<- Predošlá Slideshow: [-] 5 s. [+] Nasledujúca ->

21-dňová cesta okolo Ománu 2014 - zápisky priamo z cesty

Foto: matus
Vcera rano sme sa trochu motali ale stihli sme toho dost - prechadzali sme horami a suchymi riecistami - wadi, kde boli aj narocnejsie useky s velmi makkym podkladom a velkymi kamenmi.

Poobede sme dosli do Wadi Shab, kde sme sa okupali v jaskyni. Predvcerom skoro cely den prsalo, no nevadilo nam to, lebo bolo teplo.Az vecer sa vyjasnilo.

Vcera bolo pekne asi 25 C. Spali sme v Sur. Dnes doobeda ideme do centra pozriet slavnu tovaren na lode a poobede pokracujeme do Muqual - neviem ci to stihneme, no chceli by sme, aby sme sa mohli okupat vo Wadi Bani Khalid.

Vcera rano sme sa trochu motali ale stihli sme toho dost - prechadzali sme horami a suchymi riecistami - wadi, kde boli aj narocnejsie useky s velmi makkym podkladom a velkymi kamenmi. Poobede sme dosli do Wadi Shab, kde sme sa okupali v jaskyni. Predvcerom skoro cely den prsalo, no nevadilo nam to, lebo bolo teplo.Az vecer sa vyjasnilo. Vcera bolo pekne asi 25 C. Spali sme v Sur. Dnes doobeda ideme do centra pozriet slavnu tovaren na lode a poobede pokracujeme do Muqual - neviem ci to stihneme, no chceli by sme, aby sme sa mohli okupat vo Wadi Bani Khalid.

Nahrávam...