratil pre bundu a mohli sme ist. Stipalo ma to este pekne dlho.

Alebo... raz sme isli z talianska cez tie krepe roztahane dedninky (San Doná) - stojime na cervenej na uzkej krizovatke, za mnou kopa aut a vtom som pocitil, ako mi po uchu pod prilbou nieco lezie. To bol chaos - nevedel som co mam robit. Tak som sa pohol, presiel krizovatku a jednou rukou som sa volako buchal do hlavy, riadil som a hladal, kde zastat. Ked sa mi podarilo zastavit, rychlo som zhodil rukavice, prilbu a kulku a zistil som, ze to bol mravec zo stanu. :-)
...mozno blbost, ale videli ste motorkara, ako sa bezmocne bucha do prilby? :-D

btw, MajoKE - na mojom nahaci predvediem kedykolvek aj 250 :-)


16.02.2005 7:14

Re: Trapasy

Lucija
 Kávičkár 

Ikona

Noo, pekne pekne. Mne sa trapas prihodil hneď na prvej jazde. Vyrazila som do okresného mesta - na obhliadku moto na DI. Ťažká frajerka, celá v koži som prudko vybrala zákrutu cez bránu do dvora, kde robili obhliadky. Boli tam samí chlapi na autách a ani jedna moto. Ako som prechádzala akolo nich - všetci pozerali a počula som reči ako "aha-baba na motorke", a dokonca sa pamätám, že jeden starší pán zhíkol ako malý somár keď sa od matere stratí, keď ma zbadal. Samoška pocit to bol príjemný, tak so všetkou gracióznosťou chcem motorku zapichnúť medzi dve autá. Hups, pod kolesami samý štrk, za mnou kúdel prachu, zadné koleso praskne do kolesa vedlajšieho auto a ja som si aj s motorkou elegantne klakla na jedno koleno. Ale v tom momente som sa ani neviem ako zdvihla a vykukla ponad autá, kto všetko ma videl. Pozerali na mňa s otvorenými ústami a myslím, že doteraz netušia, či to bol kiks alebo frajerský úmysel... :-))) :-))) :-)))


16.02.2005 8:51

Re: Trapasy

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

aky je rozdiel medzi BMX a RMX?

ako13-14 rocny fagan som na bicykli obiehal pomaly sa vlecucu ladu..... samozrejme bezdrziacky... dostal som sa na uroven okna vodica... frajersky som sa pozrel kto tam sedi? a bac? zeleny chlpaty ujovia.... teraz som dostal dilemu ze co dalej? tak som sa ledabolo chytil rajdy, zlahka stalcil brzdu... a zaradil sa za nich... a nic s toho nebolo... ale bolo mi vselijako ;-)


16.02.2005 13:19

Re: Trapasy

MOKUSH
Neregistrovaný

RMX a BMX rozdiel v jednom pismenku :-D neboli BMX robustnejsie ako RMX? ty ale vedel som este ako decko jaky tam je rozdiel, no teraz hmm Viem ze boli BMX 16,20,21-pre konske deti :-D


16.02.2005 14:42

Re: Trapasy

borec32
 Bahniak 

Ikona

Ak si pamatam, tak na RMX bolo zadne kolecko mensie... Tusim tam viac toho nebolo.


16.02.2005 15:05

Re: Trapasy

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

mal som BMX a kamos RMX a nevedeli sme najst rozdiel... samozrejme ak neratam farbu


16.02.2005 15:09

Re: Trapasy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Mokush - ten RMX (alebo BMX ak chces) boli vo velkostiach 16, 20 a 24. ;-) Ja som mal RMX 16 a potom BMT 20.


16.02.2005 15:56

Re: Trapasy

papaya
Darca Krvi  Kávičkár 

;-))))))))))) to som ani nevedel ze som mal 5r mensie kolecko ako ine deti... xixi


16.02.2005 22:19

Re: Trapasy

vmax
 Edvenčr 

Ikona

Tento trapas nie je moj , ale mojej zlatej svagrinky. Moja zlata SWAGRINKA (24r.) sa chcela zviest na Varaderku tak si bola prezliect saticky dala si tricko a kratke nohavice. Nacapil som jej na hlavu prilbu a islo sa. Ked som vychadzal z obce Banov na Surany trosku som tomu vytal tak na 160 .. ked v tom pozeram chlap v embecke mi blika ...tak som pozrel do spetaka so strachom ze som ju stratil ale naskytol sa mi pekny pohlad :-) Tricko bolo vytiahnute pod krkom a kozicki pekne viali vo vetre. Hehe bala sa stiahnut ho dolu tak krcovito sa drzala :-D :-D :-D


16.02.2005 22:22

Re: Trapasy

Strejda
 Jogurťák 

Ikona

No tak ja vam poviem, co mne sa stalo. Minuly rok v septembri som presadol z bicykla(na nom som aj pretekal)na skútrik, taký slabší, Piagio 50-tka, ešte ani prilbu som nemal kúpenú a keď som si ho niesol domov(to už bolo oklo 22:00) pozriem do speťáku a za mnou biela felícia :-@ so zatiaľ vypnutými majákmi. Hovorím si:"Do frasa už bude pokuta,že nemám prilbu" a vodičak sa mi ešte vybavoval, lebo starý mi ukradli.Tak som sa rozhodol, že im zdrhnem.Strihol som to cez chodník, potom krížom cez križovatku a felícia za mnou(už mala aj majáky zapnuté spolu so sirénou). Kľučkoval som po chodníkoch, cestičkách a "oni" stále za mnou, až som to nechápal, im to už bolo jedno, aj keby tú plechovku úplne rozmlátili, museli ma dostať za každú cenu. Došiel som až k nákupnému stredisku, kde sa dalo výjsť po plošine pre kočiky, no na bokoch bolo zábradlie. V tom strese som ju netrafil, ale zato trafil som to zábradlie :-~.Spadol som, skúter ostal bez predného blatníka, no a zelenáči vystúpili z auta a rozbehli sa za mnou. Naštastie mi nezdochol motor, tak som rýchlo naskočil(a ďalší trapas-keď som nasadal, tak sa mi zachytila šnúrka na pravej botaske o ľavú stúpačku,tak som sedel na skútri ako keby ma niekto viezol na bicykli a ja sedím na kostre) a rukoväť bola hneď otočená na maximum, policajti už boli za mnou pár metrov, keď jeden po mne hodil želiezka a kričí na mňa :"Stoj som povedal!!!" a ja si len myslím"No teraz ti zastavím, keď už nemáte šancu". A nakoniec som vošiel do podchodu medzi panelákmi a ich šanca na moje chytenie sa stratila :-))) :-))), ako môj blatník pri zábradlí ( po ten som si o pol hodinky prišiel). No domov som ešte neišiel, vyšiel som na neďaleké pole, tam som nechal skúter v tráve a kedže bola už celkom zima mal som na sebe dve bundy a dvoje nohavíc, jeden pár som zhodil, vyšiel na cestu a pomaličky domov, ešte som stretol aj "kámošov", s ktorými som sa ešte pred pár minútami cítil ako v akčnom filme. Pár dní na to som skúter radšej prestriekal a predal. Nie preto že ma naháňali, ale chcel som niečo silnejšie.O mesiac som presadol rovno na FZR600ku,a teraz sa s ňou pomaličky zoznamujem a naberám nové skúsenosti.
Ešte som si práve spomenul, že hneď na druhý deň som sa išiel povoziť, prešiel som okolo 100 metrov a došiel mi benzín. Tak to som mal teda štastie :-D :-D :-D
UF, je toho teda dosť na čítanie, len dúfam , že ste pritom nezaspali ;-)


16.02.2005 23:50

Re: Trapasy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Kto to tu pisal, ze na motorke sa neda zdrhnut fizlom? Ked to zmakol Strejda na skutriku... :-D :-D :-D


17.02.2005 16:47

Re: Trapasy

hooker
 Čoprák 

Strejda, to bolo kuul :-))) normalne som sa zasmial....


...a este raz... :-D


17.02.2005 18:45

Re: Trapasy

dodoKE
Darca Krvi  Turista 

Ikona

no asi sme mali okolo 11 rokov ked som lietal na babetke a kamos na staruckej pionierke...raz sme len tak posedavali a kecali na zastavke ked sa v tom zjavili fizli...tak sme nakopli stroje a kamos sa este pre istotu a nekonecnu frajerinu pokusil zahrabat - spadla mu retaz a fizlov rozosmial tak , ze podakovali za efektny kusok a odisli


18.02.2005 17:48

Re: Trapasy

zomby
 Edvenčr 

Ikona

Tak aj skúsim!
Spravil som si vodičák /rok 1999/ na auto a hneď ako mi ho policajti dali tak mi rodičia dali šoférovať do polska na nákupi!
Kua celý šťastný som si zastavil na hranicach /vzadu komplet rodinka+krsný atď/ a vytiahnem nabliskaný vodíčák a doklady predám mladej colničke a ona: "jééj takého čerstvého vodiča sme tu ešte nemali!"!
A ja jej na to ja mám už toho odjazdené /drsňacký výraz na zajebakovnom ksichte :-D/ No vrátila mi doklady a ja som chcel triumfálne odfrčať. Samozrejme že mi to x zdechlo a potom som odskackal! Naši mali potom mali celu cestu výraz ako keby som ichmal každú chvílu kdesi vyklopiť! /no skoro sa mi to aj podarelo!/ :-D
Na ceste S naložený bučorami som si to v čadci sekal ako skúsený vodič a kde bola 60 som sa rozhodol obehnuť takú malú kolónu. Samozrejme že som ju obehol a z kolóny sa za mnou pustita policajná dodávka. Pekne si ma odstavili a staré známe "Táák pán vodič viete čo ho ste sa dopustili!"
Ja som myslež že ma jebne kua 2 dni vodičák a už mi ho zoberú skoro som sa rozreval!!
Ale bolo to za 500, ešte aj na pokutu sa mi musela rodina poskladať 8-).


20.02.2005 20:07

Re: Trapasy

vika
 Čoprák 

Ikona

Už ste dali nohu do predného kolesa bicykla do špicov,pri jazde dolu kopcom?No poviem Vám nič moc.Brat ma viezol na bicykli na rúre,veď to poznáte detská...Hovorí mi,len nedaj nohu do kol...ale neskoro!Skončili sme v poradí ja,na mne braško a na ňom bicykel.Krvi ako na zabíjačke,dych vyrazený a čo horšie vyskočená sánka!Braško samozrejme zdrhol a ja ruky na tvár,z nosa sa mi valila krv a hubu som mala otvorenú ako paviaán v reklame na auto tojótá:Cez celú dedinu k babke a ked som dorazila s úsmevom sa ma spýtala no čo ako bolo na kupku?Keď som dala ruky z tváre preč schytala som také zauchá,že sa mi znova pustila krv z nosa ale aj tak to bolo jedno lebo som bola krvavá až po kolená!Jediné pozitívne na tom bolo,že mi sánka skočila naspäť .Brata sme hladali célú noc a spal v kuríne so sliepkami.


21.02.2005 9:23

Re: Trapasy

MOKUSH
Neregistrovaný

:-D


21.02.2005 15:20

Re: Trapasy

vika: ;-) 8-) dost dobreee


22.02.2005 2:14

Re: Trapasy

vlke
 Bahniak 

Ikona

vseci: niektore pribehy by stali za rekonstrukciu :-D Mohli by sme spravit hlasovaciu anketu o tom :-))) :-))) .... davam bod agresorovi za buchanie do prilby ;-) a druhy bod vmax-ovej svagrine za exhibicionizmus (kua som to je slovo, som pisal na 10x) :-)))


22.02.2005 9:18

Re: Trapasy

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

hlasujem za kozy v-maxovej svagriny >:-)


22.02.2005 12:21

Re: Trapasy

V max - kedy ideš zase previezt svagrinu ? daj vediet :-D


22.02.2005 14:32

Re: Trapasy

Beal
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Tak sa teda pridam. Bol som v jednom obchode a ked som sa vratil okolo motorki stalo par ludi. Ako najvacsi macher som zastrcil kluc stlacil spojku a nastartoval. :-(((((( Udivene tvare z toho ohromneho zvuku okolo som chcel este priviest do uplneho uzasu pridanim plynu. 8-) Motorka zarevala! vravim si necham ju vrcat kym sa obleciem. Vystrel som sa, ze si nasadim prilbu. Pustil spojku a vtedy motorka vystartovala a padla na bok. :-O Kedze som ju nevladal poztavit ZZR1100 museli mi pomoct ludia okolo. :-}


22.02.2005 15:27

Re: Trapasy

Andys
 Jogurťák 

Ikona

10 rokov, pokus o roztlacenie pioniera -necakany nabeh 1,2 kona = prelet cez zivy plot, ja som zostal v tych prijemnych krikoch, pegas este pobehal pol zahrady. Fucking rychlopal.
Pokus c.2- Normalne otocenie sa s Jawou 350. Po ukonceni manevru som zistil ze volant je stale zamknuty. Ja som pokracoval rovno, no moto spokojne zatacala dalej na radost okoloiducich.
Pokus c.3- Bezna udrzba Hondy VFR. Premazaval som co sa dalo. Nakoniec sa idem prebehnut. Prichadzam k brane, stlacena spojka, 10 km/h, pravou rukou uz siaham po brane, idem nohou dobrzdit ale paka zadnej brzdy zostala v garazi. Co uz.


09.03.2005 10:06

Re: Trapasy

ZZR11
 Turista 

Ikona

Oneskorene ale predsa:
Uz ste videli frajera ako na 3 a 1/2 zahucal do jazera? /ja som to nebol - vtedy som mal len skromneho mustanga/.
Len tak sa opalujem pri jazere a zrazu rev motora a jeba do jazera. Nastastie nebolo tam hlbolo chlapik aj s pomocou vytiahli moto a dumali co s tym. Kopa borcov davalo rady a jeden amigo sa ponukol ze mu to pomoze roztlacit. Pohooooda chlapik1 a chlapik2 roztlacali jawahu, chlapik1 naskocil - zapalko - za 2 a....... Buf-buf. Moto aj tak nechytilo ale chlapik2 mnal na bielych !!! nohaviciach /vtedy frajerskych kua/ naaadherne 2 flaky cierneho oleja a vody. Pozrel dole a "Kuuuurv". Smejem sa este doteraz :-D :-D


20.07.2007 12:43

Re: Trapasy

:-D :-D :-D :-D ja mam plno trapasov aj bez motorky :-D
strejda to bolo dobrééé :-D


20.07.2007 19:01

Re: Trapasy

misosan
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

ja som videl borca na yamahe ako chcel natankovat. najprv zle odbocil a netrafil na pumpu, a ked na nu nakoniec trafil a zastavil pri stojane tak ho jeblo o zem. celkom velka moto a celkom velky frajer na nej, tak som sa schuti usmial a siel som si kupit kofolu. 8-)


20.07.2007 19:27

Re: Trapasy

2841dodo
 Geriatrik 

Ikona

Ja mam trapasov ,tak asi za korbu Tatrovky (za tych mojich 27 rokov jazdenia ) ale jeden z nich predsa : Akurat som si kupil Transalpa, asi v roku 1999 . Siel som sa previezt s mojim vtedy asi 8 rocnym synom na priehradu Ruzina pri Lucenci . Jazda bola super vsetko v pohode . Synovi som vtedy vydal striktne prikazy ,ze zosadat moze s moto ,az vtedy ak mu to ja povolim . No prisli sme do ciela cesty a ja som zastavil s umyslom ,ze sa ideme okupat v priehrade .
ALE !!!
Pri zastavovani sa mi snurka z botasky zakvacila o radiacu paku a ja som ,uz v stoji s moto aj s mojim synom padli na bok ako vrece zamiakov . Snazil som sa vyslobodit spod masiny ale bolo to pre mna o to tazsie ,ze moj poslusny syn sa zo zadneho sedadla ani nepohol. No muselo to vyzerat uzasne . Az nakoniec nam prisli na pomoc nejaky nemci . A vyslobodili nas spod trosiek stroja :-D :-D :-D

A este jeden :
V Kosiciach , mal som 350 ku a chcel som zafrajerit pred dievcatami ,ze pojazdim po zadnom . Tak som to zodvihol a jeeeeeeeeeeeb , obrubnik a uz som sa pred nimi valal na ceste aj s mojou JAWA tristapadesat :-O :-D :-O A oni sa zasa valali od smiechu :-))) Taky som ja vam bol frajer ;-)

P.S vika ;-) :-D dobreeeee

Upravené 2 krát. Naposledy upravil 2841dodo (20.07.2007 19:30)


20.07.2007 20:14

Re: Trapasy

amart
 Jogurťák 

Ikona

Jedneho krasneho slnecneho dna som dostal svoj prvy horsky cvajgel a isiel som ho samozrejme hned prevetrat. S nosom hore som sa vozil po ulici, horak z talianska, prvy v okoli. Dufal som, ze ma vsetci uvidia a hlavne kamosi. Zbadal som ich tak 50 metrov odomna. Rozhodol som sa, ze sa predvediem a schodisko, ktore nas delilo zidem na bajku v plnej rychlosti. Schody neboli klasicke ale presne take, na ktore vam vijde krok furt na tu istu nohu (neznasam take schody). Zapiskal som, uputal som pozornost celej ulice, rozmakal som sa a letel cez prvy schod. Na druhom schode mi zleteli nohy z pedalov, na tretom som uz sedel orechmi na rure a ostatnych 12 schodov som si pekne vychutnal s vyrazom snupnutej feferonky. Ked som si po tomto zjazdiku vytiahol nechty z brzdovych pacok, orechy odlepil od rury a odmotal od laniek, ktore su ako naschval tahane vrchom tej rury (zadna nebrzdila lebo som odstavil to hlupe lanko), zakrical som si tonom za aky by sa nehambil ani Kastrat a padol som so slzami v ociach do travy vedla chodnika. Ozvena rehotu aky sa v tedy spustil sa este teraz oziva medzi panelakmi. Odvtedy som kazdeho ukecaval na tych schodoch nech sa predvedie a veru nasli sa typci co dopadli ako ja. Schody sa volaju vystizne VAJCIAKY.


20.07.2007 20:16

Re: Trapasy

10zaciatocnik10
 Kávičkár 

Ikona

amart :-D :-D :-D :-D aj so slzami v ociach :-D :-D :-D :-D


21.07.2007 4:27

Re: Trapasy

kened
 Bahniak 

Ikona

Aj ja mam jeden taky trapasik ;-)
Sedim si tak pri telke 8-) , ked pocujem ako otec znova startuje pincla. Pocuvam chvilku a pocujem jeho slova, ze "konecne" :-) . Pribehnem k oknu pozeram a on si dal este dve kolecka po dvore. Rychlo som sa obul a vybehol von. Otec zastavi s velkym usmevom a hovori ,asi po dvoch hodinach stelovania zapalovania, ze konecne to ide podla jeho predstav. Zosadne z motorky a pyta sa ci nechcem vyskusat. Presne o TO mi islo a hned som nasadol. :-))) Rozbehol som sa, ze co to da. >:-) Blizim sa uz k branke a chcel som pribrzdit, lenze ja mam trochu inak brzdu a uz citim pod nohou len travu. :-O V rychlosti este raz slapnem na brzdu, koleso ryje drahu v trave a ja uz zacinam pocitovat branku. :-( Zrazu len rana a ja som sa vylepil na branku. Motorka este pojazdna tak sa vratim k otcovi ktory sa len chytal za hlavu :-( :'( a vsetci susedia pozerali po mne. Zosadnem z moto s volantom vytocenym do strany a vidlami ohnutymi az k motoru a hovorim otcovi,"ide dobre len tu brzdu by si si mohol spravit trochu lepsie". Nastastie som stale medzi zivimi :-))) .


21.07.2007 7:18

Re: Trapasy

slimak
 Turista 

Ikona

Idem si tak jedno letné popoludnie na svojom šopríku po lúke od Sklabinského hradu (dole kopcom). Naložený jak na Dakar, bol som na akcii.
Pekne pomalinky sa spúšťam po vychodenej kolaji od áut, oproti mne ide rodinka s detmi.
Reku, uhnem sa im, vijdem z kolaje do prava na trávu. Chyba. Zadné koleso hladký dezén, dobieha predné. Ja v kopci, po desiatich metroch zastavujem kolmo k "ceste", stúpam na lavú nohu dole kopcom. Moto v 45° náklone na lavý bok, ja vyšponovaný jak vzpierač na súťaži.
Okolo ide dáky chlapík z batohom, ja reku tak potichu: "Prosím vás pomoc, pomoc.." No už som to viac neudržal, pustil moto na zem, uskočil a riekol: "Tak už nič." :'(


21.07.2007 11:59

Re: Trapasy

macco
 Kávičkár 

Ikona

V roku 2000 si idem na svojom pionieri a uvidim pekne baby,tak ze trosku zamachrujem zosadnem z pincla a idem robit hodiny tak zeho tlacim bokom do strany jeden krat druhy krat som ich spravil reku ze uz idem tak som pustil spojku ze naskocim za jazdy len som si nevsimol ako mam otocenu motorku, naskocil som a pred sobou kanal a uz som bol vnom a ako si tak lezim tak pocujem smiechy a pripomienky to bolo dobre trapne :-)))

a esste jeden co sa stalo kamosovi,zastavili ho policajti samozrejme ze na pionieri bez prilby a este k tomu to mal spravene ako krosu viete ako plechy dole a uz to bolo policajt mu povedal ze nech mu to pozica tak si sadol na tu nadrz a zapichol si srob co drzi plech do riti sosadol a povedal chod uz nech ta nevidim a kamos ked ste ma zastavili tak ma musite aj roztlacit :-D a oni ho normalne rotlacali :-D :-D :-D


21.07.2007 12:38

Re: Trapasy

jarro
 Veteránista 

Ikona

Dobra tema, len sa neda precitat na jeden raz kedze si treba stale utierat slzy z ocí... ;-)


21.07.2007 13:30

Re: Trapasy

Brano
 Kávičkár 

Ikona

Hehe, dobre prihody mate :-D

rok 1993:
idem si na mustangu cez mesto Poprad okolo pesej zony (kopu ludi vsade), take esicko tam je, vidim prechadzat skupinu chodcov cez prechod, tak znizujem rychlost, skupinka uz je skoro na druhom brehu cesty, tak pridavam plyn, idem viac vlavo k stredu cesty, ... no a posledny zo skupinky miesto toho, aby urychlene pokracoval na druhu stranu sa necakane vracia do stredu cesty na deliacu ciaru... ja uz nestiham ani brzdit, iba sa tesne uhynam, ... chalan caka naraz, nastavuje ruky oproti mne, a ja schytavam ranu laktom presne do otvoru integraly (mal som otvorene sklo), mustang spadnuty na boku na deliacej ciare, ja dopadavam na mustanga rozcapeny na chrbate, chalan zostal stat na strede cesty, a pyta sa ma, ci sa mi nic nestalo :-@ :-)))
... o par mesiacov sedim s kamosmi v krcme, a nejaky ich kamarat rozprava, ze videl super akcnu scenu na tom esicku, a ked mu prezradzam, ze som bol hlavnym akterom, rehoceme sa az do rana bieleho :-D

rok 1995:
Braskovi poziciavam jawu 250, ... o pol hodiny ju tlaci hore dvorom, v svetle voda - mozno aj rybka nejaka plava, z vyfukov tecie voda ... ale brasko cely, zdravy, ziadne zranenia, tak sa pytam co sa dialo ?!?! , hovori ze mu zdochla, tak ju roztlacal na 2-ke, a ked naskocila, tak ju neudrzal, a usla mu rovno do potoka :-~ no a ja som ju potom susil :-)))

... no a este rok 2004:
shadow 750 umyvam pred blokom, lestim asi hodinu, vsetko vyblyskane, odnasam umyvacie potreby, prichadzam s helmou, startujem, vychadzam z radu stojacich vozidiel - naklanam dolava, naklanam doprava, chcem vyrovnat volant - NEDA SA !!! :-@ , lebo som neodomkol zamok volantu (shadow to ma samostatne), ja cupkam pravou nohou popri shadowe, ktory je sice nakloneny doprava, ale koleso nekompromisne smeruje dolava :-))) asi po 3 skokoch je uz rychlost mala, ale ja to uz neustojim, a kotulam sa po ceste, shadow zostava na boku oprety o supacku a o brasnu, ... bohov viac ako v kostole >:-)

... jazdime takym sposobom, aby vsetky nehody skoncili tak, ze sa este po rokoch na nich dobre zasmejeme 8-)


21.07.2007 18:30

Re: Trapasy

Dano98
 Kávičkár 

Ikona

Rok 2006 a ja mam konecne po roku nic nerobenia svoju prvu "velku" motorku. Samozrejme velky kápo som bol a jazdil som si aj po meste a vsade kde sa dalo. A to samozrejme bez vodicaku, bez ŠPZ a bez papierov. A idem raz okolo nasej bitovky, vidim svojich kamaratov ako hraju futbal tak reku sa predvediem. Tak som sa rozmakal, skocil som cez spomalovac >:-) :-D a predomnou pravotociva 90° zakruta. No a ako tak vchadzam do tej zakruty vidim ze idem prilis rychlo. Vtedy som este nemal velke skusenosti s jazdenim pretoze som mal moto len par dni. A vidim uz len ako nevyberam zakrutu prechadzam do protismeru a na okraji cesty bol obrubnik asi 20 cm vysoky. Uz uz to vyzeralo ze som tu zakrutu vybral ale zrazu ... BÁC! Predne koleso chytilo obrubnik a ja som uz poskakoval s nohou po trave asi 5 metrov kym motorka zastavila ... a spadla. Ľavá časť volantu bola pokrivena ako na choppri. A zrazu pocujem zozadu: "On spadol" Spadol som totiz za prechodom pre chodcov kde vtedy bolo par (5-10) ludi. Rychlo som moto postavil nakopol ... ale chytilo to asi az na piate kopnutie :-(((((( :-} :-D a isiel som rychlo prec.

Jedno šťastie, že vtedy nešlo žiadne auto v protismere a že som mal na hlave prilbu aspon ma nikto nespoznal :-D . Bol som nepoučitelny a jazdil som aj nadalej po cestach az kym neprisiel moj prvy problem s policajtmi :-} a odvtedy na asfaltku ani nepomyslim. :-D


21.07.2007 22:11

Re: Trapasy

nezabutko
 Kávičkár 

Ikona

Minuly rok som si kupil nabliskanu GSXRku 600..mal som ju par dni a siel som na nej do skoly. Zaparkoval som na mojom oblubenom mieste a nasadil zamok na kotuc.
Po skole kamosky chceli vidiet moju novu masinu a tak sli so mnou.
Ja cely na makko, zohrial som ju, nasadol, jedna, ideeeeem a zrazu jeeeeeeeb, rana jak svina a motorka pada na bok, pritom skapina..ja idiot som zabudol zamok a este k tomu som ho zamkol pred tlmicom, cize som mohol prejst este celu otacku kolesa..
No dobre sa baby zabavili, len ja som skoro dusu vyplul ked som sa snazil ju udrzat aby sa nezvalila.. :-)


21.07.2007 23:15

Re: Trapasy

shushen
Darca Krvi  Skútrista 

Ikona

Príhoda č.1
Išli sme s kamošom (ofca) na jeho XR 125, on karoval, ja som spolujazdcoval. Šli sme cca 40km/h tesne pred plusovou križovatkou kde sme museli dať prednosť. V rovnakom smere ako my šli po chodníku tri dievčence vedľa seba, je tam dievčenský internát. Boli asi 5-10m pred nami. Obaja sme mali na integralach otvorené sklá, pretože bolo teplo a šli sme pomaly, nech sa nám vetrá. Pozeráme odzadu na dievčatá a Mišo zahlásil :,,No ale horšiu riť ako má tá v zelenom som ešte nevidel!" V tom na nás začali civieť tri páry udivených ženských očí. Prednosti sme sa moc nevenovali a čo najrýchlejšie sme sa snažili zmiznúť. :-D

Príhoda č.2
Bicyklová. Bolo leto, mal som asi 12r,. bicykloval som sa po petržalskej hrádzi. Šiel som asi 20minút a začalo ma to nudiť. Tak ma napadlo, čo tak vymeniť pravú ruku s ľavou? Prišlo mi to ako vhodné rozptýlenie. Zamenil som ruky a šiel chvíľu rovno a začalo ma zanášať doprava, chcel som to vyrovnať, ale nejak som to nevedel skorigovať a zatočil som ešte viac a krásne som sa vyváľal v priekope. :-)))

Príhoda č.3
Tiež bicyklová. Šiel som po Obchodnej po električkovej trati, keďže na chodníku bolo veľa ľudí. Na ráme som mal držiak s fľaškou vody. Prišiel na mňa smäd, tak som jednu ruku pustil z rájd a skrčil som sa po ňu. Avšak druhá ruka sa nesústredila a zabočila rovno do koľajnice, do ktorej sa mi zaseklo koleso a krásne som sa vyváľal uprostred Obchodnej plnej ľudí. Jedno šťastie že za mnou nešla električka. :-}


22.07.2007 1:00

Re: Trapasy

kiko1
 Kávičkár 

Ikona

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D no koniec chalani,placem :-D :-D :-D :-D


22.07.2007 2:21

Re: Trapasy

duroslav
Darca Krvi  Turista 

Ikona

kamos mi pozical nejake prachy na MZ, tak ze mu ju musim pozicat...sedel som za nim, vravel, ze to vie...plny plyn, spojka pustena prudko...MZ spod nas vyletela, ja som padol na chrbat, na mna tento 110 kilovy kamos, na nas moto...mal som na sebe okolo 230 kg vahy...a este dnes furt doznieva naplno vytocena jednotka v lufte...iba rozbity zadok moto, prasknuty tlmic...


23.07.2007 14:07

Re: Trapasy

ked som mala desať bracha dostal babetu :-D :-D mna to strasne štvalo...ze moj mladši brat si bude jazdiť na babete a ja na trápnom bycikliku :-~ ..tak som si vydupkala svoje práva :-D a hned ako ta staršia :-D som sa hrnula von k babete,skočila natešenááááá,hlava nehlava ,nestačili za mnou ani dobehnuť :-} a uz som sedela na zemi :-} :-} a babeta v krikoch :-} :-} :-} dovtedy som si myslela ze babeta je len taky "polobycikliček" :-D :-D kym som neotočila sprudka :-D :-D

moj druhy trapas skopčim :-D



jáj Serafinka JAVA 250(panelovka)moja nezabudnutelná Laughing Laughing Rolling Eyes prva jazda..nikto ma na motorku nechcel pustiť Rolling Eyes pretože dievča sa ma len kochať na mieste spolujazdca Rolling Eyes a podobne kravinky,nazory z doby kamennej Rolling Eyes tak raz prisiel moj den Cool ked brácha na starej Drážovskej Laughing spravil konečne svoju osudovu chybu Laughing a riekol Laughing "počkaj tu" Shocked a isiel pomocť kamošovy a ja som vedela ze toto je moja príležitosť Rolling Eyes a čisty amater,ktory nevedel čo je čo Rolling Eyes Rolling Eyes som roztlačila ,naskočila a adíííííos Laughing Laughing len v dialke som počula brachovho kamoša ako kričííí "zoskoooooč" Rolling Eyes
no a ja som si jazdila ako víťaz,zaroven najvacsí debo Embarassed pretože chuda motorka..no riadne som ju dusila,doslova plakala Embarassed ale jazdila sooooom fakt až kym nechcípla Crying or Very sad a potom tá cesta domov Rolling Eyes nič prijemne,ťažke hebedko v lete tlačiť Laughing brat sa skoro posral Laughing ale ja som od radosti ani nespala Wink vždy ked vidim či počujem Javu panelovku tak si spomeniem na stare,zlate Wink Laughing
a potom uz len MZ Wink to uz je ina kapitola Wink Wink
_________________


23.07.2007 15:30

Re: Trapasy

klima
 Kávičkár 

Ikona

jezis no nastastie som mal jeden hodny zapamätania si. mal som nejakych 16 a otec mal auto-moto bazar. cely bol vysypany hrubym strkom. prisiel zakaznik a mal zaujem o XT600-vku, otec sa venoval niekomu inemu tak mi hovori ze ju mam nakopnut a predviest. kedze som to nerobil prvy krat, prisiel som ako najväcsi motoodbornik vsetkych cias. moto som nakopol, typek pochvalne kyvol hlavou, si hovorim si ze mu ukazem ako sa rozbieha ;-) . chcel som len aby kulilinok presmyklo zadne koleso ale ono presmyklo malinko vice, kedze som v tom case mal 60 kil smyklo aj predne koleso a krasne som ju polozil. cerveny som bol jak paprika, otec nasrany, zakaznik sa tvaril tak ze kazdou chvilou pukne smiechom a udrzal to v sebe za co mu dakujem... :-)))


23.07.2007 15:33

Re: Trapasy

:-D :-D EšTE žE MOJ OTEC NEMA AUTO.MOTO.BAZAR :-D :-D :-D by skrachoval pri mne :-D


23.07.2007 15:57

Re: Trapasy

tiko
 Čoprák 

Ikona

no ja som raz potreboval na pekaciku previest asi 6 metrovu tyc......ze ako?
no normalne som ju polozil na cez volant a sedadlo a sadol som si na nu a pod ho, bolo to len cca 300 metrov cez taku lucku, dosiel som na koniec a tam trebalo zist dole takou medzou na polnu cestu, jazdil som tadial denne 20 krat, nic nove, akurat som zabudol, ze mam tu tyc a ako som tak schadzal dole sa ta tyc zabodla do cesty, zacalo ma dvihat zo sedadla, ale moto sa uz nedala zastavit, kedze ta medza bola dost strma a dala sa zbehnut len bez brzd a v podstate sa to udialo aj tak, tak rychlo, ze som velmi nerozmyslal co dalej, drzal som volant za kazdu cenu, aj ked som mal nohy uz vysoko v lufte, dobre som tu ruru nasponoval a ked som sa dostal do hornej uvrate, tak som sa pustil a letel som vzduchom ako sergej bubka ponad plot oddelujuci cestu od zahradky. moto skoncila v plote a ja v zemiakoch, este dobre, ze nemali psa.... :-D :-D :-D


23.07.2007 16:03

Re: Trapasy

tiko
 Čoprák 

Ikona

V-MAX

silaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dobry forek


23.07.2007 17:40

Re: Trapasy

sierra
 Turista 

Ikona

Za cias, ked som este nepil, nefajcil, spraval sa slusne - sportoval som. Na futbalove treningy som jazdieval vytunovanym favoritom (bicykel) s rapkacom z kelimku praveho jogurtu. Nieco som na trening meskal, tak pred "kabinou" (unimobunka za tribunou stadionu) stal cely nas mancaft a preberal tie prave "chlapske" temy. Vravim si, ze sa trochu ukazem, rozbehnem to a "hodim pred nimi fleka" az ich oprasi...! Sliapnem na to, prehadzovac cvaka o sto sest, blizim sa ku kabinke, pred ktorou si uz niekolko desatroci spokojne rastie mohutny gastan. Odhadujem vzdialenost, pripravujem sa na smyk, prudko stlacam zadnu brzdu - cink! Bicykel nespomaluje, strom sa blizi, pri stlacani prednej brzdy, s vyvalenymi ocami zachytavam zacudovene pohlady kamaratov - cink! Aj predna! Nestihol som ani "...a kua!!", zazmuril som oci, vystrel ruky vstriec gastanu a ako som don vrazil, bicykel vyletel a sedanka ma este raz priklincovala do reliefu kory stromu. Ale potlesk som zozal....; ))). Ten den som netrenoval...


23.07.2007 19:54

Re: Trapasy

:-D :-D


23.07.2007 20:01

Re: Trapasy

hrac
 Edvenčr 

Ikona

Nehody: Praskol mi sprej na defekty - Toto... :-}


24.07.2007 8:13

Re: Trapasy

:-D :-D šlahačkovy kral :-D


24.07.2007 21:38

Re: Trapasy

Worker386
 Kustomizér 

Ikona

Fuuuu...kooooľko srandyyy :-D :-))) pridám aj ja ;-)
Jeden deň som od rána skladal bike a vymýšľal nový špeci model-dopadlo to tak,že na kostre od horského bolo v predu koleso z bmx,vzadu normal ale s cestnou gumou a rám mal vzadu zvárané tyče na uchytenie kolesa (raz sa už odlomili,tak pre istotu.ale boli z pôvodného rámu) ;-) Kamoš,čo mi to pomáhal skladať mi vraví:"radšej si zober aj druhý bike,pre istotu so sebou"a straaašne sa rehoce... Urazený odchádzam za druhým kamošom sa bikeovať. Cestou sme našli taký malinký skok a hybáááj cez neho si to pekne skočiť...no samozrejme,že homemade výroba nevydržala,rám sa rozsypal a ja som ltt to ustál :-} no ale pešo domov (cca 6km) a večer sa mi nechcelo,tak som zavolal kamošovi,čo so mnou skladal ten bike,či by nemohol pre mňa dojsť autom.... asi po minúte neskutočného rehotu do telefonu povedal,že dojde.... :-D celou cestou som potom musel trpieť posmešky kamošov v aute.. a odvtedy už nemám bicykel :-))) :-P


25.07.2007 9:16

Re: Trapasy

kolumbijcan
 Čoprák 

Ikona

nuz daco pridam aj ja....minuly rok na konci sezony....idem zaviest frajerku...uz som na jej ulici....nieco si u mna zabudla tak ze sa otocim aj s nou..nejak mi to nevydalo a si hovorim sak v pohode prejdem trosku aj po trave....travicka nebola podla mna az taka vysoka...nemal by byt problem...ale co cert nechcel bola tam taka mala zarastena jamka.....jaj tak nas myklo....sme zostali na sikmo...zapas trval asi 1 minutu kt. mi pripadala ako vecnost, vdakabohu som vtedy neviem ako udrzal a zvihol aj motorku aj frajerku....bez akejkolvek ujmy,
ale tie pohlady susedov to vam stalo za to....som mal zaradeny neutral.....a ako som ju dvihal...nechtiac som pridaval plyn....tak to huuuuucaloooo....ale na nejake prechytenie tam nebolo casu....jaj nikto za tu minutku nepribehol ....ze pomozem....ale tak uz je to za mnov... bez ujmy.....tak bacha na nevinnu travicku...


25.07.2007 9:18

Re: Trapasy

Patrik
 Turista 

Ikona



Kamarat prisiel na pumpu lebo chcel tankovat. Vystupil z moto, chytil pistol na tankovanie a zrazu šupa ... wsetcia padli do kolien lebo zabudol dat stojan ... odniesli to plasty zo skrabancami :-D



25.07.2007 10:11

Re: Trapasy

Worker ty fešáčisko ;-) :-D


25.07.2007 11:25

Re: Trapasy

Len nedavno som si kupil svoju prvu vlastnu motorku. Vytesujem sa z jazdenia, ale zaroven zbieram aj svoje zaciatocnicke trapasy :-D Zastavil som na pumpe na parkovisku, len som si odskocil nieco kupit. Vratim sa k motorke, vyobliekam sa a chystam sa nasadnut. Kedze som mal vzadu na sedadle priviazany batoh, klasickym prehodenim nohy z lavej strany cez sedadlo to neslo. Tak som to zobral sprava cez stupacku, s postojom tazkeho profika. Samozrejme, ze v momente, ako som sa oprel do stupacky, sa motorka vyrovnala zo stojana a ked som na nu dosadol, uz som ju len pekne pomaly polozil na zem a bolo po profikovani :-} Ked som ju dostal naspät na kolesa, tak uz to islo aj z tej lavej strany :-D Bez toho, aby som sa co i len obzrel okolo seba, som nastartoval a rychlo odfrcal.


25.07.2007 16:35

Re: Trapasy

Worker386
 Kustomizér 

Ikona

ervotoc - tak to on teda je!! ;-) s nim chodim, takzeeeee mi mozes verit!! :-) akoze teda nie ze by som si nejako zakladala na krase, ale...fu...a toto sa fotil rano..si predstav ako vyzera cez den...no fesak je to!!luuubiiim!! ;-) :-} jeho priatelka Betula :-P


25.07.2007 16:46

Re: Trapasy

:-D :-D hm može byť,ma recht ráno uz s klobukom... ;-) :-D


25.07.2007 16:47

Re: Trapasy

Worker386
 Kustomizér 

Ikona

ervotoc - no..si predstav v com je asi vecer :-D :-D :-D


25.07.2007 16:49

Re: Trapasy

:-D :-D :-)))asi dosť horuci večer ;-) byva :-D :-D :-D


25.07.2007 16:53

Re: Trapasy

Worker386
 Kustomizér 

Ikona

:-} ako vidím, s AlžBetkou si rozumiete ;-) hehe...


25.07.2007 17:03

Re: Trapasy

TheBoss
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Bicyklový jeden:
jazdím po lese - BA Koliba, zídem niekde smerom ku Peknej ceste ale nekcelo sa mi po chodníkoch, tak že zbehnem iba tak pomedzi stromy. Kopec prudký nedalo sa rovno, serpentíny dolu po lístí a všetkom popadanom a suchom, zadné šmýka, predné pomaly tiež ale dalo sa. Odrazu predo mnou lesná cesta zarezaná v tom kopci, tak zastavujem a okukujem ako na ňu, bo od pneu na cestu zráz 1,5metra. Sedím na sedani, kolesá rovnobežne z cestou tesne vedľa zrázu, opieram sa o hornú nohu, opriem sa moc, strácam rovnováhu, dolná noha do prázdna a ja praaask dole 1,5m a bajk na mňa :-} Obzerám sa či ma niekto nevidel, zbieram bajk, oprašujem sa... a ešte teraz :-D :-D :-D


25.07.2007 17:03

Re: Trapasy

prave rozmyslam ked ma Alžbetka na fotke takeho fešáka ;-) ako asi vyzera Alžbetka :-D


25.07.2007 17:08

Re: Trapasy

to ja mam aj korčulovy...strašne "MUDRY" :-D nápad :-~ :-~ :-~ horši dopad :'(
brácha sa vozil na MZ ...a stretol ma uz pri pife...bolo strašneeee teplo,ja leniva ako voš,že nech ma ten kusok domov potiahne... :-D nieže by som si naskočila..to nieeeee...ja som sa chytila motorky a nechala sa ťahať až po šindolku...tak blby napad :-O :-O :-O uz som sa bála pustiť,bracha ma nepočul,on este pridal :-O a ked zastavil pri šindolke tak ja korčule bez koliesok a durch žeravé,,,neskušať ;-) ;-) ;-) som to rozchodila po pár dnoch :-D :-D


25.07.2007 17:16

Re: Trapasy

byciklovy mam tiez ,som si požičala.soby?sobi?20?tak nejak?...sme si fičali hore na Zobor a našou zábavkou bolo po ceste dole vyzvanať kade tade...a čo najrychlejšie ufujazdiť,....tak si to derem už dole po Puškinke :-D a cely ten korman mi ostal v rukach,odletel z tade šrob :-O :-O :-O tak ak ma niekto na bráne preliatinu...to je moj obrys :-} :-} :-}


25.07.2007 18:45

Re: Trapasy

Worker386
 Kustomizér 

Ikona

ervotoc - AlžBetka vyzera...hmmm..fuuuuuuuuuuuu :-} :-} NAADHERNE!!!!!!!!! :-) :-) ;-) veeeelmi luuuuubim :-) :-)


25.07.2007 18:50

Re: Trapasy

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

pokial sa dobre pamatam BMX bol klasika a RMX mal predne kolecko mensie (nakrutili sa ako blazni) a vzadu mal volnobezku a teda dva pakove brzdy, BMX brzdil pedalom dozadu


25.07.2007 20:27

Re: Trapasy

Worker Alžbetka ma určite nezvyčajne pekne meno ;-)


25.07.2007 20:30

Re: Trapasy

mm76
Darca Krvi  Čoprák 

Ikona

dakumem vam krasne .. straaasne dlho som sa takto dobre nezasmial .. fakt vdaka


25.07.2007 20:36

Re: Trapasy

eNeM
 Geriatrik 

kamarát išiel dole Zoborom na biku a pred tou reštikou asi uprostred čo je (zabudol som ako sa volá) práve opravovali cestu, takže chýbal asfalt. drblo mu tam predné kolo, bmx sa zlomila na dve polky a on sa došúchal na tých kamienkoch. domov došiel v roztrhanom oblečku, jedna polka bicáku na ľavom ramen, druhá na pravom, krvavé kolená a dlane :-D


25.07.2007 20:36

Re: Trapasy

eNeM
 Geriatrik 

Jo, bugánka sa to volá, som si spomenul teraz :-D


25.07.2007 21:58

Re: Trapasy

BUGANKA :-D že uprostred :-O :-D :-D


25.07.2007 23:44

Re: Trapasy

Garganel3
 Turista 

Ikona

To sa neda ani citat.Pri kazdom sa rehocem ako hovado.Ja ties pridam.Mal som asi 16nast.Kupil som si prvu 175CZ.Bola uz v takom pokrocilom rozpade_starenka.Ale bol som boh na dedine.Na druhy den prisli kamarati na pionieroch,ze aby som im ukazal tu masinu.Ja hrdy ako pav som siel do garaze.Kopem do toho a nic. :-(((((( Kamosi prisli,ze co sa deje????Nechce chytit potvora.Takze tlacit.Tlacime hore dolu a nic.Hovorim si ze musi ist.Vytiahne sviecku z tepleho pincla a dame do "masiny".Sadam na to,chalani tlacia a ja pridavam.Zrazu to draplo a plyn zostal zaseknuty..Moto reve ako divoch,neovladane sa rutime ku potoku...Chalani sa smialy a povedali ze taka "silna masina"si zasluzi aj sofera.... >:-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Garganel3 (25.07.2007 23:44)


26.07.2007 10:58

Re: Trapasy

eNeM
 Geriatrik 

no tak ale ja to neberem až od vysielača, ale od konca budov :-P :-D


26.07.2007 11:36

Re: Trapasy

ved jasné ;-) len ja som rozmyslala hned čo je uprostred :-D :-D


26.07.2007 11:51

Re: Trapasy

Grizzly660
 Štvorkolkár 

Ikona

Kedysi veľmi dávno moja mama na starom spartaku /plechovka/ tankovala na pumpe. Po natankovaní zastrčila pištoľ do stojanu, hadica však zostala zakvačená za oceľový zadný nárazník /bol zaoblený povedľa zadného blatníka kúsok dopredu/. Mama zaplatila a odfrčala - ale iba kúsok, lebo strhla stojan.


26.07.2007 14:24

Re: Trapasy

Zdenek
 Kávičkár 

Ikona

Konečně jsem se pročetl až sem. Opravdu povedené kousky. Spotřeboval jsem balíček papírpvých kapesníčků na slzy od smíchu. :-D :-D
O tom jak jsem se před mnoha lety, kdy počítače byly jen v knihách Julese Werneho, učil postavit kolo s rámem na přední, nebo když jsem se ohlédl a zabrzdil přední brzdou, abych následně jel na šití, to ani psát nebudu.
To co Vám chci napsat se mi stalo již ve zralém věku, kdy člověk už má velké děti a relativně rozum. Jel jsem někam autem ( Felicie ) a měl jsem ho před zaměstnáním na parkovišti, kam mě ho přistavila moje žena. Normálně jdu z práce, sedám do auta a po svojí maličké ženě si upravuji sedadlo. ( ona ho má nadoraz vepředu, já na doraz vzadu). Jenže se to uplně nepovedlo, ale to jsem už jel. A protože jsem z parkoviště chtěl okázale vyrazit ke křižovatce tvaru T , tak jsem Feldu pěkně přišlápl. Motor letí do otáček a já si zrovna potřebuji doupravit sedadlo. Uvolňuji stavěcí páčku sedadla, bohužel zrovna ve chvíli, kdy se řítím do křižovatky a šlapu na brzu. Uvolněné sedadlo a mých 115 kilo letí kupředu jako katapult. Nohy se podivně kroutí pod přístrojovku a volant mi na hrudníčku dělá obtisk a dedadlo zacvakává. Jsem jak ve svěráku. Hubou narážím do nečeho, ale to už přejíždím křižovaku, kde naštěstí nic nejelo. Levou nohou ( tu jsem neměl tak zkroucenou) šlapu na brzdu. Felda zastavuje a zdechá. Uvolňuji se ze svěráku a mohu se nadechnout. :-~


26.07.2007 15:58

Re: Trapasy

Grizzly660
 Štvorkolkár 

Ikona

Ako som ťahal na R1 kamoša :
Mal pokazené auto, zavolal mi a tak som prišiel po neho. Zapol som lano a pýtam sa : už si bol niekedy na lane ? Odpovedá, že nie. Tak buď pripravený, že riadenie aj brzdy Ti pôjdu ťažšie, keď nebudú fungovať posilovače. Sadnem do auta a pozerám do späťáka, stále lietajú okolo autá. Zrazu sa rysuje medzera, tak riadny plyn a poďho vľavo do jazdného pruhu. Dvojlitrový Galant však akosi nevládze. Pozrem do pravého späťáka a vidím ako sa kamošove auto za mnou šúcha po zvodidlách. Mal vytiahnutý kľúč zo zapaľovania, zamknutý volant a kolesá vytočené doprava.

Ako ten istý kamoš na Prístavnom moste ťahal mňa :

Pokazil sa mi športový Mitsubishi Eclipse. Nikdy som s ním na lane nebol a tak som hľadal kam lano upveniť. V prednom spojleri dole, kamoš našiel otvor s krásnym kovovým polkruhom, na ktoré som upevnil lano. Po dvoch metroch jazdy sa lano uvoľnilo. Asi som ho zle upevnil. Chytím lano, že ho zakvačím do toho oka a oko je roztrhnuté. Vyteká z neho akási zelená gebuzina. BOLA TO TRUBKA OD KLIMATIZÁCIE.!!

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Grizzly660 (26.07.2007 16:10)


26.07.2007 18:12

Re: Trapasy

TheBoss
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Grizzly: :-D :-D :-D

MajoKE: moc dobrú tému si zas dal ;-)
Aj táto má grády! :-D Nehody: Mŕtvy ťah s Fazerom.


26.11.2007 17:26

Re: Trapasy

ziadne nove trapasy?
:'(


26.11.2007 18:37

Re: Trapasy

palentino46
 Jogurťák 

Ikona

kedysi moj kamarat nasiel dedovi na povale stareho pekaca,zpojazdnil ho a bol najvacsi frajer,ako jediny z nasej partie sa vedel vozit,vyvazal baby a my sme len zavideli...ale prisiel na psa mraz,frajer bol najvacsi,divali sa na neho asi vsetci ked rezal zakrutu a zrazu traktor...na kraji samozrejme kopu strku a on na brzdy a jeeeeeeeeb,suchal sa asi 5 metrov a zramoval susedovi branu,vsade kopa prachu a on dodrapany jak vlcak...a bolo po frajerovi


26.11.2007 19:36

Re: Trapasy

Vianoce roku 1993 (asi). Dostal som tiež môj prvý horský bicykel. Ako všetko nové som ho chcel hneď otestovať tak davaj von. Snehu po kolená, na cestách "snehoľad". Ked som zatváral bránku vybehla mamka, že aby som počkal ža mám zbehnúť po vajcia a mlieko do asi 1km vzdialenej dediny. Najsamvečší kapo som upaľoval, skúšal všetky nové prehadzovačky a brzdy a bol som frajer lebo moje gumy mali 2,5cm na šírku. Prosto nad mna nebolo. Cesta tam prebehla skvelo. Predviedol som sa v plnej paráde celému osadenstvu okoloidúcich a prizerajúcich sa. Nakúpil som. Uvažujem kde dám igelitku. Reku si ju drbnem cez ľavú rukoviatku. Ako si tak šantím z "nosom hore" rozkmitala sa my taška a tresk do predného kolesa. Rýchlosť dobrá, dolu kopcom na ľade hmm.., tak som sa rozplesol ako mucha na čelné sklo a ešte aj ten masný efekt som na ceste nechal v podobe vajec z mliekom.


26.11.2007 19:59

Re: Trapasy

palfa
 Kávičkár 

Ikona

Zdenek - .....až mi slzy vybehli, ako som si Ťa predstavoval... :-D :-D :-D

8-)


26.11.2007 20:04

Re: Trapasy

haskula
 Čoprák 

Ikona

Mal som asi 14r nasi boli prec a motorka doma,tak.si to sekam na starom manete cez dedinu asi 40km/h a este aj do zakruty ,klopim pomalicky a vtom som skoro chytil porazku ked z druhej zakruty vubehol pes ktory nahanal macku(uz som vedel ze sa jej nevyhnem ale skusal som ) v tom mi vbehla do predneho kolesa! v štiridsiatke vymietla blatnik :-O ! vletel som do plota takeho drotoveho a spat na cestu :-D :-D takze sa mi nic nestalo a tej macky na pocudovanie nebolo ia pes tam stal pri ceste :-O


26.11.2007 20:38

Re: Trapasy

Leader
 Edvenčr 

Tu macku si potom priebezne umyval z blatnika.


26.11.2007 20:56

Re: Trapasy

haskula
 Čoprák 

Ikona

nie nic tam nebolo od krvi iba kusok chlpov-chudera ta mala centrfugu :-))) musela byt ziva ked utiekla....macka je nezmar


26.11.2007 21:35

Re: Trapasy

PetoDL
 Turista 

Ikona

možno trošku z iného súdka ... snáď nevadí ... ;-)
kamoš ešte za ťažkého socíku jazdil diaľkovú dopravu s náklaďákom so zaplachtovanou korbou, išli cez prahu, zrovna v čase, keď bola nejaká obchádzka a tak boli zápchy, závozníkovi bolo treba strašne ... no proste mal tlaky, dosť súrne a teda, že nech postoja a pôjde na veľkú ... ani bohovi, hovorí kamoš, v tejto zápche nestojíme, meškáme, tu máš papierové vrecko, choď na korbu a tam sa vy ...! ok, išiel, preliezol z dverí na korbu, tam sa vy... a zrazu lezie späť a sáčok v ruke!!! Kamoš mu hovorí ... čo si to tam nenechal?? Čo teraz s tým? A ten vraj, že – veď vyhoďme to tuto – to bol starý náklaďák, čo mal v strede medzi sedadlami motor – tak to otvorili a závozník že to vyhodí von ... no práve vtedy sa kolóna pohla, kamoš pridal a vrtula od motora s priemerom 70 cm čo tam bola im ten mikulášsky balíček celý krásne rozflákla do kabíny ... hodinu ju v ČSAD vystriekavali :-D


Predchádzajúce | 1 2 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 101502 | Včera: 198027