<- Predošlá Slideshow: [-] 5 s. [+] Nasledujúca ->

Dakar 2014 – 8. etapa - Uyuni - Calama - Despres víťazom etapy, Svitko aj Jakeš v TOP15 v etape aj celkovo

Foto: Štefan Svitko - fanklub
Fotku nám na fanklub poslali bolívijčania, ktorí na trati Števovi pomáhali.

Info z SP MOTO Dakar teamu:
Štefan aj David sú v bivaku. Dávid mal opäť problémy s vysokou nadmorskou výškou a v noci na dnes moc nespal. Inak etapy boli až na jeden pád v pohode.
Štefan mal včera pád, ktorého následkom bol okrem ohnutých riadidiel aj bolestivo narazený bok, ktorý mu musel byť ošetrený v medical centre. V túto chvíľu mechanici začínajú pracovať na motorkách. Na Dávidovej motorke bude Michal Kroupa robiť bežný servis a navyše drobné opravy po páde (ohnutý blaster) a výmenu zadných brzdových doštičiek.
To mechanik Štefana Marek Meško bude mať práce oveľa viac. Výmena riadidiel, oprava navigačných prístrojov, výmena predných tlmičov, opravy kapotáže ak tomu zamozřejmě bežný servis.
Bude to dlhá noc.

Fotku nám na fanklub poslali bolívijčania, ktorí na trati Števovi pomáhali. Info z SP MOTO Dakar teamu: Štefan aj David sú v bivaku. Dávid mal opäť problémy s vysokou nadmorskou výškou a v noci na dnes moc nespal. Inak etapy boli až na jeden pád v pohode. Štefan mal včera pád, ktorého následkom bol okrem ohnutých riadidiel aj bolestivo narazený bok, ktorý mu musel byť ošetrený v medical centre. V túto chvíľu mechanici začínajú pracovať na motorkách. Na Dávidovej motorke bude Michal Kroupa robiť bežný servis a navyše drobné opravy po páde (ohnutý blaster) a výmenu zadných brzdových doštičiek. To mechanik Štefana Marek Meško bude mať práce oveľa viac. Výmena riadidiel, oprava navigačných prístrojov, výmena predných tlmičov, opravy kapotáže ak tomu zamozřejmě bežný servis. Bude to dlhá noc.

Nahrávam...