Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Yamaha demo TOUR 2024

Preco nejazdim na zrazy - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuPreco nejazdim na zrazy - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

01.05.2005 22:03

Re: Preco nejazdim na zrazy

Zbyno
 Kávičkár 

Ikona

Náhodou tam bolo fasa, najme u Lukiho vo Flóre hehe. >:-)


01.05.2005 21:58

Re: Preco nejazdim na zrazy

Patricius
 Turista 

Ikona

Ja osobne súhlasím skoro vo všetkom s Matusom. Je to asi aj pre tie hore spomenuté fakty. Odpustím si radšej pár \"megazrazov\" a radsej si zajazdím niečo neznáme.


01.05.2005 21:41

Re: Preco nejazdim na zrazy

Carlos
 Edvenčr 

Ikona

Mischko: Absolútne s Tebou súhlasím, mna taký jeden skoro zotal priamo na Zlatých. Inak som sa snažil nájsť niekoho z Motoride, ale to sa mi asi nikdy nepodarí... :-( Aj Fademu som písal, aj Vadimovi, ale nikdy to nejako nevyjde....


01.05.2005 21:31

Re: Preco nejazdim na zrazy

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Copy: V podstate s tebou suhlasim, porovnavanie mi vyslo velmi podobne.
Matus: Vsade sa najdu kreteni, aj na zrazoch. Ja na zrazy chodim kvoli ludom ktorych poznam, ostatni nech si robia co chcu, pokial tym vyslovene nezneprijemnuju niekomu zivot.

To ze ma niekto motorku este neznamena ze ak ju mam aj ja tak musime byt kamarati. Su "motorkari" (jugurt/nahac, kratasy, slapky, vyholena hlava, damske nohavicky cez znacku, 200km/h v meste, dnes ma jeden taky skoro zotal na Pristavnom moste) ktorym prajem aby sa zahlusili este dnes. Ak sa taketo hovado niekde rozplesti na jogurt tak mi to vobec nebude luto, skor si s ulavou vydychnem.


01.05.2005 18:10

Re: Preco nejazdim na zrazy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

To mi srdce nedalo, aby som ju zosadil a poslal vedlajsim vchodom pre divakov. ...navyse s prilbou v ruke. :'(


01.05.2005 18:03

Re: Preco nejazdim na zrazy

andoo
Darca Krvi  Štvorkolkár 

agree: ty neokrôchkanec >:-) >:-) >:-) keby ladvinka presla vstupom cez hlavnu branu pre pesiakov tak by platila len 150 a ty by si usetril 100 no co uz.. niekedy sa treba opytat... :-}


01.05.2005 17:28

Re: Preco nejazdim na zrazy

agressor
 Geriatrik 

Ikona

Pupi - tusim uz mas EC - videl som Ta v sobotu popoludni na Zlatych, ale Ty si bol (tusim s ladvinkou) na motorke, ja s kockou pesi, tak sme Ta nedobehli. 8-)
Ti rusi boli fasa - najprv som pozeral, co maju tie choppery take zasrate, jak keby isli neviemodkial a potom pozriem na EC a oni isli naozaj neviemodkial. 8-)
Ten vstup... 250 na osobu na motorke je celkom dost. S kockou sme na jednej motorke zaplatili 5 kil.
Inak bolo celkom fajn... pobudli sme tam par hodin, zabavili sa s kamosmi, zoznamili sa s dalsimi motorajdakmi a najedli sa fajnovej ciganskej po 45 Sk. 8-)


01.05.2005 15:49

Re: Preco nejazdim na zrazy

copy
 Skútrista 

Ikona

andoo: to mas pravdu, bolo na tych Valkyriach vidno, ze sem tahali 2300 km.. ako vravel jeden z nich
to su fanatici!


01.05.2005 15:31

Re: Preco nejazdim na zrazy

andoo
Darca Krvi  Štvorkolkár 

heh tomu ver rusaci sa nesrali..stacilo to len vywapkovat a uz by to malo iny smrnc.. ale hento bolo teda fakt dost zle..


01.05.2005 15:15

Re: Preco nejazdim na zrazy

Ajdina
 Jogurťák 

Copy- si to uplne vystihol... tych z Ruska som si všimla aj ja a som si myslela že najprv sranduju a potom kukam na EČ a fakt....
Klobik dloe.. a na križovatke so videla aj Nemcov


01.05.2005 15:13

Re: Preco nejazdim na zrazy

andoo
Darca Krvi  Štvorkolkár 

ja som tam bol tiez a podla mna bolo fajn.. to ci tam niekto zadre motor alebo pregumuje gumu je jeho problem.. ja som tam isel kvoli mnozstvu masin ktorych tma bolo a kvoli kamaratom.. a tyh tam bolo hodne.. a som rad ze som tam bol a stalo mi to za tych 150sk..


01.05.2005 14:55

Zraz Zlate piesky

copy
 Skútrista 

Ikona

Vcera sme sa s kamosom zhodli, ze tym, ze chodime na Zlate uz x rokov, mame moznost porovnavat. Takze:
- ucast z roka na rok nizsia, este tak dva roky tomu davame, ak to pojde takto z roka na rok dole
- pred par rokmi sa nedalo prebit s motorkou dovnutra, teraz som cestou na Zlate rozmyslal, ci zraz nahodou nezrusili
- Kollerband a potom mokre tricko sme sledovali pohodlne zo stoliciek, 15 m od podia (nie ze by sme boli nejaki VIP, ale tak malo ludi tam bolo)
- v Cechach na zrazoch dostava majitel a motorka ten isty privesok, aby nezmizla niekomu masina (pri vyjazde to kontroluju) - na Zlatych prisiel za nami o tretej v noci kamos na dodavke az k chatke, lebo na brane nikto nebol a brana dokoran otvorena :-(
- Motuz a spol na podiu pocas mokreho tricka: siesta cenova skupina (ak taka este existuje) - sorry Motuz, ja viem ze si nebol triezvy, ale skoro mi usne bubienky praskli, aj z tych nadavok, aj z toho jak si tam vrestal (vrestali).
- Tych poslednych par normalnych bab, co tam este tento rok boli, urcite o rok uz nedojdu.. (skandovanie: "U-kaaz pi-.u !" do reprakov) - co tak najst jedneho schopneho moderatora?
- z piatka na sobotu o tretej rano v tom stanovom bufete oproti podiu, rovno pri vycape, hadzal do seba poldecaky chopprista z Malaciek (take tri promile uz mal v sebe) SEDIAC NA NASTARTOVANEJ MOTORKE. Este som sa pytal personalu, ci mu nemam vybrat a schovat klucik od masiny, a oni ze nie, ze ved on sa prevezie a zas dojde... co k tomu povedat...
- vstupne 250 SK za osobu na motorke ( nedalo sa kupit vstupne na jeden den, a po polnoci sa chodilo uz zadarmo)
- v stankoch v predaji "zarucene kozene" motobundy za 5 tisic, ktore kozu ani nevideli /a spracovanie typu "ucim sa sit"
- tzv. "motorkari" co si liecili poranene ego, nahadzali do seba zopar poldecakov a potom sa prehanali 80kou (ak nie viac) po areali pomedzi ludi.. obcas skutocne natesno



Pozitivom bol koncert Kollerbandu, aj ten co isiel ako posledny (neviem ako sa to volalo). Takisto grilovane spizy blizko Vodnika boli super.
Sutaze v sobotu poobede som nevidel, musel som odist, tak neviem posudit.
Neviem ci si niekto vsimol, ale bola tam skupinka cca 8 motorkarov (PanAmericany, Valkyrie), ktori na zraz merali cestu az z RUS a LV!

Dalsie pozitiva ma teraz nejako nenapadaju, ale snad si spomeniem.


01.05.2005 11:22

Re: Preco nejazdim na zrazy

pupi
 Turista 

Ikona

Jeden manik tam gumoval na skutri. Aj napriek par magorom co tam boli sa mi tam vcelku pacilo. Ak sa natrafi na spravnu partiu,tak tych par blaznov co si nevazia svoje motorky vas nemoze nijak nasrat. Ono to patri k tomu. Ja som tam isiel so svojou priatelkou preto aby sme sa stretli s priatelmi a pozreli si motorky. Boli tam krasne masiny. Dost bolo pisania. Vonku je tak pekne,idem jazdit. STRETNEME SA NA CESTE BRM BRM :-P


01.05.2005 10:58

Re: Preco nejazdim na zrazy

duggo
 Kávičkár 

Ikona

gumovalo tam velmi vela ludi ,aj 3 vedla seba na chopperoch . Nech to ma aspon trocha gule ;-)
Keby gumovali na tej MV Aguste , alebo Benelli Tornado co tam boli to by bolo skoda


01.05.2005 10:45

Re: Preco nejazdim na zrazy

kiko
 Štvorkolkár 

Ikona

este som na zraze nebol no uz teraz si ma dako odhovoril...este musim vela rozmyslat ci dakedy pojdem.hmm


01.05.2005 10:34

Re: Preco nejazdim na zrazy

Ajdina
 Jogurťák 

Zrejme maš v niečom pravdu... ja chodim na zrazy s nadejou, že sa zabavim a včera to bolo tak ako si pisal.. ale pojazdili sme aspoň do Gabčíkova a späť.


01.05.2005 10:20

Preco nejazdim na zrazy

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Nechodim na zrazy.

Vcera som zavital na Zlate piesky, pretoze sa tam konal aj zraz VW Chrobakov, tak som bol s chrobakom a s motorkarmi na spolocnej jazde.
Co sa tyka jazdy - nebol problem.

Ale v areali sa dialo presne to, co mi vadi a preco na zrazy nechodim.

Ludia sa tam predvadzaju, chlapi sa predvadzaju pred babami, jazdia s nimi rychlo v uzkych ulickach medzi ludmi no a vrchol bol nejaky jebo, ktory tam mal motorku v uplne zalostnom stave - bola buchnuta na predok, vyfuk nemal, proste len 4 zvody, ziadna SPZ...turoval to tam asi pol hodinu v obmedzovaci, potom gumoval az kym nepraskol gumu. Proste mal tu motorku totalna na haku, nicil ju tam. Clovek ktory nema k motorke ziaden vztah.
Som uplne presvedceny, ze bud ta motorka bola nejaka lopka, alebo si ju chlapec zacne davat dohromady z ukradnutych veci. Ako inak vysvetlit spravanie cloveka, ktory tam bol obleceny v sustiakoch z mileticky a takto nicil ten stroj?

Presne kvoli takymto "motorkarom" nas maju ludia za chujov. Hoci takyto dement tam bol jediny ktoreho som tam videl, odniesol som si negativny dojem, ktory dalsie stovky slusnych motorkarov nenapravili.

Ja nepotrebujem ist na zraz, a bat sa cely vecer o svoju novu nalestenu motorku, ci mi ju takyto nejaky vol nezrazi na zem, alebo ci mi ju niekto neukradne...

Nechodim na zrazy a ani nebudem. Zrejme som nespolocensky a nemam pochopenie pre dementov. Radsej take pekne popoludnie vyuzijem na jazdu niekde mimo.


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

aprilia-day-05-06-2024

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 224735 | Včera: 181577