Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Yamaha demo TOUR 2024

Sú normálni? - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuSú normálni? - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

26.05.2007 12:19

Re: Sú normálni?

Hodil som blinker,zastavil hned za križovatkou,zosadol z motorky a pripravil doklady,ako každý bezúhonný a slušný občan...A na to sa začali do mňa obúvať...


26.05.2007 12:16

Re: Sú normálni?

kukolarik
 Kávičkár 

Ikona

dost na tom, ze otazka mohla byt na policajta takato:

Akoze som nemal prilbu? jasne ze som ju mal, vsak tu ju mam v ruke nie? A oni ked nestihli zapnut kameru, su v P, ked ano, tak si ty v P...

Prilbu mas mat na hlave, to zastavenie sa robi tak, ze hned ako zahukaju, hodis blinker a zastavis na najblizsom vhodmom mieste... hodil si blinker????


26.05.2007 12:15

Re: Sú normálni?

prasek
 Kávičkár 

MUKY: ty si mi mudrlant...


26.05.2007 12:09

Re: Sú normálni?

MOKUSHKO
Neregistrovaný

owidius sak pouyiavat ju moye vselijak hehe


26.05.2007 12:06

Re: Sú normálni?

owwidius
 Turista 

Ikona

sry, ja som vravel o helme, bo to viem posudit (ten 'utek' nebudem vobec riesit, neviem jak to v skutocnosti vyzeralo..). islo mi o to ze davas pravnicke rozumy a ...

a niesom policajt. len nemam rad kecy o 'jednej velkej motorkarskej rodine'. skor si myslim ze chces len machrovat..

ale je mi to uplne jedno


26.05.2007 12:02

Re: Sú normálni?

kuky
 Kávičkár 

Ikona

komu sa chce parit v prilbe.......no coment


26.05.2007 11:59

Re: Sú normálni?

Hej owwidius,že si ty policajt??? Áno,mal plné právo pokutu mi dat,priznávam,ale nie ma obviniť z pokusu o únik...Najbližšie prosím dočítaj celý text a až potom sa vyjadri... 8-)


26.05.2007 11:59

Re: Sú normálni?

..no coment...


26.05.2007 11:50

Re: Sú normálni?

owwidius
 Turista 

Ikona

ja na to ze by som ti tu pokutu dal. resp, mna by si mozno ukecal a nechal by som ta, ale ide o to, ze mal plne pravo ti pokutu dat.

milujem takychto pravnikov.. ad 1, tvoja veta 'Vodic Motocykla je povinny mat pri jazde na motocykli riadne upevnenu a schvalenu priblu'. Neviem kde tam vidis ze sa tam pise upevnenu na motocykli. 'na motocykli' sa predsa viaze ku 'pri jazde'.

a ad 2, nieje nahodou v zakone Vodič motocykla a jeho spolujazdec sú povinní počas jazdy používať riadne upevnenú schválenú ochrannú prilbu.


26.05.2007 11:36

Sú normálni?

Asi tak pred týždňom sa vozím podvečer u nás v obci na mojej Honde,len tak v pohodičke,premávka žiadna,prilba cez lakeť(komu sa chce "pariť" pod prilbou v tom teple pri 40km/h),prechádzam cez križovatku a zrazu oproti dvaja "Greenhornovia"na modrej felde spomalia a mávajú na mňa z "palacinkárom".Prejdem cez križovatku a zastavujem na malom parkovisku mimo cesty(veď nezastanem v strede križovatky)a už počujem za mnou pískanie pneumatík a sirénu ako v americkom akčnom filme.Stojím pri motorke, a čakám, v tom sa dovalia tý dvaja"kári",vyskočia z felky jak "kukláči"z rukami na búchačkách z krikom nech sa nehýbem :-O ,že som sa vraj pokúsil o únik...Vysvetľujem,že keby som unikal,asi nezastavím hneď za križovatkou...Potom chceli doklady,tak som im ich dal.Vidia meno a hneď sa pýtajú či nemám známeho na krajskom riaditeľstve,no ja vravím že nie, a čo keby hej...Odpovede som sa nedočkal,len kriku že nemám prilbu a bude to 2000,-Sk a mám byť rád že ma nezaistia po pokuse o únik...Pritom som im mával prilbou pred nosom(len som ju nemal predtým na hlave 8-)) To ma už dožralo.Aj keď nezvyknem "vyskakovať" a práve som skončil právo >:-) ,vravím im či nepoznajú vyhlášku a oni že prečo?Ja že stanovuje,že:Vodič Motocykla je povinný mať pri jazde na motocykli riadne upevnenú a schválenú prilbu...Na motocykli=Nie na hlave(milujem naše zákony >:-)-Inak rada do budúcnosti pre ostatných motorkárov ).Obidvaja vyhúkaný,"ani zvuk ani obraz"a ja pokračujem, pre ten "pokus o únik" že či poznajú ustanovenie §326 ods.1 písm.a, trestného zákona, pretože vykonávajú svoju právomoc spôsobom odporujúcim zákonu a tým sa dopúšťajú TČ znežívania právomoci.To sa tam zbehla už kopa ľudí,čo býva na okolí a fízli niečo zamrmlali,sadli do auta a "odpráskli".

Týmto som sa zase presvedčil aku už viackrát predtým v plechovke,že väčšina "zelených" sú len zakomplexovaný k...ti(prepáčte za výraz,výstižnejší som nenašiel a česť výnimkám samozrejme),riešiaci svoje komplexy menejcennosti na slušných občanoch...

Čo na to vy,ostatní motorkári?


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 270495 | Včera: 128939