Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin" - Diskusné fórum - Moto poradňa

Máte problém s Vaším strojom ? Skúste sa opýtať. Ostatní motorkári Vám možno budú vedieť poradiť.

Značky: Skúsenosti, Problém, Motor, Karburátor, Elektrika, Podvozok, Kolesá, Pneu, Brzdy, Olej, Administratíva.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuKvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin" - Diskusné fórum - Moto poradňa

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

24.05.2009 19:41

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

barlac
 Jogurťák 

Mmomul-zmen si nick na MOTAK.
stale sa tu snazis niekoho presviedcat a splietas tu nieco o kvalitach piestov..
poukazujem tu na konkretnu vec a to su druhotriedne piesty..
ja a nikto normalny,skuseny nepouzije do motocykla nieco ,co sa tazko da nazvat piestom to jes.ta sracka co ma dokonca 39rocnu tradiciu.nedokazem to nazvat inak,lebo viem o tom svoje..musis vediet aj ty,ze kazdy gram navysse,znamena pri narastrajucich otackach zbytocnu zataz na ojnicu atd.to znamena,ze to krati jej zivotnost.
tu je vela motorkarov ,co su nie moc skuseny a daju sa lahko nahovorit na montaz takeho druhotriedneho piesta a toto je kamen celej diskusie,preco si niekto obhajuje druhotriedne vyrobky?
odpoved je kazdemu normalnemu jasna..




25.05.2009 10:40

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

baho
 Skútrista 

Nebudem sa vyjadrovať ku kvalite piestov, na to sú tu povolanejší. Ale: keby po nich nebol dopyt, nebola by ponuka. ak si niekto kúpi piest za polovičnú cenu, mal by rátať s tým, že aj životnosť môže ( ale nemusí) byť polovičná... Lenže ľudia vidia iba cenu, dávajú do vysokootáčkových pretekárskych motorov lacné piesty, lacné oleje atď, a potom vypisujú niečo o nekvalite... Opakujem, zatiaľ čo mi karol robil piesty, doteraz behajú. Bolo na zákazníkovi, či si objedná origo alebo nie, uprednostnili cenu, zatiaľ sú spokojní.

Je voľný trh, a keď sa niekomu nepáči cena, môže ísť inde. Lenže slovač je taká, že by chcela wiseco aj s montážou za 30 eur, a dva roky záruky k tomu....


25.05.2009 12:48

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

piter10
 Kávičkár 

Nechcem sa Karola zastávať ani naňho kydať aj keď mi je v istom smere konkurent ale tak isto aj môj nový zákazník.Problémy okolo piestov u nás vznikol keď sa k nám navláčili motorky zo západu ktoré by inak skončili v šrote.Do motorov bolo treba diely okrem iného aj piesty,lenže kde ich zobrať?Dovozcovia tu neboli a keď boli tak za riekov Moravou,väčšina mala na sklade len katalógy a to nehovorím o cenách a dodacích dobách.Pár ludí sa chytilo príležitosti a začala sa "sériová výroba" a velká improvizácia.Ja som tiež objednával takéto piesty a skúšal som rôznych výrobcov a z vlastnej skúsenosti môžem povedať že problémy boli zhruba asi z polovicou piestov-to bolo strašné lebo k....t bol ten čo robil výbrus.Baho takže netáraj že všetky fungujú bez problémov,pokazí sa piest aj od renomovaných výrobcov aj keď na vine väčšinou býva medzikus medzi riadidlami a stupačkami...
Ešte trochu k názoru či sa oplatí-neoplatí dávať podobne "lacné piesty".Kým som používal tieto piesty aj ja tak som za ne platil cca od 50 do 70 eur.Pre porovnanie dnes je cena originál piestov pre obchodníkov a ludí ktorý sa tým zaoberajú na úrovni 80 eur(bežná 125-ka).
Doba sa trochu zmenila a rozhodnuť sa musí každý sám čo do svojho motora použije.....


25.05.2009 15:18

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

tonyy
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Páni ak dovolíte,nemám skúsenosť s nikasilom v motorkách zato v mororoch pre člny.Od 60-tych rokov už nexistuje lodný motor s kovovým valcom(okremZSSR),a garantujem vám že tieto motory dostávajú dlhodobo"do tela"pri velkých obrátkach a zaťažení.4-5 hod na plný výkon+lyžiar(to ako keby ťahal ďalší čln),to žiadna motorka nepozná.Pre tých čo nemajú predstavu,od 1O ks(2t) do 70 ks cca20L/hod spotreba(s úmerným člnom,samozrejme)
Ak sa stalo že nikasil"zliezol"bolo to vinou prehriatia(porucha čerpadla) alebo mazaním(2T)
Apropó.drážkovanie piestov sa robí od nepamäti kvôli mazaniu,odlahčeniu,a menšej trecej ploche.
A k tomu medzikusu medzi riadidlami a stupačkami:nestačí mať nízky pud sebazáchovy,a možno aj vodičák,treba aj počúvať motor,čítať(nielen na internete je všetko)radiť sa so skúsenými jazdcami a mechanikmi,ALE HLAVNE MYSLIEŤ.nie všetko čo počuješ je pravda!!! ;-)


25.05.2009 20:19

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

momul
 Edvenčr 

Ikona

Barlac-zmen si nick na BABRAK 8-)
Sudis tu niekoho vdaka mozno jeho 2-3 omylom ktore urcite neboli az tak jeho podla toho na com vzniklo pokracovanie tejto diskusie.Nikto ti nekaze brat piesty od neho.
Vysvetli mi pojem druhtriedny piest.Pochopim pojem druhotriedna tehla,dlazdica ci potravina ale druhotriedny piest?Co tam chyba drazka na kruzok,zamok alebo ako to teda je.Motakom si sa prave stal ty :-D .Prepac moj zlaty,chcel som s tebou pekne ale vidim ze si zakomplexovany az po usi a s takym si ja nemam co dalej hovorit.Ja som tiez nebol vzdy spokojny s Karolovými sluzbami (konkretne s dlhou dobou cakania na GO kluky) ale spravilo sa a nadalej jeho sluzby vyuzivam a som spokojny.A kamarat?Byvame od seba 150km,stretneme sa 1-2 x do roka.Ale mas pravdu on mi za to spravy 8 vybrusov gratis a doda 4 druhotriedne piesty ;-)


25.05.2009 21:46

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

baho
 Skútrista 

Piter10: povedzme, že karol mi robil 3 "jeho" piesty. Všetky tri moto dodnes behajú, majitelia sú spokojní. Takže aké táranie? A ty, keď si predával to čo si predával, mal si kupujúceho upozorniť čo kupuje, prípadne dať návod ako sa k tomu správať ( pomer oleja, zaťažovanie, doba zábehu atď) . Pokaziť sa dá všetko, teraz mi priniesli valec, čo mal najazdených 30 km po výbruse s novým značkovým piestom. Chlapec požičal motorku kamarátovi, zabudol ho upozorniť a ten jej dal plný kotol v tomto teple na pár kilometrov, kým motor nezdochol. A je po pieste. čiže chybný medzikus aj v tomto prípade. Keby tam bol piest od karola, bol by on na vine??


25.05.2009 23:00

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Milosss2
 Edvenčr 

Ikona

ja nemozem na Karola povedat kriveho slova..prisiel som za nim s problemom povedal co je v tom kolko to bude stat u neho vsetko na priamo tak ako povedal tak aj bolo konkretne to bol vybrus na Hondu XL 600R mozno si uz nebude pametat ale to nieje podstatne podstatne je to ze tam mam piest robeny spravam sa k tomu ako mi kazal a motor bezi bez problemov a este chcem dodat ze vybrus mi spravil v takej cene v aku mi ziaden iny servis neponukol..takze ja som za karola


25.05.2009 23:59

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

PETOrf
 Turista 

Ikona

neviem.moj nazor radsej nicasil a origos piest

Upravené 1 krát. Naposledy upravil PETOrf (26.05.2009 0:09)


26.05.2009 0:01

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

PETOrf
 Turista 

Ikona

a k tomu ze si jedny chvalia druhy nadavaju.mam takyto nazor.nikdy sa neda vsetkym vyhoviet.casto krat cim viac sa clovek snazi tym viac to je na chuja.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil PETOrf (26.05.2009 0:03)


28.02.2010 18:04

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Michall28
 Edvenčr 

Ikona

cavte no tebto tyzden idem do tohoto servisu zaniest hlavu na vybrus a odliatok teda piest sada a ojnicne loziska ... poradili mi to viacery kamarati a kedze tam tato motorka uz vola robena pre 6 rokmi a ten piest v takom tyranom motore vydzral tak dlho .. teda bol to odliatok a hlava po vybruse .. teda velka cest ... idem tam po prvy krat tak dufam te budem spokojny .. a nevedeli by ste mi len tak priblizne povedat kolko by to stalo ??? .. po telefone mi to nevedel povedat a na e-mail my este neodpovedal ... je to 80kovy motor hondy mtx r2 rv 1992 ...


28.02.2010 19:18

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

rixo
 Motarďák 

Ikona

Kokos ja som to vedel jak som otvoril túto tému že to bdue zase rozdelené na dva tábory:
1 - tí čo majú dobré skúsenosti a odporúčajú
2 - tí čo nemajú dobré skúsenosti a neodporúčajú
:D:D Ach jaj :-)


01.03.2010 14:19

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

dando
 Bahniak 

Nemam skusenosti, ale zatial je to pre mna najochotnejsi, najskusenejsi a najkvalitnejsi mechanik co poznam. Rad pomoze a poradi ak vie.

Karol u mna si JEDNOTKA.


01.03.2010 14:32

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Michall28, ja ti výbrus HLAVY spravím za 1,- euro + poštovné :-D :-D :-D


01.03.2010 20:13

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

baho
 Skútrista 

Papiboy, aj hlava sa dá brúsiť, aj keď je pravda že "výbrus" by som to nenazýval, skôr zbrúsenie alebo zarovnanie.....


01.03.2010 23:26

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Michall28
 Edvenčr 

Ikona

papiboy , uz som to tam dnes odovzdal .. 10€ vybrus ... tu mam aspon istotu a uz viem na isto ze to spravi dobre :-)


02.03.2010 10:09

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

93842
 Turista 

Ikona

Ja, som si dal u karola spravit, poškodenu vačku, a prebrusit ventily a sedlá a práca? [dobre]. Bol som u neho v servise a má taký vztah k tomu ako keby robil vlastnú mašinu takže super


02.03.2010 21:28

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

starigan
 Kávičkár 

mne robil Karol výbrus a nový piest (mimochodom drážkovaný) na Garelli 125 a potom išiel ten motor ako nikdy predtým
takže spokojnosť... [dobre] [dobre]
asi tri krát som bol u neho v servise a vždy bol ochotný pomôcť a čo si najviac cením, nikdy to pri účtovaní nepreháňa


02.03.2010 22:05

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

t3hricardo
 Motarďák 

Ikona

ja si tiez pochvalujem . Robota na jednicku a pristup k zakaznikom a ochota [dobre]


08.03.2010 18:19

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

polovnik
 Bahniak 

S Karolom je dobrá spolupráca,super chlap,hoci sa poznáme len cez telefon [dobre]


08.03.2010 19:27

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

barlac
 Jogurťák 

starigan-a to je ako ,ako nikdy pred tym??(-:


09.03.2010 18:44

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Michall28
 Edvenčr 

Ikona

U nikoho som nebol taky spokojny ako tu .. odporucakm ;-) [dobre] karol poradi je to proste profik a [dobre]


09.03.2010 22:07

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Palo168
 Bahniak 

Ikona

Je fakt manik,dokazal mi zachranit hlavu valca na skutri,inak by som musel kupit novu.Ma skusenosti a vie poradit.


10.03.2010 12:08

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

barlac
 Jogurťák 

palo-pouzitu hlavu valca na skuter kupis do 15eur(-:


10.03.2010 12:24

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Palo168
 Bahniak 

Ikona

Hmm ako to mozes vedet ked nevies ani na aky skuter to bolo? A nie 2T ale 4T skuter.


10.03.2010 13:01

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Karol1 neni isto ani hlupy ani sprosty isto vie opravit a aj porobit no mozno neni najlacnejsi No v kazdom pripade aj majster tesar sa utne a aj doktorovy umre pacient ,motor je ziva vec a nikto nemoze s urcitostou povedat kolko ktory vydrzy ,aj doktor vezme uplatok robi co moze a pcient umre je to smutne je to tak ak nieco posral isto nie schvalne


28.09.2011 18:03

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

mario1p
 Štvorkolkár 

No ja mam asi poslednu skusenost a POZITIVNU!! . Normalne sme sa skontaktovali mailom, dohodli, potreboval som vymenit len loziska na dvojvalci z vodneho skutra a poslal som. Potom mi napisal, ze ju rozobral a ze by bolo dobre vymenit aj ojnice, co som mu napisal, ze ci je to vazne, lebo by to vyslo dost a nechcel som investovat, tak som povedal, ze nie, staci len tie loziska. Este mi to chcel aj nafotit rozobrate ab som videl (ale ja som tusil) bez reptania mi to zlozil s novymi loziskami a poslal naspat. Cize ak sa mi to teraz po... tak mozem si tlc hlavu len ja sam, lebo ma na to upozornil. SERIOZNA JEDNANIE, SERIOZNA DOHODA, ZIADNA SPEKULACIA, A PRACA ODVEDENA PERFEKTNE - mozem len doporucit. V krabici pekne zabalena aj faktura s podmienkami reklamacie, so zaujimavosti som si precital, umne normalne poctive podmineky reklamacie, ziadna spekulacia.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil mario1p (28.09.2011 18:05)


18.11.2012 20:02

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Jojo Gombík
 Čoprák 

Moja skúsenosť je NEGATíVNA. Začnem tým že do tej firmy sa nedá vôbec dovolať, ked som niečo potreboval, ked mi to konečne Pán Kor..... dvihol tak mi len vynadal že ho všetci otravujú a že nemá čas dvíhať telefon, a že nech to zabalím a pošlem. Fajn tak sa to zabalilo, poslalo a zase. Nedvíha nikto, ked to aj po týždni dvihol, tak zase len že ho stále len niekto otravuje a že sa ho každý len pýta že kedy to bude hotové..... a zložil telefon. TO JE TEDA PRíSTUP K ZáKAZNíKOM, SOM SI POMYSLEL. Prvý krát som tam poslal válec s poldecáku (50cc). prišiel po dvoch týždňoch, po zmeraní som zistil že medzi válcom a piestikom je vôla pod limit, neriešil som to a naložil do motorky, krásne všetko zložené..... pri prvej jazde som nevyšiel ani z domu, skútrik shasil. Jasne že bola vôla tak malá že to za káždým zohriatím zadrelo. Ked som do lovčice volal, no ked som sa tak vôbec konečne dovolal, tak ma Pán Kor..... ujistoval že to treba zabehávať a že si to sadne. Táral niečo o kompresných pomeroch, že nemám mazanie a podobné omáčky. akože čo som nikdy nevidel motor? Drzo zložil telefon, nič nové...... Fajn ale čo ja mám teraz povedať zákazníkový že si to sadne, a že to treba zabehávať ?,, ved sa na tom nedalo jazdíť ani 50 netrov. Neustále to zhasínalo Válec šiel na repas do inej firmy, potom bolo všetko OK, teda na rozdiel od lovčice....... Po tejto nepríjemej skúseností som ja ,,hlupák"tam zase poslal klukovku. Historia sa opakovala. Nikto nedvíha.... trvá to strašne dlho,..... keď to konečne prišlo takmer po mesiaci, klukovka sa premerala a mala neprípustnú hádzavosť. nechápem ako to mohol takto poslať. Tak som to opeť posielal inde kde sa to znova repasovalo, na moje náklady. Známy posielal hlavu bola tam mesiac, nedalo sa do lovčice znova dovolať......... a ked to konečne došlo tak sa hlava musela znova upravovať. Povedal som si že to už snáď nieje možné, čo je to vlastne za servis...... že vraj uprednostnuje prácu nad telefonovaním, až na to že tu prácu Pán Kor..... nedovedie úplne až do konca!!! Pritom nieje vôbec najlacnejší!!! Nechcem nikomu nič vnucovať, ani niekoho presviedčať, je to čisto len moja a nielen moja negatívna skúsenosť s týmto motoservisom. S takýmto prístupom som sa ešte ozaj nestretol. Ja osobne tam už nikdy nič nepošlem, aj keby to mal byť posledný servis na slovensku. Odporúčam MOTOR HAIDLER v považskej, alebo VX MOTO kde som, sme my servisáci nadnieru spokojný. [zle] [zle] [zle] [zle] [zle] [zle] [zle]


18.11.2012 20:32

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

HAIDLER? Ten čo mi poslal na dobierku balík bez tovaru? :-)))


18.11.2012 21:00

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

wiese
 Turista 

Ikona

jojopolo este stastie ze su tu serveri ako motoride a ine,aspon sa dozvieme o takychto ludoch co fusuju a ako to na slovensku byva ty si len zakaznik ale ja som pan.


18.11.2012 21:04

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Jojo Gombík
 Čoprák 

To je divné, bez tovaru? Zatial môj najlepší motoservis v repasovaní..... [dobre] [dobre] [dobre] je VX MOTO [dobre] [dobre] [dobre] absolútna spokojnosť, rýchly, aj sa tam dovoláš, cena je približne ako inde možno aj lacnejšie, a hlavne kvalita!!!. a motoservis petra? len to nie [zle] [zle] [zle] . Môj názor, moja skúsenosť. A hovorím aj za kolegov servisákov. A ešte nechápem načo sa tu rozoberá téma o výrobe piestov. N výrobu piestou je tu Wiseco, Prox, Vertex. Keby boli piesty z motoservisu pet.... ozaj dobré, tak by ich vo velkom brali hádam aj Yamaha, Honda, Kawasaki.........Keď chce niekto šetríť na pieste, tak nech sa páči..... nedá sa čakať od výrobeného piestika to čo od Wiseca, ja tam aj taká cena.hmmm nech každý uzná ako vie...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil jojopolo (18.11.2012 21:13)


20.11.2012 12:17

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Ani sa Karolovi nedivím, že nedvíha telefón. Robiť v dielni pri strojoch sa so stále vrčiacim mobilom nedá.
Ja som mobil už dávno hodil do potoka a viac ho nepoužívam. Uprednostňujem email, ktorý si pozriem,keď mám na to vyhradený čas.
Karol má navyše problém práve so servisákmi, ktorí nevedia pri skladaní súčiastky doladiť a jeho robota
je niekedy bagatelizovaná. Verím, že keby motor skladal on, tak by išiel. Pri zábehu je tiež potrebné mať v benzíne viac oleja, alebo bohatšiu zmes.


20.11.2012 12:56

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

barlac
 Jogurťák 

VX MOTO ja osobne oznacim za jednotku! velmi dobra komunikacie,vzdy zdvihne telefon!! ziadne zbytocne prechvalovanie produktov.
jeho robota je fakt vyborna a to mam obehnute vsetky dielne.proste rychla a perfektna robota. az ma dokonca troska hneva,ze jeho kvalita sa s niekym porovnava,ale to radsej nebudem komenovat.
ZA CELU DOBU CO HO POZNAM,MI NIKTO NA TOHOTO CLOVEKA NEPOVEDAL NIC ZLE.


20.11.2012 13:04

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

DuroMT01
 Turista 

Ikona

zeleno - neda mi nezareagovat. presne kvoli tomu, co uvadzas som s karolom komunikoval len cez email, potom tu na motoride cez ss, aby som mu nevyzvanal pri robote. ale ani ten email nebol nic svetoborne [zle] viac krat sa stalo, ze neodpisal, alebo az o par dni, tyzden ... ako beriem, ze to, co mi robil nebola robota na jeden den a nebude to hotove cobydup. myslim si ale, ze kazdy, kto si dava nieco robit je zvedavy, v akom stave sa oprava nachadza, hlavne ak to trva uz dlhsi cas. preto by neuskodilo odpisat aj vtedy, ked nie je nic nove.
ale musim zas na druhu stranu povedat, ze robotu mi spravil na jednotku [dobre] , s tym som spokojny a teraz mu posielam dalsiu robotu.


26.03.2013 19:59

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Polda
 Čoprák 

Ikona

No tiež do motoservisup. som poslal motor, zatiaľ stále od januára tam je a to by malo byť zapojenie cdi, len presne keď chcem vedieť ako to je s tým motorom ako každý zákazník tak normálne zavolám. Ale telefón buď sa dvihne a po krátkej odpovedi hneď položí a ja sa nič nedozviem alebo ani nedvihne. Zatiaľ neviem či budem spokojný alebo nie ale hádam to bude fajn len už po tak dlhej dobe by som aj poriadne rád vedel ako to je stým motorom že približne kedy to bude hotové. Po pravde je mi aj blbé volať už, myslím si že takto by sa nemalo k zákazníkom správať,(ja len chcem vedieť ako je na tom moja zákazka) viem ako to je a keď zákazník vola aj o 8hod večer lebo chce sa informovať o svojej zákazke tak sa slušne mu odpovie a je to fajn ale nie takýto prístup. Asi ako píšete jemu fakt len SS tu na motoride.sk alebo mail. :-D Nuž nie všetci majú schopnosť komunikovania s ľuďmi.. Len ako teda čítam na viacerých stránkach je lepšie napísať a dočkať sa aspoň volakej odpovede ako žiadnej.. :-} len mrzí to človeka keď neviem ako to vyzerá s mojim motorom, šak mám právo to vedieť len ťažko sa dočkať odpovede... :-) ale hádam to už dlho nepotrvá..


26.03.2013 20:51

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

dando
 Bahniak 

zapojenie CDI? :-O :-O :-O


26.03.2013 20:53

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Polda
 Čoprák 

Ikona

bo nieco take riadiacu jednotku a cievky a regler...


side

Príspevok bol zmazaný Moderátorom, pretože porušoval pravidlá fóra, dôvod: Odbočovanie od témy.

26.03.2013 21:08

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Polda
 Čoprák 

Ikona

Ha ha ha, take sa to je len nick.. nic viac nic menej. Ale tak zacnem preferovat SS jemu.. a hadam sa uz to nebude dlho trvat. Ale bol ochotny na zaci atku poradil to sa musi.uznat..


29.07.2014 21:53

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

tak ja som si tam dal robit motor, kluku konkretne a výmenu ložísk, kluku som si doniesol iba za túto výmenu kluky a 2 ložísk 100e práca a 20e loziská !!! pritom som motor dostal z doskriabaným bokom a kamienkami na klukovke.. čiže som mal čo čistit.. za takuto prácu by som už nedal ani 10e.. neodporúčam ani kamarát čo si tam dával robiť výbrus nemá dobré skusenosti s týmto "servisom" -_-


14.05.2015 0:12

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

biguara
 Jogurťák 

Ikona

AHOJTE takze kazdy spokojny sa napisat vykasle a neunuva ale dotknuty a urazeny tu budu pisat litanie som zistil ! Tak mi nedalo a musel som zareagovat po precitani vasich prevazne zavadzajucich prispevkoch. Najprv som mal zmiesane pocity ale ako som si zvykol aj pri Fb ze kazdemu neulahodis a pri klavesnici je kazdy mudri ako mi aj rady davali vsetko bolo mimo toho co bol problem. Nakoniec som dnes do MOTOSERVISU PETRA siel pretoze jedine on povedal cez telefon ze vie co je motorke a ze to spravi za pol dna na pockanie a za 60e. TAK AJ BOLO a spravil ovela viac skoro vsetko co trebalo plus povedal co mam si este porobit doma. Dobre ze som zobral moju husqvarnu ako prvemu k nemu do servisu a nie inde. Odteraz cross-ky urcite jedine tam pojdu !!! Takze za prve o tom ze sa nedovolate poviem vam len tolko ze po prezvoneni zakazdym hned ako mohol zavolal spat !!! bolo zrejme ze maka a viem ked mam aj ja od prachu alebo oleja ruky tak neberem tel ale potom zavolam. cize neriesim taketo. Za druhe to ze kde robi ma nezaujima ale ako robi. A to je neskutocne je proste frajer akeho som davno nevidel. Dobre sme pokecali o motorkach vidno ze ma v tom jasno. Vsetko vie ako ma bit, nic nieje problem a prekazka, som mal pocit. TAKZE VRELO ODPORUCAM A POZDRAVUJEM DO MOTOSERVISU PETRA!!! a DAKUJEM. JURO LEVICE.


28.05.2015 8:20

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

miros139
 Ľadvinka 

Ikona

kupil som KLE v rozobratom stave, motor v skatuliach,macka vo vreci, odniesol som ho ku Karolovi s tym nech ho prezrie a povie co treba, v piatok motor na stole, v pondelok telefon : rotor alternatora je poskodeny,--- rotor som doniesol v pondelok pred fajrontom,medzi tym telefon - rozvodovka je tesne pred smrtou - doporucujem vymenit-vymen, v utorok sms - mas to hotove, motor prezrety, zmontovany, + defektne veci pomenene-tesnenia okruzky,gufera,nastavene rozvody, spokojnost, motor staci hodit do ramu, reinkarnacia muzealnych 20r strojov ako KLE, DR, ( v mojom pripade) dopadla vyborne,
-pisem to tu iba preto,lebo,Kajov servis nie je typ servisu - kavicka ,slecinka, pane vylestime vam gule a vymenime olejicek,ci len prepudrujeme kapotaz a vyfuke?
-pisem to tu preto lebo za 20r co k nemu chodim po rozumy a odbornu robotu sa mi nestalo ze by sa s nim nedalo dohodnut, oprava motorov nie je predavat rozteky, je to alchyimia, a treba vzdy brat ohlad na obe strany-ci zakaznik ci servisak, po telefone nikto nevie detekovat skutocnu zavadu, a pokial na to servisak polozi ruku, treba akceptovat ze ho to zivi, tiez som si mohol skladat doma na lavicke sam a mesiac a trpnut ci sa mi to nerozleti kdesi v riti vegeskinej, takto viem ze ked sa pozrie na motor uz zo skusenosti vie co tam moze vnutri najst a ako to riesit a da mi na vyber co vsetko si chcem zaplatit,
-videl som totizto reinkarnaciu klukovky mojej byvalej deerky,z ineho servisu, vydrzala 20.000km a nechala ma v zahranici, od karola vysla opravena aj s vybrusom a ventilama a drka a chodi doteraz, tak isto ako partakov big s utrhnutym sacim ventilom,vybrus, hlava repas, motor si teraz sepoce,
--iba tolko som chcel


28.05.2015 8:40

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

volodaj
Darca Krvi  Bahniak 

Ďalší z plusov, že Karol vysvetlí, ukáže čo bolo zlé, poradí na čo dať pozor. Nie ako bežne servisy kde ti odovzdajú hotovú mašinu, faktúru, zaplatíš a ideš. Niekedy ani nevieš, či tie diely vymenili naozaj.


28.05.2015 10:39

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Toman
 Skútrista 

Ikona

- ja mam DOBRE skusenosti, robil mi 2 valce + piesty, vsetko dodnes slape tak ako ma
- najlepsie tam ist osobne a priniest komplet motorku, nech sa moze motor namieste rovno vyskusat, otestovat, hnet sa da overit ci funguje ako ma a ci vsetky tesnenia tesnia...


30.08.2020 8:55

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

fire1
 Bahniak 

ja len toľko,že čakacia doba výbrusu skoro 5 týždňov a komunikácia len cez SMS ako detičky čo nemáju na paušál....ani rá mi nedvihol pán majiteľ telefón ...dobre že v odkazovke má nahraté,že sa potom ozve ...konečná cena bola nakoniec iná ako mi písal na začiatku....môže byť odborník aký len chce,len tá druhá stránka mu chybuje.....nikdy viac....moja skúsennosť


30.08.2020 17:17

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Skalaaa
Darca Krvi  Bahniak 

Ikona

Tak sms ostane ako dôkaz keby "čosi" taký Heidler sa spýta či máš bloček, ak nie, povie že to on ten výbrus nerobil a Ty máš chuť mu zapichnúť skrutkovač do krčnej tepny, SMS treba :-D


30.08.2020 17:33

Re: Kvalita MotoServisu Petra "Lovcica-Trubin"

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

treba SMS...aspon je potom co citat v chesterovom vlakne :-D :-D :-D


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 152170 | Včera: 125913