Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty cestopis!

Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

Predchádzajúce | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |

23.03.2021 10:03

Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Len aby sa nezabudlo...
Je to práve 22 rokov od dňa, keď sa vojská severoatlantickej teroristickej organizácie NATO dopustili zločinnej agresie voči Juhoslávii, suverénnemu členskému štátu OSN. Je to príležitosť pripomenúť si okolnosti, obete a vinníkov tohto barbarského činu.
-Bolo to hrubé a cynické pošliapanie medzinárodného práva, zločin za ktorý sa páchateľ, „demokratický Západ“, dosiaľ nielen že neospravedlnil, ale ho stále vydáva za prejav oprávneného, spravodlivého, div že nie dobročinného konania (napríklad vtedajší český prezident Václav Havel s bohorovnosťou sebe vlastnou povedal, že to bola „etická vojna“).

Slovenská republika v tom čase ešte nebola členom NATO, ale aj Slovensko, resp. jeho vtedajšie vedenie na čele s Mikulášom Dzurindom má na tejto protiprávnej akcii, žiaľ, svoj podiel viny, keď dovolilo prelet lietadiel agresora ponad naše územie.

Západ svoju agresiu proti Juhoslovanskej zväzovej republike zdôvodňoval a dodnes zdôvodňuje sústavou cynických účelových lží zo Srebrenice, Račaku či Rambouillet, lží o srbských masových vraždách a koncentračných táboroch. Túto demagógiu však vyvracia aj samotný vrchný veliteľ agresie NATO v Juhoslávii, americký generál Wesley Clark vo svojej knihe Vedenie modernej vojny, kde priznáva, že plánovanie operácie NATO proti Juhoslávii bolo „v plnom prúde už v polovici júna 1998“, teda ešte pred údajnými srbskými zločinmi.
„Humanitárna misia“
Samotnému útoku predchádzalo ako zámienka ponižujúce ultimátum, ktoré Západ dal srbskému prezidentovi Slobodanovi Miloševičovi, o ktorom bolo vopred jasné, že ho nemôže prijať. Skutočný cieľ tejto „humanitárnej operácie“ bol už aj vtedy jasný: zastrašiť Rusko, zničiť nezávislú Juhosláviu a najmä Srbsko ako tradičného slovanského spojenca Ruskej federácie a vybudovať vojenskú štruktúru USA na Balkáne.

24. marca 1999 večer sa začalo trojmesačné bombardovacie peklo. Kto chce nájsť pravdu o zločinoch, ktoré sa tam diali, vie ich nájsť aj na internete dostatok. Tí, ktorí deklarovali, že idú do Juhoslávie priniesť mier, bombardovali mosty, továrne, štátnu televíziu a dokonca čínsku ambasádu. Za 78 dní „humanitárneho bombardovania“ NATO zničilo iba 14 juhoslovanských tankov, ale zato 48 nemocníc a 422 škôl.

V Srbsku v podstate neexistuje mesto, ktoré by sa počas jedenástich týždňov nepretržitých leteckých útokov nestalo terčom bombardérov. Počas 2300 leteckých náletov na 995 objektov v celom Srbsku 1150 bojových lietadiel, útočiacich hlavne z lodí v Jadranskom mori a zo štyroch leteckých základní v Taliansku, vystrelilo takmer 420 000 kusov munície s celkovou váhou 22 tisíc ton. Tretinu z viac ako dvetisíc civilných obetí tvorili deti.

Akcia prebehla bez súhlasu Rady bezpečnosti OSN, a teda ako taká je vojnovým zločinom, za ktorý jedného dňa bude musieť byť niekto aspoň dodatočne odsúdený, ak má mať medzinárodné právo nejakú váhu, a ak nie je iba kladivom impéria na neposlušných.
Výsledky agresie NATO v Juhoslávii tam možno vidieť aj dnes na každom kroku. Dodnes tam v niektorých oblastiach je doslova epidémia rakoviny v dôsledku cynického používania rádioaktívnej munície našimi spojencami z NATO, ako prostriedku na šírenie mieru, demokracie a ľudských práv.

Výsledkom tejto „humanitárnej misie“ bolo tiež definitívne odtrhnutie Kosova od Srbska ako zavŕšenie storočia genocídy Srbov v tejto ich pravlasti. V tejto súvislosti je vhodné pripomenúť fakt, že dnes sa v Kosove nachádza mamutia vojenská základňa USA, po nemeckom Rammsteine druhá najväčšia v Európe.

Zavŕšením potupy Srbov potom bolo, keď namiesto skutočných zločincov odvliekli do Haagu za účelom „spravodlivého tribunálu“ prezidenta Miloševiča. Za päť rokov, ktoré tam strávil, pričom sa obhajoval sám, mu nevedel nezákonný haagsky tribunál dokázať vinu. Miloševič napokon v haagskom väzení zomrel za veľmi podozrivých okolností.

Hoci útok zločineckého útočného paktu NATO proti Juhoslávii bol prezentovaný ako akcia devätnástich štátov, skutočným hlavným páchateľom je administratíva amerického prezidenta Billa Clintona na čele s vtedajšou ministerkou zahraničných vecí USA, „krvavou Madlou“ Madeleine Albrightovou. Táto agresia vojde do histórie ako klasická útočná vojna impéria voči slabšej krajine, ktorá sa v skutočnosti previnila len tým, že bola nezávislá.


23.03.2021 12:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Prechod štátnej hranice sovietskymi vojskami 25. decembra 1979 bol naplánovaný na obdobie vianoných sviatkov a mal využi pokles pozornosti administratív západných štátov.

1 250 000 mŕtvych civilistov včetne detí.


23.03.2021 12:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: presstv.sk/zpravy/usa-zabili-viac-ako-20-milionov-ludi-...


23.03.2021 13:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Džugašvili : 12 550 000 obetí vnútorného teroru


23.03.2021 13:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Fajn,ale ja som len chcel pripomenut nevinné obete Amerického teroru v Juhoslávii,a nie kolko ludí zahynulo v Sovietskom zväze.Ale luto mi je všetkých nevinných obetí,či ktoré zahunuli nezmyselnou smrtou kdekolvek vo svete.


23.03.2021 15:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter:
Keby bolo Slovensko veľké ako celá EU tak ver, že by sme mali takisto "krvavé " ruky.
To je údel veľkých a ešte k tomu antagonistických.


23.03.2021 20:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Zaujímavo si si to vysvetlil... :-))) Slovensko by muselo mať imperiálne mocenské chute aby povraždilo milióny ...
Zaujímavé je hlavne to, prečo USA vraždia aj naďalej, keď studená vojna už dávno skončila a aj Džugašvili už nežije 70 rokov . Európa vďaka militantným amíkom mohla v roku 1983 ľahnúť popolom (jadrovým) .
Prečo tie vojny, Líbya ,Sýria ,Afganistan dva razy Irak , Ukrajina atď. ? Koniec tomu nikdy nebude ? :-)


24.03.2021 8:10

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marek750:
Pokiaľ bude existovať USA a RUSKO tak sa ich ambície budú stretávať hlavne v oblastiach ich mocenských záujmov.
Som presvedčený, že nepoznáme pozadie a úsilie oboch a to čo sa tu preberá sú len následky ich boja.
A nikto na svete ma nepresvedčí, že RUSKO je v tom všetkom nevinne.


24.03.2021 15:46

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: samozrejme mocnosti ... , ale prečo USA majú mocenské záujmy napr. na poebanej chudobnej Ukrajine ?
Ďalej ; budeme veriť Americkej CNN blábolom že Rusi ohrozujú Európu plynovodom North stream ? Kua ako , to mnohým rozum neberie že máme "lepšiu" ponuku drahšieho plynu z USA ktorého ani nebude dostatok ?!!
Nebude to skôr tým ,že USA korporácie nebudú zarábať na Európe predajom svojho plynu?
A môžeme pokračovať , špinavosti a státisíce mŕtvych v Sýrii, Líbyi - žiadne biele prilby , žiadna opozícia ale špinavá podpora teroristov ich zástupnej armády.
Tento imperialistický zápach či skôr smrad sa nedá prehliadnuť . Čím ďalej tým viac je zrejmé že , USA zneužívajú a dokonca ohrozujú Európu .


25.03.2021 7:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marek750:
A prečo RUSKO má mocenské záujmy na pojebanej chudobnej Ukrajine ( len tak mimochodom, územie okolo Donbasu a celá časť zabraná (že vraj) ukrajinskými občanmi je najbohatšia časť Ukrajiny. Krym detto.
Vieš. Mne smrdí každé hovno.


25.03.2021 22:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: stále si nepochopil ten rozdiel ; Rusi neriešia "demokraciu" v Mexiku (na opačnej strane zemegule), ale na svojich hraniciach !!!
Zato USA majú záujmy na celej zemeguli že ? Aj na Ukrajine, o ktorej väčšina amíkov ani nevie kde leží :-) Ale v Pentagone vedia že v Sevastopoli by vojnove lode USA pekne kotvili , aj z územia Ukrajiny by ich rakety boli v Moskve behom chvíle ...
Takže niektoré hovná smrdia omnoho omnoho viac ,keď vidím vlajku USA tak si odpľujem .

"Náměstek ministra zahraničí RF: Podezření vyvolává to, že Západ nepotvrdil nepřijatelnost jaderné války" Politika
13:59 11.02.2021

Skutečnost, že Západ nepotvrzuje formuli Gorbačova-Reagana, vyvolává podezření z příprav na omezený jaderný konflikt, prohlásil náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov.


Poukázal na to, že ve Washingtonu „zaníceně a veřejně“ zvažují možnost použití jaderných zbraní.

„Rozhodně odmítáme koncepci omezené jaderné války. Kategoricky nesouhlasíme s pokusy o obvinění nás z jistých myšlenek v duchu eskalace kvůli zmírnění eskalace. Máme za to, že ti, kdo se tomu věnují, směřují sami k prosazení těchto myšlenek do vlastních vojenských plánů,“ řekl diplomat na tiskové konferenci v MIA Rossija Segodnia.


26.03.2021 7:33

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Niekto potrebuje k životu odporného nepriateľa a vysnívaného priateľa.


26.03.2021 23:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: stačí vnímať realitu okolo seba :-)
"George Friedman, ktorý šéfuje agentúre Stratfor a je think-tankom Bieleho domu, Pentagonu a CIA vystúpil s prednáškou na Chicago Council on Global Affairs, kde miestami až tak otvorene opísal americkú zahraničnú politiku, že to zneisti aj jej najskalnejších priaznivcov v Európe. Vnáša tak svetlo do americkej politiky na Ukrajine a dôvodov prečo konflikt USA rozpútali..
Minulý týždeň generál Hodges navštívil Ukrajinu, kde oznámil, že americky poradcovia prídu oficiálne, nie len neoficiálne ako tomu bolo doteraz a odovzdal vyznamenania v rozpore s protokolom ukrajinským vojakom, pretože americké vyznamenania sa cudzím vojakom nedávajú.
On tak ale urobil, aby ukázal, že toto je jeho armáda.
Potom odletel do pobaltia a oznámil, že USA budú premiestňovať výzbroj do Pobaltia, Poľska, Rumunska a Bulharska a včera USA oznámili, že budú dodávať zbrane, avšak jednali mimo rámec NATO, lebo tam by potrebovali 100% súhlas členov.
Princíp je v tom, že USA chcú vybudovať sanitárny koridor okolo Ruska. Rusko to vie a myslí si, že ho chceme zničiť. My ho však nechceme zabiť, len trochu poškodiť...


29.03.2021 10:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vnáša tak svetlo do americkej politiky na Ukrajine a dôvodov prečo konflikt USA rozpútali..
Som nevedel, že ukrajinský separatisti sú riadení a vyzbrojovaní USA. :-O
Ešte mi povedz, že aj anexia Krymu je pod patronátom USA. :-@


30.03.2021 9:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Tento pán je zločinec, tak ako XY prezidentov a politikov USA . "Anexia Krymu je následkom farebnej revolúcie USA na Ukrajine. Pod priamym patronátom Washingtonu je anexia Kosova.
Video: www.youtube.com/watch?v=FiiIlOkL7TE


30.03.2021 12:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ja také chujoviny nepozerám.
V uvedenej veci sa skôr spolieham na rozhovory napr. majiteľov troch veľkých pekární, ktoré sme postavili v Lugansku , po otvorení a upečení prvých bochníkov chleba a rozhovor nad zbombardovanou pekárňou a stavom po tom ako to prebrali "separatisti"
Tam ti priamo povie aj 5 ročná školáčka kto sú tí "separatisti", kto im dáva peniaze, zbrane a potraviny.

Ani prahu nepomáhali chrániť "Banderovci".


30.03.2021 21:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Pravda sa ti nepáči [zle] ostatné sú len drísty a následky ! Môžeš my vysvetliť , prečo dlhých cca 20 rokov Rusom netrebalo Ukrajinu , ale až teraz ?
Ukrajinskou SBU zachytený rozhovor o tom ,že streľba prichádza od lídrov Majdanu "Officers of Security Service of Ukraine (SBU) loyal to the ousted President Viktor Yanukovich have hacked phones of Estonian Minister of Foreign Affairs Urmas Paet and High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy Catherine Ashton and leaked their conversation to the web..... Mr. Paet reveals astonishing information which confirms the rumours that the snipers were employed by the leaders of Maidan."

Video: www.youtube.com/watch?v=XXlcZHqLEgw

Dôvod úpravy: i

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (30.03.2021 21:51)


31.03.2021 8:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pravda?
Čo je pravda?
Vysmiati pionieri na 1 mája a v gulagoch masové hroby.
Agresia (USA podporovanými) čečencami voči Rusku?
Už som to bol x krát písal.
Netrčali mi nohy ani z komošovskej riti a ZSSR, ani z USA riti vlastne zo žiadnej riti.
A takisto sa budem opakovať. Rusko prijme každého , kto chce žiť v tej úžasnej krajine a poskytne mu ochranu pred agresorom z USA a čo je hlavné, médiá mu poskytnú samojedinú pravdu včetne tej Komsomolskej.


02.04.2021 12:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Ignoruješ absolútne závažné fakty agresie a zločinov nášho veľkého "brata" spoza oceánu, preto silno pochybujem o tvojej nestrannosti. Kde sú pionieri atď... , v dejepise o minulom storočí !
Posledné týždne a mesiace Ukrajinci presúvajú armádu k východnej hranici ,nedávno do Ukrajinského prístavu dorazila loď z USA zo zbraňami ... čo to asi znamená? :-}


06.04.2021 8:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Neignorujem žiadne overené fakty ani jednej strany ale to neznamená že automaticky nekriticky vnímam len počiny jednej strany.
Choď sa opýtať bežného Rusa ako vníma hrozbu USA.
Podľa mojich skúseností viac ako 50% Rusov pod 35 rokov vníma USA a EU tak isto ako "čechoslováci" do roku 1989 západ.


07.04.2021 12:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Takto USA nevnímajú ani Slováci , nie to ešte Rusi ;-) Aj Nemcov či Švajčiarov ktorých poznám majú na USA rovnaký názor. Amíci nám chystajú ďalšiu vojnu, bohužiaľ už bežná záležitosť.


07.04.2021 12:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Musím upresniť.
Jedná sa hlavne o mladých žijúcich z dolárov a € v Moskve, Petrohrade a mestách nad 500 000 obyvateľov.
Sen každého mladého rusa je dostať sa do uvedených miest, dostať prácu v nejakej americkej alebo únijnej firme , zarábať tak, aby si mohol kúpiť byt , auto a mať dengy na dobrý život. Majú v p.či Pitina a USA.
O super život niekde na vidieku s vidinou veľkej rusy a postsocialistickými ideálmi už nie je v Rusku záujem.
Tak bude vojna. Neviem to zmeniť a tak to mám na háku.
A vidím to tak že: Dal som mu facku aby som zabránil bitke.


11.04.2021 22:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Reálne báťa Putin má takú podporu národa ako máloktorý politik v Európe.
V každom štáte sú tisíce ľudí ktorí prahnú po bohatom živote , veď to je západná kultúra prachy na prvom mieste.
Decká rastú na filmoch kde má každý prachy a fasa auto , to ovplyvní každého. Dokonca dnes už byť národný je trápne a nie to ešte chodiť do kostola , no fuj !
Takých mladých barových máme plnú Bratislavu atď. aj tu kopa ľudí zdrhá na zárobky, nechápem prečo si nechcú užívať "luxusné" mzdy na Slovensku ...veď je tu fajn po 30 rokoch lepšieho systému ? :-)))

Čo sa týka vojny , USA treba vykopnúť z Európy lebo len prevraty a vojny robia ! O podpore cocotín ako migrácia a LGBTI ani nehovorím.


12.04.2021 8:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

50 milónov mužíkov a bábušiek, ktorí nemajú internet a v meste boli tak raz , dva krát za život si stále myslia, že to čo žijú je najlepšia na svete (tak im to píšu noviny a štátne TV) a ze báťuška Putin je niečo medzi bohom a Stalinom.
Tú podporu od nich má.
A zbytok vo väčších mestách je zanedbateľný.
Kolega (nedal si povedať) sa dostal do sporu kvôli tomu, že domácich derevniakov presviedčal, že v 1968 nás okupovali. Skoro dostal po papuli.
Kult Stalina je oproti kultu Putina čajový odvar.


13.04.2021 21:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: :-D :-D :-D :-D :-D :-D


14.04.2021 1:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

dohadovat sa s egresom je to iste ako ucit kona basnicku :-P


14.04.2021 7:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kto chce učiť koňa básničku tak ju sám musí vedieť.


14.04.2021 13:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

ja :

Zleteli orly z Tatry, tiahnu na podolia,
ponad vysoké hory, ponad rovné polia;
preleteli cez Dunaj, cez tú šíru vodu,
sadli tam za pomedzím slovenského rodu.

Egres





Video: www.youtube.com/watch?v=_Q-g-HiVEGU&ab_channel=AlexTric...

Dôvod úpravy:

Upravené 2 krát. Naposledy upravil Pirrates (14.04.2021 13:09)


14.04.2021 14:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mlhoš:
Čo budeš robiť ak prestanem chodiť na motoriť?
Budeš musieť asi prejsť na Medikamentóznu liečbu osobnostnej poruchy.


18.04.2021 8:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Amíci na Ukrajine rumble.com/vfrmlr-zplava-americkch-transportnch-letoun-...


19.04.2021 9:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Normálne dodávajú objednanú vojenskú techniku.

India si v Rusku objednala zbrane za 14,5 miliardy dolárov, medzi nimi aj raketové systémy.
Rusko je hlavní vývozce zbraní do jihovýchodní Asie, předběhlo i USA.


19.04.2021 20:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Normálne USA chystajú Ukrajinu na vojnu . Veď ich roky cvičia a vyzbrojujú
Video: www.youtube.com/watch?v=D5H2Qj7Nvts&t=124s


20.04.2021 7:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A Rusi sa nevyzbrojujú?
Chystajú sa na vojnu?
Jáj . Zabudol som že tak ako socialistické krajiny sa pripravovali na vojnu "obrannú" tak aj Rusko sa pripravuje na vojnu "obrannú".
A to, že ukrajinská armáda má 90% výzbroje od Rusov je "pokojíček"
Putin potrebuje zase "vystrašiť" obyvateľov, že keď nebude na chleba tak za to môže USA pretože on namiesto do potravín a ekonomiky musí dávať rublíky do obrannej armády.
Pokračovanie o týždeň.


09.05.2021 19:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

:-D :-D :-D samozrejme Rusi nemajú nič iné na robote, len zbrojiť a prepadávať -demokratizovať iné štáty :-P
Len my nejde do hlavy načo im je tá Ukrajina až teraz, keď im ju 25 či koľko rokov nebolo treba ? ;-)


10.05.2021 8:26

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

V tomto případě proti sobě stojí především Turecko, jež podporuje mezinárodně uznávaného premiéra Sarrádže v Tripolisu, a Moskva, která stojí za generálem Haftarem, jenž má svou základnu na východě válkou rozklížené země. Oba libyjští představitelé jsou zároveň podporováni různými evropskými a blízkovýchodním státy, což situaci značně znepřehledňuje.

Velitelství amerických sil v Africe je nicméně přesvědčeno, že ruskou techniku v Libyi využívá zejména Vágnerova skupina neboli nájemní žoldnéři, kteří pomáhají prosazovat zájmy Kremlu i v jiných afrických zemích, například ve Středoafrické republice nebo v Súdánu. Vágnerovci spjatí s kontroverzním ruským podnikatelem Jevgenijem Prigožinem ostatně bojovali i na Ukrajině a v Sýrii – tedy v oblastech, v nichž má sice Rusko eminentní zájmy, ale kvůli politické citlivosti do nich oficiálně nevyslalo regulérní armádu.

Okrem leteckej základne Humajmím má Rusko v Sýrii pod kontrolou aj námornú základňu v meste Tartús na pobreží Stredozemného mora, ktorá je v prevádzke už od čias Sovietskeho zväzu.

Rusko podniká v Sýrii nálety od roku 2015 a na základe dohody s tamojšou vládou tam začalo v roku 2017 upevňovať svoju trvalú vojenskú prítomnosť. V auguste tohto roku boli zverejnené ruské vládne dokumenty, v ktorých sa uvádza, že Sýria odobrila rozšírenie ruskej leteckej základne Humajmím.


30.06.2021 23:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Lenže Rusi Líbyu nerozyebali , boli to západné "demokracie". A teraz Slovensko plus susedia ,máme "prijať zodpovednosť" a trvale naveky si do vlastných miest sťahovať Afričanov ,Arabov.

"Medzinárodne uznaný premiér" je v preklade do pravdy "západom uznaný". Kedysi uznali aj Pinocheta v Chile a ďalších USAkmi dosadených prezidentov v krajinách kde predtým vládli ľavicové vlády legálne zvolené občanmi. Tie sa ale Američanom nepáčili...
Po "arabskej jari" organizovanej CIA/Mosadom sa Rusi konečne prebrali a začali niečo proti imperiálnym Američanom robiť. V Sýrii pozabíjali nie len Islamistov ktorí tam robili akože povstanie a mali zvrhnúť legálnu vládu, ale aj mnoho Amerických ,Britských inštruktorov a špecialistov .


Dôvod úpravy: i

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (30.06.2021 23:59)


06.07.2021 8:43

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Svet si žil svojím zabehnutým životom tisícročia.
Potom prišiel socializmus -komunizmus a od tej doby je to v prdeli.


24.02.2022 9:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A mierocvorcovia idú zachraňovať mier.
Zase tí hnusní amíci vyvolali vojnový konflikt.
Idite v pizdu. I-GRR


24.02.2022 12:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Zase tí hnusní amíci vyvolali vojnový konflikt.....tak s týmto výrokom sa nedá nesuhlasit... [dobre] [dobre] [dobre]


24.02.2022 12:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

RS955i
 Skútrista 

Ikona

Ľudská hlúposť je bezhranična!


24.02.2022 13:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Zase tí hnusní amíci vyvolali vojnový konflikt.....tak s týmto výrokom sa nedá nesuhlasit... [dobre] [dobre] [dobre]

To je už absurdne uletené tak ako Putin.

Že by podpálenie raichstágu?


24.02.2022 13:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Kde BLB - tam nebezpečno.[b][/b]

Tu je zatiaľ bezpečno, lebo "máľenkij bicykeľko" sem píše iz moskvy.


24.02.2022 13:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: No jasné,Putin je tak uletený...Neustále sa Rusko pod jeho vedením rozpína,a to až do takej miery,že sa už dostalo ku krajinám ktoré su členmi NATO.Dufam že si bol zufalý aj vtedy,ked Američania bombardovali Juhosláviu,a vedome zabíjali hlavne civilné obyvatelstvo.


24.02.2022 14:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nemám v hlave pérové podložky aby som nevedel kde, čo a prečo sa vo svete deje.
Ale nikto, opakujem nikto na svete ma nepresvedčí o ruskej ( tým myslím verchušku) neodolatelnej celosvetovej nadvláde.
Pred pár hodinami som volal so známimi v rusku že čo a ako ? V Moskve sa už organizujú. protesty proti Putinovi. Inteligencia vie čo to bude znamenať pre rusko v blízkej budúcnosti čo sa týka ekonomiky. Tento Putinov choromyselný akt zruinuje ekonomiku na desiatky rokov. 80% surovín pre priemyselnú výrobu je z EU a USA. Ročne si Putin z amerických bánk bral enormné úvery aby mohol vyplácať dôchodky a stavať autostrády.. Za dva týždne nebude mať ani na elektriku v Kremli.A to, čo robil Stalin keď proti nemcom poslal 20 miliónov vojakov s gumipuškami dnes nehrozí.Blbí sú už dôchodcovia a mládež pozerá za plot EU ako vidinu lepšieho.

A opakujem sa stále.
Cesta do krajiny kde si zožrali to čo mali na zajtra je stále voľná.


24.02.2022 14:30

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Záleží akých "známych" máš v Moskve.Lebo aj u nás ked sa porozprávaš s normálnym človekom,a s niekým plateným americkými mimovládkami,rozdiel bude priepastný.Mne Putin nehlási aké uvery si kde a načo berie,a ani ma to nezaujma.Skus odložit tie Americké okuliare,a pozri sa na vec Ruskou optikou.Keby "neudrel" Putin,skôr či neskôr by idreli Amíci.Alebo mal Putin dobrovolne odovzdat Rusko západu,aby ho za 50 rokov vysali do poslednej kvapky krvi?Zase až taký blbý ako Gorbačov a Jelcin Putin rozhodne nie je...


24.02.2022 15:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na rozdieľ od teba som strávil v rusku roky a viem si nasadiť aj ruské - NEAMERICKÉ okuliare. Ja nemám žiadne okuliare jedine tie , ktoré majú normálnu optiku.
Máš mimoriadne presné a pravdivé správy o chystanom útoku američanov na rusko. [dobre]
Známych v rusku?
Člen ruskej dumy, vlastník dvoch pekární , gubernátor Tverskej oblasti ( vlastník závodu na výrobu cestovín)
riaditeľ chcemického závodu ( vlastníkom je Putin), riaditeľov závodov NESTLE a spústu normálnych rusov aj z derevní.
O tom vycucávaní sníma viac ako polovica rusov.
Kazachstan.


24.02.2022 15:25

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Presne toto som vedel ze curiny budu pisat: KEBY NEZAUTOCI RUSKO, TAK ZAUTOCI AMERIKA.... :-D a uz sa neda dokazat opak, takze to musi byt pravda.... :-D :-D :-D


Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil boombastic (24.02.2022 15:26)


24.02.2022 15:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: Mal si to napísat o pár príspevkov dozadu,lebo takto to už nijako nedokážeš,že si to dopredu vedel,ty čurina.


24.02.2022 17:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Ja som ale presvedceny, ze to neni pravda...ale nemam ti to uz ako dokazat....ale zato tu mame nad slnko jasnejsi dokaz, ze zautocili sovieti...

Este som nepocul, ze by povedzme jano vykradol obchod, na sude by povedal, ze keby ho nevykradol on, tak ho vykradne miso a sud by odsudil misa.... :-D


24.02.2022 17:15

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mám jednoznačnú otázku na ktorú existuje jednoznačná odpoveď.

Prečo USA a NAO okamžite nezaútočili na ruské vojská na ukrajine a nepokračovali až do moskvy?
Nemohol by ich nikto obviniť že začali agresiu.


24.02.2022 17:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: ...počkat,to mi nejak nevychádza....sovieti tu už nie su od 1991 roku ,myslím...


24.02.2022 17:24

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Re: scooter68: si si tym isty? :-D


24.02.2022 17:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Soviety existujú do dnešného dňa.
O invázii do ukrajiny rozhodli soviety.
Soviety v plnom význame chápaného rusmi sú uzatvorené akčné skupinky rusov, ktorí môžu rozhodovať o všetkom aj o tom, kedy pošlú vojská kamkoľvek na svete.
Je to vlastne vedenie ruskej štátnej mafie, ktoré rozhoduje v rusku o všetkom.


24.02.2022 17:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: To sa opýtaj vedenia USA a NATO.Možno aj to su tvoji priatelia...


24.02.2022 18:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Re: scooter68: cize podla teba je na vine tejto situacie usa a rusi konaju apravne? Schvalujes ich konanie?


24.02.2022 18:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: Chápem ich konanie.


24.02.2022 19:06

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Tvoje chapanie musi mat kvalitne parametre...


24.02.2022 19:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Aj ja by som chcel mat taku naturu, aby som chapal, ked niekto zacne vojnu a vrazdi nevinnych ludi...


24.02.2022 19:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: Z niektorých tvojích príspevkov sa tiež javíš ako k....Takže ked ukrofašisti 8 rokov vraždili nevinných ludí v Luhansku a na Donbase,tak to bolo v poridku?


24.02.2022 19:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Ja nevravim, ze to chapem....


24.02.2022 20:19

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Z niektorých tvojích príspevkov sa tiež javíš ako k....Takže ked ukrofašisti 8 rokov vraždili nevinných ludí v Luhansku a na Donbase,tak to bolo v poridku?

Bol som v Lugansku aj v Donbase za tých 8 roko asi 5 krát.
Vieš o tom veľké gulové.
Ani jeden predstaviteľ republiky Donbas a Lugansk nikdy nežil na Ukrajine.
Všetko sú to Rusi.
Kde sú všetci tí mŕtvy z genocídy.
Nezvyknem byť vulgárny ale ty si taký pripečený ruský trol že tvoja mámuška musela byť balšaja RUS a pápa báťuška Putin.

Tomu, že ukrajinci len tak zo dňa na deň začali vraždiť rusov ( podľa pasu) alebo ukrajincov ruského pôvodu v najbohatšej oblasti Ukrajiny môže veriť len ................... a to na kvadrát.
Ak by som mal tú moc tak teba a tebe podobných trolov by som z fleku naložil do dobatčáku a posla do Moskvy.

To , čo píšu podobní trolovia na diskusiach a blogeri sa už nedá nazvať ani výplodom pacientov z Cajle. To je na úrovni chuja , ktorý má len tri mozgové bunky.
Prvá mu nakazuje pred sraním si stiahnuť trenky.
Druhá mu káže nežrať surové mäso a tretia chudera to samozrejme riadi na úrovni meňavky.
Idem si vyrovnať mozgové závity pretože po čítaní takýchto sračiek sa mi zamotali na týždeň.
Idíte v pizdu.


24.02.2022 20:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

A on ti teraz napise, ze vrazdili...a ste v slucke...


24.02.2022 21:20

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Myliš sa najsammudrejší Egreš,nie som žiadny Ruský trol.To ti musí staačit,a vieš,ked máš raz v mozgu poruchu,tak ti ostane už navždy.Si proste presvedčený o svojej pravde,a hlavne nasratý že komunisti zobrali tvojmu starému otcovi továren,tak teraz je každý kto hovorí po Rusky komunista,a treba ho nenávidiet..Dobre si skontroluj barák kým pôjdeš spat,lebo určite sa u teba niekde ikrýva nejaký Rus,ktorý ta chce zabit..


24.02.2022 22:09

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Cely svet odsudzuje konanie ruska, len jeden nadsenec na motoride ho chape a schvaluje.....buahahahaha vivat slovakia.... :-D


24.02.2022 22:29

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: ..a kde so to čítal?V SME?v denníku N? Dávali na Markíze?Na JOJke?A nepíš chujoviny,nikde som nepísal že to schvalujem,písal som len, že to chápem.Predpokladám,že ty zase chápeš všetky vojnové zločiny ktoré spáchala Ameriky za niekolko desatročí...


25.02.2022 5:02

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Opakujem....nechapem...


25.02.2022 5:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

A preco sem pleties ameriku? Co ma amerika spolocne s tym, ze rusi vrazdia ludi na ukrajine???


25.02.2022 6:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: Amerika s tým má strašne vela spoločného,nerob zo seba debila.


25.02.2022 6:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Rusi zabijaju obyvatelov ineho suverenneho statu a ja sa pytam kde tam hra ulohu usa, dokonca podla teba je usa pricinou tohoto vrazdenia a ja nechapem preco?


25.02.2022 7:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: Tak necháp dalej.


25.02.2022 8:01

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

No ved skus v skratke vysvetlit a uved ma do krutej reality nech sa spamatam...

Poznamka: nie som ziaden amerikofil, odsudzujem akekolvek nespravodlive konanie a nasilie, nech ho uz pacha ktokolvek, ale ked sa uz bavime o momentalnej situacii tak ma zaujima preco je usa na vine? Pokial to sledujem, tak nevystrelili ani jeden patron, na ziadne cudzie uzemie bez pozvania nevstupili tak mi neide do hlavy ako mozu byt na vine ruskej okupacie ukrajiny...

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil boombastic (25.02.2022 8:02)


25.02.2022 10:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: Skus si trošku poguglit,určite nájdeš odpovede na svoje zvedavé otázky.


25.02.2022 10:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Tvoje odpovede sa mi na nieco podobaju...

Poguglil som a nic co by vyvracalo to, co som napisal vyssie som nenasiel...


25.02.2022 10:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavne že ty vidíš USA všade.
Normálny rusi sú pre mňa normálny slušní ľudia. Bežný rus ti dá aj poslednú košelu keby si ju potreboval. Ak si si nevšimol tak som písal, e v rusku mm spústu známych a dokonca aj zopár priateľov.
Tých porovnání kto a koľko vyprovokoval vojnových konfliktov a na ktorých sa zúčastnila ASA a (ZSZR a Rusko ) je nespočet.

Chápem že rusi ničia suverrény štát a zabíjajú ľudí- je to isté ako schvalujem.

A zrovnávať situáciu v bývalej juhoslávii s tým, čo sa deje na Ukrajine ako ospravedlnenie to je také kremelské.

Škoda každého písmenka.


25.02.2022 10:54

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Re: egres2: posledna veta [dobre] [dobre] [dobre]


25.02.2022 10:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ni chápem a schvalujem nie je to isté,ale ty sa rád hráš so slovíčkami,že....(Sovieti a soviety napríklad)


25.02.2022 10:59

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: pomohlo?

Video: www.youtube.com/watch?v=Z5ZHL7NmaN0&ab_channel=%D0%A0%D...


25.02.2022 11:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

To myslis vazne??? No nic, ako uz napisal egres...skoda pismen... [zle]


25.02.2022 11:38

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: boombastic: Hej ,máš pravdu,na vás dvoch škoda písmen,a to sa naštadtie nepridal ten tretí us ritolez.


25.02.2022 12:06

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Z coho sudis, ze som us ritolez? Ved som ti napisal, ze nie som... Vies o mne viac, ako ja sam?
Nasiel si si to na dakom tvojom oblubenom overenom informacnom kanali? Ci?


25.02.2022 12:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Opak usa riťoleza je ruso riťolez.
Soviety - sú štátne útvary.
Sovieti - sú členmi štátnych útvarov.
Vzhľadom na to, že každý štát, ktorý obsadili vojenskou silou a pričlenoli k rusku mal na vrchole vlády dosadený soviet.
Takže po zlúčení do ZSSR to bol zväz SOVIETSKÝCH republík .Pre pochopenie do toho neboli zahrnutý občania ale len členovia sovietov. Preto sovietský.
A história sa opakuje.
Doma im živorili- živoria - a pravdepodobne budú živoriť ľudia, ale oni ako vždy idú zachraňovať tých mimo ruska.Najlepšie s degťarievom alebo kalašnikom. To je také dôverihodnejšie.
Veľa z tých, čo im v minulosti vo svete naletelo ich po čase poslali v pizdu len tu na Slovensku ich poniektorí chcú zase vitať ako osloboditeľov.


25.02.2022 13:43

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ja tu nechcem nikoho vítat,ani Rusov ale ani Američanov,a už tobôž nie Afričanov.Ale pviem ti pravdu,že sympatickejší mi je Ruský národ,ako tá zločinecká zmeska spoza mláky.


25.02.2022 14:02

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nikdy v živote som sa nezastával USA.
Ale vidím, ( a už sa to ukázalo) že ruská verchuška a generalita plus KGB sa nikdy od čias Lenina, Stalina a Brežneva nevzdali myšlienky na ovládanie sveta.
V Rusku je ale obrovský problém. Bolo a je to vidieť ( a často som sa s tým stretával priamo) napr. na spôsobe, akým sa tam správajú oligarchovia a štátna aj neštátna mafa. Nemajú žiaden pud sebazáchovy a za všetkým, čo sa rozhodli že hcú, idú cez mŕtvoly. Keď som upozornil majiteľa, že robotníci pracujú vo výške cca 15m pri montáži vzduchotechniky bez akéhokoľvek istenia a že sa pozabíjajú, pozrel na mňa ako eskimák na televízor a vyriekol pamätnú vetu " u miňá ludí mnógo dengov ču čuť".
Američan si vypočíta všetky riziká a ak sú prijatelné tak ide hoci aj do agresie. Rus to v prvom rade berie ideologicky, potom cez peniaze ktoré môže takto získať a až na koniec rozumom.
Preto rusko ako krajinu vedenú putinovcami považujem za oveľa nebezpečnejšiu ako sa práve ukázalo.
Opakujem. Proti luďom v rusku nemám žiadne predpojaté postoje a sú mi podstatne bližší ako obyvatelia USA.


25.02.2022 21:34

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Základná otázka:

Kto je agresor ?


26.02.2022 3:21

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pato
 Turista 

len aby sa nestalo toto

www.topky.sk/cl/13/1381755/Dalsia-hroziva-predpoved-Bab...

treba najst nepriatela a zvalit na neho pricinu svojich problemov
zločinecká manipulácia cielená do ruskej spoločnosti Jej cieľom je podnecovať nenávisť Rusov voči Ukrajincom a západu všeobecne. Treba niekoho obviňovať z ekonomických zlyhaní a zlých vyhliadok na zlepšenie životnej úrovne ruských občanov. Treba zapáliť ich spravodlivý hnev a vonkajšieho nepriateľa označiť za základnú príčinu všetkého domáceho chaosu

Vy ktori suhlasite s tym co robi Putin vlastne za to ani nemozete lebo ste sa narodili do spolocnosti
kde od mala sa clovek ucil ze ma drzat hubu a krok lebo dostane po drzke

len clovek ktory vyrastal v spolocnosti kde sa ucilo ze sa treba poklonit diktatorovi,nevycnievat z radu
moze suhlasit so systémom riadenia štátu ktory je postavený na diktátoch prezidenta s podporou generálov a oligarchov. Systém, ktorý vyniká najmä v zbrojárskom priemysle, zanedbáva ostatných. Systém, ktorý zabíja novinárov a politických oponentov a vedie teroristické útoky v iných krajinách.
Nevidím žiadnu západnú krajinu, ktorá by okupovala nejaké ruské územie, organizovala proti nemu kybernetické útoky a cielené dezinformačné kampane,prave naopak toto vsetko robi Rusko

Rusko nie je slaboch, ale utláčateľ, agresor, ktorého hlavným nepriateľom je každý, kto odmieta vymeniť svoju slobodu a suverenitu za vazalitu

podotykam ze ja nie som fanusik Ameriky ani jej draveho bezohladneho kapitalizmu ale ked mi nezostava nic ine iba si vybrat medzi vacsim a mensim zlom tak urcite budem volit mensie zlo


26.02.2022 13:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

No veď toto.........

Spomínam si na výrok jedného herca (nič proti profesii) (nejaký R. Reagan), ktorý v 80. rokoch minulého storočia povedal, že rusko (vtedy ZSSR) je ríša zla.
Áno - ríša.
Nič proti ruskému občanovi......
Môžem iba veriť, že sa ruský občan vyjadrí, zaprotestuje, nechá sa zavrieť, a to všetko preto,
že ozbrojená agresia je mu protivná. (slovanská vzájomnosť ?)

Svetové spoločenstvo môže uvaliť sankcie, môže Ukrajine dodať všeličo, môže vyhlásiť teroristu za VOJNOVÉHO ZLOČINCA ale.......Normálni Rusi musia toho grázla odstrániť sami. Rýchlo !!!
V mene mieru.
Lebo on hovoril ako prvý o jadrovom potenciáli r. ríše a celkom iste ho ako prvý použije.





26.02.2022 15:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

yoffo:
Odstrániť sami?
Tam je taký teror, že už 108 rokov mužíci trpia a nechávajú sa zabíjať ako ovce.
Stalin zabil viacej svojich vojakov ako nemci a to je oproti Putinovi len taký hračkársky vodca.


27.02.2022 4:02

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pato
 Turista 

Lebo on hovoril ako prvý o jadrovom potenciáli r. ríše a celkom iste ho ako prvý použije

alebo pouzije este zakernejsiu specialitku kedze zabije koho chce a jeho
sluhovia a poddani sa tam mozu volne hybat
Aerosolová bomba po sobě, na rozdíl od atomové, nezanechává žádné zamoření. To je výhodné, pokud chce válčící strana dobývané území obsadit. Je to také jeden z důvodů, proč Rusové tuto bombu použili za války při vyhlazování Čečenska

www.idnes.cz/technet/technika/vakuova-bomba-fae-termoba...


27.02.2022 8:42

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

OK, ak ten zabijak detí tu bude ešte o mesiac, NIČ mu nezabráni použiť čokoľvek.
Sme v riti.
A "civilizovaný" svet bude ďalej rokovať o swifte, sankciách , versus podpore rečami.........
A vrah detí si so svetom urobí, čo chce !!!

Sláva Ukrajine



Dôvod úpravy: oprava textu

Upravené 1 krát. Naposledy upravil yoffo (27.02.2022 8:45)


27.02.2022 9:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Re: yoffo: [dobre]


27.02.2022 16:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Miestni obyvatelia dediny blízko Chersonu na juhu krajiny informújú, že Rómovia ukradli Rusom tank.
60ton železa >:-)


27.02.2022 20:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Dyk More, ŽELEZO !!!

:-D :-D :-D :-D :-D


28.02.2022 3:47

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Základná otázka:

Kto je agresor ?

na to sa treba pozriet trosku inak

priklad :

mas brata ktory si zabral pre seba detsku izbu a nechce ta tam pustit a ty si sa mu postavil ku dveram a hadzes donho kamene cez otvorene dvere brat uz utrpel vela ran od kamenou
ak brat zavola otca a otec zasiahne a nakope ta do zadku je otec agresor ?


lebo mam dojem ze ste boli vsetci zalezeni 8 rokov volakde v pivnici

dovod ruskeho utoku

1, zhodenie pravoplatneho prezidenta fasistickym Pravym sektorom a nasledne upalenie za ziva 48 etnickych rusov ukryvajucich sa odborovom dome v Odese

2,vyhlasenie nezavislosti Luhanska a Donecka na zaklade referenda ktore sa tam konalo

3,zahajenie vojenskej akcie Ukrajinskej armady a polofasistickych batalionov ako Azov

4, velebenie vojnoveho zlocinca Banderu stavanie pomnikov byvalym fasistom navrat z kanady prislusnikov SS z ukrajinskych batalionov z 2 svetovej dozorcov z koncetrakov a fasizacia ukrajinskej spolocnosti na co je Rusko nesmierne haklive

5 pokus o vstup do zlocineckej organizacie NATO a priblizenie americkych zakladni priamo k ruskemu uzemiu

6, 13 000 mrtvuch civilistov zien deti zavrazdenych na donecku ukrajinskou armadou

Pozri obrázok
Dôvod úpravy: vazne chcete toto podporovat ?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Pirrates (28.02.2022 3:49)


28.02.2022 4:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Zuzana Belicová o účelovej slepote našich politikov
Čo sa dialo v 2014. ste nevideli?
Prvá z Belicovej otázok je, "či boli pohoršení a odsúdili, aj keď ukrajinskí fašisti v roku 2014 za spevu ukrajinskej hymny a pokrikov “Rusi, usmažte sa!” za živa upálili 48 rusky hovoriacich občanov, vrátane žien a detí, ktorí nesúhlasili s novou vládou, ktorá vznikla na základe protištátneho puču po Majdane v Kyjeve?"
Zaregistrovali ste referendum?
"Či zaregistrovali, že v Doneckej a Luhanskej oblasti po masakre v Odesse bolo REFERENDUM, v ktorom sa drvivá väčšina obyvateľov vyjadrila ZA štátnu suverenitu Doneckej a Luhanskej republiky, ZA nezávislosť od Ukrajiny, a teda za nezávislosť od krvavého diktátu bábkovej ukrajinskej vlády? Áno, REFERENDUM, ktorých posilnenie malo OĽaNO vo volebnom programe," to je druhá otázka Z. Belicovej.
"Humanitárne" bombardovanie bolo "OK"?
Ďalšia otázka ide trošku viac do histórie: "či boli pohoršení, a či to dali vrcholným predstaviteľom USA najavo, keď USA po “humanitárnom” bombardovaní Srbska uznala nezávislosť Kosova a jeho odtrhnutie od Srbska?" A súvisí s ňou ešte jedna: "či boli vrcholne pohoršení a odsúdili, keď na územie Kosova následne napochodovala americká armáda a vybudovala si tam jednu z najväčších vojenských základní v Európe, a či aj to vnímajú ako akt vojenskej agresie, a či to vrcholovým predstaviteľom USA aj pohoršene pripomínajú pri každej príležitosti?"
No a posledná otázka:
"Či zvyknú bývať vrcholne znepokojení, pohoršení a pripravení odsudzovať všetko, čo sa týka len Ruska, (keď to nerobí nič iné, len chráni ruskú menšinu za hranicami) a či pri USA budú vždy len tichúčko, v predklone s hlavami strčenými v piesku bez hrdosti, bez vlastného názoru …?" Či pani Belicová dostane odpoveď od tých, ktorých sa to týka isté nie je. Zato bežný človek v tom má celkom jasno...


28.02.2022 4:20

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

www.facebook.com/maros.hudak.5030/videos...


28.02.2022 8:52

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Tak na toto by mal byť paragraf..........dám podnet.


28.02.2022 9:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ten chuj je ešte väčší chuj ako najväčší chuj.


28.02.2022 13:06

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Popoludní 8. augusta Rusko poslalo svoje delostrelecké a tankové pozemné sily Rokským tunelom cez hlavný kaukazský hrebeň do Cchinvali. Podľa ruského prezidenta Dmitrija Medvedeva malo Rusko v úmysle chrániť obyvateľov Južného Osetska (vyše 90%), ktorí majú ruské občianstvo a ktorí už o ruskú pomoc požiadali.


28.02.2022 16:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

AKO MÔŽE TAKÉ PRIJEBANÉ hovädo voziť ľudí?


28.02.2022 16:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Egres:

1) Na soferovanie trolejbusu ti staci mozog simpanza aby si sa naucil pravidla cestnej premavky, zvysok nepotrebujes. Takze ano, moze.
2) Dost sa ti divim :-)


Predchádzajúce | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 235351 | Včera: 217873