<- Predošlá Slideshow: [-] 5 s. [+] Nasledujúca ->

Dakar 2014 – 9. etapa - Uyuni - Iquique - Barreda penalizovaný, slováci 4. a 6. miesto a posúvajú sa na hranicu TOP10 celkového poradia!

Foto: Sherco PRESS
Pozadie:
1800 x 1200
Dakar 2014 - 9. etapa - Alain Duclos
Jazdec značky <b>Sherco</b> - <b>Alain Duclos</b>, ktorý na tohtoročnom Dakare zaknihoval aj etapové víťazstvo a bol na 4. mieste absolútneho poradia musel včera vzdať. Dôvodom boli technické problémy jeho motorky (rozbité čerpadlo) Aj keď ho na etape ťahal jeho tímový kolega, nakoniec to vzdali. Záverečný úsek v dunách sa určite ťahaním prejsť nedal a tak to Alain vzdal. Je to veľká škoda, lebo Alain dokazoval že aj značka Sherco môže výrazne zamiešať poradie na Dakare.

Dakar 2014 - 9. etapa - Alain Duclos Jazdec značky Sherco - Alain Duclos, ktorý na tohtoročnom Dakare zaknihoval aj etapové víťazstvo a bol na 4. mieste absolútneho poradia musel včera vzdať. Dôvodom boli technické problémy jeho motorky (rozbité čerpadlo) Aj keď ho na etape ťahal jeho tímový kolega, nakoniec to vzdali. Záverečný úsek v dunách sa určite ťahaním prejsť nedal a tak to Alain vzdal. Je to veľká škoda, lebo Alain dokazoval že aj značka Sherco môže výrazne zamiešať poradie na Dakare.

Nahrávam...