Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota ! - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuPredajna LOUIS vo Viedni a ich neochota ! - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

08.01.2010 8:47

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Patrik
 Turista 

Ikona

Preto otvaracia doba ! Aby sa dodrziavala Nie ? samozrejme majitel predajne si moze urcit svoje pravidla ;-) ked spravia uzavierku uz by nemali nic predat 8-)

Inac v Loiuse je ochotny personal :-P


08.01.2010 10:46

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

marek z-ja len reagujem nato ako to napisal on,ze ceny tam neboli,. :-} Teraz nechapem preco kupujuceho neupozornil,ze ked mu spravil taky dobry kseft,ze ma zlavu 10%a potkana mu mohol darovat???pozornost podniku???no teraz sa ukaz vadime :-D :-D ze by preto lebo to bol mlhos :-(((((( >:-)


08.01.2010 11:00

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

eNeM
 Geriatrik 

K takémuto typu témy už sa nevyjadrujem, nemá to význam ;-)

Ak niečo potrebujem, brnknem Vadimovi, alebo pošlem maila, zatiaľ vždy spokojnosť. Párkrát mi aj poradil a vyviedol ma z omylu. Z pohodlia domova mi požadovanú vec zoženie. Dokonca aj keď som pri sebe nemal dostatočnú hotovosť, dal mi prilbu a prachy som doniesol o pár dní. Toto mi v hypermarkete neposkytnú ;-)

V louise som bol tento rok raz, keď som s kamošom bol vybavovať viacero vecí vo Viedni a skočili sme tam, lebo zháňal bundu XXXL. Nezohnal ani tam. Kúpil som si tam vtedy prilbu, nakoľko vtedy bola dovýpredajová akcia a mali jednu v mojej veľkosti a farbe za super cenu, tak som bral. V pôvodnej cene bola drahšia ako mi podobnú ponúkal Vadim o ca. 15%.

Ale veď nech si každý kupuje kde chce :-)))


08.01.2010 11:04

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

eNeM
 Geriatrik 

Ešte taký dodatok. JA osobne som s Vadimom spokojný, aj keď poznám ľudí, ktorí nie sú. Keďže JA osobne spokojný som a mám len pozitívne skúsenosti, JA osobne u neho aj nakupovať budem, a JA osobne sa k nemu vždy aj pozitívne vyjadrím, pretože JA osobne nemám dôvod spokojný nebyť :-)


08.01.2010 11:11

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

ale sak mi to vieme kto patri do jeho spolku :-D :-D >:-)


08.01.2010 11:13

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

anoro: Keď bol mlhoš u mňa, to som ešte netušil, že mám dočinenia s idiotom. Správal som sa k nemu ako k normálnemu zákazníkovi. Ako napríklad k Marekovi, ktorý všetko pekne pochopil. Netušil som, že medzi mlhošom a Marekom je rozdiel ako medzi trolejbušom a Maserati BiTurbo.
Dovoľujem si ťa upozorniť, že Mareka, Enemka ani mlhoša som pred tým, ako prišli ku mne do obchodu nepoznal.

Enemko: Skoro si ma rozplakal.... >:-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (08.01.2010 11:16)


08.01.2010 11:28

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

vadim-vyhybas sa odpovedi,preco si zakaznika neupozornil ze ma tu 10%zlavu haaa,mozno ze by nechal u teba aj viac,to ta nenapadlo???? :-O povedz mi preco idiot,???ja to fakt nechapem,kazdy sme iny nie?vies za klavesom je clovek iny,ako v skutocnosti,ako mozes posudzovat ludi,ked len citas jeho srandovne veticky,vsetci nemozeme byt dokonali,nie.a sranda musi byt,co ine nam uz ostava :-D


08.01.2010 11:32

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

anoro: Nevyhýbam sa odpovedi, len som ju trošilinku zašifroval do vety: Správal som sa k nemu ako k normálnemu zákazníkovi. Ako napríklad k Marekovi, ktorý všetko pekne pochopil.
Nebuď lenivý, ponamáhaj si hlavičku a určite ju rozšifruješ! [dobre]


08.01.2010 11:41

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

ano on mal zlavicku 20% [dobre] ale co mlhy hmm?ze by o tom nevedel :-D hmm musime pockat, ked nam nato odpovie?uz sa tesim ,na to rozuzlenie pripadu,pripada mi to ako detektivka :-))) :-)))


08.01.2010 12:13

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

eNeM
 Geriatrik 

anoro, rovnako môžem reagovať aj ja, veď ja veľmi dobre viem, kto patrí do louisovského spolku :-P :-D

Ja chodím tam, kde som spokojný. K spokojnosti patrí /aspoň teda pre mňa/ viacero aspektov, nielen vždy a iba cena, ktorá je jedným z nich. ;-)


08.01.2010 12:21

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

takto aby som to uviedol na pravu mieru neviem ako to ma teraz nebol som tam odvtedy bol to moj jediny a posledny nakup u neho preco? nuz preto ze pred 2 rokmi som si kupil moto ako absolutny zaciatocnik som nahodou nadabil na stranku motoride a sekciu zaciname kde dava rady zacinajucim motorkarom a nasiel som tu aj adresu jeho predajne teraz sa uz nepametam ci to vtedy nebola v bratislave jedina kamenna predajna pretoze ja z internetu oblecenie nenakupujem pretoze sa to neda vyskusat pred zaplatenim a musim cakat kym to pride v kamennom obchode to mam hned aj so skusanim v kazdom pripade Vadim zacal byt po tom co som sa tu docital pre mna osobnost tak som ulapil zenu prachy a sli sme na nakup nebudem klamat skutocne dal mi zlavu asi 500 sk a kedze mi este nejake drobne zostali tak som pozeral co by som este kupil a padol mi zrak na tu krysu cena na nej nebola vravim mu (ja si to stale pametam ) co to stoji ? a on ze 3 000 sk vravim dam ti za nu 500 sk pretoze za pochromovany odliatok sa mi to zdalo privela no a on ze nie tak som ju nevzal a predpokladam ze je to stale ta ist co je v tom letaku len vzhladom na nepredajnost uz cena dost poklesla pretoze to si ozaj malokto kupi zastavil som sa v tesku kupil T-rexa a chromovy spej za necelych 500 sk dohromady 10 minut prace a usetril som 2 500 sk a aby som neklamal bol som tam este raz kôli ziarovke kedze som nemal nahradnu a ani v yuki nemali vravim tak idem k vadimovi on tam ma vselico tak pridem a vravim potrebujem ziarovku do svetlometu 12V asemetricku bankovu so starou dotykovou peticou no poslal ma do bazaru tak som sadol k netu za 5 minut som ju nasiel vo firme Narva na zabom majeri hned som si kupil 4 ks do zasoby a pan Vadim zacal u mna stracat na osobnosti a kazdym dalsim prispevkom to len utvrdzuje ja som ho nikdy nikde nenazval idiotom ked si z neho spravim srandu tak slusne bez sprostych vyrazou myslim ze ludia sa nedelia na zakaznikou dobrych zakaznikou a tych ostatnych pretoze aj ti ostatny budu niekedy chcet nieco kupit a potom pojdu radsej do Luisu desiatky kilometrou ako par kilometrou k Vadimovi ja proti Vadimovi nic nemam a ani to ze u mna klesol hlboko pod bod mrazu ma neopravnuje davat mu rôzne nazvy


08.01.2010 12:26

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Patrik
 Turista 

Ikona

Vadim ako som pisal .. buhozial nie kazdy predavac ma tu MOC .. a zase nieco ine je ludsky pristup .. poznam to osobne ;-)


08.01.2010 12:30

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Takže z tohto pomerne nezrozumiteľného elaborátu som sa dozvedel, že dotyčný občan nakupuje v lujze preto, lebo keď si na tovar, na ktorom je cenovka 3 000 Sk (100 €) určí cenu 500 SK (16,60 €), tak mu to tam za tých 1,60 aj predajú. Nuž kde sa ja úbohý na nich hrabem... :'(


08.01.2010 12:34

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

mlhos [dobre] cakal som nieco podobne,ja tiez fakt nechapem,ako niekto moze su niekto bez priciny urazat,nazyvat idiotom,kadekym,u teba co ta sledujem som to nevidel,ze by si niekoho takto urazal,ale ostatny VIP clenovia to tu robia stale,tak potom kto je tu idiot??????


08.01.2010 12:37

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Hlboká duševná zaostalosť
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
(Presmerované z Idiot)
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Hlboká duševná zaostalosť (starý názov je idiotia, idiocia, nepresne idiotizmus, idiotstvo; príslušný zaostalý sa volal idiot), definícia podľa MKCH-10 F73 znie: IQ je pod 20 (u dospelých, mentálny vek niže 3 rokov). Výsledkom bude pravdepodobne závažné obmedzenie samostatnosti, kontinencie a pohyblivosti. Zahŕňa: hlbokú psychickú podnormálnosť.
Slovo idiot [upraviť]

V starom delení duševného postihnutia (debilita–imbecilita–idiotia) bol idiot najspodnejší stupeň. Ešte dávnejšie sa výraz idiotia používal ako synonymum pre duševnú zaostalosť vôbec.

Slovo idiot je odvodené z latinského idiota, idiotes, ktoré je zas odvodené z gréckeho ἰδιώτης (idiōtēs, t.j. prostý človek, laik, osoba bez odborných schopností, zvláštna osoba). Pôvodne sa používalo v mestských štátoch antického Grécka na označenie ľudí starajúcich sa iba o vlastné záujmy a ignorujúcich potreby komunity.
Zdroj: „sk.wikipedia.org/wiki/Hlbok%C3%A1_du%C5%A1evn%C3%A1_zao...
Kategória: Zdravie

PS
Nikto učený z neba nespadol a aj ja som sa až teraz dozvedel, že moja amatérska diagnóza bola nesprávna (za čo sa mlhošovi hlboko ospravedlňujem) a správnejšie by bolo označenie debil, prinajhoršom imbecil.

Takže mlhoš - PREPÁČ, MOJA CHYBA MA MRZÍ. :'(

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (08.01.2010 12:41)


08.01.2010 12:41

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

bud nevies citat alebo si si nevsimol ze tam je napisane nebola na nej cena ked si si myslel ze ma ten odliatok taku cenu v poriadku ja ti to neberiem ale vidim ze ten odliatok mas uz v katalogu a byt tebou dal by som si to do zlozky tazko alebo vobec nepredajne mne sa vobec nejedna o ceny mam penazi dost a peniaze su obezivo ja nesetrim minam vsetko ale uz si vyberam kde to miniem toto nie je o tvojich cenach ale o tvojom pristupe tu rozpravas ako vsetko pre zakaznika a mna si poslal do bazaru ved naco by si sa obtazouval pre par drobnych uz som ti pisal ze 90 % zakaznikou mas tu z motoride tak kludne vrtaj a ryp ked bude niekto kritizovat napis ze je idiot atd...mozno ta potom par kamaratou uzivi

inak Vadim kludne mozeme ist spolu na IQ testy aby sme vedeli kto ma koho pravo tak nazyvat

Upravené 1 krát. Naposledy upravil mlhos (08.01.2010 12:45)


08.01.2010 12:43

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Mám rád humor "s vážnou tvárou". Vadima považujem za človeka, ktorý mu vládne. A tiež chápem, že ľudia, ktorí berú život príliš vážne s tým môžu mať problém.
Trochu ma ale udivuje, že človek, ktorý sa tak pyšní svojou veselou povahou, nedokáže rozoznať, kedy niekto hovorí vážne a kedy žartuje.

P.S. Neschopnosť vidieť dôvod ešte neznamená, že sa veci dejú bezdôvodne.


08.01.2010 12:48

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Pilgrim ale ja nie som vobec nahnevany ja len diskutujem a keby si ma videl tak sa prave vyskieram :-D to je problem internetu nieco napises ale malokto to pochopi pretoze ta nevidi ako sa pri tom xichtis


08.01.2010 12:53

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Ja som písal o momente, keď ti Vadim zahlásil, že "3.000". Keďže dodnes máš z toho traumu, tak si to zobral fest vážne...


08.01.2010 12:56

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Maudit
 Kávičkár 

Ikona

osobne nepoznám okrem štuky 111 ;-) ani anora,mlhoša a wadima,takže čisto neutrálny pohlad prezentujem,čo sa týka mlhoša tak jeho príspewky nemá zmysel komentowat,proste prezentowal sa tak aby sa ostatný wytáčali,takže jeho ja beriem z welkou rezerwou resp.neberiem,no a anoro bez urážky sa mi zdá že ak niekto napíše nejaku cenu na nejaký mototowar tak okamžite reaguješ že tam u wás to máš za polowicu al.ešte menej,no proste tu je wšetko predražené,ja ti to neberiem ak to tak skutočne je tak [dobre] no myslím že nemá zmysel sa stále nawážat do wadima že čo ponuka je predražené,wždy wám pošle link na towar a obháji si cenu,takže mám pocit že su to len žabomyšie wojny ktoré nikam newedu.Ak máš ten istý produkt wyhliadnutý niekde inde ako u npr.wadima tak ho tam kupiš a niet čo riešit,ale o tom je wlastne wšetko ;-) proste riešte wadima až po osobnej náwštewe w jeho predajni,nemyslím si že nemá cenowky a že nepribalí nejakého gýčowého potkana k 1000ewryowému nákupu,to mu nestojí za stratu potencionálnych zákazníkow...ako píšem iba moj pohlad na danu wec, inak wám wšetkým prajem št.motosezonu,widíme sa na cestách [dobre]


08.01.2010 13:06

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Sunny
Darca Krvi  Turista 

kokos, ze 'Wadim' :-D


08.01.2010 13:07

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

maudit: prispevok nekomentujem, beriem vsetky nazory...
ale preco davas vsade dvojite W???? pomooooc!!!! som myslel, ze to len decka tak do 14 rokov pouzivaju, lebo to je coool...neeeeee.... :-D :-D :-D


08.01.2010 13:12

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Súhlasím s mauditom - Keby som bol Wadim, tak by ma Nemci a im podobní nevolali Fadim.


08.01.2010 13:51

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

pilgi ja z toho nemam traumu a vobec to nepovedal ako vtip nie je tohodne ani 50 sk inak by som ju zobral a mohol mat aspon tych 500 sk takto ma uz dlhu dobu krysu na polici on sice vrieska ze ja mam tu drzost si diktovat cenu ale ceny sa urcuju hlavne dopytom a je na zvazeni predavajuceho ci sa mu to vyplati a v tomto pripade sa mu to urcite bolo vyplatilo tak krysa mu tam aj zhrdzavie kym si ju niekto kupi ja mam radsej obratovych 500 sk v keseni ako dlhorocne krysu na polici :-D


08.01.2010 13:57

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Ja stále premýšľam, prečo je ten mlhoš s tou jeho hlavičkou trolejbusárom...


08.01.2010 14:23

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

RossiSK
 Bahniak 

Ikona

mlhos: toto mi neda, ako vies ze sa to vadimovi oplatilo predat za 500sk ? Co ak mal vtedy nakup 1000sk ? (bol by v strate viac ako 500sk, kedze k nakupu treba priratat naklady spojene s predajom, skladovanim)
Co ak toho potkana predal a teraz ma ineho na polici za iny nakup (tym padom aj koncova cena je ina)?

Tie odliatky nemusia byt identicke, ani od toho isteho dodavatela. Nemusi tam byt rovnaky material, mozno ani velkostne.

Vadim: ja sa ku tebe stale neviem dostat, vzdy mam v BA nabity program :-( Do Vrakune nie je cas prist, alebo uz je vela hodin vecer. Inak co sa tyka tohto threadu [dobre] [dobre] [dobre]

Inak u nas:
Aktionen Aktionen Aktionen: 10% zlava ;)

ako slovensky predajca robim aj cez vikendy a sviatky dle dohody ;) (a kto vie, netyka sa to len www.rossi.sk ;-) )

Znamy mi raz spominal, mal kvetinarstvo a ludia stale chceli kvety v nevhodny cas na poslednu chvilu. Je sice o 15% drahsi, ale ma otvorene nonstop ;) (sviatky, nedele, mozno aj pocas armagedonu ;)

k povodnej teme: ak by si prisiel ku mne ("slovensky obchodnik ojebevac") dostanes aj v nedelu ci cez sviatok (v pripade podobnej nudze) asistenciu v podobe nahradnej AKU. Novu gelovu na tvoju moto tu nemam, ale pomoct pomozem (startovacie kable atd)

V pripade, ze by si potreboval viac, zabezpecim aj komercnu asistenciu (ano treba eurase vybrat). Popripade odstavenie moto v chranenej vykurovanej dielni.


/////M power

Upravené 2 krát. Naposledy upravil RossiSK (08.01.2010 14:26)


08.01.2010 14:43

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

rossi asi mas pravdu to urcite nebude ta ista krysa pretoze uz kazdy druhy ju ma na blatniku :-D a vyraba ju kazda zlievaren na slovensku :-D jedinu som videl u vadima a preto predpokladam ze to je stale ta ista a ci sa oplati alebo nie by som sa skusil spytat predajcou ktory maju povianocne zlavy od 50 do 90 % ja nemam nic proti Vadimovy ma doknca u mna bezvyznamne + ze dava do gum ultraseal zadarmo ale vies ja si ho uz radsej kupim inde nez by som mal ist ku nemu aj ked je zadarmo ako som pisal vobec to nie je o cene ale o spravani sa ku potencionalnym zakaznikom a ked ty budes vypisovat ze zakaznik a jeho zelanie je pre teba vsetko a ty ma posles do bazaru tak ta odoslem tam kam Vadima- do minulosti


08.01.2010 14:53

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

RossiSK
 Bahniak 

Ikona

ja som u vadima nebol :-(, ale poslal som k nemu mojich znamych v mensej nudzi o oblecenie.
Su taktiez z dalekeho vychodu a tiez predtym nakupovali v .at resp. v Brne (cz). Ostali milo prekvapeni a kedze su stale pracovne v BA, chodia len k Vadimovi. Vraj velky vyber ( :-O tiez pozeram, ze kolko penazi ma vadim v tovare, toto sa u nas tu na vychode nevidi) a vedia poradit. Ultrasealom si tiez nechali plnit kolesa, myslim, ze aj kvoli tomu k nemu stale chodia.


08.01.2010 15:05

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Šak len potkanov tu mám celý kŕdeľ!


08.01.2010 15:13

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Albion
 Turista 

Ikona

Šak keď sa niekedy stavím, tak ti donesem práškový koncentrát otravy, nech tam nemáš toho tak veľa.
;-)
...kvak...


08.01.2010 15:22

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

izirajder
 Kávičkár 

Ikona

Vratme sa k Louisu....
Je to "supermarket", kde predavaju predavaci a nie motorkari. Navyse v krajinach ako Nemecko a Rakusko sa berie vaznejsie zakonnik prace a podobne "pravidla".
Ja mam z tychto "vyspelych" krajin taky pocit, ze tu "System" ma ovela vacsie slovo ako zdravy rozum a ludska osobnost.
Vsetko sa da, za urcitych podmienok, je to hlavne o pristupe ludi.
Neverim, ze by sa to s tou bateriou nedalo vyriesit, len pochop toho predavaca: Namahat sa ked z toho nic nema a pritom ani nemusi, lebo si uz svoj cas odpracoval....
Ja byt majitel, tak aj z postele vyleziem ak u mna niekto necha peniaze. Ale LOUIS je uz velky pan, nie je na to odkazany.


08.01.2010 15:48

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

izirajder presne si vystihol podstatu ciasnikovi ktory ma obsluhu v popise prace a je za nu plateny nechavame tringelty ked si akykolvek iny zamestnanec dovoli nespravit nieco pretoze mu to pravidla v ich firme nedovoluju alebo je uz zatvorene a este na ukor svojho volneho casu a zadarmo tak to je hned aky debil co si to dovolil neobsluzit ma atd.... odpovedzte si sami na otazku co by ste spravili pre toho zamestnanca vy po skonceni vasej pracovnej doby na ukor vasho volneho casu beznaroku na odmenu a proti pravidlam spolocnosti u ktorej ste zamestnany ? odpoved znie NIC tak neviem co tu riesite ine okrem vasho sebectva


08.01.2010 15:51

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

owwidius
 Turista 

Ikona

mlhos nemozes aspon pouzivat bodku na konci vety?? ucivo tipujem tak 2. alebo 3. triedy na zakladnej skole. vsak to sa neda citat po tebe...


08.01.2010 16:07

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

chooki
 Edvenčr 

Ikona

Ja som to uz sem pisal, v cca septembri 2007 som bol v Louise Sud (juh), dosiel som okolo zaverecnej, uz zamykal, este som sa tam nanutil, ale boli vsetci v pohode, rychlo som kupil tych par veci (boli to vacsinou ND), vsetko som mal ceknute uz predtym v katalogu, takze do 10min. som bol vybaveny. V tomto smere ja osobne nemozem povedat krive slovo.
Samozrejme ak by som potreboval nieco urgentne (nepojazdny stroj) a su tam tak neverim ze by som ich neukecal. Celkovo, kazdy mi to potvrdi, na zapad od nasich hranic ma clovek v obchode uplne iny pocit, ako u nas...
Ak sa takato vec stala, mozno by za uvahu stala napisat staznost na centralu spolocnosti a velmi by ma zaujimalo co by odpisali...


08.01.2010 16:20

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

owidius ja nepisem ja rozpravam toto je hovorova slovecina a tam sa bodky ani ciarky nedavaju

chooki nepises co si im dal za to ze ta obsluzili ked nemuseli ci automaticky ked ja potrebujem tak skacte inak sa budem stazovat na centrale ?


08.01.2010 16:33

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

owwidius
 Turista 

Ikona

aha, neviem preco som si myslel ze aj tvoj jazyk je sloveNcina, ale uz to chapem...

btw, nepises ty nahodou cez telegram? skus tam davat aspon STOP medzi vetami


08.01.2010 19:43

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

v pohode som len druhorady obcan a aj ked nemam pred menom DR a velku bradu a nepisem spisovne aj tak mam asi o dva - tri kyble rozumu viac ako tento

[
Video: www.youtube.com/watch?v=7FYiAhue_7U&feature=related ]


08.01.2010 22:09

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

joj ale sa to pekne tu cita,takze potkan skace v slopci :-D >:-)


09.01.2010 0:56

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

dazdo
 Turista 

Ikona

k aktualnej diskusii:nechapem preco sa tu stale vedie vojna lujz vs. vadim.. porovnava sa neporovnatelne.. iste aj sused-majitel vecierky ma plne zuby tesca a metra, ale principialne: ked potrebujem surne kupit 10deka tresky, 3rozky a kofolu pojdem do vecierky a iste mi tam aj poradia, ktora treska je lepsia, ale nakup na dva tyzdne, hmm
k urovni prispevkov: mlhos ma podla mna velmi casto (az skoro stale) velmi divne nazory, ale musim ocenit, ze nepise urazky..
vadim naopak casto napise mudro, niekedy vtipne, ale tento kredit velmi znizuje zopar naozaj blbych poznamok, obzvlast ak je clovek, ktory sa zivi predmetom zaujmu tu pritomnych ludi.. ja by som si radsej namontoval boxovaci mech, ale nikdy by som na jeho mieste nepisal nieco o idiotoch, pretoze ak si to tu precita slusny clovek neznaly dlhodobych pomerov, co si povie? bol chlap nakupit za 1000e a predavac o nom pise za idiot..

ja chodim aj do viedne aj k vadimovi, podla toho co potrebujem..
inak vadim: uz vies co znamena vodny stlpec ako miera odolnosti textilu (stan, bunda) proti dazdu? ;-)


09.01.2010 3:54

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

kapor50
 Kávičkár 

Ikona

mlhos: nie nebolo to u vadima
vadim: givi V35N - u teba 389 eciek, ak stale spominas lujz tak 359 eciek, inac aj drahsie ale hlavne sk importer a par obchodov za 317 eciek a pripadne nosice za polovicu k tomu.. bla bla bla.. ja viem ze to nie je o par eurach.. ale - ako clovek orientujuci sa podla cenoviek, jednoducho neviem, ze ak zavolam a spytam sa na cenu - ako priklad rukka slovensko - otazka kolko stoji rukka unit - ze 370, ja ze dakujem.. druha strana: ale mozeme sa dohodnut - ponuknu 270.. kokso.. o com to teda je? preco nedat normalne ceny ktore su zaujimave? preco cakat kym sa niekto ozve a potom zjednavat? vies, nemam kamarata ziadneho predajcu, preto to co najdem na cenovke, pripadne na nete, beriem ako fakt.. preto chodim do lujza na akcie, preto tam idem vzdy s tym ze viem co chcem kupit a kolko ma to bude stat..
btw - vazim si ta ako vtipneho a briskneho prispievatela do fora, ako cloveka ochotnika, ako odbornika a v neposlednom rade ako komentatora a vsetkeho co robis zadarmo a zo svojej dobrej vole.. no moj/nas jediny kontakt bol v tom, ze ked som ti pred 5-mi rokmi priniesol starucky remus a ty si mi ho vratil o dva dni s 2-cm zvarom ktory aj tak bol deravy a zobral si tusim 300-400 sk.. ok, lenze ja som ti ten vyfuk doniesol v pukancovom obale a ty si mi ho vratil zdvihnuc zo spinavej dlazky bohatsi o par skrabancov, to ma presvedcilo, aby som nemal viac chut do danej predajne skocit.. ako hovorim, nic proti tebe, vazim si ta, no nakupovat k tebe asi nepojdem.. alebo vymyslis nejaku rychlu zlavu na tkc80 a e09dakar? to bol vtip, predajcu uz mam vybrateho :-P


09.01.2010 9:03

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

presne toto je nevyhoda, ked sa nieco prilis pitve...najdu sa aj pozitivne, ale aj negativne nazory...ale zas to mozu byt uzitocne poznatky a informacie pre konkretneho obchodnika...a louis to urcite necita...ale niekto predsa... :-D


09.01.2010 9:08

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Dažďo: hneď ako si odišiel, tak som si to zisťoval a hlboko sa kajám. :'( Keby som vedel, že si to ty, tak by som ti uveril, už len kvôli tvojmu nicku. :-D
A teraz tá komplikovanejšia záležitosť:
Čo o tom hovorí Wikipedia:
Slovo idiot je odvodené z latinského idiota, idiotes, ktoré je zas odvodené z gréckeho ἰδιώτης (idiōtēs, t.j. prostý človek, laik, osoba bez odborných schopností, zvláštna osoba).
Nie si schopný sa s tým stotožniť?
Ja som zistil, že dotyčný je idiot, ako súkromná osoba. To s mojou predajňou nemá nič spoločné!
Kvôli tomu, že mám predajňu, už nemám súkromie? Keď som U Markusa na pive (samozrejme mimo pracovnej doby) a iný človek, ktorý je tam tiež na pive mi oznámi, že sa mu vybila baterka vo vecičke, ktorú u mňa kúpil a ja mu odporučím hodinárstvo, lebo tam majú najväčší výber batérií na mňa napíše sťažnosť na IT, lebo sa mu nepáčila moja odpoveď. To je normálne?
Keby som bol gynekológ, tiež by sa mi zákazníčky vyzliekali na kaviarenských stoloch a vyžadovali si prehliadku?

kapor50: Givi VN sa vyrába v troch verziách. Je možné, že si porovnával iné verzie. Doma nemám Givi cenník, ale hneď v pondelok to preverím. Tak isto tie montážne sady. V prípade potreby cenník oskenujem a vložím, aby si si ceny overil priamo od zdroja.
Na Remus sa žiaľ nepamätám, ale pôvod "par skrabancov" na "staruckych" súčiastkach je v histórii auto-moto opravárenstva často jablkom sváru. :'(

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (09.01.2010 9:10)


09.01.2010 10:00

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

vadime-ked si o niekom nieco myslis,nepis to verejne,lebo si obchodnik,mas tu vela zakaznikov,ti co ta tu nepoznaju, si o tebe pomyslia nieco ine ,ako v skutocnosti si,kazi ti to meno,chapes,odradzas si tym potencionalnych zakaznikov,neviem preco,ale pripominas mi jedneho politika,obcas si zalieta na stihacke :-D >:-)


09.01.2010 10:16

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

wiese
 Turista 

Ikona

vadim ty si typicky slovensky obchodnik,nechybati ti ani arogancia ani sproste slova.vies sa pekne vyhravat zo slovickami ,ale to nerobi steba este inteligenta. I-GRR


09.01.2010 10:26

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

MarekZ
 Stuntrajder 

Ikona

Boha, tu je tolko odbornikov na obchod a marketing, ze nechapem... [zle] :-D


09.01.2010 11:21

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

dazdo
 Turista 

Ikona

Vadim: Faktom proste ostava, ze aj ked tu vystupujes ako sukromna osoba, nie je to celkom tak.. obchodnemu partnerovi ked povies mimo pracovnej doby, ze je kkt a tupec (aj keby 1000krat bol), myslis ze si to zatriedi do sukromnej oblasti a obchod s nim pojde ako predtym?
Iste vies, ze skoro vsetci ludia tu su pre teba potencialni obchodni partneri..
Nic s tymto faktom neurobis a je lepsie to brat na vedomie ako ist hlavou proti stene


09.01.2010 11:28

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Albion
 Turista 

Ikona

dazdo - to máš síce pravdu, ale ani nemusí trpieť verejné osieranie...
Aj ty by si sa určite bránil, aj každý druhý...
Hold, je len človek, a tak sa netreba čudovať, že občas prdne nerv.
...kvak...


09.01.2010 11:32

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

pepe77
 Kávičkár 

Ikona

tak ak ja pridam svoje skúsenosti ;-)

LOUIS - je niečo ako Tesco s motorkárskym tovarom, veľká predajňa, relatívne veľa tovaru a predavači ktorých môže aj nemusí baviť ich práca a sú tam iba zamestnancami - toto všetko dokopy má svoje klady aj zápory. Medzi zápory patrí ich prípadná ochota poradiť (to neviem posúdiť lebo po nemecky neviem takže som to neskúšal) a predať niečo po záverečnej. Medzi klady ja radím hlavne relatívne nízke ceny, rôzne akcie a hlavne možnosť si všetko vyskúšať - tým myslím že majú aj všetky veľkosti a varianty z daného tovaru. Pravdaže nemajú v ponuke mnoho výrobcov, takže ich nijako zvlášť nevelebím, ale typ obchodu mi vyhovuje.

k VADIMovi (keďže aj on je zjavne témou tejto diskusie) - ja som bol u neho podobne ako mlhos pred 2 rokmi keď som začínal a kupoval si oblečenie a ešte kufor som zháňal. Musím uznať že mi poradil a našiel prijateľnú bundu v nejakom katalógu ktorý mal (bohužial na predajni ju nemal) hneď aj volal kvôli objednaniu niekam, ale nakoniec mu povedali, že taká bunda sa už nevyrába a len sa dopredávala - čo bolo čudné keďže to pozeral v aktuálnom katalógu. Keďže ma už nič viac nezaujalo v jeho ponuke a ponúkané kufre sa mi nezdali, nič okrem spreju na reťaz som nekúpil. Následne cez net som danú bundu zohnal o cca 2000 Sk (aj s dopravou z D) lacnejšie. Len doplním, že týmto nákupom som si na neho neurobil zlý názor, on predsa nemohol za to že jeho dodávateľ mu dal zlú informáciu. Môj názor na neho sa skôr "zhoršil" po prečítaní viacerých diskusii s jeho príspevkami. No a to že to bolo u neho drahšie - to už je téma preberaná v mnohých iných diskusiách "SK obchodníci vs. zahraniční"[i][/i] :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pepe77 (09.01.2010 11:34)


09.01.2010 11:48

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

PeterKeke
 Edvenčr 

Ikona

Je úsmevné ako sa všetky podobné témy zvrhnú rovnakým smerom... >:-) :-D


09.01.2010 12:17

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

PEPE, PEPE!
A taký si býval slušný chlapec.
Celý príspevok si sa snažil napísať osobné skúsenosti a poslednou vetou si si to zbabral >:-)


09.01.2010 13:45

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Gejza
 Veteránista 

Ikona

Ked tu tak čítam,tak ten článok by sa mal volat "[b][/b]Predajna Luis vs.Vadim..je to vážne odveci... :-D ..ale napíšem tu svoj postreh čo sa týka obchodu ako takého...Bol som volakedy živnostník s obuvou..8 rokov a konkurencia bola a je obrovská ,ktorá určite prevyšuje dopyt,tak podla toho som sa musel aj zariadit...ale toto nechcem rozpitvávat....Ak si raz obchodník a pracuješ na vlastnom a má ta to uživit,tak nepoznáš nejaké tie vety ako "prepáčte zatvárame" a pod,samozrejme ked to nie je firma s 30 ročnou úspešnou tradíciou na trhu(principiálne ani tak by sa to nemalo stat)..žil som obchodom 24h denne a ludom som sa snažil vyjst max.v ústrety...chce to roky aby ste si urobili u ludí dobrý kredit,ktorí vám potom odpustia nejaký ten malý zádrhel...zo zdravotných dovodov som toho musel nechat.....


09.01.2010 14:03

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

tu predsa nejde o spor vadim versus luis alebo versus mlhos tu ide o to se kritika sa oznacuje za osieranie znova opakujem ze ja proti vadimovi nic nemam a to ze som kriticky upozornil verejne ze ine rozprava a ine robi (tuto pise pridi spravim ti cenu a potom napise aj predavacka v bille ti spravi cenu?) keby som ho osieral tak to pisem cez pm kazdemu iba nechapem ked ja mozem napriek vsetkym urazkam ponizovaniu a zhadzovaniu pisat normalne bez vulgarizmou a rôzne oznacujucich nazvov na diskutujucich preco to nedokaze aj obchodnik ktory si svojich zakaznikov vazi ?drzi sa asi hesla SNS aj zla reklama je reklama je tu viac obchodnikov aj na tomto fore ale iba vadim je v kazdej teme ktora sa tyka nejakeho nakupu a predaja chapem aj to ze sa citi ohrozeny konkurenciov tot na lavej strane je dost fitiem zaoberajucich sa stejnou cinnostou a ziaden majitel s tych firiem tu nikomu ale vobec nikomu este nepovedal krive slovo

Upravené 1 krát. Naposledy upravil mlhos (09.01.2010 14:08)


09.01.2010 14:09

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

mlhoš, ale ty predsa nie si môj zákazník! :-))) Ty si zákazník Dráčika.
A že si idiot, to nemá zmysel tajiť - to je RES PUBLICA.
A tiež proti tebe nič nemám. Kukni, aha: :-*

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (09.01.2010 14:13)


09.01.2010 14:14

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

kazdy kto u teba nieco nakupil je predsa tvoj zakaznik a ten co este len bude chciet nakupit je tiez tvoj buduci zakaznik alebo mas snad nejaky staly klub zakaznikov s clenskymi preukazmi a mescnymi prispevkami? nieco ako fanklub? nie ale vazne Vadim nic v zlom ale fakt by si sa mal krotit aj ked si si na urazanie vybral nespravne ja nie som urazitelny inak by som nemohol vykonavat pracu ktoru robim a cely den by som sa iba bil s cestujucimi peace :-D [dobre]


09.01.2010 14:22

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Albion
 Turista 

Ikona

mlhos - a toto na tebe obdivujem najvááác.
...kvak...


09.01.2010 16:22

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

PeterKeke
 Edvenčr 

Ikona

Pozri obrázok


09.01.2010 16:29

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

pekne to je akoze netopier ? viem sranda :-D [dobre] ale mojmu sa to nepodoba ani nahodou

Pozri obrázok

Upravené 2 krát. Naposledy upravil mlhos (09.01.2010 16:33)


09.01.2010 16:47

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Potkan alias plkáč alias fénix je legenda :-D :-D :-D

To som nevedel že Lojzom lomcuje neochota , šak to je široko ďaleko v európe najlepšia predajňa.. Či...? :-O


09.01.2010 19:33

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

majomi
 Edvenčr 

Ikona

tá trúbka no mám dosť :-D :-D :-D :-D


09.01.2010 23:05

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Albion
 Turista 

Ikona

Aká trúbka?
...kvak...


09.01.2010 23:10

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Pozri obrázok


10.01.2010 0:01

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

borto
 Kávičkár 

Ikona

Tuje krok vpred.
moderna technologia s pokrokovym dizajnom. Maximalny objem = maximalny vykon.
Pozri obrázok


10.01.2010 0:01

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Albion
 Turista 

Ikona

No už teraz mám dosťaj ja....
:-D
Preboha!
To som mal na dvojbicykli....
...kvak...


10.01.2010 0:04

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Albion
 Turista 

Ikona

...ale nebola stočená.
...kvak...


10.01.2010 0:04

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

borto
 Kávičkár 

Ikona

dokonca aj na ebayi :-D
cgi.ebay.com/ebaymotors/BIKERS-CHOICE-MOTORCYCLE-BUGLE-...


10.01.2010 0:08

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Albion: Veď si kua uvedom, kto je majiteľom to predmetu! :-)))


10.01.2010 0:51

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

kapor50
 Kávičkár 

Ikona

vadim: v pohode, ja som to neriesil ani vtedy ani teraz, to len vcera som mal hustu slinu od tuheho paliva 8-) tak som si spomenul..
givi nemusis kukat, aj ked cisto pre zaujimavost ok, budem sa asi musiet uspokojit s jazdenymi, nejako nevydalo :'( ale dik


10.01.2010 0:56

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

kapor50: Až na jediného dodávateľa dodržiavam odporúčané ceny, alebo ich znižujem, ale chyba sa môže stať. Ak sa stala, tak ju nájdem a odstránim. ;-)


10.01.2010 10:47

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

no, tato tema bola zo zaciatku zaujimava, neskor trocha smiesna, ale teraz mi je z tychto prispevkov na I-GRR ....
ludska jesitnost je proste zazrak [zle] [zle] [zle]


10.01.2010 12:17

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

ta trubka stala 1 E [dobre] co na to slovensky ony?

doporucujem pozriet napravo vedla volantu AERO 500

Pozri obrázok


a teraz robte HA HA HA len ta trubka ma vyssiu cenu ako ktorakolvek vasa motorka :-D


10.01.2010 12:19

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

tombar
 Skútrista 

Ikona

mlhos. moj stryko ma take dve ... maju volant na spravnej strane ako aj ta na tej fotke

PS: Aerovky , nie trubky :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil tombar (10.01.2010 12:19)


10.01.2010 12:27

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

meteleskublesku.cz/?movie=14&PHPSESSID=YNtNEqt6yfeScOHC...
Nekupte to, když je to tak výhodný

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (10.01.2010 12:30)


10.01.2010 12:32

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

tombar a co ten 15 rocny pes este zije? :-D


10.01.2010 12:48

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

eagles
 Kávičkár 

Ikona

Baterka neodide za 10min ani za den a s vybytou baterkou sa da v pohode dojst domov,takze toto cele vzrusenie je zbytocne!


10.01.2010 13:02

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

motoexcite
 Jogurťák 

Ikona

eagles Ak sa ti znici regulator,baterku moze vyvarit a je velmi rychlo po nej.Mozes dokonca poskodit chybou zleho dobijania riadiacu jednotku.


10.01.2010 21:07

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

RadoR6
 Kávičkár 

Ikona

Takze suma sumarum a hlavne pre vsetkych co sa tu nadmerne vzrusuju...ak na tej moto bol odideny regulator tak aj pri najvecsej ochote by ta bateria bola Stuke11 na prd.Mimochodom motoexcite,alebo Alino,este raz vdaka za ten Motul retazovy sprej a cleaner co si mi predal mimo otvaracich hodin [dobre].

Upravené 1 krát. Naposledy upravil RadoR6 (10.01.2010 21:09)


11.01.2010 11:09

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

kapor50: Mal si pravdu, bola tam nesprávna cena. Už je to opravené. Asi som mal "svoje dni", pretože na striebornej verzii bola zas cena o 10 € nižšia. Ospravedlňujem sa.


11.01.2010 11:58

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

kapor50
 Kávičkár 

Ikona

vadim: mne sa ospravedlnovat nemusis 8-) je vela ludi, ktori maju viac casovy problem ako financny a ti neriesia kde co kolko stoji.. dalej je tu moja skupina, ktora by rada nieco dobre chcela lebo si nemozeme dovolit lacne veci >:-) tak kutame kutame a porovnavame.. (pre predajcov nocna mora, lebo udrzujeme zdravy vyvoj trhu >:-) ) nuz a ja som apgrejdol zo skupiny co chce cokolvek ale nema takmer na nic :-D urcite je vela inych skupin ale uz aj tak sme dost odbocili od temy tak to nebudem viac eskalovat :-D
peace


11.01.2010 12:35

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Jura
 Motarďák 

Ikona

@ mlhos: z tvojej fotky ... ?? tú podložku pod bočák nosíš furt ze sebú aby sa ti na trávje nazaboril stojan? 8-) už sem vidzel bárjaké podložky ale kanálový dekl je origoš :-D


11.01.2010 13:20

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

borto
 Kávičkár 

Ikona

:-D :-D :-D
Jura to zaklincoval


11.01.2010 14:14

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

:-D veru [dobre]


11.01.2010 21:21

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

no ja som to prekukol asi to pouziva,ako ochrany stit ked ide po meste :-D


11.01.2010 21:25

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Len aby neparkoval pri Zlatých Klasoch lebo tam sa mu tá motorka isto zaborí a podložka zmizne :-D :-D :-D


11.01.2010 21:36

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

kankoXF
 Kávičkár 

Ikona

No to to je akoze aka tema! :-O :-D
Je zima. Moze byt.... :-)


16.01.2010 13:41

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

piranka
 Jogurťák 

tak potom naco sa tam serete ja kupujem na slovensku podporujem slovensky predaj a nie dakych rakusakov . nepojdem 300 km aby som kupil taku kravinu za 150 ecok


16.01.2010 15:12

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Bic0
 Kávičkár 

Ikona

piranka: ja mam vyhodu ze to mam do 100km. Kazdopadne, cosi som kupil u Vadima, cosi v Paolo v BA, neico v Yamahe na patronke. Obleceny som ale +- komplet z Louisu, hlavne ked som si chcel kupit cizmy tak v obchode kde som si ich vybral raz nemali moje cislo alebo zas model ktory som chcel. Ked z ahranicou boli podobne veci vyrazne lacnejsie, vtedy som siel tam.


16.01.2010 23:55

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Honer
 Motarďák 

Ikona

Kto sa chysta do Luisa?


17.01.2010 0:24

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Ja! Uháňam pre tie lacné biele rukavice.


17.01.2010 10:54

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Albion
 Turista 

Ikona

Šak je nedeľa...
...kvak...


17.01.2010 19:17

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Maudit
 Kávičkár 

Ikona

to newadí že je nedela,Wadim nieje štuka jemu predajnu radi otworia a predaju rukawice :-D [dobre] ale bíle latexowé dochtorské mám doma,možem podarowat,či né také? :-O ...ništ w zlom... ;-) [dobre]


17.01.2010 20:59

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Maudit: Od teba nechcem. V lujze sú určite lacnejšie!


18.01.2010 14:19

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Maudit
 Kávičkár 

Ikona

nesceš,nahaj tak!!! ale ja ktým bílim rukawicám na rozdíl od lojza dáwam aj bíleho patkana,(prípadne čiwawu-podla wkusu zákazníka,takže aj s estetickej stránky budeš ladit ;-) :-D no porozmýšlaj Wadime :-O


18.01.2010 20:16

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

Honer
 Motarďák 

Ikona

he....tak hupaci konik moze ist srat.


22.01.2010 13:23

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

kapor50
 Kávičkár 

Ikona

zajtra, t.j. 23.1. idem autom do louisa (kagraner), mozeme si tu neochotu vyskusat na nejakom modelovom priklade ;-) .. mam dve volne miesta, cena 4 eura.. vyrazam o 9:15 od trnavskeho myta, o 9:30 nakladam kamosa pri TPD v petrzalke.. ak mate niekto zaujem: 0905791382


22.01.2010 19:30

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

suttyfz6
 Kávičkár 

Ikona

No neviem. Ja som bol niekoľkokrát v Louisi a nestalo sa mi, že by bol personál ku mne neochotný, hoci počuli z mojej nemčiny, že som z východného bloku. Naposledy keď som tam bol, jedna predavačka dokonca hovorila po poľsky. [dobre] Takže si veľmi dobre uvedomujú, kto je ich zákazník. Na koniec len uvádzam, že kupoval som veci na seba v Louisi, na Slovensku, ale aj v Čechách. Momentálne, kde to bolo pre mňa výhodnejšie. :-*


28.01.2010 16:33

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

kapor50
 Kávičkár 

Ikona

cafte, idete niekto do lujza tento alebo buduci tyzden? alebo kto sa prida buducu sobotu - 6.2.?


26.04.2011 18:49

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

forester
 Skútrista 

Ikona

Citam temu www.fc-moto.de a dostal som sa az sem a neda mi reagovat.Moja prva skusenost s louisom na Triesterstrasse NO.V katalogu akcii som si doma vyhliadol jednu bundu aj nohavice a isiel som ako n hotove no problem bol ze nemali moju velikost ani v jednom ale bez mojho podnetu pani v strednych rokoch okamzite zdvihla telefon a zavolala do ich filialky Giga na druhej strane Viedni hore na severe a preverila ci maju dany tovar a v mojej velkosti.Vsetko vybavila a vypytala si meno a zariadila ze to tam budem mat odlozene do 20hod si to mozem prevzaiat no a este mi dala adresu aj z katalogom a ja som sa tam vybral cez celu Viede.Vsetko dobre dopadlo tovar som si v pohode vyskusal a kupil.Enem tolko do tejto temy.

Upravené 4 krát. Naposledy upravil forester (26.04.2011 18:54)


26.04.2011 18:57

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

datadive
 Kávičkár 

no vidis ... a ja z nich neviem vymlatit rozetu ... posrali to .. dali do sady inu ako mali ... a ze najskor o mesiac ... nechapem ako xeli vyhrat 2sv vojnu .. snicli posrany


26.04.2011 19:03

Re: Predajna LOUIS vo Viedni a ich neochota !

zmizik
Darca Krvi  Turista 

Ikona

No ja mam z posledneho nakupu zmiesane pocity. Kupoval som kamerku a nepresla mi platba kartou. Opytal som sa ci sa da aj prevdom - dalo sa. Poslal som peniaze na druhy den ale nejak zazracne presla platba aj kartou - cize zaplatene 2x. Bonus po tyzdni mi miesto vratenia penazi omylom stiahli este raz za kamerku - takze som platil 3x Nasledne dostali teply email a behom 3 dni uz bolo vsetko OK. No, stava sa aj takemu Louisovi ;-)


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 123704 | Včera: 176214