Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Yamaha demo TOUR 2024

Bystricka materska skôlka - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuBystricka materska skôlka - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

26.06.2016 23:15

Re: Bystricka materska skôlka

KaTeM
 Edvenčr 

Ikona

Poprosím o info či také niečo je alebo som oprávnene smutný že nás ktorí jazdime pre zábavu je stále a stále menej a tých čo jazdia zo snobizmu a pocitu že chcú byť čavovia stále viac a viac?
Aj ja mám ten zlý pocit že to tam smeruje


26.06.2016 20:59

Bystricka materska skôlka

richard74
 Turista 

V sobotu som vytiahol jawičku že sa odveziem k mame na obed a prebehnem ju. Bohužial som chytil matersku školku z bystrice takže:
1: nemam problem ked sa človek uči, ide pomaly atd. všetci sme nejak začinali
2. nemam problem ked je kolona a dodrzuju odstupy.
Ale mam problem ak stretnem cca 30 ludi ktory idu v obci 40-50 a mimo obce 50 -60. Idu jeden za druhym zipsovytim sposobom a to tak ze je medzi nimi rozdiel 3-4 metre.
mam problem ak kolonu uzatvara osobne auto ktore je natlacene na poslednu trojkolku asi na 2-3 metre.
podla mojej znalosti vyhlašky ak boli uzavreta skupina tak v predu a vzadu mali ist policajti a mali to mat nahlasene. Ak neboli uzavreta skupina mali ist tak aby sa pri predbiehacom manevry vmestilo medzi nich auto. rozmyslal som ze ich zacnem predbiehat, ale mam na drzovku predbehnut a vybrzdit zadneho? Niektory isli tak ze vyzerali ako ze su vo velkom strese ze idu. V krizovatke na Jergi štolni sa asi 4 zgrupili a bavili sa asi ze kam odbocit? Ta najvacsia udalost ma ale čakala pod kopcom a vjazdom do Banskej Štiavnici. Je tam krizovatka tvaru T kde hlavna zabaca v lavo. hned na hranici krizovatky este vedla ostrovceka zastavila trojkolka dve motorky a posledna octavia a dali si debatku. Oproti isla sanitka z majakom bez syreny a kedze som nemal ako pokracovat dalej tak som ju pustil kedze isla priebezne,. Zaujimalo by ma keby chcela odbocit v pravo a narazila by na dotycny debatny kruzok co by asi robili?

mam dilemu ktoru neviem rozlusknut?. to ich spravanie suvisli z absolutnou neznalostou predpisov ba az ignoraciou, alebo je to arogancia voči ostatným? Je to tym ze ked oni su v klube tach ich hovienka su ine ako nas ostatnych? Ked si idem zajazdit tak jazdim, ked sa to ucim idem popri pravej krajnici ako to vravi vyhlaska a umoznym predbehnutie ostatnym ucastnikom cestnej premavky. aky je Vas nazor? Možna sa milim a niečo zmenili vo vyhlaške a velky chlapci a dievcata v kozenych bundach na choproch maju nejake ulavy? neviem nepostrehol som. Poprosim o info či take niečo je alebo som opravnene smutny že nas ktory jazdime pre zabavu je stale a stale menej a tych co jazdia zo snobizmu a pocitu že chcu byt čavovia stale viac a viac?
dakujem za dobru diskusiu - :-) a prajem vela štastnych km. [ciel]


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

Harley-Davidson

aprilia-day-05-06-2024

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 33291 | Včera: 212068