Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti - Diskusné fórum - Nehody

Sú chvíle v živote strážnych anjelov, keď nedokážu pohotovo reagovať prípadne nestihnú dôjsť na určené miesto včas. Preto sa nespoliehajte na šťastie či náhodu a jazdite vždy tak, aby ste vedeli pohotovo reagovať a bezpečne zastaviť.

Nech je toto fórum miestom tichej spomienky na tých, ktorí nedošli do cieľa, ale aj miestom varovania pre tých, ktorí sa chcú učiť na vlastných chybách.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuTelevizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti - Diskusné fórum - Nehody

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 | Nasledujúce

18.05.2011 9:12

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

MarkoLM
 Turista 

Ikona

A tí hrdinovia zo začiatku diskusie podporujúci toho debilka sú gggde? :-O


18.05.2011 10:08

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

pacho74
 Kávičkár 

Chester:
som rad ze som ta pobavil ... asi nemas deti co a asi ti nejaky ozraty hajzel nikoho blizkeho nezrazil ?

diwi:
no praveze jazdim krizom krazom cez slovensko cez den aj v noci a nic nenormalne sa mi nestava ak dodrziavam pravidla. Takze ano ak jazdim slusne tam ma nikto nebuzeruje. Ak jazdis neslusne tak je v poriadku ze ta zastavia nie ?

MaAT:
odla mna je v poriadku ak ta zastavia so zostatkovim alkoholom. S tym nemas co sadat za volant. Ak mas nejaky alkohol v krvi tak tvoje reakcie su spomalene a to je neodskriepitelny fakt. A s tym vodicakom sa netrebalo ist sudit lebo je to bolo zbytocne. Dvom mojim kamaratom sa to stalo a kazdy dostal pokutu plus na 6 mesiacov zadrzany vodicak. Kedze to bol zostatkovy alkohol tak im na ziadost boli odpustene 3 mesiace. Je to bezny postup.
Tym ze odmietnes fukat tak ta zoberu na odber krvi kde ti najdu aj ten alkohol ktory by pristroj ani nezaznamenal takze odporucam fukat.


18.05.2011 10:28

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Marko - tu mas svinu ozratu :-D

Video: www.youtube.com/watch?v=v2VwFqQOJ04


18.05.2011 10:34

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Kykko
 Turista 

MaAT nepoznam ťa, nechcem ťa spoznať, ale tvoj príspevok 17.05.2011 21:29, mi vyznie ako tvoj nočný sen, alebo bohovo skreslené informácie od kamaráta... Prepáč, ale min. posledné 4 riadky sú totálna, ale TOTÁLNA do neba volajúca sprostosť !!!! Vidím že nemáš s tým absolútne žiadnu skúsenosť a to čo si napísal nemá ani len oporu v zákone a neviem kde ho tak prejednali ako píšeš. Nehanbím sa za to, som policajt, dopravák, ale keď niekomu zadržia VP, tak isto mu "nezoberú" iba auto a na moto može jazdiť. To si ako prišiel k tomuto výmyslu ???
Poraď kamarátovi, nech radšej fúka, teda nech sa radšej podrobí skúške na alkohol, lebo bude prekvapený keď mu opäť zadržia VP, a na dosť dlhú dobu.Odmietnutie dychovej skúškya je trestane dosť prísne. Len toľko som chcel povedať na margo tvojeho príspevku.

"Bezdôvodná kontrola" čo to je podľa Vás ??? Vždy je dôvod na kontrolu a pokiať si to nevie policajt zdôvodniť, tak mi ho je ľúto. Pretože vždy je dôvod na kontrolu, pátranie po veciach, zbraniach, drogách, ľudoch... Stačí si prečítať oprávnenia policajta v Zákone o Policajnom zbore ( 171/1993 Z.z. ) Vy všetci múdri, ktorý tu nadávate na bezdôvodnú kontrolu, mi prosím povedzte ako rozoznáte napr. zlodeja, vraha,opitého šoféra na diaľku ??? Na čom, alebo ako sa premiestňujú kradnuté veci z bodu A do bodu B ??? Či podľa Vás zlodej vyzerá tak, že ma šatku cez pol tváre, čierny kabát, klobúk na hlave a na chrbte nesie veľké plátené vrece v ktorom má ukradnuté veci ??? Alebo mu svieti dajaká kontrolka na hlave a upozorňuje ostatných že je zlodej, že je opitý a pod ??? Povedzte mi ako by ste Vy odhalili takýchto ľudí ???

Neuznávam ani ja buzeráciu policajtov na ceste, keď si niekto potrebuje dokazovať svoju moc, možno liečiť komplex ? Na druhej strane som toho názoru, že ako sa ty správaš ku policajtovi, tak sa aj on bude správať ku tebe. Tak ako môj kolega vraví, my sme len obraz Vašeho správania sa. Keď si ty drzí, tak nečakaj slušné správanie policajta. Keď chceš, slušne v kľude sa opýtaj prečo ste ma zastavili, a verím že aj policajt ti slušne odpovie. Jasné, aj policajti sú len ľudia a ani ja sa tu nemôžem biť do hrude že všetci sú slušní... Nie nie sú, ja to viem.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Kykko (18.05.2011 10:46)


18.05.2011 10:38

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Však napísal, že si po večeroch dáva fľašu vína ;-) :-D


18.05.2011 10:41

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

MarkoLM
 Turista 

Ikona

kykko- [dobre] konečne rozumná reč.


18.05.2011 10:44

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

aj p. JUDr. Cuper Csc. si dal 2 dl Olesanskeho :-)))

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Johnny55 (18.05.2011 10:44)


18.05.2011 12:19

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

pacho74
 Kávičkár 

Kykko:
klobuk dolu [dobre] [dobre] [dobre]

Neviem ako ostatni ale ja som za tych 19 rokov za volantom stretol policajta idiota iba a aj to vysiel na prazdno lebo zistil ze nie som priposrany a nie som lahka obet. Bohuzial su aj takyto ale podla mna ich nie je vela.


18.05.2011 12:36

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Diger
 Turista 

Ikona

Kykko: [dobre]


18.05.2011 13:44

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

chooki
 Edvenčr 

Ikona

kykko..no pekna beletria, ale keby sme nezili na slovensku, tak ti to mozno aj uverim. Ale je jasne, ze nemozes byt objektivny, ked si jeden z nich. Namiesto toho sa skuste zamysliet, kolko pokut a "chytenych" vodicov, priestupkov a neviem coho vsetkeho ste vy policajti riesili k pomeru chytenych a usvedcenych grazlov..Stavim sa, ze tych prvych su tisicnasobne viac, ako druhych. To je ten problem, vy si myslite, ze ste tu na to, aby ste buzerovali ludi, ze ci mu svieti parkovacka, ci neprekrocil rychlost o par km a pod. A na ceste si vyberate lahke obete..napr. upravene auta (decentny tuning, ziadne huciace oplastovane prisery)...o tom by som vedel story pisat jak svina..to som uzil kua dost, a zazivam stale, aj ked sa to zlepsuje. Ako tu niekto pisal, ze za 19 rokov 4 kontroly..tak neviem v akej galaxi, u mna je to za cca 10 rokov desiatky kontrol..urcite 30-40, vacsinou vzdy pokuta..z toho prekrocenie rychlosti 2x, ostatne blbosti (nezapisana uprava v TP, starsia lekarnicka, chyb.nahr. ziarovky..proste vsetko zivot ohrozujuce zalezitosti..hlada sa dokym nieco nenajde, a najde sa vzdy daco...vsetko sa zapisat do TP neda, a kazdy zapis stoji dost € co idu niekomu na DI do vacku). Takze ja sa zelenym pokemonom na ceste vyhybam kde sa..Je mi na grcanie z celeho policajneho zboru I-GRR
A to sa dnes este clovek docita, ze sa v letnej sezone ide policia sustredit na cyklistov, ci maju vsetko podla vyhlasky..no super..len tak dalej pani [zle]


18.05.2011 14:25

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

slobo
 Bahniak 

Ikona




Video: www.youtube.com/watch?v=WkAU4wnecIU


18.05.2011 14:43

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

chooki: "Namiesto toho sa skuste zamysliet, kolko pokut a "chytenych" vodicov, priestupkov a neviem coho vsetkeho ste vy policajti riesili k pomeru chytenych a usvedcenych grazlov."

Je úplne bežné,že kriminalista riadi križovatku tak ako je úplne bežné, že dopravák vyšetruje vraždu :-D


18.05.2011 14:55

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

hopyke
 Kávičkár 

Ikona

.... len Ctrl-v to, čo som napísal v inej téme, cca. pred týždňom:

".... proste stačí, že raz dostanem pokutu za rýchlosť a už sú pre mňa všetci policajti *o*oti. Ale keď nastane situácia, že ich budem potrebovať a pôjde o život, napr. mojích blízkych, tak im budem ruky - nohy bozkať a srdcervúco plakať do kamery TV JOJ :-~ . "

... viac k tomu nemám čo ...


18.05.2011 15:09

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Kykko
 Turista 

chooki zase tu niekto plače, že ho x-krat zastavili a x-krat zaplatil pokutu. Prečo asi ??? Ked niečo robím s tým že viem že to úmyselne porušujem, tak hádam by som mohol byť taký uvedomelý, že keď mi na to prídu, tak viem že ma potrestajú. Či ako to má fungovať v demokratickej spoločnosti ??? Všetci chcú len práva ale o povinnostiach sa už mlčí.
Policajti na ceste nevymýšľajú zákony ani predpisy, len kontrolujú ich dodržiavanie a to je rozdiel.


18.05.2011 15:36

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Grco
 Kávičkár 

Ikona

Tiez mam s policajtami prevazne dobre skusenosti, vypalena stretavacka, napomenutie. Zakaz odbocenia, za 200 Sk, este som im podakoval a poprial prijemnu sluzbu. V 40tke 52, za 200 Sk...

Vsetko normalny ludia, ktory sa ku mne chovali slusne a rovnako aj ja k nim.

Na druhej strane, zastavim na mieste pre invalidov pred tescom, polovicka vybehla kupit malej plienky, ja som sedel v nastartovanom aute, okolo mna 3 invalidne miesta volne, na zvysku parkoviska volnych cca dalsich 30. Bolo to kratko potom ako sa novelizoval zakon a uz sa nesmelo na invalidnom mieste ani zastavit... Nabehli, zastavili krizom cez cestu aby som im nahodou neusiel ci co. Po slusnom vysvetleni situaci som im povedal ze samozrejme preparkujem. Arogantny chuj sa po mne zacal vozit, pomaly aj basu by som si podla neho zasluzil, bol neprijemny, nedalo sa s nim zjednat dal mi za 1000 a siel riesit dalsich nebezpecnych zlocincov co zle parkovali na poloprazdnom megaparkovisku.

Ked kamaratovi particka idiotov rozmlatila 120cinu preto ze sa im nepacil, dali sme im popis, SPZ, typ, farbu auta, na aute ostala ich krv s toho ako mu pastou rozjebavali okna... Boli sme oboznameny s tym ze sa to nebude dat vyriesit.

Ked do mna pred diskotekou skocil napity debilko, s partickou kamosov po tom ako som sa radsej zdekoval ked zacal byt prilis neprijemny. Cajti len z dialky pokukovaly jak sa to vyvinie. Mal som stastie ze ked som nalozil jednemu ostatny sa zlakli a cukli, keby niet toho dostal by som po hube rovno pred nimy...

Podla mna su naozaj policajti "len obycajny" ludia zo vsetkym co k tomu patri.

Tym myslim roznorodost povah, pomerne castu zbabelost, nechut riesit problematicke veci, snahu viest sa aby len vsetko dobre bolo...


18.05.2011 15:43

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Shiroko
 Kávičkár 

Ikona

naposledy ked som ich potreboval (priatelke sa pokusili ukradnut auto - skoda 1800evri) tak som po telefonate cakal cca 1 hodinu kym sa uracilo niekomu od nich prist. Zastavilo auto a vraj len prisli zistit ci je telefonat pravdivy a vraj mam pockat na kolegov co to spisu. Ti prisli o 6 opakujem o 6 hodin, pofotili pokukali poznamenali, ze moj vedla stojaci golf pojde dalsi, vraj sa mam na to pripravit :-(((((( a zobrali nas na policiu kde sme dalsiu hodinu spisovali zapisnicu. Cely den v p..i hlavne ze na ceste postavaju na kazdom rohu. I-GRR

Ked neskor vykradli auto mne tak som ich uz ani nevolal...


18.05.2011 16:33

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

tahitan
 Bahniak 

Ikona

ano su ludia ako iny, okrem jedneh utvaru, kde testy museli byt naozaj specialne - chlapci zo slovenskej Kobry su minimalne polobohovia, zo vsetkym co ktomu patri.. ..nemecky serial je proti nim prd. Kto tychto kohutikov zazil ten vie o com hovorim. Vacsie chodiace komplexi som v zivote nevidel. Zdoraznujem, ze nikdy som nemal a nemam problem zo zlozkami chraniacimi zakon - ale tento utvar nema zo zakonnostou nic spolocne, to, co predvadzaju je obycajne piratsvo z pozahnanim statu, ale sorry ze som odbocil od temy.. ;-)


18.05.2011 16:46

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

TAHITAN - tu kobru treba brat ako vystrahu...Ked niekoho chyti tak to stoji za to. na stastie je ich len par. Je to inak povedane - davajte pozor, lebo ked vas chytia tito tak to bude k**va drahe. Nie ako obycajna hliadka


18.05.2011 17:03

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

tahitan
 Bahniak 

Ikona

Johnny55-nemam nic proti trestom za porusenie predpisov, len mi nie je jasne, kde v zakone ma oporu trestanie za priestupok, ktoreho sa tak isto dopustil "trestajuci". A to nehovorim o zamernom provokovani (vyblikavanim, jazdou meter za zadnym naraznikom apod.)... ;-)

Ak toto ma byt prvy nastrel situacie ktora ma byt v buducnosti, tak dakujem - neprosim..

Upravené 1 krát. Naposledy upravil tahitan (18.05.2011 17:05)


18.05.2011 17:08

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Velmi casto sa stretavam s agresormi a ich stylom jazdy - pozor idem ja...
Proste ked sa nechas vyprovokovat, sam si buchaj hlavu...U mna to nehrozi.Raz som sice zastavil auto a siel som dohovorit vodicovi, potom zase mna zastavilo auto, ktoremu som sa pri obiehani "neuhol" a chcel ma vytiahnut von. Skoda ale, ze si vybral vtedy mna :-)


18.05.2011 18:03

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Mole
 Kávičkár 

Ikona

Kykko
divím sa, že práve ty máš odvahu otvoriť hubu a povedať niekomu, že trepe. pár mesiacov dozadu si sa tu hádal o práve odmietnuť výpoveď, argumentoval si len invektívami voči mne a tým, že o tom musíš niečo vedieť, lebo si policajt už dobre dlho.
týždeň na to Lipšic v telke hovoril o pripravovanej zmene úpravy, pretože súčasná umožňuje vodičom odmietnuť vypovedať, kto viedol vozidlo.
čiže si si vlastne nasral do huby (tak sa to hovorí, nie?).
vtedy si sa ešte oháňal tým, že ľudia majú svoje práva ale kašlu na povinnosti. dnes píšeš, že nie si z tých, čo buzerujú bezdôvodne a oháňaš sa tu svojimi právami a zákonom.

Koľkým autám si skontroloval VIN číslo a zistil, či nie je kradnuté? Koľko aút sa mesačne stratí a koľko nájdete? Či to by si si zašpinil tú bielu čapicu chytaní kapoty, čo?

inak to sa hanbíte, že stojíte s radarom, keď sa musíte schovávať za stĺpy?


18.05.2011 19:47

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Pre tych, co vedia pisat, ale nevedia citat!
Moj prispevok bol o buzeracii a znej prameniacej nezmyselnosti a nesystemovosti preventivnych kontrol.
Nebol o tom, ako sa da, ci neda, ponechat vodicak na motorku ked ti ho odoberu na auto a pod...

Pripad som opisal, tak ako sa v skutocnosti stal, s oboznamenim so vsetkymi podstatnymi faktami, tak ako som najlepsie vedel!

Kedze na podobny typ reakcii, ake sa mi tu dostali, som zvyknuty, a napriek tomu ze vtip o policajtoch, z ktorych jeden vie iba citat a druhy iba pisat, povazujem za viac ako len vtip, nemam s tym a ani policajtmi ako takymi, ziaden problem.

..kamarat z mojeho pribehu chcel ist na sud preto, lebo sa citil ukrivdeny. Pristroj, ktorym mu merali obsah akloholu v dychu sa mu zdal nepresny.
Ako argument chcel poukazat na fakt, ze z fizyologickeho hladiska clovek nieje schopny odburat take velke mnozstvo alkoholu v tak kratkej dobe.
Ocakaval, ze mu ako protiargument predlozia aspon atest pristroja.
Pre prijatie trestu sa rozhodol ciste z pragmatickych dovodov, (nemohol tak dlho cakat na ukoncenie sudu)

To, ze v buducnosti uz odmietne "fukat", (to ale nevylucuje ze sa podrobi odberu krvy, ze ano...), je prave z tohoto dovodu. Krvnu skusku povazuje za doverihodnejsiu.

Vase rady a doporucenia su pre mna nezaujmave. Doverujem mu na tolko, ze nemam dovod spochybnovat to, co mi povedal.

Co sa tyka mojho sadania za volant so zbytkovym alkoholom (alebo akymkolvek inym "hendikepom"), tak tu by som chcel zdoraznit, ze v prvom rade som ja ten, ktory rozhoduje o tom, kedy si za volat sadnem, a kedy nie!
Som si vedomy negativnych i pozitivnych vplyvov alkoholu (liekov, povzbudivych pripravkov, unavy, psychickej nepohody, choroby...) a z toho premeniaceho rizika.

Vase spekulacie o "...svini ozratej", ci "...ohrozeni vasich ci inych deti" spravnosti/nespravnosti takehoto konania, si nechajte na okamih, ked budete podobnu situaciu riesit sami za seba.
Ja vam, len mozem popriat, aby ste sa vtedy rozhodli spravne!

Ak mate stale potrebu k tomu cokolvek napisat, prosim. Ale prosim vas, presvedcte sa pred tym o tom, ci viete naozaj citat a v mojom prispevku citate len to, co som tam skutocne napisal len ja!


18.05.2011 19:47

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

tahitan
 Bahniak 

Ikona

johnny55, a podla teba provokovat a nasledne za rychlu jazdu pokutovat je spravne? Hmm...
Kde v zakone je opora pre provokovanie? Kde v zakone je opora pre bezprecedentne porusovanie predpisov prave tymito chlapcami? ;-)
Jeden z tunasich clenov mal tiez problem z vodicom, ktory ho nakoniec aj chcel fyzicky napadnut a to len preto, ze dodrziaval predpisanu rychlost...


18.05.2011 19:59

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Tahitan - Neviem co ti mam na to povedat...Podla mna nie je spravne nechat sa vyprovokovat. Zrejme sa tak dhali agresivna jazda, nejaky cestny pirat.

MAAT - ale vysvetli mi ako je mozne ze tvoj kamos mohol legalne soferovat motorku, resp. odobrali mu VP na vsetko okrem motorky? :-O
Prave tu mam taky pocit ze tvoj kamarat klame alebo klames ty. Ak nie presvec ma o opaku


18.05.2011 20:17

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Lado72
 Kávičkár 

Ikona

Ja asi fakt žijem v inej galaxii..... >:-) >:-) >:-)


18.05.2011 20:29

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55: sorry, ale ty si snad natvrdly!
.. a vies co?..Vo vedlajsom threade som cital, ze sa chystas do Krakova. Tak sa popri navsteve Wawelu, Smoka, tulaniu po Kazimierzi, pocuvaniu fanfary na vezi, spytaj prveho policajta ktoreho stretnes, ako je taketo nieco mozne.

Prikladam autenticky opis situacie (co je dovolene bohom, nie je dovolene volom) :-)

Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie...

Był sobotni poranek, dochodziła dziewiąta. Jechałem w Krakowie ulicą Stella Sawickiego w stronę AWF. Policjantów widziałem z daleka, ale nawet nie przyszło mi do głowy, by zająć skrajny lewy pas, czy skręcić na skrzyżowaniu w stronę akademików politechniki. Pasy miałem zapięte, światła włączone, nie rozmawiałem przez komórkę, nie przekraczałem prędkości. A jednak machnęli, zatrzymałem się. Standard: prawo jazdy, dowód, ubezpieczenie...

- Proszę jeszcze dmuchnąć w alkomat.

Nie zawahałem się nawet.

- Zero trzynaście – powiedział policjant.

Fakt, piłem wino wieczorem na imprezie. Ba, nawet zadbałem o to, by mnie syn przywiózł z przyjęcia. Niczego tego poranka nie jadłem, ale wyjeżdżając autem nawet nie pomyślałem, że mam jeszcze jakiekolwiek ślady alkoholu. Tyle razy jeździłem w takiej sytuacji. Niemożliwe, że jeszcze mnie trzyma...

Było blisko – powiedziałem z uśmiechem wiedząc, że norma to 0,2.

- O nie! - odpowiedział policjant - To zawartość w wydychanym powietrzu. Ma pan duży problem. Wynik należy pomnożyć przez dwa.


Szok to mało powiedziane - nie mogłem uwierzyć, że spotyka to akurat mnie, mam lekkiego fioła na punkcie trzeźwości i prowadzenia samochodu. Kolejne badanie pokazuje 0,07. Razy dwa daje 0,14. Policjanci konsultują się z dyżurnym.

- Za duża różnica – słyszę przez radio – zmierzcie jeszcze raz.



Trzecie badanie pokazuje 0,08. Czyli w normie. Oddycham z ulgą. Niepotrzebnie...


Kolejne badania pokazują jedynie, że Pan trzeźwieje, one mierzą tendencję. Nie zmienia to wyniku pierwszego pomiaru, który pokazuje, że prowadził Pan auto w stanie wskazującym na spożycie alkoholu.


Jestem w szoku. Policjanci po konsultacji z dyżurnym pozwalają mi jechać: - Teraz jest Pan w normie. W poniedziałek proszę się zgłosić do komisariatu na osiedlu Zgody.

I pojechałem.


Znajomy prawnik powiedział, że sprawę w sądzie wygramy. Nikt nie trzeźwieje tak szybko, to niezgodne z metabolizmem człowieka. Dodał jednak, że według niego sprawa może potrwać nawet dwa lata i w tym czasie nie będę miał prawa jazdy. Radził się dogadać z sądem i przyjąć karę.

Z policjantem na Zgody nie było żadnej dyskusji: - Wynik jest wynikiem, nie podlega żadnemu kwestionowaniu. Jak Pan chce to możemy pokazać certyfikat alkomatu...

Sąd się przychylił do mojej prośby o poddanie się karze i pozbawił mnie uprawnień kierowcy samochodu na 6 miesięcy zostawiając mi uprawnienia do kierowania motocyklem (sic!). Miałem też zapłacić grzywnę w wysokości 450 zł na konto Urzędu Wojewódzkiego.

Szef tego urzędu był badany w zeszłym tygodniu po południu, alkomat wskazał 0,4. Zażądał badania innym urządzeniem. Po raz drugi zbadano go po ponad godzinie i kolejne badanie wskazało 0,0. Po kilku dniach oddano mu dokumenty. Może prowadzić.

Do dziś nie wiem czy alkomat którym mnie badano tamtego ranka był sprawny czy nie. Wiem, że poprzedniego wieczora rzeczywiście piłem wino. Zdaje się chilijskie. Całkiem smaczne. Nie wiem czy sprawny był alkomat, którym badano pana wojewodę. Nie mam najmniejszych powodów, by podejrzewać, że pan wojewoda pił alkohol. Wiem jednak na pewno, że to powiedzenie o wojewodzie, którego nauczyła mnie babcia ma sens...


18.05.2011 20:33

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Maat - necham to radsej tak... ;-)

Som sa ta nieco opytal a pozri sa ako si mi odpovedal...plus este aj v polstine...Tak kto je potom aky? Ked mi nevies normalne vysvetlit ako to mohol mat tak tvoj kamarat?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Johnny55 (18.05.2011 20:34)


18.05.2011 20:41

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55:...ale predsa uz vcera som ti napisal, ze ti to vysvetlit nedokazem! Tak co si mam krucinal o tebe mysliet???? :-O


18.05.2011 20:47

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

MAAT - ale ja tvrdim ze jeden z vas dvoch klame...A ty si povedal ze svojmu kamaratovi veris. Tak potom kto klame? to sa pytam


18.05.2011 20:55

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55:.. ale ved ty si mozes tvrdit co len chces a ja si taktiez mozem tvrdit co len chcem.

len taka mala technicka:.. ty si policajt?


19.05.2011 12:07

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Kykko
 Turista 

MaAT to bol taky problem hned na zaciatku napísať že sa jedna o situáciu v Poľskej republike ???????????????????? Ja žijem na Slovensku a riadim sa slovenskými zákonmi. To čo je za hranicou ma nezaujíma, tam platia ine zakony ine pravidla.
Mole vidim že do dnešného dňa si nepochopil trestné konanie a konanie o priestupkoch... Viac sa vyjadrovať k tebe nebudem. Škoda času.


19.05.2011 12:56

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Náhodná cestná kontrola a ...
natankuj.sme.sk/c/5899827/policajti-pri-kontrole-zistil...


19.05.2011 13:14

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

slobo
 Bahniak 

Ikona

MaAT.. pokracuj, prosim

Bacil.. "spokojnie człowieku nie spinaj sie... (!)"
___________________

PL

Kto nie ma dokumentów, gdy złapie go drogówka, :-((( płaci surową karę.
To jednak się zmieni.
Nie trzeba będzie mieć ze sobą prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego, czy nawet ubezpieczenia
auto.dziennik.pl/prawo-na-drodze/artykuly...
Wszystkie te dane policja znajdzie w służbowym komputerze.


19.05.2011 13:18

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Mole
 Kávičkár 

Ikona

Kykko, tvoj najvyšší mi dal za pravdu. proste je to tak a môžeš si aj plácačku polámať, nezmeníš to.
keby som to nechápal ja, tak je to v pohode, lebo na to nedoplatí nikto iný. to, že to nevieš ty, je tragédia o to väčšia, že tým buzeruješ a otravuješ iných ľudí.
ja som ani nechcel, aby si na mňa reagoval, ja ti len stále budem pripomínať, ako si si nasral do huby. a keďže si to pamätáš tak presne, aspoň vidím, že ťa to žere. super.
o riadok vyššie píšeš, že sa riadiš slovenskými zákonmi. hovno. krivíš ich jak turecké šable. si absolútne mimo, akurát obušok za opaskom ťa robí "pánom".
postav sa pod odkvap, možno ti holub nakadí dve hodnosti navyše a niečo z teba niekedy bude.
koľkým autám pri prehliadke skontroluješ VIN číslo? koľko kradnutých sa vám podarí zachytiť?
ty policajt :-)))
PS: cháp to ako výsmech
PS2: nemám nič proti policajtom vo všeobecnosti, s mnohými vychádzam, ale toto je moc


20.05.2011 10:47

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Grco
 Kávičkár 

Ikona

Chalani chovajte sa ako ludia...


20.05.2011 10:56

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

chooki
 Edvenčr 

Ikona

superflanker, tak tebe asi nebude vadit ani to, ked ta fizli budu prstovat kazdy den do riti, lebo hladaju drogy...typicky zadubeny slovak, ktory je spokojny so vsetkym, nic nema, nic nepotrebuje, sak nejako prezije..osobne prava a sloboda neznamy pojem..

kyko, johny, mne vadi proste to, ze napr. v takom poluse (obch.centrum v BA) v podzemnych garazach vykradnu kazdy den niekolko aut (vlastna skusenost), alo o par metrov dalej vonku stoji skoro stale hliadka v nastartovanom aute, chytajuca "nebezpecnych grazlov" , ktori sa otocia na svetelnej krizovatke (na vajnorskej pri odbocke do polusu). Bratislavcania vedia..A zlodejickovia sa smeju..Na toto ale policiu nepotrebujeme..Ked bude u nas vsetko fungovat, ok, dojebavajte ludi za lekarnicky, ale nie toto..smradi [zle]

a asi takto k tejto diskusii : Hádat se na internetu je jako závodit na paralympiádě. I když vyhraješ, pořád jsi debil ;-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil chooki (20.05.2011 10:57)


20.05.2011 11:58

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kykko:
Považujem ťa za slušného policajta a ako k takým sa aj správam aj pri "náhodnej"kontrole.Mám toho na cestách po európe najazdeného dosť a stále ma praktické skúsenosti aj skúsenosti s "insitným právnym" zastupovaním pri priestupkových konaniach na DI iných vodičov utvrdzujú v tom, že na Slovensku je polovica policajtov /ak nie viac/ len ramenatých superhrdinov, ktorí si prečítali svoje oprávnenia v zákone o policajnom zbore a v zákone o premávke. Ak sa riadiš rozumom, tak pochopíš že oprávnenie a právo ho uplatňovať voči občanom je veľký rozdieľ.
Má policajt nahlásené moje auto, EČV ako podozrivé zo spáchania alebo spáchaného priestupku keď ma zastavuje, ako ty píšeš z veľkej vzdialenosti,alebo podozrenie, že sa moje auto zúčastnilo na trestnom čine? Alebo má skúsené oko a dokáže zistiť že nemám VP, OEV, platnú STK a EK, alebo že vozidlo nespĺňa podmienky na prevádzku na pozemných komunikáciach? Alebo je systém -zastavujem a niečo už najdem aby som naplnil kvôtu pokút?
Alebo mi v tomto ponímaní zákona začnú kukláči večer vykopávať na dome dvere pod zámienkou kontroly, či nemám doma drogy, zbrane, kradnuté veci, či netýram rodinných príslušníkov, či neznásilňujem unesené študentky, či som splnil ohlasovaciu povinnosť, či mám revízne správy od plynovej prípojky, kotla, komína, či mám zaplatenú domovú daň?
Nemám nič proti tomu/ nedávny prípad/ keď ma zastavila hliadka "Dobrý deň pán vodič.Môžete nám otvoriť kufor pretože musíme kontrolovať vozidlá z dôvodu vykradnutia banky". Vystúpim, otvorím odzravím a idem ďalej.
Mám ale veľa proti tomu/ dávnejší prípad/ keď ma zastavila hliadka. "Doklady!!!, to je vaše auto? odkiaľ idete? Kam idete?Čo máte v kufri? Na to som im povedal že ak normálne pozdravia a budú sa ku mne správať ako k slušnému človeku, že im ukážem doklady a odpoviem aj na ich otázky. Chviľku pleštili oči a potom z pozdravom precedeným cez zuby skontrolovali doklady a už sa na nič nepýtali.


20.05.2011 12:31

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

ak prekrocim rychlost a hlavne na useku kde je to fakt nevhodne, ok zavrem hubua znasam dosledky. tiez nechapem bezdovodne zadtavovanie ak nic nenamerali a nemaju moje auto hlasene ako kradnute alebo konkretne podozrenie. vobec to nechapem a je mi to odporne, navyse ma to zdrzuje. preto nerad aj kamsi chodim, vsade stoja ako keby to bolo fakt potrebne. nie je to potrebne a je to buzeracia. by sa mohli politici zamysliet, ze robi na nich vsetkych obcan a firmy, tak by sa tak mali aj chovat a nerypat do ludi. vela ludi ma uz celeho systemu plne zuby a cim viac im siahaju na zarobky, tym viac hrozi ze sa im na to vyseru. buzeracia a kradnutie, to je vsetko co ma clovek od statu, uradov a papalasov. Keby som mal cas zalozim veb, napr. ja obcan, kde by sa toto vsetko systematicky zoradilo a preberalo a konkretene pripady buzeracie zverejnovali, aj postupy na uradoch, sikana, pripadne ist oslovit dotycneho uradnika, ze nech sa nam k tomu co robil vyjadri, pisomne dokumenty zverejnovat, duchaplne odpovede uradnikov


20.05.2011 12:35

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

priklad sikany obcana:

vybavil som si povolenie na vjazd do lesa na lesne cesty od spravcu, zaslal som to na lesny urad, ze povolenku a cocot mi odpisal, ze tam nie je nikde uvedene, ze po ktorych lesnych cestach planujem prachadzat. Debil, ofic. mapa lesnych ciest ziadne cesty nemenuje, je ich tam mega od asfaltiek az po kolaje. To ao by si pytal povolenku na odstrel jelena a uradnik by odpisal, ze ktoreho jelena mam na mysli, pripadne rodne cislo jelena. Som zvedavy dokedy budu ludia toto znasat, ja ked to nevybavim, poriadne mu pojdem pokazit den, osobne, nech sa klepe aspon pol dna na stolicke, spina darmozracska. Najlepsia by bola aktovota ako bolo v sme , ze prestat platit na nejaky cas dane a odvody, naznacit im, ze kto to tu taha, tym prasivym sviniam.


20.05.2011 12:48

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

chooki:zeby na teba platili posledne tri slova tvojho ostatného príspevku? Ten moj si zjavne nepochopil, ked hned na to zase pleties hruska s jablkami.


20.05.2011 16:47

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

drbnuty
 Kávičkár 

Ikona

marko353ZE ..tak Ty si mylis pojmi s dojmami ;-)


20.05.2011 21:37

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

MarkoLM
 Turista 

Ikona

drbnutý- to si čítal celú diskusiu predpokladám [dobre] :-D


20.05.2011 21:49

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Baylisstic
 Kávičkár 

Ikona

Luv ya Motoride :-)))


20.05.2011 23:23

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

coffeeracer
 Veteránista 

Ikona

Kykko a iny motoridovy polisi..doteraz ste si robili co ste chceli a konecne dosiel rad aj na Vas >:-) ..skoncili vam prihlasovacky kradnutych aut na Kopcianskej,UBOK vam tam pekne namontoval kamery a dohliadne si aj na vase ksefty s cislami na auta,miesaju vas medzi sebou a pokial natieras o to mas vyssiu vyplatu a co by neurobil nejaky vychodnar za viacej eurasov,vycistili vam Malacky,Senec a tak sa mi zda,ze na rade je Blava,skoncili vam krasne casy nosenia folii na prednom okne..A TOTO JE TA VASA POLICIA ZA KTORU SA TAK HRDO BIJETE??? :-D ..je mi jasne,ze ty taky nie si Kykko,ale nosis na chrbte POLICIA a tym padom patris do rovnakeho kosa tak ako nas vsetkych z Lamaca povazuju za ukrutnu militantnu obavanu skupinu :-D


21.05.2011 0:17

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

Egres -
Dufam ze o tej "kuklacskej" kontrole ti nemusim hovorit blizsie...Vies o tom, ze na to treba sudny prikaz, trosku pestrejsiu kriminalnu historiu atd...Nie je to len o najkej preventivnej kontrole. Skratka, ked ti budu vykopavat dvere, tak zrejme uz budes "v niecom namoceny"


21.05.2011 9:55

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

MarkoLM
 Turista 

Ikona

egres2- toľká sebaľútosť, ani jedno oko mi nezostalo suché ;-) . veď si zožeň štatistiky, koľko trestných činov sa odhalilo náhodnými kontrolami, hľadané osoby, drogy, nedovolené držanie zbrane a streliva oooo mein gott a čo ja viem ešte čoho...
opakujem sa, ale von sú náhodné kontroly absolútne bežné. x- krát ma zastavili bez toho aby na niečo prišli alebo objavili.a? vielen Dank und gute Fahrt. [dobre]


21.05.2011 11:55

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Kykko
 Turista 

coffeeracer čo ti mam na toto povedať ? Ja beriem tvoj názor, máš v niečom pravdu, ale není to o tom, že na chrbte mám nápis POLÍCIA... Je to o ľuďoch, o ich chamtivosti, povýšenectve a ja neviem ešte o čom. Darmo bude niekto zarábať 1000 €, ak má silnú potrebu mať aj bočný príjem, a pokiaľ mu stojí prísť pre 50 € do vrecka o výplatu, tak nech sa páči ... Je to jeho vec.
Keby som bol róm a napíšeš že všetci "čierny" sú zlodeji, tak je to rasizmus? Ani všetci smetiari nie sú smradľaví a špinaví... Niekto to robiť musí.
egres2 tvoje názory rešpektujem, máš určite o veciach prehľad, si možno jeden z mála čo do diskusii prinesie konštruktívne riešenie a nezávislý pohľad na vec a hlavne neuráža diskutujúcich len preto, že nevie prijať názor iných a myslí si že v 21 rokoch zožral všetku múdrosť sveta ...


21.05.2011 15:57

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

coffeeracer
 Veteránista 

Ikona

Kykko..ta posledna veta mala byt myslena ironicky..praveze je mi jasne,ze nie vsetci ste rovnaky..to bolo len na margo toho ,ze aj Spisiak hned vsetkych z Lamaca hadze do rovnakeho kosa a pritom nikdy nic nikomu nedokazal (Tupy,Irish..) ..jasne,ze to je o tych vlastnostiach co si napisal,ale zaroven s napisom POLICIA ziskavaju aj moc a postavenuie nieco take urobit a potom je uz len maly krocik ktomu naucit sa na polahky zarobene peniaze..myslim,ze ty si to ale niekde dobre napisal,ze aky pozic taky vrat..a pokial sa ja usmievam a snazim sa v pohode vyriesit pokutu tak vzdy sa to zaobide bud dohovorom,ale max 50


21.05.2011 20:46

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

pero
 Turista 

marko353ZE. V prvom rade, ked chces chces pisat spisovne, nauc sa pravopis. V druhom rade taras. Mozno preto, ze patris k tym co skoncili pod mostom a potom plati na teba to iste pomenovanie co vacsina normalnych tu napisala. Kok.. .
To iste o hypermudrcovi SADLATOM.
Obaja si pozistujte, ako prebieha prenasledovanie policiou trebars v Nemecku, Rakusku a podobne.
Potom tu nebudete tarat.


21.05.2011 23:11

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

MarkoLM
 Turista 

Ikona

pero-v prvom rade mi napíš,kde je chyba môjho pravopisu.
v druhom rade- kokot ma nazval kokotom [dobre] , pobavil si ma dedo.aspoň maj gule nato to poriadne dopísať ty serko. [dobre] a ak ťa netrafí šľak po prečítaní si tohto tu, tak napíš akéže máš skúsenosti ty mudrc so zahraničnou políciou.samé ucho a oko som [dobre] . a dýchaj kamoš.
No a prečo si vlastne napísal "chceš" dva razy? :-O

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marko353ZE (21.05.2011 23:14)


21.05.2011 23:59

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Mole
 Kávičkár 

Ikona

mám 20. a nechcel si na mňa nereagovať? :-D
to, že človek niečo robí dlho, čomu si sám príkladom, neznamená, že tomu rozumie.
skutočne by ma zaujímalo, pomer aút, ktorým si kontroloval expiráciu lekárničky a pokutoval ich za rýchlosť 57 o druhej ráno k tým, ktorým si skontroloval VIN číslo a zisťoval, či nie je kradnuté.
ešte dodám, že tu nie je podstatný tvoj subjektívny názor, ako by to mohlo byť. v tej veci je podstatný skutočný stav, ako to je.

Upravené 2 krát. Naposledy upravil Mole (22.05.2011 0:02)


22.05.2011 11:49

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

MarkoLM
 Turista 

Ikona

Inak pero, sadlatý sem neprispel ničím, z čoho by si mohol súdiť, že je tak ako ja kokot :-D .Nože pozri jeho príspevok. Iba ak by sa ťa dotklo, že poukázal na toho pedofila :-D , ale k téme nič moc.,takže platí asi to prvé [dobre]


22.05.2011 13:19

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

MrBike
 Kávičkár 

Tato tema by sa tusim mala premenovt na "Motoride.sk - motorkari vs. policajti" [zle]


22.05.2011 13:40

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

patrik411
 Turista 

Ešte jedna skúsenosť s policajtami v tejto republike.Asi v 19-tich som si robil VP na velkú moto,asi dva mesiace na to som robil VP na auto,prešlo cca 15 rokov a úplnou náhodou ,nakolko priatelka si robila VP,som požiadal o vydanie nového VP (malá kartička s oscanovanou fotkou),podotýkam ,že starý VP som mal stále platný.Asi o týždeň mi volali,že si mám prísť po nový VP,prišiel som ,prevzal som,podpísal som.Doma ako si ho tak obzerám,niečo sa mi nezdalo v tých vypísaných skupinách,porovnával som si ho s priatelkiným a proste to nesedelo.Tak pre pokoj v duši som sa vrátil na políciu a s malou dušičkou som sa spýtal tej panej čo mi vydávala VP,že ako je to s tými skupinami a ona mi povedala ,že čo sa mi nezdá ved mám VP s oprávnením vieť mot. vozidlá skupiny A.Ja jej hovorím ,ale môj starý VP bol na skupiny A,B.Tak že ona sa pozrie do mojej karty a v mojej karta som proste bol držitelom VP skupiny A a hotovo.Nakoniec našla môj starý VP KTORý SOM ODOVZDAL A BOL Už NIEKDE PRIPRAVENý NA SKARTOVANIE a na základe toho mi vydali nový VP skupiny A,B.Ja sa teraz pýtam,ako je možné že som tolké roky viedol vozidlo skupiny B a nikto na to neprišiel?A pýtam sa ,že keby som si to na tom novom VP ja nevšimol a prvá hliadka ktorá by ma po niekolkých mesiacoch zastavila a oznámila by mi,že nemám oprávnenie na vedenie auta a medzi tým by bol môj starý VP skartovaný,komu by som potom vysvetlil,že ja som robil vodičák na B-éčko?Takže takto to funguje v Slovenskej polícii,samozrejme ,že sa mi nikto ani len neospravedlnil.Ved ked sa pozriete na správanie našich uniformovaných spoluobčanov,máte pocit,že by oni mohli urobiť chybu?To určite niééé,to len mi neustále robíme priestupky za ktoré musíme byť sankcionovaný.Nikto sa mi ani len neospravedlnil za pochybenie.Len čisto hypoteticky by ma zaujímalo,kto by mi pomohol keby ma niekde o rok vytiahli z auta,že som neoprávnene viedol mot. vozidlo a nikto by už nezistoval či som ja niekde robil vodičák alebo nie.


22.05.2011 13:57

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Kykko
 Turista 

patrik411 Nie je problem zistiť, kedy a kde si robil skúšky, kto ťa skúšal, dokonca v tej dobe aký test si si vybral a s akým výsledkom. 20 rokov sa to archivuje na polícii v mieste kde si vykonával skúšky a následne sa "kmeňové knihy" zasielajú do štátneho archívu. Takže aj po 50 okoch sa dá zistiť či si naozaj robilu skúšky na auto.
Zase sa bude na mne 2O ročný ... odbavovať, že obhajujej políciu a pod. Pred tým bola kartotéka asi taká, že vo veľkých kovových šuflíkoch bolo milion kartičiek s menami a tam záznam o tebe. Ale keďže prišla doba elektronická, tak tieto kartičky s dierovým kódom sa nahrávaju (-li) do počítačov a bohužiaľ stala sa chyba. Ale nie len v polícii sa takéto chyby dejú, minule kdesi spadol celý server s údajmi na daňovom úrade a bol z toho veľký problém. "A práve preto sú všetci daňováci na Slovensku banda neschopných debilov ???"


22.05.2011 14:02

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

patrik411
 Turista 

Tu nejde o to ,každý robí chyby,ale vy sa všetci tvárite,že vy nie.Ved si zober,len sprosté prihlásenie auta do evidencie,ved ja tam normálne utrpím za ten deň čo tam strávim duševnú traumu.A nikto s tým nič nerobí,ale na kontrolovanie lekárničiek ,na to sa ludia nájdu.


23.05.2011 9:40

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

egres2
 Bahniak 

Ikona

marko353ZE:
Nepoznám sebalútosť a depresie. :-P :-D
Všetci škôlkári sú malí hnusní vredi. Včera mi v TESCU jeden prepichol prstom igelitku a nákup sa mi rozsypal. :-((((((


23.02.2013 12:10

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

jozins
 Turista 

Ikona

Tak a očami poškodeného, ktorého si údajne pomýlili s tým čo utiekol:

Volám sa Martin Mikle, mám 34 rokov a mojou najväčšou záľubou boli vždy silné motorky na ktorých jazdím od svojich 9 rokov bez žiadnej dopravnej nehody.
Môj problém o ktorom píšem začal v roku 2010 keď som si dovolil sadnúť za volant automobilu pod vplyvom alkoholu. Dostal som mastnú pokutu a zákaz viesť motorové vozidlo na 3roky a ja uznávam, že zaslúžene.

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151462812433407...
(netreba byť prihlásený)

Ktovie kde je pravda.. nepoučiteľný človek, no ak je pravda čo spravili cajti v ZM :-~ :-O


23.02.2013 19:17

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Pravda byva takmer vzdy niekde uprostred. No minimalne by som vyuzil vysledok prveho vysetrenia u lekara bez zlomenin a druheho vysetrenia so zlomeninami, aby som tvrdil , ze tie zlomeniny sa mi stali vo vystrovacke a preto som podpisal cokolvek, co mi predlozili. Bol by som zvedavy, ako by sa z toho vykrutili vysetrovatelia, alebo lekar. :-~


26.02.2013 23:41

Re: Televizne noviny o 19.00hod motorkar vs.policajti

Mikey
 Kávičkár 

Ikona

Normalny lekar musi pri obhliadke zraneni ,určit povod.Neda sa vyhovorit na pad z motorky.


| 1 2 3 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 248146 | Včera: 178369