Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Najhorsi den v zivote. - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuNajhorsi den v zivote. - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

Predchádzajúce | 1 2 |

09.07.2007 12:47

Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Zdravim Vas :'( ,este stale som otapeny zo vcerajska. Vopred sa ospravedlnujem za dlzku ak sa vam nechce citat

Takze: Vybrali sme sa vecer ze sa ideme trochu povozit, akosi sme sa nudili a tak nas napadlo ze by sme zasli do susednej dediny kde pojdeme pozriet kamosa na prazdninach. Bolo okolo 22:00, ked sme tam dosli dosiel k nam a zacali sme sa bavit. Z razu knam zacal kracat nejaky pan(mimochodom v dost podnapitom stave), a zacal cosi kricat ze co tu chceme, spociatku sme ho mozno ani tak nepocuvali, ale povedal ze mame ist domov lebo na nas pusti psa! Odisiel a my sme sa pre istotu pobrali tiez.
Ked sme prechadzali okolo jeho domu, tak divne na nas zazeral, no ale my sme sli dalej, ideme po ceste ked tu zrazu vidim ze za nami ide auto, normalne som sa dal na okraj cesty, a siel som dalej. To auto nas zrazu predbehlo a smykom pred nami zastalo, vystupil uz dotycny pan s nie velmi milym pohladom, tak sme to radsej otocili a uhanali prec, avsak mam len simsona a viac ako 60 mi vo dvojici neda, no a tak nas dotycny znova predbehol a tentoraz nam zablokoval cestu, v snahe nenaburat som zbrzdil a padli sme na zem a zadne koleso sa ocitlo v garade, kamos hned desi odbehol, dotycny vystupil z auta a zacal ma mlatit po chrbte a hlave-nastastie som mal prilbu, ktora mi aj tak dlho nevydrzala lebo ju zomna strhol a hodil ju po mne, zacal som bezat prec a znova ju po mne hodil-druhy raz netrafil a tak som prilbu zdvihol a schoval do kriakov nablizku.
To videl moj kamos a snazil sa mi pomoct avsak dostal par kamenov do brucha, ja som dotycneho obisiel a vratil sa k simsonovi, zdvihol som ho z garada a snazil roztlacanim nastartovat-neslo, a kedze som videl ze auto ide zase zamnou, zabocil som do najblizsieho dvora, motorku rychlo dal na stojan a buchal som na dvere, to uz ku mne bezal pan, preskocil som zabradlie a nastastie niekto otvoril dvere, zacal som ich prosit nech zavolaju policiu, ktoru pan ocividne nechcel vidiet a isiel k autu, cestou mi zhodil moto a s kricanim ze mi ju potiahne po celej dedine zacal pripevnovat odberatelnu cast tazneho zariadenia k autu.
Chalani mi pozicali mobil(mimochodom som im pravdepodobne vdacny za zivot)a ja som zavolal policiu. V tom prisiel dalsi pan, ktoreho som prosil nech dohovori tomu co montoval tazne, ten sa snim poznal a navrhol mu nech si radsej vezme spz-ku, naco povolil a tak mi zobrali spz-ku, nedalo sa nic robit ale aspon som mal motorku este v akom takom stave(vsetky packy co sa dali aj co sa nedali ohnut sa ohli), pan nasadol do auta a odfrcal prec.
Ja som pockal na policajtov a vsetko som im vysvetlil, tak ma zobrali a isli sme k panovi.
Policajti sa ho zacali vypytovat ze preco a on to odovodnil ze maj podozrenie, ze mu chceme nieco ukradnut, mimochodom bol uplne sklamany a netajil to ze motorku nepovlacil po dedine, chvilu sa ho este vypytovali a posadili ho takisto do auto, ja som si presaol do predu.
Cestou sme stretli este kamosa co bol so mnou a isiel k nemu jeden policajt, to vyuzil dotycny a znova sa ma pokusil napadnut(v policajnom aute), co sa mu nastastie nepodarilo.
Potom sme odisli k nam do mesta na policajnu stanicu a spisali zapisnicu.
Mimochodom dotycny ma obvinil ze som mu ukradol prevodovku z traktora za 30 000Sk, nacom som sa len pousmial,

Takze: Vcera som mal najhorsi den v zivote, taky bungeejumping, je oproti tomu urcite nic ked sa na vas zenie 1,5 tonove auto, a vznikli mi skody na prilbe-ked ju po mne hadzal- plexisklo je rozbite a povrch/nater uplne osuchany/odlupeny,
dalej bunda ktoru ked sme spadli do garada som si roztrhol na lakti-takisto na lakti mam dobru akotopovedat no proste riadne bo, a este skoda na motocykli.
To ked zistil dotycny povedal ved to kludne mozme nechat tak a ja sa nebudem hnevat. :-D
Nakoniec: Simson sa mi nastastie podarilo nastartovat-zrejme vytiekol len benzin, prepol som na rezervu a siel, btw dalsie skoro 3 litre v cudu. Inak zohnuty volant smerovky a stupacky-pravu nohu som mal vo vzduchu ked som siel domov.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kemper (09.07.2007 12:48)


09.07.2007 12:56

Re: Najhorsi den v zivote.

KOWO
 Turista 

Ikona

Niektorim ludom to nenormalne ... . A ti policajti aj nieco vyriesili?


09.07.2007 12:56

Re: Najhorsi den v zivote.

Dano98
 Kávičkár 

Ikona

kemper: ty vole to v jakej dedine si bol??? :-@ A to chces nechat len tak??? Zober par kamosov a vsetko mu oplat aj s urokmi :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( . To kde zijeme??? To by som potom mohol bit vsetkych susedov a kamosov co sa ma opytaju nieco ohladom mojej moto, lebo by som mal podozrenie ze mi ju chcu ukradnut. :-@ :-@ :-@ Kolko mal rokov??? A co na to tvoji rodicia??? A nech ti vsetku skodu preplati ved to nie je len tak. Sak ta mohol tak dobit ze si mohol kludne skoncit v nemocnici. Urcite to len tak nenechaj.


09.07.2007 13:01

Re: Najhorsi den v zivote.

jumper55
 Veteránista 

Ikona

to bolo v Liesku a ja som tam bol tiez. to bol aj moj najhorsi den v zivote. nieco podobne ako hon na divu zver. :-(((((( :-(((((( :-((((((


09.07.2007 13:05

Re: Najhorsi den v zivote.

tref
 Turista 

Ikona

TO CO MA ZNAMENAT?!!!!! tomu sa az tazko da verit :-O :-(((((( :-((((((

Chces mu dat poskakat po usmeve?!!! Velmi rad ti preplati aj komplet GO na toho simsona :-(((((( :-(((((( Ofsem ze hned potom ako odidu hasici od jeho auta :-(((((( Staci povedat.


09.07.2007 13:05

Re: Najhorsi den v zivote.

tiko
 Čoprák 

Ikona

kemper, dano98 ma pravdu, nemal by si to len tak nechat...co policajti na to, ze soferoval podla tvojich slov podnapity? mal by si ho navstivit aj s rodicmi a vykonzultoat si celu zalezitost

raz po mne jeden trosku strajchnuty dedo hodil z okna kamen. siel som vtedy na pekaci a jak to jeblo do tych plechov, som sa tak zlakol, som nevedel, ze co sa stalo, az potom som si vsimol kamen, ktory tam predtym nebol a poriadne prehnuty plech na mimochodom cerstvo vynovenom pekaciku. som siel k nim zazvonit a som im povedal, ze ak sa to stane este raz, tak ten kamen hodim oknom naspat dnu a je mi jedno ak to dedo schyta, sa mi ospravedlnili (zrejme syn, alebo zat) a bol pokoj


drzim palce pri rieseni celej udalosti


09.07.2007 13:06

Re: Najhorsi den v zivote.

figus
 Edvenčr 

Ikona

a kolko mas rokov a ten chlapik bol ako stary? a bol podstane vacsi alebo ako ze dvaja sa nedalo ale inak uz som vela krat videl takto nadrba...ych dedkov co utocili palicami aj ked nas bolo 20 :D im to clovek nevysvetli mal by si to doriesit ked aj vlastnym sposobom


09.07.2007 13:07

Re: Najhorsi den v zivote.

VitaminXXL
 Skútrista 

Ikona

Ked zistis kto to je, urcite mu urob peklo zo zivota >:-) to uz neni normalne ked do teba zacne hadzat kamene len tak. Nech ten idiot zaplati za uplne vsetko co urobil a + poriadne mastnu pokutu. Asi ste na neho ani s tym kamaratom nestacili... Napis tu potom aj meno a presnu adresu nech vieme kto to je....Drzim palce nech sa podari vyriesit ten pripad...


09.07.2007 13:09

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Ja to len tak nenecham uvidim co urobia policajti, a podla toho sa zariadim.

Este teraz planujem ist do nemocnice na obhliadku.

Btw: Dakto povedia ze madari su zly a pritom by bolo treba vykynozit a par slovakov, inac nejaky 50-60rocny-take hebedo

Inac ocina sa tiez riadne nasral a chcel mu to ist vytmavit

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kemper (09.07.2007 13:15)


09.07.2007 13:11

Re: Najhorsi den v zivote.

MalyMirec
 Kávičkár 

Ikona

hura na to, mas na debila toho dost, este mas aj svedkov
soferoval napity, sposobil ti nehodu, skodu na majetku, na zdravi (z toho padu), psychicku (ja by som sa triasol este teraz) este ta raz napadol v aute

len tlac, co to da, debil si to zasluzi >:-)


09.07.2007 13:11

Re: Najhorsi den v zivote.

sonyque
 Edvenčr 

Ikona

k.rva tak toto je uz sila...


09.07.2007 13:15

Re: Najhorsi den v zivote.

figus
 Edvenčr 

Ikona

pome nanho my motorkari :D 30 by sa mozno aj naslo :D


09.07.2007 13:19

Re: Najhorsi den v zivote.

jumper55
 Veteránista 

Ikona

kurna, len najhorsie ze este nemame vodické. a tak trochu hrozi aj nam. fuj je mi z toho zle. :-~


09.07.2007 13:21

Re: Najhorsi den v zivote.

peugeotka
 Veteránista 

Ikona


Take skoro podobne sa stalo aj mne a kamosovi na skutroch. Dvaja drbnutí nam autom zablokovali cestu, museli sme zastavit, že skutra mame dat na stojan atd.Nevedeli sme čo chcu,ved sme sa nikdy s nimi nebavili a ani sa s nimi rozumne nedalo.
Kamos stihol ujet a ja ako som sa rozíždala ma isiel zhodit, už som sa videla ako čistím priekopy,ale nastastie som to nejako ustala a to som skutra mala asi dva týždne.

ale to čo sa stalo vam je teda katastrofa.


09.07.2007 13:22

Re: Najhorsi den v zivote.

speedfred
 Kávičkár 

Ikona

sak tam zije 75% koko... kto to bol?ja sa s nim pojdem poratat


09.07.2007 13:23

Re: Najhorsi den v zivote.

...a to všetko len preto, lebo divokí slovenskí vidiečania pijú priveľa Borovičky. Keby fajčili trávu, bol by slovenský vydiek kompletne celý rozosmiaty! :-)))

Ale v štátnej pokladnici by vznikla diera ako do tunela... :'(


09.07.2007 13:24

Re: Najhorsi den v zivote.

tref
 Turista 

Ikona

Spravime mu motozraz pred domom :-((((((


09.07.2007 13:29

Re: Najhorsi den v zivote.

peugeotka
 Veteránista 

Ikona

VADIM - môže tam byt už väčšia ako tam je?


09.07.2007 13:35

Re: Najhorsi den v zivote.

duroslav
Darca Krvi  Turista 

Ikona

kokoooooos, husty pribeh, divocina ten nas vidiek... :-@
tref: skvely napad :-)))


09.07.2007 13:43

Re: Najhorsi den v zivote.

jumper55
 Veteránista 

Ikona

ten motozraz by fakt bodol, ale to by ste mozno dopadli tak ako my alebo on by skoncil ako my >:-)


09.07.2007 13:48

Re: Najhorsi den v zivote.

Pali79
 Turista 

Ikona

ak by sa nazbieralo vela motorkarov, tak by sa zraz rozsiril aj na jeho dvor! Co vy na to? ;-)


09.07.2007 14:06

Re: Najhorsi den v zivote.

MalyMirec
 Kávičkár 

Ikona

jasne, podme !
nakoniec skoncime v spravach
" rozhnevani motorkari terorizovali nevinneho muza " :-)))


09.07.2007 14:15

Re: Najhorsi den v zivote.

rapid
 Turista 

Ikona

nenechajte to len tak!!! tlacte na policiu, dali mu flastne fukat? :-(((((( :-(((((( :-((((((


09.07.2007 14:31

Re: Najhorsi den v zivote.

HondaMagna
 Kávičkár 

Ikona

kokos to uz co jeee??

inak peugeotka? to je dobry kamarat, ze zduchol a nechal ta vo stychu :-)


09.07.2007 14:43

Re: Najhorsi den v zivote.

jumper55
 Veteránista 

Ikona

nedali mu fukat lebo ked kemp volal policiu tak zdrhol domov.


09.07.2007 15:14

Re: Najhorsi den v zivote.

bruno76
 Kávičkár 

Ikona

taku by dostal na bradu,ze by sa uz nepostavil >:-)


09.07.2007 15:23

Re: Najhorsi den v zivote.

PINDO8959
 Bahniak 

Ikona

No pani to takyto ludia ešte žiju?To už mal davno byt na liečeni.KOKO. sprosty.Ale inač taky žiju aj unas ma jeden s palicou nahanal he he som ho strkom nachoval debila. >:-) .A inač stou policiou bude asi problem lebo ste tam nemali čo robit.A aka cesta tam bola???To už zaleži na nich ale ak nič nespravia tak si to snim vyriešte vy zavolajte dakeho kamosa na LKT a tahajte mu drevo popred dom.Psa mu otrav alebo ženu ale to by si mu ešte asi radost spravil.
Nenechajte to tak >:-)

Upravené 2 krát. Naposledy upravil PINDO8959 (09.07.2007 15:27)


09.07.2007 15:52

Re: Najhorsi den v zivote.

Spasskij
 Jogurťák 

Ikona

PINDO8959 : zena za to nemoze,,,pes za to nemoze..... Oko za oko,zub za zub !!! :-(((((( :-(((((( :-((((((


09.07.2007 16:22

Re: Najhorsi den v zivote.

eNeM
 Geriatrik 

Nechcem nikoho osobne uraziť, ale na Orave a v okolí Brezna, Banskej Bystrice a Zvolena je nejaká vysoká koncentrácia takýchto kktov. Na východe, na ktorý všetci p..ujú sa mi nikdy nič nestalo, nikto sa mi nevyhrážal ani ma biť nechcel. Všade ma priateľsko ožrali pod obraz boží. Ale Orava a stred to je peklo. V Tisovci dali kamošovi po vstupe do krčmy preventívnu ranu, že aby ani len nepozeral po ich dievčatách. Na Muráni nám za jeden deň skoro trikrát dali po papuli. Na orave keď som zháňal ubytko a aj v reštikách samá neochota, ako keby som ich chcel zabiť či čo. Proste neviem čo tam s niektorími ľuď mi je, ale chodím tam nerád, práve kvôli takýmto skúsenostiam. Párkrát som sa sklamal, odvtedy radšej východ. Fakt sa na mňa nehnevajte kto ste odtiaľ, ale to sú moje skúsenosti.


09.07.2007 16:28

Re: Najhorsi den v zivote.

Nepo
 Jogurťák 

Ikona

Dej ako z americkeho filmu, ani sa mi verit nechce ze sa nieco take vobec mohlo stat.Ved to je nalavu postavene.By sa mal dat liecit ten psychopat,mozte byt radi ze sa vam nic vazne nestalo.Inak suhlasim s Spasskij-om ako povedal oko za oko, zub za zub nech koko* zazije na vlastnej kozi ake je to prijemne.


09.07.2007 16:35

Re: Najhorsi den v zivote.

To si ešte dobre obišiel, aha tutok:
www.bleskovky.sk/cl/11/163946/Auto-ho-uvlacilo-na-smrt


09.07.2007 16:38

Re: Najhorsi den v zivote.

cerv
 Kávičkár 

Ikona

Ujebat ho po hrbe kokota...


09.07.2007 16:45

Re: Najhorsi den v zivote.

hipi
 Turista 

Ikona

podal si trestne oznamenie? Mas spisanu zapisnicu? Ak nie, tak to utekaj urobit dodatocne, este si predtym zozen listok od doktora ze ta odvtedy trapia bolesti hlavy a mas poruchu motoriky, alebo si nieco vymysli, aby si od neho mohol ziadat vacsie odskodne. Popri tom si vezmi nejaku peknu chemikaliu (lepidlo, riedidlo) a pekne mu tym polej auto alebo cokolvek co je nafarbene, nech to dava potom dole aj s farbou.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil hipi (09.07.2007 16:49)


09.07.2007 16:59

Re: Najhorsi den v zivote.

PINDO8959
 Bahniak 

Ikona

HIPI:Brzdova kvapalina je GOOD toho sa uz nezbavy.farba mu pojde stale dole kym to nevybrusi do zeleza he he >:-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil PINDO8959 (09.07.2007 17:00)


09.07.2007 17:00

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Tretsne som podal, aj zapisnica je spisana, som bol na stanici dnes do druhej(rano), chcel som ist dnes k doktorovi ale modriny mam len male- akoby mal nieco v ruke, a odreninu na lakti, inac v poho

Ja budem rad ak mi zaplati len skodu, nechcem nic navyse, a ak to nespravi, pojdem , ak chcete alebo teda ak mi pomozete pojdeme si to snim vybavit


09.07.2007 17:02

Re: Najhorsi den v zivote.

barlac
 Jogurťák 

najhorsi den?TAK TEN TA ESTE LEN CAKA..uz vidim stareho ako sa v krcme pri pive vystatuje,ako zatocil s dvoma mladymi..toto nemozes nechat len tak,napadol ta a sposobil skodu.to sa musi riadne odplatit.ak nespravia poriadok policajti,tak niekto iny..som za,stretnut sa pred domom toho stareho ,,ramba´´ >:-)


09.07.2007 17:03

Re: Najhorsi den v zivote.

PINDO8959
 Bahniak 

Ikona

Spasskij:To bolo zosrandy to je jasne ze zub za zub a oko za oko stym suhlasim >:-)


09.07.2007 17:03

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Chybicka se vloudila

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kemper (09.07.2007 17:05)


09.07.2007 17:07

Re: Najhorsi den v zivote.

PINDO8959
 Bahniak 

Ikona

a ktomu doktorovy choj povec ze ta hlava boli a pojdes na pozorovanie a isto ti napišu otras mozgu mam mensiu skusenost a nič my nebolo. >:-)


09.07.2007 18:17

Re: Najhorsi den v zivote.

dalas007
 Kávičkár 

Ikona

kemper .. napis adresu toho CHUJOMETA..od 13 jula som na orave tak mu zradostou pridem zahrat peknu baladu na mojej vcelicke a som zvedavy ci si trufne tak zatancovat ako pri vas...ja som mal tiez s takymi koko.mi skusenosti a co zabere teba -druhy krat sa mu postavit---mozno naposledy alebo budes mat pokoj...
RoboNM....mas pravdu s tou oravou .je tam strasne vela frajerskych kokotov.teraz tam chodim len na dovolenku hlavne za kamosmi a rodinou.

Takze kemper valecna sekera je vykopana-----ide sa na staru gorilu


09.07.2007 18:44

Re: Najhorsi den v zivote.

zdenoZA
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

urcite napis ako to dopadlo u policajtov a potom uvidime.
:-O - asi takto som vyzeral ked som to cital


09.07.2007 19:36

Re: Najhorsi den v zivote.

Feri Zubal - zeON
 Turista 

Ikona

ci boha tak co sa na slovensku nestane :-O


09.07.2007 19:42

Re: Najhorsi den v zivote.

Atman
Darca Krvi  Turista 

Ikona

nepríjemný príbeh. :'(
myslím kemper že by si mal pokojne napísať presnú adresu a meno toho psychopata.
Niektorí by vedeli, komu sa majú vyhnúť a niektorí zase, s kým sa chcú večer stretnúť.


09.07.2007 19:55

Re: Najhorsi den v zivote.

IrenKTM
 Bahniak 

Ikona

:-@ :-@ Brutal fakt! Si mal ešte šťastie že ten "frajo" nepatrí k policajtom! Občas by sa hodilo mať pár odvážnych kamošov >:-) :-((((((


09.07.2007 19:58

Re: Najhorsi den v zivote.

Trewor
 Edvenčr 

Ikona

Navrhujem motorkarom z okolia tejto dedinky usporiadat nedelny motozraz pred debilkovim domom..Stary kokos bude bezdovodne napadat mladych chalanou....hmm :-((((((


09.07.2007 20:01

Re: Najhorsi den v zivote.

Už vás vidím ako mu stojíte pred barákom a z asalutujete :-~ .... Príbeh trošku drsný, ale vyvoláva otázniky...


09.07.2007 20:05

Re: Najhorsi den v zivote.

robo26
 Turista 

Ikona

No kruci tak toto je dost huste :-~ . V liesku mam kopu kamosov a neraz som tam aj na moto... Vazne napis meno a adresu toho blbecka, dost ma to zaujima.


09.07.2007 20:06

Re: Najhorsi den v zivote.

Morph
 Kávičkár 

Ikona

ci je velky,ci je maly,vajcia mame vsetci citlive...by som sa bil do posledneho dychu..a keby bol velmi velky,tak by som utekal do posledneho dychu :-D


09.07.2007 20:50

Re: Najhorsi den v zivote.

CAKE
 Čoprák 

Ikona

tak kedy bude ten zraz v liesku? už si struham bejzbolku


09.07.2007 20:56

Re: Najhorsi den v zivote.

????. Tam co ste lokalni by ste to nemali nechat tak. To, ze ste nechali nejakeho zdegenerovaneho alkoholika hentak vyvadzat omluva tvoj vek a konstrukcia/profil/. Ved prave preto si tak dovolil. chlapi cvicit, prilis nechlastat, nech su z vas urasteni motorkari. A henten ucet vyrovanat. Pes mrtvy, auto na streche, dedo v kufri....protezu v riti napchatu.


09.07.2007 21:10

Re: Najhorsi den v zivote.

peto16
 Kávičkár 

Ikona

Fuuu tat toto je fakt hustee. To aby som si aj na takychto debilov daval pozor


09.07.2007 21:15

Re: Najhorsi den v zivote.

Fred175
 Edvenčr 

Ikona

nakopat do hlavy! nenechaj to tak! daj sem jeho adresu co si chalani pytali! a kebyze byvam blizsie tak na ten zraz pojdem:D ..... sak vy co ste odtial zidite sa pred jeho domom, 5 minut pogumujte a potom padajte prec lebo urcite zavola fizlov :-D :-D :-D ..... a dajte dole spzetky 8-) >:-)


09.07.2007 22:16

Re: Najhorsi den v zivote.

sanonandor
 Kávičkár 

Ikona

nic vzlom ale to si ozaj taki posero? zober kamosov aj motorkari ti chcu pomoct a chod si to snim vybavit. pre policajtov si ty hovno oni uz maju pripad uzavrety v jeho prospech. ak nic nespravis tak to preteba neskonci ,pokazde jak ho zbadas budes srat do gati a on ta bude mlatit . nebud kokoj a nieco sprav ,ale radsej mu nic nenic lebo budes zbytocne v prusere, ani potajomky mu nerob zle, ale zoci voci zober 20tich a daj mu dobru napicu. a nezabudni mu povedat ze ak sa onieco pokusi tak dojdu 120ti a kazdy si donho riadne buchne a ti nad 50 sa pohraju z jeho zenou. toto sa moze stat hoci komu znas takze sudrznost medzi nami musi byt, vela stastia.


09.07.2007 22:19

Re: Najhorsi den v zivote.

MalyMirec
 Kávičkár 

Ikona

jeho zena, ani auto, ani pes nikomu nic nespravili
vybav si to s nim, ale v ramci medzi


09.07.2007 23:21

Re: Najhorsi den v zivote.

XR600R
 Turista 

To vobec nerozmyslaj a chod si to s nim vybavit co najjasnejsie. Aj u nas je jeden takyto psychopat. Na kamarata raz vyskocil spoza plota a strcil mu pod krk vidly. Len len, ze zabrzdil. Kamarat chytil zachvat, zosadol, chytil tie jeho vidly a zlamal mu porisko na kotrbe. Od vtedy je kludny. Takze tak. Vsetci dnes bojuju proti terorizmu >:-)


10.07.2007 1:26

Re: Najhorsi den v zivote.

satan77
 Jogurťák 

Ikona

spasskij má pravdu: Oko za oko, Zub za zub...
Kokos, to bol hustý čávo, bolo by ho schladiť chlapci, čo poviete?
XR600R : presne tak, netreba sa báť, treba nabrať všetky nervy a dolámať ho jak sa dá. Najmenej prizabiť a posadiť na invalidný vozík, na čo to pije, keď sa nevie ovládať, ja som bol x-krát na mol, ale niiikdy som nerobil kokotiny takéto!!! :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-((((((

Upravené 1 krát. Naposledy upravil satan77 (10.07.2007 1:29)


10.07.2007 8:45

Re: Najhorsi den v zivote.

CUCKA
 Kávičkár 

Ikona

Nic v zlom, nic osobne, ale..
1 bez vetra sa ani listok nepohne..
2 preco semzatahujes aj nejake tie narodnostne otazky?

Inac az to bol nejaky zakomplexovany, semilny, neuroticky cholerik, pozivajuci nadmerne mnozstva nejakej lavorovice, tak si viem predstavit ze to mohlo byt jak pises. Ale...


10.07.2007 8:47

Re: Najhorsi den v zivote.

rapid
 Turista 

Ikona

treba stym nieco robit,ale ci utok organizovanej skupiny je dobry napad,neviem :-~ ked bude mat stry svedkov tak chalanovi to len pritazi


10.07.2007 9:05

Re: Najhorsi den v zivote.

doddy
Darca Krvi  Geriatrik 

nebol som tam, tak nebudem pisat ako si to mal alebo nemal riesit.

keby sa taketo nieco stalo mne, tak ho asi budem mlatit, kym nevytriezvie. v pripade, ze by som na neho fyzicky nemal, tak sa tam isto vratim a rozmlatim mu auto aj ksicht. ale ked ste uz volali fizlov, tak najskor pockaj, aby ti to potom neuskodilo.

NECHCES SEM DAT JEHO ADRESU A MENO??? Iba sa ho pojdem spytat, ci by takto vybehol aj na mna


10.07.2007 10:50

Re: Najhorsi den v zivote.

Dano98
 Kávičkár 

Ikona

kemper: davaj het tu adresu aj mna to zaujima.


10.07.2007 11:45

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Adresu presne neviem, ale vola sa Záhradník, a ulica, neviem ci sa vola meterologická, ale je tam kdesi meterologická stanica povyse.

Nechcel som sa donho pustat ked som uz mal rozmlatenu motorku, uvidim ci nieco vyriesia zeleni, a podla toho sa zariadim.


10.07.2007 12:26

Re: Najhorsi den v zivote.

dodovnik
 Kávičkár 

Ikona

ja by som počkal čo spravia flojdi a ak mu nič nespravia tak by som mu každý deň vytrhol jednu latku s plota a hodil mu ju do auta! >:-) :-((( :-((((((


10.07.2007 16:58

Re: Najhorsi den v zivote.

tomasNR
 Kávičkár 

Ikona

ty vole, to co sa uz u nas deje nema obdobu...miestami to tu pripomina divoky zapad, teda skor stred a vychod :-(
A este aby si sa bal ci nebudes mat z toho opletacky z vodicakom ( ako som sa v inej diskusii docital ). Ale myslim ze by si sa nemal toho nejak velmi bat, podla mojho nazoru ked ta vtedy priamo nezastavila hliadka dopravnej policie pri tom ako si soferovak bez VP tak by to malo byt v pohode. K tomuto by sa mohol vyjadrit niekto kompetentnejsi, ale ako vravim, velku hlavu by som si z toho nerobil


10.07.2007 17:01

Re: Najhorsi den v zivote.

dano203
 Štvorkolkár 

Ikona

no neviem presne kolko mas rokov a akej si postavy ale keby sa to stalo mne mam 15 a povedze ze niesom prave najvichudnutejsi a vytraseny chalan v okoli tak niejakeho podnapiteho debila urcite zvladnem a este mu rozbijem cele auto a to ste tam este boli dvaja tak ste mu nevedeli dat co preto? :-O ja na tvojom mieste pozbieram par kamosov kukli na hlavy a povibijam mu okna na vsetkom co je jeho a este mu aj namlatim poriadne palicu :-(((((( takeho kokota som este nestretol ale kebyze hej tak urcite by poriadne dostal a mimochodom ked si tam bol na motorke a zapisali si to fizli tak si s toho nic nerob ja som minuleho roku s policajtami nebol prave bajlepsi kamarat :-D lebo som behal tu po dedine na stvorkolke a povedze ze ked som mal aj naladu tak som ich sem tam aj provokoval az kym ma raz nestopli :-D spisali zapisnicu a mohol som ist potom este prisli k nam domov .... ale teraz som si spravil vodicak asi pred tyzdnom a jedine kde mi spomenuli ze mam zapis sci co bolo ked som podaval ziadost o vydanie VP vtedy sa namna uradnicka z usmevom pozrela a povedala nacom si to jazdil na stvorkolke ci co to bolo a ja som sa len pousmial a bol som ticho a to bolo cele :-))) takze nemaj strach


10.07.2007 17:02

Re: Najhorsi den v zivote.

Scarp
 Štvorkolkár 

Ikona

Kokos tiez som to cital zo spadnutou sankou co sa este v dnesnej dobe moze stat no myslim ze nasilie nic neriesi najradsej by som ho osobne doriadil ze by viac na vlastnycxh nestal ale nasledky ?Moze podat trestne oznamenia za ublizenie na zdravi a ak sa o tom dozvedia media zas budeme bezohladni stat terorizujuci hajzli . No spoliehat sa na fizlov je asi beznadejne. Ale kazdopaden nesmie to ostat len tak . Ja som mal problemy s kadecim ale presne pre toto nosim vzdy kver raz mi to moze zachranit zivot .


10.07.2007 17:07

Re: Najhorsi den v zivote.

forest
 Turista 

Ikona

No tak na ten zraz pre zahradnika pridem aj ja len to zorganyzujte a som tam z bandou.Vychod chodi na akcie v hojnom pocte ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil forest (10.07.2007 17:09)


10.07.2007 17:24

Re: Najhorsi den v zivote.

copy
 Skútrista 

Ikona

telefonny.zoznam.sk/hladaj?branzovnik=&co=telzoznam...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil copy (10.07.2007 17:25)


10.07.2007 17:50

Re: Najhorsi den v zivote.

freeman
 Jogurťák 

Ikona

copy: dobree


10.07.2007 18:01

Re: Najhorsi den v zivote.

eNeM
 Geriatrik 

presne ten postup ako copy, nasledujúce výsledky:

Záhradník Martin Liesek 381, Liesek súkromné Slovak Telekom, a.s.
Zahradníková Anna Železničná 342, Liesek súkromné Slovak Telekom, a.s.
Záhradníková Veronika SNP 194, Liesek súkromné Slovak Telekom, a.s.

Pokiaľ nebýva u matky alebo ženy je to ten prvý. Na overenie sú aj tak iba tri adresy. Napíš akú mal bránu, poprípade akej farby dom a už si ho tam nájdete ľahko.

Internet je sviňa :-D :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil RoboNM (10.07.2007 18:02)


10.07.2007 18:21

Re: Najhorsi den v zivote.

Scarp
 Štvorkolkár 

Ikona

Tak mu niekto zavolajte a spytajte sa ho ci je to on a ze mu lekar odporuca prestahovat sa >:-)


10.07.2007 18:23

Re: Najhorsi den v zivote.

copy
 Skútrista 

Ikona

no ved ja len ze nech mu zavolaju, ked mu idu vrkat pod okno, tak aby sa nestalo ze nebude vtedy doma :-)
inac tieto "trestne vypravy" - no nic, smejem sa na tom :-D


10.07.2007 18:26

Re: Najhorsi den v zivote.

eNeM
 Geriatrik 

ale telefónny terror nie je zlý nápad ak je to on. od polnoci do piatej do rána nonstop vyvolávať :-D


10.07.2007 18:56

Re: Najhorsi den v zivote.

dalas007
 Kávičkár 

Ikona

kemper:nefajcil si pri pisani travicku zelenu a neprifarbil si to?


10.07.2007 19:25

Re: Najhorsi den v zivote.

jumper55
 Veteránista 

Ikona

dalas007: pocuvaj toto je este slabo napisane keby ze to ma napisat aj s detailami tak napise raz tolko. ty si este nezazil ze ta nahana ozran v ponozkach a trenkoch na aute :-(((((( pocuvaj utekali sme mu asi 10 minut a na troch motorkach ten ... pomedzi nas kluckoval potom nas vzdy predbehol a zablokoval tak sme sa otocili a zase utekali ale potom nas zablokoval tak ze sa uz nedalo utiect vystupil a zacal kempera a este takeho jedneho kamosa mlatit ten schytal skalou to brucha tiez bol od krvy a ledva chodil krvavy. ved to sa nedolo mu ani pritat ved ten po nas hadzal sutre a vsetko co mu prislo pod ruku ved ste ho mali vydiet taky medved a tak opity nechapem ako mohol tak behat ved policia to vyriesi inac tam ma na rovasi: ublizenie na zdravi, nicenie cudzieho majetku, vytrznictvo, urazky na cti, este aj na policajtov, jazdu v opitosti. inac kemper je moralny clovek a travu urcite nefajcil :-((( ako ta take kktiny mohli napadnut. keby si tam bol tak ani horor nieje taky husty. vdaka niektorym svedkom a policajtom potom aj prestal ved on by sa tam bil az neviem dokedy a este by aj zapojil motorku za auto a vlacil ju po dedine. clovek nic nespravy iba stoji na ulici a rozprava sa s kamosmi nikdy by ma nenapadlo ze by to mohlo skoncit aj takto ze mal zlu a agresivnu naladu tak si to asi chcel na niekom len tak vybit estste stastie ze kemper zavolal tych policajtov lebo takato vec len tak nemoze prejst :-(((


10.07.2007 20:20

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

dalas007: Ak sa ti to nezda, nemusis verit, ale ja si nemam preco vymyslat, este k tomu mam kopec svedkom- vid jumper

Mimochodom som mensej postavy-teda vysoky a chudy, a ked uz som mal domlatenu motorku nechcel som aby sme ho domlatili lebo to by mi skodu urcite nezaplatil

Btw: Asi si tiez zozeniem ten kver, popripade aspon slzny plyn :-((((((


11.07.2007 9:32

Re: Najhorsi den v zivote.

Steinar
 Kávičkár 

Ikona

OKO ZA OKO!!ZUB ZA ZUB!!!
Za jednoho z nás....deset vaších čeká smrt :-D :-D


11.07.2007 12:08

Re: Najhorsi den v zivote.

TheBoss
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Vyslovená provokácia frustrovaného bitkára, alebo zdrogovaný výlev tupého zvieraťa.

Možno že ste ho vyprovokovali iba tým, že ste šli okolo jeho domu..

A skúsili ste aj vy kameň hodiť?


11.07.2007 12:28

Re: Najhorsi den v zivote.

tomasNR
 Kávičkár 

Ikona

btw s tym kverom ( alebo plynovou zbranou ) opatrne, nemas na to vek a keby ho aj mas, v pripade co i len vystrazneho vystrelu do vzduchu ak by to stary spomenul v zapisnici by si mohol mat veeelky problem. A to by si ho ani nemusel trafit, povazovalo by sa to za neprimeranu obranu a utok so zbranou ( mimochodom za zbran sa povazuje aj predmet dlhsi tusim ako 40cm s nejakym danym priemerom a vahou, noz...aj tam je spominana tusim dlzka cepele, boxer atd.) Mimochodom stary na vas nevytiahol ziadnu tyc, konar??? Da sa povedat ze na vas zautocil autom? Tiez daj na rady chalanov ohladom tej pracenechopnosti...neskor zistis preco. A este taka mala rada pre bitkarov...kamos v podla mna nutnej obrane kopol jedneho ozrateho 50tnika tak nestastne do nohy ze mu ju zlomil v kolene a doteraz dedovi plati


11.07.2007 12:31

Re: Najhorsi den v zivote.

tomasNR
 Kávičkár 

Ikona

ten slzny plyn ( ale v spreji ) by mohol byt good, len aby nefukalo ;-)


11.07.2007 12:41

Re: Najhorsi den v zivote.

jumper55
 Veteránista 

Ikona

nie nijako sme ho neprovokovali normalne sme stali na ulici a rozpravali sme sa a ked sme uz sli domov a akurat okolo jeho domu tak sa rozbehol a z nicoho nic sa zacal bit, chytil kamen a kamosovy s nim do brucha ten ledva chodil . ved ja som sa dozvedel ze toto robi hocikedy lebo je den noc naliaty. a ani sme mu nepritali lebo sme nevedeli co mozme a co nie este by sa to obratilo pri nam. a ty policajti su uz asi naneho zvyknuty. som netusil ze aj takyto ludia su.


11.07.2007 18:00

Re: Najhorsi den v zivote.

Scarp
 Štvorkolkár 

Ikona

tomasNR - Neprimeranu obranu ????? ved ich mohol zabit pouzit co mozes ked ti hrozi nebezpecenstvo a tvojim odhadom usudis ze utocnik ma nat tebou prevahu a neubranil by si sa inak


11.07.2007 19:13

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper: mal si it hned na pohotovost a vybavit si 7 dni PN a dotycny pan kokot by bol automaticky tretne stihany a to by mu asi jedno nebolo. A okrem toho by si mal este podniknut aj ine neoficialne kroky.


12.07.2007 12:50

Re: Najhorsi den v zivote.

2841dodo
 Geriatrik 

Ikona

Ty kokso ,nechapem >:-) Nepomylil si ta z niekym ?? :-@ Musel byt riadne naje..ny ked sa tak do teba pustil .
A ku tej zbrani , zakon hovori : Zbranou sa rozumie vsetko to,co dokaze urobit utok na cloveka doraznejsim !!! Tak bacha .Cize moze to byt aj noz , aj pistol , aj auto , ale aj hodeny kamen . A tu sa naskyta dalsia otazka Adekvatna ochrana a obrana !!!
Takze odporucam vystriehnut jeho prichody z miestneho pohostinstva a v tmavej ulicke mu trocha natrhnut zadok ,bez svedkov. Ale tak aby si zapamatal ,ze za co a ze ked to zopakuje tak to nemusi rozchodit. Svina jedna hnusna !!! :-(((((( :-(((((( :-((((((
Aku policii .... :'( chaba a slaba skupina uniformovanych pajacov ,co vybavia velke hovno ,samozrejme za slusny mesacny zarobok :-(

Upravené 1 krát. Naposledy upravil 2841dodo (12.07.2007 12:55)


12.07.2007 18:46

Re: Najhorsi den v zivote.

DisAster
 Jogurťák 

Carambaaa...tak toto je huste :-((((((
Ja by som dostal taky amok, ze hned rano, by ten najebanec zobudil pod holym nebom s popolom okolo postele. Ved za toto by ho mali zavret... Grrr


13.07.2007 13:36

Re: Najhorsi den v zivote.

yamahaMiso
 Edvenčr 

Ikona

2841dodo:ku policii mas pravdu ale slusny mesacny zarobok to nieje.Nástupný plat policajta je 11000 co zarobi barijaky robotnik vo fabrike.Otec je policajt ale uz odchadza lebo tvrdi ze je to banda tupcov/nie vsetci/...urcite natom nieco bude ;-)
kemper:drzim palce nech sa to vyriesi.Ale radsej nie moc brutalne lebo takemu kktovi moze zadrbat a dojde k tebe s gulovnicou.
KEd som bol mladsi tak 3 roky dozadu som bol vonku so psom a taky tiez pripity kokotko pomne zacal hulakat nech idem s tym psom prec ja ze ok,isiel som na druhu stranu,on sa pomne rozbehol,mal tusim aj nozik a krical ,,Ja ta zabijem".tiez mi nebolo vsetko jedno :-D Utekal som,on zamnou pes sa mi stratil tak som ho hladal jebko stale zamnou s niecim v ruke ale nastastie prisla jeho mama a chytila ho.On stale krical ja ho zabijem a take haluze ja vytraseny zvonim,aby mi nasi otvorili... tak za 5 minut konecne otvorili...nejak sa ten kokotek vytrhol zavrel som dvere a on drb do nich :-)))
tiez sranda zazitok..vtedy som bol posraty,ale teraz by som sa uz snad ubranil.Takym zmrdom polamat ruky :-((((((


14.07.2007 1:10

Re: Najhorsi den v zivote.

Driver67
 Turista 

Ikona

uff.. kvoli takymto pripadom trenujem kickbox :-) mam za sebou aj par rokov taekwon da, tak sa tesim na mojho prveho nasrateho pána... >:-) >:-) >:-)


smola len, ze plechovkááári nosia pri sebe v autach teleskopicke obusky a podobne zbrane :-( videl som to uz u mnohych chalanov... :-}

Upravené 1 krát. Naposledy upravil DriverMaster (14.07.2007 1:13)


14.07.2007 8:48

Re: Najhorsi den v zivote.

originalD
 Stuntrajder 

Ikona

Drive master,mozes trenovat aj picne chlpy skakat, ale na ulici to je ine, ties som chvilu chodil na kikcbox, chytil som tam techniku, ale na ulici to je uplne ine!!!
Kamarat je v slovenskej tabulke a na ulici sa neubrani, takze kokot platny 8-)
Ide ot o ze bud si prepinac a v danej situaci taprepne a rozsalatujes 20, alebo si posera a budes vyklepany a dostanes napicu :-D
SAMOZREJME TO NEHOVORIM O TEBE ALE VSEOBECNE aby nevnikla zbytocna hadka PIECE ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil originalD (14.07.2007 8:50)


14.07.2007 10:41

Re: Najhorsi den v zivote.

slimak
 Turista 

Ikona

Len tak na okraj; Tu vidíte, na čo všetko je dobrá riadna výstroj na motorke. Ja keď budem v prilbe, kožennej bunde, rukaviciach a čižmách, nejaký šuter mi nezabráni odzbrojiť útočníka. :-)))

Ináč, nežijeme v staroveku. Kemper, riešiš to správne, cez políciu. Máš svedkov, dotyčný je, ako vravíš, známy recidivista. Takže tromfy sú na tvojej strane. Či sa ti však škoda vráti, to je iná vec...


14.07.2007 13:01

Re: Najhorsi den v zivote.

Driver67
 Turista 

Ikona

to: originalD

myslim, ze sa mylis. je to na tebe ake mas schopnosti sa ubranit. mam kamarata ktory ma 185cm/80kg a nemal problem zlozit dvoch vyhadzovacov na miestnej diskoteke :-D :-D :-D zalezi fakt len na tom kolko trenujes a aky si v tom dobry, ak na teba niekto na ceste, ulici alebo v bare nevytiahne zbran tak mas jasnu prevahu >:-) >:-) >:-)


14.07.2007 14:31

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Takze prave tu boli policajti. Pan policajt povedal ze jednine coho sa bali je aby som ja nemal problem, bohuzial, povedali ze nieco z toho pravdepodobne bude a tak som im napisal dovod. Prve co ma napadlo ze som si chcel vyskusat jazdu, kedze buduci tyzden mam skusky(nic lepsie ma nenapadlo).

Takze uvidim. Ak mi daju odklad bude sa to brat uz odteraz alebo az od 18tich?

Uz som zistit tu na fore- max 7 000, a max 12 mesiacov

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kemper (14.07.2007 14:33)


14.07.2007 14:53

Re: Najhorsi den v zivote.

tref
 Turista 

Ikona

kemper akoze dost sila, ty si obet a mas z toho problemy.. akoze fajn :-~


Tak drzim palce nech sa setko da doporiadku.. a pevne nervy!!!! Ten motozraz stale plati ;-)


14.07.2007 15:56

Re: Najhorsi den v zivote.

jumper55
 Veteránista 

Ikona

...akoze :-~.a pytal si sa co z toho bude mat on???


14.07.2007 16:17

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Jasne bude mat aj on problem, uz sa to riesi

2 jumper55: vcera som bol uz v posteli, ideme dakde dnes? Prip ma kuknut budem rubat drevo.

2 tref: Ten policajt mi povedal ze ten vodicak co si teraz urobim mi pravdepodobne zachvilku vezmu takze dufam ze uz planujes, lebo skusky mam buduci tyzden.


03.08.2007 19:34

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Takze, dnes tu boli zeleni, a vraj ten vyssie povedal ze to on nebude riesit(asi sa mu nechce), ale daju mi pokutu 1000Sk, ak suhlasim, tak ze dobre, som zaplatil, a spytal som sa ze ako ten dotycny, mimochodom neviem ci som to niekde pisal vola sa Tomáš Záhradník, dostal takisto pokutu 1000Sk.
A vraj skodu si vam vymahat unho. :-O , trosku divne, no ale asi tam pojdem za nim, a ak by to nevyslo mohol by sa urobit daky zraz ;-) , co asi nevyjde ale pekne by mu ztoho ruplo v bedne.
Sa mi to zda trosku divne ze ja zaplatim 1000cku on takisto a dost a pritom mam skodu nejakych 2000. Odomna zatial tolko


03.08.2007 19:50

Re: Najhorsi den v zivote.

rajce
 Kávičkár 

Ikona

V akej dedine to presne bolo ...by ma velmi zaujmalo....


03.08.2007 19:51

Re: Najhorsi den v zivote.

rajce
 Kávičkár 

Ikona

fakt vrxol..... napis kde sa taky sraaac nachaadza...


03.08.2007 19:57

Re: Najhorsi den v zivote.

eNeM
 Geriatrik 

adresa je uvedená vyššie, už sme ju sem nakopírovali z netu ;-)


03.08.2007 21:06

Re: Najhorsi den v zivote.

Scarp
 Štvorkolkár 

Ikona

kokooos nas policajny system stoji za velky cernossky kkt toot neni mozne chlapec moze byt rad ze ho stary nedodr... a on dostane 1000 sk tak toto ma vazne nasr..


03.08.2007 21:15

Re: Najhorsi den v zivote.

MalyMirec
 Kávičkár 

Ikona

staznost si podal?


03.08.2007 21:33

Re: Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Nie, aku staznost?


Predchádzajúce | 1 2 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 16046 | Včera: 325761