Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Dnes v Lidl. - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDnes v Lidl. - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

26.04.2005 11:18

Re: Dnes v Lidl.

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

BlueMan, kukly sa robia z bavlny prave preto, lebo najlepsie odsava pot. Materialy, ktore si vymenoval, maju hlavne (avsak nielen) izolacne vlastnosti a je jasne, ze su umele. Prvoradou funkciou kukly je odsavat pot (a hygiena - nemas spinave vnutro prilby), az potom izolacia.

Duggo sto percent polyester kuaaa brrr ved to musi byt neprijemne

Herghott


26.04.2005 11:23

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

HERGHOTT
kuklu mam bavlnu a lacnejsiu ale musis uznat ze ako maska kata to na plese nemusi byt take najhorsie :-P
Ponozky - "kandel" ucitim aj tak ;-) bdw zaujimave slovo :-))).
Ja netvrdim ze je to lepsie ako nic pre teba ale kopec chalanov jazdi uplne bez vsetkeho a ako som napisal upgrade sa da urobit vzdy.
V teme Dnes rano zahynul dalsi motorkar... agressor spominal chalanov bez prilieb, v rifliach a pod. Nemyslis ze by aspon toto mohli mat? Ved to nie je az taka inv.


26.04.2005 11:34

Re: Dnes v Lidl.

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

ZZR11: noo ved pohoda, ale neviem ci zrovna umela kukla, kolenacky ci ponozky tych chalanov zachrania :-)
Spravne tipujem ze ty si ten typek z PN, co bol uz na prvom motoride stretku? Aj s priatelkou... Modra metaliza...

Herghott


26.04.2005 11:52

Re: Dnes v Lidl.

Andre
 Edvenčr 

Ikona

TOO HARLY:
Stereo? to je dobra vec aspoň nepočujem plač detí. >:-) >:-) >:-)

:-((((((OMD :-((((((


26.04.2005 12:03

Re: Dnes v Lidl.

MajoKE
 Skútrista 

Ikona

Neviem, neviem či niektorí motorkári neučinkovali v rozprávke Princezná na hrášku, keď cítia každý steh. Nuž každý sa vyzná v inom obore.

Ja som motoamatér, ale všetci čo Ste si niečo kúpili Ste označení za amatérov ...


26.04.2005 12:11

Re: Dnes v Lidl.

cobra
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Ja som si kúpil kuklu s nákrčníkom, lebo mi stále fúkalo pod prilbu a potom ešte ladviňák pre frajerku a som spokojný, pretože za tie prachy, keď to bude aj len na jednu sezónu... smiešne ceny. ;-)


26.04.2005 12:18

Re: Dnes v Lidl.

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

MajoKE, tie ponozky by sa mi do cizmy nezmestili bez ohladu na to ake to ma svy. Ak nosis kuklu, tak si prosim vsimni ake mas otlacky ked si ju das dole aj s prilbou. Nohu mas stlacenu asi viac nez hlavu.
Ja som nikoho neoznacil za amatera, ale som napisal, ze vyrobca "navonal zdochlinu" a vycackal to tak, aby sa to co najviac podobalo na drahe a profesionalne veci. Vid stitok s lakavymi obrazkami a oznaceniami Ultra III Tec Membrane - je tam sice znacka registracie, ale na nete som nic o tomto materialy nenasiel, takze cele je to podla mna vymysel (ta membrana).

Ja nema nic proti Lidlu ani lacnym veciam, ale na vsetko sa pozeram z pohladu mototuristu, ktory nezaobchadza so vsetkymi vecami v bielych rukavickach. Navyse sa nechcem nechat ojebabrat chamtivymi vyrobcami a obchodnikmi. A posledne o co mam zaujem, je niekoho urazit.

Herghott


26.04.2005 12:20

Re: Dnes v Lidl.

BlueMan
 Edvenčr 

Hergi, mas pravdu. Ale pradstav si situaciu, ked urobis denne 600 km v 30 stupnovych teplotach, nemas dobre odvetranu prilbu a z nejakych dovodov si nemozes dovolit urobit prestavku. Bavlnenu kuklu budes mat NASIAKNUTU potom a teda cely cas hlavu vo vlhkom prostredi (prechladnutie, hygiena a i.). V takom pripade volim mat radsej hlavu v suchu a futro prilby vyperiem. Opat opakujem HERGI - neutocim - delim sa o vlastne skusenosti (z VHT, kde Ti taketo "malickosti" dokazu zachranit zivot). Prajem pekny den.


26.04.2005 12:30

Re: Dnes v Lidl.

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

BlueMan, ok ved pohoda, ja nie som nahnevany ani agresivny :-) Ok, ved prepotenu kuklu vyberies a pojdes bez nej. Ale ak budes mat kuklu z nejakej lacnej umeliny (polyester), tak sa ti uvari mozog v kazdom pripade.
Inak co je VHT?

Aj tebe pekny den,

Herghott


26.04.2005 12:39

Re: Dnes v Lidl.

MajoKE
 Skútrista 

Ikona

Herghott:kukly mám dve/hrubšiu, tenšiu/, bavlnené, ale vyliezali z bundy. Preto som si kúpil nákrčník Held 500Sk. Tak to je sračka. Omyl amatéra.

K našej téme - ČAS UKÁŽE, kto pochybil.


26.04.2005 12:47

Re: Dnes v Lidl.

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

MajoKE, ja mam ine skusenosti, kukly mam tri (tenka letna, hrubsia zimna a extra hruba zimna) a ani jedna mi nevylieza spod bundy, ani ked nemam satku alebo nakrcnik. Jasne, iba cas ukaze. Ja mam svoj tankvak stvrtu sezonu a absolutne nic mu nie je.

Herghott


26.04.2005 12:50

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

hergi,
a v Dolmej si ma nezaregistroval? :-P
Pozri spol.foto.
"typek" ake pekne oslovenie :-~
8-)


26.04.2005 12:54

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

herg
Zeby VTH vysokohorska turistika? 8-)


26.04.2005 12:55

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

kua ani opisat neviem VHT


26.04.2005 12:59

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

BLUEMAN> inak sa mi zda ze sa coraz viac veci s turist. zanru dostava do moto a inych odvetvii,co nie je na skodu a zacina to byt aj cenovo zaujimavejsie ako donadavna.cool 8-)


26.04.2005 13:00

Re: Dnes v Lidl.

BlueMan
 Edvenčr 

Presne tak ZZR11 - vysokohorska turistika


26.04.2005 13:10

Re: Dnes v Lidl.

BlueMan
 Edvenčr 

ZZR11>Ano je to tak, mna to len tesi, pretoze mnozstvo veci si uz kupovat nemusim. Predsa len vyvoj si nasiel cestu aj tymto smerom a myslim si, ze to pre nas prinasa viac pohodlia. Co je pri mototuristike podstatne, nie? Maj sa


26.04.2005 13:13

Re: Dnes v Lidl.

manana
 Edvenčr 

Ikona

blueman to som si aj ja myslel, ale stare klimatexove tricko sa mi vydralo...na bruchu :-D


26.04.2005 13:14

Re: Dnes v Lidl.

Este chvilu sa budete hadat, a pridede na fakt, o ktorom stari marketeri uz davno vedia. A sice, ze kvalita vyrobku, resp. sluzby, ma mnoho tvari.Jeden poklada za kvalitne len to co je vseobecne uznavane za kvalitu, napr. RollsRoyce. Druhy sa pozera na kvalitu z hladiska meratelnych charakteristik vyrobku, napr. material, kvalita stehov, presnost tvaru...Dalsi sa na vyrobok pozera z hladiska prevadzky, ako bude splnat to na co ho bude pouzivat. A v neposlednom rade je mozne kvalitu sudit podla toho ako vyrobok zodpoveda jeho hodnote vyjadrenej v peniazoch. Cize, je uplne prirodzene, ze aj vyrobky ktore niesu HiFi a su lacne, mozu byt kvalitne (z pohladu zakaznika).
Aaale, dost teorie.
Podla mojho nazoru, ponuka Lidl dobru hodnotu (teda, co sa tyka tohoto motosortimentu). Obdobny tovar, v porovnatelnych cenovych relaciach ponukaju v akciach aj predajne Louis, Gericke,Polo...Je len dobre ze nejaky obch. retazec sa konecne zameral na takyto sortiment aj na Slovensku. Nezavislym motoshopom to nijako neuskodi. Jednak niesu schopni v tak kratkom case pokryt taky velky trh, aby vydupali nizsie ceny, a druhak, oni svoje trzby naplnia/nenaplnia tak ci tak.
Imho, slov. motoobec na tejto akcii jednoznacne ziskala.


26.04.2005 13:23

Re: Dnes v Lidl.

BlueMan
 Edvenčr 

manana> :-D - z toho uzudzujem, ze v takomto pripade na bruchu nepotrebujes ziadnu klimamembranu ;-) - ved mas vlastnu :-D


26.04.2005 13:24

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

MaAT> Jou-Jou, je to tak - kazdy ma moznost si to zvazit ,howg
bdw>toto nie je hadka ale konstrukt.debata 8-)


26.04.2005 13:28

Re: Dnes v Lidl.

BlueMan
 Edvenčr 

MaAT> rozumny pohlad na vec


26.04.2005 13:43

Re: Dnes v Lidl.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Pani, a skusali ste to bez kukly? Ja som kuklu v zivote nemal a nikdy som sa v prilbe nespotil. A to ju mam s ciernou metalizou :-D Jedine ak je okolo nuly, tak mi je zima na tvar. Ponozky nosim bavlnene a ked je okolo nuly, nahodim este jedny frote podkolienky. A tie menim denne :-D Na kolenach mam chranice kolien, takze ziadne dalsie skrtiace kolenacky nepotrebujem. Ale uz zachadzam od temy...


26.04.2005 13:54

Re: Dnes v Lidl.

Beal
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Herghott: nekaz nám radosť :-( Ešte k tej kukle a matrošu. Ak má niečo sať pot tak asi nič lepšie ako bavlna neexistuje to máš pravdu. Chyba je v tom, že pot ostáva okolo tela nasiaknutý v bavlne a ty si aj tak mokrý, akurát ti nesteká po tele.
Ak chceš mať sucho potom sa musí pot dostať od tela preč do vrchnejších vrstiev oblečenia alebo na povrch, čo dokáže jedine umelina. (všetko čo v robote máme na odvádzanie potu je umelina
a funguje)
Je na každom či chce mať na ksichte bavlnku a vlhkú hlavu a aj futro na prilbe, alebo mať na ksichte umelinu suchú hlavu v teple a mokrú prilbu.

BlueMan: ak som sa niekde sekol oprav ma.

Manana: tú dieru na bruchu máš určite od bedrových popruhov na ruksaku, však mám pravdu :-D


26.04.2005 14:12

Re: Dnes v Lidl.

BlueMan
 Edvenčr 

beal>niet co dodat, opisal si to presne


26.04.2005 14:19

Re: Dnes v Lidl.

manana
 Edvenčr 

Ikona

beal, sakra chlape zachranil si mi sebavedomie. ale ked tak uvazujem, ona sa objavila az vtedy, ked som prestal chodit s ruksakom :-)))

inac ak mozem skromne k veci - bol som kuknut lidl, ten matros vypadal na coolmax, kukly mali dve verzie, jednu "igelitovu", jednu coolmaxovu, coolmaxova bude v pohode ale hlavne pre otvorene prilby, v integrale by tak fukat nemalo...nemalo...
kolenacky doporucujem vsetkym co jazdia v rifliach a podobnom prefukatelnom textile(bez ohladu ci maju kolenne protektory) ako povinnu vybavu lebo vekom ti telo pripomenie, co si posral zamladi. tie ponozky neviem, ja mam trekkove (umelina, vyborne schnu a smrdia tak primerane, po 800km asi ako zdochnuta macka vyvalujuca sa tri dni na asfalte...to bol zart, napr v kompostarni vy sa dali pouzit dokonca ako osviezovac vzduchu).
samozrejme tie prilby boli dost makke, osobne by som si ich nekupil ale maju CE a aspon ta otvorena na skutrik moze pri 40tke pohoda pomoct, rozhodne sa nikomu nebudem vysmievat ked ho v nej uvidim.
komunikator je lacny sunt, co vsak neznamena, ze nie je hodny 250Sk, ja ho vlastnim a leo ma potesil, ze dokonca funguje, lebo som to ani necakal (za tie prachy). a s priatelkou sa i tak v kuse hadame, takze to ze sa nepocut nad 90km/h (co je takmer vzdy)povazujem skorej za vyhodu...akurat upozornujem priatelov, ze do integraly existuji nalepovacie ploche sluchatka, ale mozno je riesenie aj rozobrat a prisposobit tam tieto.


26.04.2005 14:32

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

all: mne je to tak na haku co mam alebo aj nemam na hlave pod prilbou. Ked som nemal nic-hlava mokra,umelina-hlava mokra,bavlna-hlava mokra.
Beal> NIEKEDY o tom pokecame. Aj o inom-vidim ze sa VHT venujes a chcel by som potom hodit nejaku rec.


26.04.2005 14:43

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

manana> :-D :-D :-D :-D :-D :-D to s tou mackou
tak ako som 10:50 napisal - komunik je na prerabku na nieco ine asi celkom zaujimavy.


26.04.2005 14:45

Re: Dnes v Lidl.

Beal
Darca Krvi  Turista 

Ikona

ZZR11: už sa na to teším dlho. Ja sa VHT nevenujem. Len tým, čo v nej niečo poserú a potrebujú helpa :-)


26.04.2005 14:57

Re: Dnes v Lidl.

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Kazdy mame svoju pravdu :-))) Tak to ma byt...

Kym mne sa zda ta plachta na moto ovela lepsia ako lujzacka hergi tvrdi opak... Ja budem mat v tomto pripade vyhodu, lebo to budem moct porovnat :-P

detto s kuklami. Ja v lete nepouzivam ziadnu, nikdy som to nepotreboval, nepotim sa... No bavlnena mi nepipada ako dobra vec na leto z vyzsie uvedenych dovodov... Znovu vsak mam vyhodu, lebo namiesto kecania budem mat moznost vyskusat obe :-P

Awia


26.04.2005 14:57

Re: Dnes v Lidl.

kua, tak tie cizmi vratit abo co :'( :-(((


26.04.2005 14:59

Re: Dnes v Lidl.

matusx
 Edvenčr 

Ikona

Herghott: co sa tyka bavlny a odsavania potu. Ak by si nejakemu horskemu turistovi povedal, ze bavlna je na odsavanie potu najlepsia, tak obdrzis paradny vysmech...polyester je fantasticky relativne lacny material s dobrymi vlastnostami, ktore sa hlavne ujali v sportovom odvetvy. Pozri si niekedy z coho je vyrobene termopradlo (aj priserne drahe znackove-polyester -podla teba smejd lacny material), podotykam sportove alebo na rekreacne vyuzitie (je to polyester alebo zmes polyesteru a inej umelej tkaniny), ktorych primarnou ulohou je odvadzat od pokozky pot a tym zabezpecit relativne suchu pokozku a prvu vrstvy oblecenia od tela, udrziavat teplo. Ako uz bolo napisane, radsej kuklu z polyestreu a vypln prilby vyprat. No ale ty radsej ako citam vyperies kuklu a umyjes vlasy. :-) Skus si niekedy v zime spravit nejaku turistiku a zaobstaraj si funkcne oblecenie na horsku turistiku a potom by si pekne vydel ako to funguje, ze vonku je -5 a tebe sa z odparuje z tela pot napr z polartekovej bundy. Neber to ako utok len vyjadrenie osobnych skusenosti. :-)


26.04.2005 15:06

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

naked> preco by si vracal. Mas na lepsie? Si ochotny dat za cizmy 6ku? Keby som mal na jawahu pred casmi take cizmy tak budem stastny jak blcha.


26.04.2005 15:27

Re: Dnes v Lidl.

zzr,to som bol aj ja dokym mi tu nepokazili radost, sak to helmu mam len za 4500, tak to to by som mosel byt ... aby som dal za cizmi 6000...???A hlava je urcite dolezitejsia jak cizmi a este chrbtica.


26.04.2005 17:03

Re: Dnes v Lidl.

ApriliaSR
 Jogurťák 

Čaute, pomôze mi niekto z vás ??? Kupil som tiež prilbu, za tie peniaze myslim, že na môj skuter je to celkom fajn. Chcel by som vas poprosit či by sa niekto z vas ešte nepozrel vo vašom Lidli, či nie je ešte jedna takato prilba za 1290 Sk ale iba v prevedeni červeno-stieborneho polepu na čiernej prilbe. Ak ano dajte mi vediet, pripadne mi to kupte. Penieze pošlem+poštovné. Ďakujem. 0905359414


26.04.2005 20:28

Re: Dnes v Lidl.

duggo
 Kávičkár 

Ikona

tak som to doma pokukal , fakt aj tie drahe kukly za 30eur . 100% polyester , tircko 60eur .100% polyester .
Niektore maju aj 90% polyester a 10% Windstopper .
Podla mna je to v pohode a "mozno" presne to iste .
Hrgi okamzite si ju bez kupit a netrucuj :-)


26.04.2005 23:12

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11: Keď je na čižme cenovka 3000,- sk, to neznamená, že aj druhá stojí tri litre! To je cena za OBIDVE !! >:-)


27.04.2005 3:29

Re: Dnes v Lidl.

deddojozef
Neregistrovaný

v lidli aj pivo je na 50% pivo a zvysok stanka... :-}


27.04.2005 8:11

Re: Dnes v Lidl.

ZZR11
 Turista 

Ikona

Vadim> U ako ktorych ;-)


27.04.2005 8:20

Re: Dnes v Lidl.

matusx
 Edvenčr 

Ikona

dedojozef: : )))))

ked som si to po sebe precital...ach ta gramatika videl s tvrdym, ciarky, ospravedlnujem sa ortodoxnym slovencinarom :-)


27.04.2005 8:52

Re: Dnes v Lidl.

Natalka
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Tak tu je teda aj moja skúsenosť:
Kúpila som si v lídli pred 3 dňami tankvak, kuklu a ladviňák.
Ladviňák sa dá, ak sa v ňom moc nezohýbam, lebo v predu sú také umelohmotné tyčky - výstuže a tie trochu pichajú do brucha, ale inak svoj účel spĺňa. A tankvak - no, podľa vašich reakcí som sa bála, čo som to kúpila za padelok, ale musím povedať, že je naozaj perfektný! je tam 9 malých magnetkov a na mojom Tiborkovi držia ako prikované. Tankvak som naplnila nákupom, vážil asi 5 kg, išla som aj (mojou) "rýchlosťou svetla" a ani sa nepohol a ani nebol priviazaný popruhmi. Sú k nemu aj také dve výstuže do strán, takže je pekne vyformovaný! Je na neho aj taká priesvitná šprcka, cez ktorú ten tankvak nepremokne! Musím povedať, že s tankvakom som naozaj spokojná. Kukla sa tiež dá, ale vybrala som si inú, ako som hodila do košíka (lebo ako ste postrehli, sú dva druhy) tú som kupovať nemusela... ale čo už...
Toď vsjo k mojím nákupom v Lidli.

Natalka


27.04.2005 9:51

Re: Dnes v Lidl.

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

Duggo,

mas pravdu, ALE su tam aj cisto bavlnene kukly, to su tie uplne najjednoduchsie:

www.louis.de/_2055ce6c21c9e86923f342afc0269899ff...

Myslim, ze tie drahe uz maju mat skor izolacne nez nasavacie schopnosti. A su kombinovane so znackovymi materialmi (Coolmax, Windstopper...). Moje kukly su 100% bavlnene.

Herghott


27.04.2005 10:18

Re: Dnes v Lidl.

Junior
 Kávičkár 

Ikona

Caute..... no testoval som tank-vak a musim povedat, ze bez akych kolvek problemov zvladal 160Km/h . Je sice dvolezite aj to, ze mam VFR a tam je ten stit dost ucinny.

Ale na dlhsiu cestu si ho urcite poriadne upevnim aj preto aby mi ho niekto nestrhol z nadrze a nebezal prec :-D


27.04.2005 10:20

Re: Dnes v Lidl.

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Od kamosa som prave dostal ponuku na motocizmy, ktore na Slovensku siju pre Hein Gericke a pre Louis - a za ceny 1400 - 2500 Sk bez DPH.


27.04.2005 10:36

Re: Dnes v Lidl.

Majt
Darca Krvi  Turista 

Agre, nie je to firma UNITOP s.r.o. Bosany?
mam od nich ceny aj obrazky topanok.....vyzera to veeelmo zaujimavo :-O


27.04.2005 10:55

Re: Dnes v Lidl.

rgw
 Skútrista 

uplne smiesna diskusia,ako ked diskutuju majitelia mercedesov so skodovkarmi,kde a zakolko kupit doplnky na auto...


27.04.2005 10:58

Re: Dnes v Lidl.

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Majt - to su oni. ...tiez mam fotky tych topanok a cennik - velmi pekne veci, urcite tam pojdem nakupit.


27.04.2005 11:30

Re: Dnes v Lidl.

zooER5
 Turista 

Ikona

AGRESSOR, MAJT:
sem s tymi fotkami a cennikom...(alebo mi to poslite na mail)
vdaka


27.04.2005 11:31

Re: Dnes v Lidl.

Majt
Darca Krvi  Turista 

ja sa tam tiez chystam....lenze problem je, ze maju otvorene len od 6,00 do 14,00 :-O
kedy by si tam chcel ist kupovat? mohli by sme ist spolu :-D


27.04.2005 11:47

Re: Dnes v Lidl.

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Majt - par (2?) mesiacov to asi este potrva, kym budu prachy aj na nove boty. ;-)


27.04.2005 11:52

Re: Dnes v Lidl.

papaya
Darca Krvi  Kávičkár 

Agree posli to aj mne ;-)


27.04.2005 12:01

Re: Dnes v Lidl.

Majt
Darca Krvi  Turista 

zooER5 - preslo ti to?
papo, ked chces poslem ja ;-)


27.04.2005 12:29

Re: Dnes v Lidl.

zooER5
 Turista 

Ikona

MAJT:
zatial nie, ale post je strasna sunka....poslal som Ti maila z druhej adresy. posli mi to aj na ten prosim Ta...
vdaka


27.04.2005 13:42

Re: Dnes v Lidl.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Agressor, aj mne mozes poslat jednu kablom :-))) Dýk! Som zvedava...


27.04.2005 14:49

Re: Dnes v Lidl.

BlueMan
 Edvenčr 

MAJT> Mozes to, prosim Ta, poslat na email aj mne? Vrela vdaka


27.04.2005 16:37

Re: Dnes v Lidl.

todra
 Turista 

Ikona

chlapi poslite aj mne prosim mailom ten kontakt. vdaka.


27.04.2005 20:31

Re: Dnes v Lidl.

XJ900
 Kávičkár 

Ikona

Hergi niektore Tvoje prispevky mi pripominaju jjara. ;-)


28.04.2005 0:20

Re: Dnes v Lidl.

Ada
Neregistrovaný

Muzu taky dostat ten cenik s fotkama na mail? Dekuji pekne :-)
Jinak zitra vypukne akce Lidl u nas v Cesku, tak se asi pujdu mrknout po tankvaku, za ty penize na moji padesatku :-)
Mimochodem ted to bezi treba v Irsku:
www.lidl.ie/ie/index.nsf/pages/c.o.oow.20050425.index
vypada to, ze Lidl nakoupil par kontejneru v Cine a rozvez to po cely Evrope...


28.04.2005 11:01

Re: Dnes v Lidl.

hasisak
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

nazder! sledujem to tu od zaciatku a aj ja som jeden zo "stastlivcov" co si kupili tankvak v lidli. vysledok po testovacej jazde- ani som sa s nim nepohol lebo po prvom odopati zipsu(potreboval som ruksak) sa mi nedal zapat spat. Tak tom tam budem musiet nejako prisit!!!! RADA: nesnazte sa to pouzivat ako vak len to pekne nechajte spolu a noste to len na motorke!!!!!


28.04.2005 11:29

Re: Dnes v Lidl.

Plne súhlasím s názormi Herghotta, Vidicona a Vadima. U hergiho sa mi až nechce veriť, že tak mladý a ešte slobodný človek, je tak rozhľadený a skúsený. :-D A to týchto pánov nemôžete podozrievať z toho, že by mali zbytočné miliony na rozhadzovanie. Lidl je shit obchod, ktorý je v Čechách bojkotovaný za svoj postoj k životnému prostrediu. Neverím, že by na tejto akcii dobre nezarobili. >:-)


28.04.2005 16:41

Re: Dnes v Lidl.

to hasisak: z akeho si mesta? Mas dobru motorku a pekne meno ;-)


28.04.2005 17:27

Re: Dnes v Lidl.

Dnes som bol o5 v Lidli v BA na Račianskej a mali komplet sortiment prilieb, aj otvorené, aj uzavreté od veľkosti S cez M,L až po XL. :-)
Žeby priebežne dopĺňali tovar? Ale tankvaky a pláštenky už neboli :'(


28.04.2005 19:52

Re: Dnes v Lidl.

oolo
 Edvenčr 

Ikona

mne sa ta akcia lubila, aj ked som si tam kupil len komunikator, vsetko ostatne uz mam.

a kvalita? samozrejme adekvatna cene, ale co by som pred par rokmi, ked som jazdil na jawke v kozou podsitych rifliach, dal za to, aby som si mohol za par korun kupit taketo fajnovinky.


28.04.2005 23:47

Re: Dnes v Lidl.

kekso
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Čauko všetci!
Takže aj ja som urobil nákup v lidli a to konkretne tankvak, ponožky, kuklu ala kat, kolenačky, zámok. Všetko som to dal do tankvaku a frčal som domov z Prešova cca 40 km a ani sa nepohol ako Natalke určite ma na to vplyv aj polokapotaž, takže pre mňa uplne super, na to čo ja potrebujem. Kukla ala kat - mam louisacku bavlnenu, no ked je chladno, tak mi taha na ksicht, hlavne preto, že je aj hmla a musim mat pootvorený štít, takže tato obluda mi mohla vyhovovať, kolenačky mi nesadli aj ked som kupil xl, mam koleno jak prasa a reže ma okraj, ktorý nieje velmi elastický - upravia šikovné ručičky mojej žienky. Zámok, teda nieje to Xena, no aspon niečo. A ponožky som vyskušal doma a boli mi super a teple.

Inak okrem prilieb by som odporučil asi všetko, ved na niečom sa treba naučiť a lepšie na lacnom ako na drahom či nie Herghi. Keď zistim, že je to na prd, viem na čo sa mam pri kupe drahších vecí zamerať.


29.04.2005 8:20

Re: Dnes v Lidl.

hasisak
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

MartinST> nazdar ja som z TO ale studujem v BA co potrebujes


29.04.2005 11:30

Re: Dnes v Lidl.

Skarab
 Bahniak 

Ikona

Ahoj, tak i ja jsem se dockal. Vcera okolo 17hod jsem se dostal do LIDLu, v celem kramu bylo asi 15lidi, zbozi plne pulty, plne sklady. Koupil jsem tankvak, nepromok, ledvinak a zamek. Akorad jsem zklamal APRILIASR, protoze jeho vysnenou cervenostribrnou helmu nemeli (ostatnich barev meli mraky). Nikde zadna tlacenice, s nikym jsem se ani nenusel poprat o ledvinak,proste nuda >:-)
Jinak tankvak nema chybu, drzi dobre i na moji male nadrzce. Sk.


29.04.2005 11:37

Re: Dnes v Lidl.

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Ten zamok na kotuc je fakt sunka - prave mi to lezi na stole. Ale na brachovho noveho Dominatora ('92) bude dobry. 8-)


02.08.2005 10:59

Re: Dnes v Lidl.

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Presli tri mesiace. Tak ako vam sluzia veci z Lidla?

Plastenka - odjazdil som v nej tri dni. Ziaden problem. Nepremaka, netrha sa.

Tankvak - na Dylane som ho mal dva tyzdne privazany na zadnom sedadle ako tasku. Vyhovoval. Na nadrzi na TransAlpe som ho mal nabaleny len do polovice (11l). Aj ked sa neodlepil, predsa len sa za jazdy na nadrzi trocha posuval, čo sa odzrkadlilo na jej laku :-~

Rukavice - moc nedychaju, ale ked v polovici juna udreli mrazy, v Alpach ako rezerva boli dobre.

Ladvinak - sluzi k spokojnosti.


02.08.2005 11:08

Re: Dnes v Lidl.

Majt
Darca Krvi  Turista 

kukla - v pohode :-)
kolenacky - v pohode :-)
komunikator - tlaci ma v prilbe, takze oddychuje v skrini v garazi :-(


02.08.2005 11:25

Re: Dnes v Lidl.

zubaty
 Turista 

Ikona

tankvak...absolutne ziadny problem...uplne narvany az povrch, na tachometri 80 mph, popruh som nemal a ani sa nepohol 8-)


02.08.2005 11:28

Re: Dnes v Lidl.

Natalka
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Kuklu mame ešte zabalenu, nepoužitú

Ladviňák - super
Tankvak si neviem vynachváliť... aj ruksak aj magnet na mapu aj tankvak! Fakt dobrý! (nechcem robiť zo seba truhlíka, ale na to, že sa dá celý vak odzipsovať som prišla len pred týždňom :D )
No nič, som asi trošku iná ako ostatné deti! Že DrTič???!!! :D:D:D:D:D:D:D


02.08.2005 11:58

Re: Dnes v Lidl.

milan3232
 Turista 

Ikona

Tankvar pri dazdi premokne, co je neprijemne hlavne v mapovej priesvitnej casti + rosi sa to tam. Takze ked prsi, namajte tam nic, co by ste nechceli aby navlhlo.
Inak uplna pohoda.


02.08.2005 12:42

Re: Dnes v Lidl.

Junior
 Kávičkár 

Ikona

ja mam iba tankvak, ale som s nim na 100 pero spokojny!!! To bola asi najlepsia investicia roka. Uz som s nim sravil okolo 4tis Km, sice som nesiel v poriadnom lejaku ale dazdik vydrzi. Ke ho uplne narvem tak ho mam zarovno s plexi. Inc tu plastenku co ktomu bola som este ani raz nepouzil ale nosim ju poskladanu a skovanu v tej spodnej zipsovacej casti.

komunikator som mal pozicany ked som isiel na balaton a po 100Km ma tak zacalo bolet uch, ze keby mi nanho sadla mucha, tak sa rozplacem. Mozno to je aj tym ze mam dost tesnu prilbu. Keby som si ho upravil podla seba aby ma netlasil, taj je O.K.

asi tolko.


02.08.2005 15:28

Re: Dnes v Lidl.

FaDe
 Edvenčr 

Ikona

Rukavice su super, nepremoknu aj ked su kozene, cize membrana tam je, ale ako hovori Agre su dva druhy membran tie co neprepustaju nic a tie co prepustaju vsetko :-D no a tu je ten typ co neprepusta nic cize ak sa vam potia ruky ako mne, nic moc... Ale na dobru zimu su vynikajuce...

Kolenacky - 100% bez vyhrad, vynikajuce

Komunikator - do integraly ho nie je lahke dostat, ale da sa, no a kto z vas uz komunikoval v otvorenej prilbe pri rychlosti 100km/h na motorke bez stitu? Tie penove hubky na mikrofony plnia svoju rolu velmi dobre.. ked ich stratite je cely komunikator v riti... Ale ak ich nestratite perfektna vec... Za 250,-Sk ???!!! Takze som veelmo spokojny....

Ladvinak - nielen Evicka, ale kopu inych ludi ho uz chvalilo, nie je o com....


Milan: ziaden tankvak nie je nepremokavy, na to su nepremoky na tankvaky....

Ja si idem kupit teraz tankvak Louis, nemagneticky s popruhmi, mal som ho pozicany a bol som s nim maximalne spokojny. A to som pred cestou do Alp a HR nechcel tankvak ani vidiet :-} :-D

Takze veci z Lidla mam 4 + nevyskusane ponozky, ale nakolko su z toho isteho materialu ako kolenacky budu tak isto dobre a so vsetkymi som spokojny... A to si myslim ze som vcelku narocny zakaznik...

FaDe-MARAUDER


02.08.2005 15:33

Re: Dnes v Lidl.

agressor
 Geriatrik 

Ikona

milan3232 - na to, aby Ti nepremokol prikladali v baleni aj taky priesvitny prezervativ. A ak si to tam nenasiel, hold, niekto Ti to potiahol uz v predajni. :-~

Aj kukly su dobre - plnia na 100% svoju funkciu - aj ta nepremokava aj ta windstopova s klimatexovou castou.


02.08.2005 15:53

Re: Dnes v Lidl.

Junior
 Kávičkár 

Ikona

No mam taky pocit, ze lidl by mohol spravit dalsiu akciu. :-D

Tentokrat by toho predali asi viacej.


02.08.2005 16:41

Re: Dnes v Lidl.

ogard
 Kávičkár 

Ikona

no mozem povedat ze kolenacky a kulka (ta neprefuk) - max spokojnost!


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 82512 | Včera: 198027