Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

strelba po "motorkaroch" v Nitre - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiustrelba po "motorkaroch" v Nitre - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 |

13.07.2006 8:33

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo: Ale ty si mi tiež neodpovedal na otázku. Tak ti ju zopakujem:
Dám ti veľmi jednoduchú otázku: Ako zabrániť v činnosti (kradnutie, zabíjanie, drogové dílerstvo, znásilňovanie...) páchateľovi, ktorý k svojej činnosti použil motocykel?


13.07.2006 9:01

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

raptor : prázdna slama je prázdna slama a projektily v lítkach zasa niečo iné ...


13.07.2006 9:29

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

vadim :

hlavne by mali používať pri tom rozum, aby neohrozovali pri takýchto úletoch civilistov, čo v tomto prípade postrádalo obidva tieto atribúty ...

a odkiaľ si prišiel na to, že floidi mali istotu že tí chlapci spáchali trestný čin ? (bavíme sa len o tomto prípade - dúfam teda ...) Veď poslednú sklenenú guľu predsa rozbil Rumburak pri rolovaní na pristávaciu dráhu v lietajúcom kufri. Pred včerom som s ním osobne hovoril a 100%-tne mi to potvrdil ;-) :-)))


13.07.2006 9:29

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo: Ťažká odpoveď?


13.07.2006 9:31

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

kurňa ty si ale nedočkavý.


13.07.2006 9:34

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo: Predsa mi len skús odpovedať. Ty máš na premyslenie postupu už niekoľko dní. Tí prijebaní policajti len pár sekúnd - možno minút...


13.07.2006 9:53

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

vadim :

pokiaľ si myslíš, že práca policajtov v odhaľovaní zločinu spočíva len na základe intuitívneho správania a to že okolo prejde motorka bez ŠPZ-tky a policajti to behom sekundy vyhodnotia ako trestný čin, tak to je veľmi smutné. takémuto akčnému zásahu by mal predchádzať profesionálny prístup a vyšetrovanie, kde by som očakával nejaké hmatateľné dôkazy o pôsobení trestnej činnosti (obchodu zo zbraňami, drogamiu a pod...) a až potom nech sa trebárs naháňajú ako indiáni a strieľajú aj s ťažkým guľometom - samozrejme za predpokladu, že s tým honom nebudú ohrozovať nevinných civilistov.
ale už som písal, že na toto sú mäkký a preto je v súčasnosti celá táto republika zasvinená drogami a zbohatlíkmi čo rozoberajú tento štát na náhradné diely ...


13.07.2006 10:15

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

slimak
 Turista 

Ikona

silvo: Tvoj posledný výrok je super. : "ale už som písal, že na toto sú mäkký a preto je v súčasnosti celá táto republika zasvinená drogami a zbohatlíkmi čo rozoberajú tento štát na náhradné diely ..."

Vcelku by som súhlasil, mali by byť tvrdší. Ak im niekdo uniká, či už na motorke, alebo bicykli do lesa, je to s najväčšou pravdepodobnosťou živel nerešpektujúci pravidlá a škodiaci spoločnosti a treba ho prevychovať.
Predsa keď som slušný človek, nemám problém sa legitimovať, a odpovedať na prípadné "kontrolné otázky" polície.
Avšak Tvoja vízia štátu, aká vyplýva z vyššie napísaných príspevkov je:

(fiktívny príbeh)

"Ráno sa zobudím, pustím naplno vežu. Susedia búchajú na stenu, mám ich v ..., šak je už 5 hodín ráno. Asi po pol hodine kdosi klepe na dvere. Fízli. Neotváram, mám ich v ..., šak oni odídu.
Po hodine fakt odišli. Veď čo iné mohli robiť. Ja idem von.
Kukám do peňaženky, prázdna. No nič, navštívim banku.
Pokladníčka nebola moc ochotná, ale tá kukla fakt pôsobí. Hehe, navalila polku sejfu, viac by som už neuniesol. Práve vychádzam von, keď dorážajú flojdi. Asi 5 áút, mám ich na háku. Kuklu mám už dole a prečo by ma mali zastavovať. Kludne si sadám na akúsi motokru, majitel je pár metrov opodial. Somár, nechal si tu klúče. Batoch na chrbát a odchádzam preč.
Ten milión mi pár týždňov vydrží. Ešte že ma nemôže nikdo zastaviť ani kontrolovať. Mám všetkých na háku...
.
.
.
"
Silvo, ak chceš aby v tomto štáte platil poriadok, musíme mať aj mužov zákona a spoločnosť ich musí akceptovať a rešpektovať. Ty to však, podla tvojich príspevkov, nerobíš.


13.07.2006 10:18

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo: Ešte raz.
Som policajt. V noci o štvrť na dve zaregistrujem motocykel bez EČ. Neviem, prečo je anonymný. Pokúsim sa ho zastaviť, aby som zistil, prečo nemá EČ. On ale začne unikať. Dvíham telefón, vytáčam silvove číslo a kladiem mu otázku: Čo mám robiť?
Čo mi silvo odpovie?


13.07.2006 10:18

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Tato tema je ako verejna latrina.
Cim viac ludi sa sem pride mentalne vysrat, tym vacsi smrad stupidity sa z nej siri.


13.07.2006 10:22

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

slimak
 Turista 

Ikona

Mishko: Uľavil si tlaku? :-D


13.07.2006 10:27

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

salimák : ty si sa tu naozaj prišiel (ako píše Mishko) pekne vykaliť :-D :-D :-D

ja rešpektujem zákony akurát sa snažím "mužom zákona" vždy vyhnúť, lebo ja nemám takú "vysokú" inteligenciu na to, aby som mohol s nimi viezť plnohodnotný rozhovor ...

vadim : veď som to tu už písal. to tu mám písať dookola to isté ??? určite nebudem po ňom strieľať, pretože musím zobrať do úvahy v akej zvukovej kulise sa nachádza ten prenasledovaný motorkár, či počul varovný výstrel a hlavne či dotičný mladí muži len nespanikárčili. Aj nad takýmito vecami by sa mal normálny človek zamýšlať a nemať len modzog zatemnený paragrafami ...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil silvo (13.07.2006 10:36)


13.07.2006 10:34

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo: Ja som tvoju odpoveď ale nepochopil. Veď som iba vygumovaný policajt. Preto ťa prosím, zopakuj mi ju v čo najjednoduchšej forme. Ďakujem.


13.07.2006 10:37

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

slimak
 Turista 

Ikona

silvo: Nerešpektuješ minimálne ten, kde je písané že na vyzvanie policajta sa musíš legitimovať.

Neviem ako je to u vás, ale u nás sú policajti väčšinou normálni. Niektorých poznám odmalička.
I keď baran sa nájde všade. Tak u polície, ako aj na motorke.

Sakriš, už mi túto diskusiu naťahuje pekných pár sekúnd, asi by som jej zábavnému čítaniu mal dať vale. :-)))


13.07.2006 10:44

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

vadim : ale to si mal hneď napísať, že si alebo si bol členom policajného zboru :-D :-D :-D ... to my dvaja sa potom nemôžme spolu baviť. ja určite ani z ďaleka nedosahujem tvojej mentálnej úrovne a preto moje odpovede nebudeš vedieť nikdy pochopiť.
v tomto momente vyhlasujem voči tvojej osobe kapituláciu a už mi prosím ťa nedávaj žiadne otázky ;-)

Ale motorku máš dobrú ;-) , aj týpek si do pohody. Kiež by bol každý policajt minimálne na tvojej úrovni.

slimak : ako vieš, že nerešpektujem a sa nelegitimujem. doteraz som na vyzvanie vždy ukázal každému orgánovi ! ja sa im len s citom a zavčasu vyhýbam ... lebo oni majú za postihy body na výplate a predsa sa nebudú s niekym len tak pre jeho pekné oči zdržiavať ...

Upravené 2 krát. Naposledy upravil silvo (13.07.2006 11:08)


13.07.2006 11:10

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Silvo: ďakujem. Toto bola veľmi dobrá odpoveď. ;-) ;-)


13.07.2006 11:36

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

slimak
 Turista 

Ikona

silvo: Noo, vedieť to v podstate neviem, veď ťa ani nepoznám, ale tvoje príspevky o tom, ako si unikal, unikáš a budeš unikať policajtom, ktorí sa ťa snažia zastaviť a legitimovať o tom hovoria.

Ale nič nie je čiernobiele, a mne je to v podstate fuk. Tak isto ako mi bude fuk, keď tak budeš konať a pri tom ťa nejaký policajt zhodí z motorky, alebo niečo podobné. Sorry.

Ako sa hovorí, "Niekdo má rád holky, niekdo zase vdolky".


13.07.2006 11:53

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

slimak : mňa nemusí žiadny policajt zhadzovať, alebo prenasledovať. ja viem kedy končí sranda. a to bol kameň úrazu pri tajto akcii oboch zúčastnených strán. na jednej aj druhej strane sa stretli amatéri, ktorý nevedeli z rozumom zvládnuť situáciu.

a ja mám rán aj holky aj vdolky ;-) . akurát nemusím policajtov, ktorý neriešia podstatné problémy, akými je organizovaný zločin a idú zo seba robiť akčných mužov honom na neozbrojených motorkárov bez ŠPZ-tiek ...

to už je mi len frajerina, strieľať na niekoho od zadu ...

tuším pri tejto téme zostanem len ja a hromada flojdov :-D :-D :-D


13.07.2006 12:10

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

slimak
 Turista 

Ikona

Polícia má v určitých prípadoch právo použiť služobnú zbraň. Či toto bol ten prípad nebudem súdiť, nebol som tam. A informáciám, ktoré dostávam cez rôzne "neosobné" informačné kanály mám tendenciu nedôverovať.
Ja len dúfam že sa viacerí poučili na chybe druhých.

A žiadny flojd nie som, i keď Floydov občas počúvam. :-D


13.07.2006 12:12

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

silvo ja sa stavim ze ty si z nas robis iba srandu lebo toto nemozes fakt myslet vazne...uz som to tu raz napisal ale zopakujem ti to....ty si co myslis o policajtoch? ze oni su neni obycajni ludia?ze oni su nejaky ini?ze ked oni niekoho zastrelia tak to s nimi nic nespravi?...ze ich to bavi strielat po ludoch a nahanat ich?...a este jedna otazka ako zastavis cloveka ktory pred tebou uteka aby si ho nezasiahol od chrbta?mas nejaky specialny sposob ako strelit od hrbta do hrude?...


13.07.2006 12:31

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

peterko
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

silvo: kdesi vyssie som cital vyhlasenie ze akonahle sa chalani dostali na R1 (ci po ktorej vypadovke to ficali) tak zacali motorke nakladat aby zdrhli fizlom. som sice len zacinajuci motorkar no moje vnimanie reality je, ze GSXR 750 v okruhovej vybave vypne 3 policajne auta v spatakoch ako televizor kedykolvek.. ci nie?

ak ano, tak ako ich kua mali slusne nahanat ked by im zdrhli do 10 sekund ?? :-~

kua aj ja fizlov neznasam, ale tak ako ty viem kde konci sranda a som si vedomy ze ak nieco poseriem tak som za to zodpovedny hlavne ja...


13.07.2006 12:38

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Satan
Darca Krvi  Geriatrik 

Ikona

peterko Navrhujem nahradiť výraz OKRUHOVY SPECIAL v tejto téme za 15ROCNA HRCA BEZ KAPOTAZE
Ale inak máš pravdu


13.07.2006 12:40

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

lure
Darca Krvi  Turista 

Ikona

... len tak, mimochodom. Nie je to tak dávno, čo v TV prebehla info o unikajúcom poslancovi NR za SMK. Bol prenasledovaný policajtami v BA, a veru neregistroval som, že by po ňom niekto strieľal. Teda nie je únik, ako únik, čo vy na to? Iste on mal ŠPZ, chlapci nemali ŠPZ, to je fakt. Tak tí, čo tak radi zdrháte pred policajtami, veľmi dobre vážte, čo spravíte, lebo nemusíte prísť domov živý....


13.07.2006 12:45

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Pavuk
 Turista 

Ikona

Som za, konecne policia postupovala podla zakona a pravomoci, jej pridelenych. Kazdy kdo porusi zakon, musi si byt vedomi, ze pri odhaleni nasleduje trest.
Nas velky americky brat by spravil z policajtov hrdinov a zo zasranov gangstrov, co ohrozuju zeny, deti, predavaju drogy a tak.

Ak u nas policia postupuje v sulade so zakonom pri ochrane majetku a ludi, su z nich dementi. Preco?

(nie som policajt)


13.07.2006 13:58

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666 : mne zasa pripadá, že si to ty kto si tu z toho robí prdel ...

Upravené 2 krát. Naposledy upravil silvo (13.07.2006 14:05)


13.07.2006 17:29

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

peterko
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

silvo: co ty na to co som pisal?

lure: mozno si spominas ze pred casom manik na bmw-cku z ciech prerazil na colnici v kutoch zavoru a to iste im spravil tusim v rajke a tiez ho nikto nevedel zastavit.. xytili ho az v budapesti.. vtedy mali strielat tiez, ale to, kde este vsade MALI strielat a nestrielali je podla mna ina tema.. aj do posranca mohli ale asi im neunikal tak prudko zrychlujuc ako xalani na moto ..


13.07.2006 20:21

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

silvo to hadam nemyslis vazne :-@ ...no daj mi jednu vetu ktoru som napisal ktora ti vyznela ze si robim prdel! som zvedavy....len mi pripada smiesne z tvojej strany to ze si myslis ze je vsetko tak strasne jednoduche......a ver mi ze tymi psychotestami a fyzickymi testami by si mozno nepresiel ani ty...tak nerozpravaj somariny ze su vygumovani lebo viem ze to tak neni..


13.07.2006 21:38

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

peterko : dobre si napísal

crazy666 : napríklad tento tvoj posledný príspevok je poriadny KYD ... ja nepoznám jedného človeka, ktorý išiel študovať zelené mužstvo aby neprešiel ... to musia byť tie testy kurevsky náročné ... napr. jednému kamošovi smrdela robota a chýbal mu pocit moci, akčné zážitky a netrvalo to dlho a splnil sa mu jeho detský sen ...
dnes je v zelenom, buzeruje ľudí, gumuje a jazdí ako chuj v zhnitej felde a chová sa ako keby mu patril celý svet. pokiaľ takýto človek prejde tými "psychotestami", tak to by určite zvládol aj môj papagáj a ešte by ušetrili na uniforme, lebo on je od prírory celý zelený ...


13.07.2006 21:53

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

tak ten tvoj kamarat mal bud hovadsky velke stastie alebo bol tlacenka niekoho kto bol vyssie postaveny...a mas pekneho kamarata hlavne ze na vsetkych policajtov kydas a teraz napises ze mas presne takeho kamarata....zaujimavy si ty clovek


14.07.2006 8:30

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666 : to je bývalý kamarát. no vidíš feši a takto to na slovensku funguje. tu by sa malo v prvom rade zamakať a nie sa hrať na indiánov a strieľať po uliciach do neozbrojených civilistov, ale to ako vidím tebe asi nevysvetlím, lebo ty nosíš príliž silné slnečné okuliare ... 8-) .
pokiaľ bude systém umožňovať pôsobenie takýchto "inteligentov" na scéne, tak môj názor voči policajnej profesionalite a ich globálnej inteligencii tak skoro nikto nezmení ...

A toto bol môj posledný príspevok ku tejto téme. Všetkým zúčastneným ďakujem za názory a želám čo najmenej zrážok s ľudskou blbosťou. Lebo nie je nič horšie ako sa čelne zraziť s "koňom".

Pekný víkend a veľa šťastných a bezpečných kilometrov.

Silvo

Upravené 1 krát. Naposledy upravil silvo (14.07.2006 9:37)


14.07.2006 9:41

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

no a ja zase tebe asi nevysvetlim ze policajt si nie raz ani dva krat ale 10× rozmysli ci na niekoho vystreli!!! v prvom rade uz len kvoli svojmu svedomiu a v druhom uz len kvoli tym vsetkym opletackam ktore bude mat z toho ze pouzil sluzobnu zbran!...a nieco ti poviem ako sa ty stale ohanas ze strielali po neozbrojenych civilistov...je zazrak ze ti chalani nemali pri sebe pistol lebo som o nich dost pocul....a slnecne okuliare nosim iba obcas ale ty nosis asi moc ruzove ktore ti zjednodusuju vidiet realitu taku aka je........konec :-(((


14.07.2006 10:07

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Ajdina
 Jogurťák 

Silvo je naočkovaný proti PZ SR :-D Vadim s tou dedukciou. vyborne, suhlas..ďalej neriešim kto, kedy kde a prečo mali... 8-)


14.07.2006 16:08

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

vmax
 Edvenčr 

Ikona

Včeara bolo v správach že policajti v čechách naháňali nejakého debila na aute 50 minú ( alebo 15 minút príspevok hovoril 50 flojd hovoril 15 to je jedno ) ten chrapúň ohrozoval koho sa len dalo. Škoda že nezačali páliť zo samopalov mali by ho skôr ako sa s ním hrať na naháňačku. A nepíšte kraviny ako sa v amerike striela na uliciach ako tam policajti strielajú na autíčkarov a motorkárov lebo je to sprostosť. :-((( ,

TomXX keď ti niekto v lese trelí projektil do riti tak ako ti píše Silvo pozmeníš názor :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil vmax (14.07.2006 16:10)


14.07.2006 18:12

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Crusader
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Prave mam na navsteve sestru, ktora je uz 8 rokov obciankou USA. Na to zastavovanie aut som sa jej pytal. Ked polis v USA zastavi auto , vodic musi mat ruky na volante, stiahnut okienko len ked ho vyzve a do priehradky na papiere siahat len po jeho vyzve. K autu prichadza s odopnutym putkom na puzdre zbrane. Ak siahnu do tej priehradky skor, on taha zbran. V noci su povinni zapalit vnutorne osvetlenie. Nebudem sa vyjadrovat k strelbe po autickaroch a motorkaroch. To co som napisal su skusenosti cloveka, ktory tam zije uz zopar rokov.
Co sa tyka tej strelby v Nitre - kazdy je zodpovedny sam za seba a musi znasat nasledky svojich cinov - tak polisi ako aj motorkari. Najviac ma mrzi to ze vacsina ludi si len povie - zas ti motorkari. A stacilo tak malo a nemuselo sa to stat...


14.07.2006 19:13

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

vmax: ked ma trafia presne do dierky, tak to bude žúúúúžo :-D :-D :-P


14.07.2006 21:21

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Jarik
 Čoprák 

Ikona

Nestrieľaj na 7 chlapov, keď máš šesťranový revolver! >:-) :-D Žiaľ, nie je to z mojej hlavy, ale páči sa mi to! >:-) :-D Toto je "nevrendingstóry" :'(
Medzitým sa rozbili ďalší....... :'(


15.07.2006 10:52

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Atman
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Tak sa ešte raz pridám, píšu tu o svedomí a rozmýšľaní policajtov, ako som hore písal obdobné psychotesty som absolvoval, a potom som dlho kecal s psychológom. Policajt nesmie mať " svedomie" ( mierne prehnané samozrejme ) a musí byť vnútorne konzistentný s predpismi. Ináč by mu stúpali vnútorné konflikty a v kritickej situácii ho zaváhanie môže stáť život.
To znamená, že akonáhle sa naplnia podmienky na použitie služobnej zbrane, tak ju použije a bodka. On nemôže špekulovať o morálnosti a dôsledkoch svojho konania, iba o tom či sa splnili predpisové podmienky a podľa toho následne koná a to asi nastalo, uvidíme výsledok šetrenia.
Samozrejme znie to blbo, ale psychotestami sa selektujú "roboti" ktorí robia to, čo im predpisy a nadriadení prikážu. Takí sú vojaci, takí boli aj esesáci, to je daň za to, že tu nemáme absolútnu anarchiu. Ja by som to nebol schopný robiť a niekto ten poriadok strážiť musí, takže aj keď ich nemám rád a je dobre keď ich nevidím, som im za ich robotu vďačný.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Atman (15.07.2006 10:55)


17.07.2006 21:29

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

[b]Atman :[/b] pri prečítaní tvojich posledných 6-tich slov som vyronol slzu a určite som nebol sám ...

Vďaka. Krásny záver :'( :'( :'( . idem si rozbaliť kartón hygienických servítkov. dám si vedľa postele kýbel a do rána ich určite doň všetky preplačem a vyhádžem.

sorry napísal som, že tu už nič nenapíšem, ale toto mňa tak emotívne rozhádzalo, že som jednoducho musel.

ešte raz vďaka


25.07.2006 15:05

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Ako strilaju plicajti po zlocincoch :-D

www.arash.nu/video.html


26.07.2006 8:05

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

rapid
 Turista 

Ikona

V noci tak isto okolo 2-hej bola 30minutova nahanacka v Brne, policajti nahanali skodu 120. dokazali ju zastavit az zablokavanim cesty po 30min.pouzili 3varovne vystreli, ale do auta nestrielali,ani do gum. ked ich zastavili tak zistili ze soferoval 17r chalan a spolujazdec mal 16r. skodovica bola ukradnuta.
obvinili ich z kradeze a soferovania bez Vodicaku.


29.07.2006 11:40

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

kkikko007
 Bahniak 

Ikona

mam 14 rokov mam apriliu rx 50 a policajti mi ju odmitaju prihlasit nechodim po dedine ale uz ma nahanali po poli aj napriek tomu ze som nebol na verejnej komunikacii....myslite ze keby ma zostrelili z motorky len pre to ze beham po poliach tak je to spravne???? :-( :-( :-( to nech zacnu strielat a zabijat ludi aj koli tomu ze zle ulozia pribor!!!!! je mi z tych polisov na nic...ale na druhej strane ty typci nemali co robit na ceste a s tym ohrozovanim to bolo trapne!!! chcem vam len seckym povedat ze sa SLOVENSKO meni na USA ! ! ! ako v akcnom filme ! ! ! :-(((((( POLICAJTI zamyslite sa ci je spravne postrelit alebo zabit cloveka kvoli takej blbosti! ! ! :-(


29.07.2006 16:12

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Gabika
 Ľadvinka 

VAZENI A MILI,

Je nad slnko jasne, ze Silvo a spol. nemozu vo svojich tvrdeniach ani trocha polavit, pretoze by stratili svoju tvar - a kto sa rad a dobrovolne vzdava svojho image? :-)
No ale kedze vsetci policajti su zelene, barbarske a vypatlane kreatury, tak sa mi z toho odvija zaujimava teoria:

1. lekari - same skorumpovane mrchy
2. vyholeni - skinheadi (dokonca aj majster Proper)
3. blondiny - blbe husicky bez naznaku zdraveho rozumu (odpustite Allain, Natalka a ine, chapte, vynimky jednoducho neexistuju ;-) )
4. moslimovia - polygamni tyrani zien
5. motorkari - arogantni egoisti, zabijaci ludi na prechodoch... atd.

Vidite, sme na tom strasne biedne :-P


... no ale hned mi je lepsie :-D


30.07.2006 21:09

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

KIWI
 Jogurťák 

ja si myslim, ze ti dvaja rideri chceli vyhrat stavku ci sa dostanu domov s policajnym doprovodom. Boli to umelci co si "vazia" svoj zivot. A ti "hnusni, smradlavi policemani" nevedeli, ze nafasovali ostre. Keby tie klenoty zabocili do baru a odtial podgurazeni vpalili do nejakeho muru alebo sundali niekoho na ceste asi by ti policajti neboli taki kreteni. A ja furt nevim keri su ti dobri
Ak som taky jazdec, ze ma dobehne aj policajne auto (urcite nieco nadupane, naslapana Fabia??), ktore sa za mnou otoci, tak radsej postojim............ak vsak chlapci nemali spataky tak ich to chudakov ospravedlnuje, a mozno ani strelbu nepoculi... Tolike nestestiiii... Nikto mudry z neba nepadol ale sprostych tusim zhadzuju. :'( :'(


31.07.2006 14:27

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

kkikko007: vidiet ze mas strnast rokov... nie si nahodou Silvov syn? :-D Neplet si vykony tych gerojov s neupratanym priborom :-~


31.07.2006 19:43

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Silvo..konecne sa zacalo nieco na tomto policajnom Slovensku diat a dostali aj ty smradi poriadnu priucku,ze ake to je ked po nich niekto striela a este ich k tomu ani nechytili,lebo tazko sa mu chytalo s hovnom v gatach...hahahaha :-D :-D :-D :-D :-D ...urcite este teraz maju nasrate v gatach...zeleny napichany teplosi...tak mi je luto aj tych z toho Pezinka...


01.08.2006 13:08

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

hypermotard: co k tomu dodat len uprimnu sustrast tvojmu krku ze musi nosit taku dutu bambulu na sebe a este aj plnu vies coho (rozum,inteligencia a kvapka zreleho a racionalneho usudku to veru nebude)


01.08.2006 19:50

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

rado48
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Su urcite hranice moralky , ktore na Slovensku asi zmizli. :-(
Hypermotard po Tvojom pripevku mi je zle. :'(
Dufam , ze dospejes a raz ta tieto riadky budu mrziet. :-(
To bude tvoja zachrana. ;-)


01.08.2006 21:42

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

kkikko007
 Bahniak 

Ikona

ako ludia teraz sme sa rozdelili na dva tabori: jedni sa motorkarov zastavate a druhi serete na nich ...ty druhy nic v zlom ale aj oni su taky isty ako mi ...motorkari takze radsej by som bol keby sme drzali spolu a zastavali sa ich :-(


01.08.2006 21:56

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

kkikko007: oni su neni taki isti ako my...to neboli motorkari ale somari co isli na motorke....


01.08.2006 22:04

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

kkikko007
 Bahniak 

Ikona

crazy666: tak ok uznavam robili pi*ovyny ale to ich mame kvoli tomu zastrelit a nepriznavat sa k nim ...??? nemyslis ze by sme ich mali trochu podrzat???
:-(


01.08.2006 22:18

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

ked robim kktiny tak musim ratat aj s tym ze mozem mat zato zle.....a jako preco by som mal niekoho podrzat a zastavat sa niekoho kto spravi nieco take s ktorym absolutne nesuhlasim? a este raz opakujem toto su neni motorkari v ani jednom slova zmysle...toto su blbci ktori robili frajerov a ako dopravny prostriedok na robenie svojich hovadin mali motorku bez znaciek


01.08.2006 22:44

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Superfucker...ty si velmi vtipny chlapcek :-D


01.08.2006 22:46

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

JarinoRS
 Turista 

Ikona

krasne vidno, kto ma kolko rokov. az na silva,ten je vynimka :-))) chlapcekovia, skuste sa zamysliet nad konanim tych imbecilov (niektorym z vas mozno ich spravanie imponuje-hrdinovia, start, stop skusali na chlpatych, vsakze), popritom sa naucte pravopis, je mi az zle pri tych gramatickych chybach, vsak kikko, hypermotard a spol. ked riadne zalovite v diskusiach, tak odporucam diskusiu o dedkovi babetakovi a policajtoch, tam ste satiez predviedli. pokial si spominam, tak raptor vravel o paske, ktoru maju zandari ako nahanali tych dementov, kde im ukazovali fakace a start-stop...preto az humorne vyznie ich spoved v TV ze nevedeli, ze ich zandari nahanaju...ach, dobre im tak, robia motorkarom iba hanbu, keby sa ti debili nevedeli aspon pol roka bez pomoci vysrat to by bol aspon aky-taky trest :-((((((
a este k ludom, ktori upravuju nicky:
je to ubohe, prezyvky sme davali tak na ZS, to si fakt potrebujete takymto sposobom zvysovat ego? superplenkár - vsak silvo, superfucker - vsak hypermotard...nevidim, ze by vas ktokolvek prekrstil na silvola alebo hyperk0k0ta...aj ked o vas by ta prezyvka cosi vypovedala :-)))

Upravené 1 krát. Naposledy upravil JarinoRS (01.08.2006 22:50)


02.08.2006 11:19

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

rado48
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Hypermotard pozri si tento link www.bleskovky.sk/cl/10/121187/V-stredu-posledna-rozluck...

Hlavne fotky z nemocnice !!!

Najlahsie je pourazat ludi cez net. Chod sa pozriet do oci detom toho policajta.




02.08.2006 11:36

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

rado48: Zbytočne strácaš čas. Občania ako Hyper...&spol sú imúnny voči všetkému, čo sa netýka priamo nich. Jenoducho ťa nepochopí. Zmier sa s tým :'(


02.08.2006 12:02

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

rado48
Darca Krvi  Turista 

Ikona


Vadim : Dik za podporu, Trochu som sa nechal uniest.
Len som trochu inak vychovany a taketo nieco ma nevie nechat lahostajnym aj ked viem ze temer na 90% je to zbytocne. Ale v profile ma zevraj dceru mozno sa zmesti do 10% co sa zobudia. ;-)


02.08.2006 12:50

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

KIWI
 Jogurťák 

Frajeri by mohli aj niekoho zabiť, hlavne že sú na motorke.. Nie každý čo sa prevezie na motorke je aj motorkár. Ale to nie su ani niekotrí čo si sem vylievaju svoje žumpy.... Škoda sa už v hovne rýpať, niektorí sú v ňom po krk a pozerajú odkiaľ ide smrad.

Upravené 2 krát. Naposledy upravil KIWI (02.08.2006 17:50)


02.08.2006 20:35

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

PedroADV
 Jogurťák 

Ikona

KIWI : Kde ty na take sracky chodis ?????? >:-)


02.08.2006 21:29

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

KIWI
 Jogurťák 

Quadman:
Stačí si prečítať zopár klenotov a poznať pár "tiežmotorkárov".


02.08.2006 23:14

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

kkikko007
 Bahniak 

Ikona

jarinors : aby bolo jasno ja som sa do ziadnej diskusie o dedkovi motorkarovi a policajtoch nezapojil a taktiez mi prezrad kde mam gramaticke chyby pan ucitel !!! 8-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kkikko007 (11.08.2006 9:09)


02.08.2006 23:23

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

PedroADV
 Jogurťák 

Ikona

KIWI : klenotov ??? to myslis klenoty z niach diskusii???


10.08.2006 8:24

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

mali zastavit !
No nic,budeme castejsie zastavovaný ... :-((((((


10.08.2006 22:07

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Milec
 Bahniak 

Ikona

Kazdopadne ked to bola moto na okruh, tak nemala co robit v meste.


16.08.2006 22:02

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Nuke
Darca Krvi  Čoprák 

Ikona

Keby nerobili pič..... mali papiere od motorky a zastavili, dnes sa k tejto teme nemusime vyjadrovat radšej zjednať 500 pokutu + dohovorenie ako sa nechat odstreliť, ale na druhej strane je pravda, že poliši by mali prestať pozerať KOBRU 11 lebo im stoho jeb...


16.08.2006 22:29

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

rajce
 Kávičkár 

Ikona

:-((( Plne nesuhlasim s pocinanim policajta fakt taketo nieco by sa nemalo diat keby postrelil len vodica nepoviem ale obidvoch :-((((((


17.08.2006 1:27

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Zdravám vás všetkých diskutujúcich. Som viac ako 20 rokov vyznavač motoriek a stále jazdím a som tiež viac ako 16 rokov policajt a odslúžil som si aj na ulici dosť, takže preds len viem o čom to na ulici je. Každý máte svoju pravdu niekto bližšiu k realite a niekto menej. Nebudem moralizovať ani hodnotiť, len si treba uvedomiť pri súčasnej krimnalite jej rozmanitosti a závažnosti je pre policajta v nočných hodinách unikajúci pár na motorke bez EČV /po starom ŠPZ/ a neakceptujúci svetelné a ani zvukové výstražne znamenia podozrivý páchateľ , proti ktorému je policajt oprávnený aj ten najkrajnejší donucovací prostriedok a to zbraň. Myslím si a možno mi dáte za pravdu, že priemerne inteligentný jedinec nemá dôvod ohrozovať svoj život a zdravie a ani nikoho iného pre somarinu alebo zo zábavy. Iba ak má na to pádny dôvod a pochybujem, že ho obaja chalani mali. Keďže to neboli žiadní jogurti tak si myslím, že mali vedieť čo sa môže stať ak nezastavia. A spoliehať sa na to, že sa policajti na neho vykašlú a nechajú ho újsť je dosť nezmyselné riskovanie. Uvedomte si že aj pre policajta použiť zbraň proti človeku nie je sranda a že netasil zbraň hneď, ale až videli, že iná možnosť v tom momente nie je. Áno máte pravdu, že možno to šlo riešiť aj inak, ale skúste sa vžiť do situácie kedy treba konať rýchlo v zlomkoch sekúnd. Hrá v tom svoju rolu aj psychyka a momentílne okolnosti. Neobhajujem policajtov, lebo sú medzi nami všelijaký ako všade inde...:o))). A verte tomu, že keď zistili policajti, že tí dvaja sú postrelení, že aj oni boli v šoku a musela tam byť na mieste riadne stresujúca atmosféra. A priznám sa ja by som tým dvom tiež ešte jednu riadnu otcovskú vylepil, za to že ma donútili k tomu najkrajnejšiemu riešeniu, ktoré umožňuje zákon. No dalo by sa o tom polemizovať dlho lebo je to vážna vec. Ale je pravda, že nám motorkárom to dobrú reklamu veľmi nerobí.


17.08.2006 6:37

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

FORD66 : a čo si mysleli tí poliši, že im budú zastavovasť, keď nemajú ŠPZ-tky a nechajú sa skasírovať ??? to bolo dobré čo si napísal že policajti boli v šoku, že chlapcov postrelili :-D :-D :-D . To asi dovtedy nevedeli čo je strelná zbraň ??? Veď nestrielali po nich fazulu z gumipušky, ale ostré olovo ...
A ty si uvedom jednu vec, že každý nemá 300-tis. na fungláča z obchodu a tak si to chlapci nosia z vonku. Je smutné, že tento štát (ktorému vy zelení mužíci robíte ochranku) všemožne znemožňuje dovoz a prihlasovanie motoriek v podobe birokratických prekážok a keď nakoniec zistia, že to naozaj prihlásiť nejde, tak sa naserú a vozia sa bez ŠPZ-tiek a vy po nich ešte strielate.
Keď ťa môžem poprosiť, zmaž si tu profil a predaj motorku, aby som sa nemusel hanbiť, že aj ludia s takými to názormi sú medzi nami. Alebo sa aspoň minimálne nejako vizuálne označ, aby sa mi nestalo, že ťa náhodou keď pôjdeš oproti pozdravím. Lebo ja motorkárov zdravím.
Ale čo by sme čakali od policajta. Snáď by si tu nenapísal, že tí tvoji kolegovia urobili chujovinu. Aspoň že si sa priznal, že si fízel, to je asi jediné, čo dokážem na tvojom "príspevku" kladne ohodnotiť ...


17.08.2006 7:19

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

tahitan
 Bahniak 

Ikona

silvo, ty si naozaj taky vygumovany, alebo to len tak majstrovsky hras? :-O


17.08.2006 7:39

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo poslal som ti prihlášku v tvojom mene na policajnú akadémiu :-))) :-)))


17.08.2006 8:06

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

tahitan : nie každý kto nezdiela tvoj názor musí byť vygumovaný. keď sa ti niekedy podarí dospieť, tak to možno raz pochopíš ;-)

kxbibo : dik ;-) . išiel by som. bolo by to pre nňa kino jak sviňa :-))) :-))) :-)))


17.08.2006 8:14

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

tahitan
 Bahniak 

Ikona

silvo: nejde o to, ci zdielas moj nazor alebo nie, to po tebe naozaj nikto nechce. Ford66 ta v svojom prispevku neurazil, nenapadol, a nevynadal, jednoducho napisal svoj nazor. A co si urobil ty?
nie každý kto nezdiela tvoj názor musí byť vygumovaný. keď sa ti niekedy podarí dospieť, tak to možno raz pochopíš - plati pre teba, kamarat ;-)


17.08.2006 8:30

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

a kde som ho urazil ??? :-))) :-))) :-))) . ty máš problém so spracovávaním textu ? a ešte k tomu používaš moje slová. hanbi sa. to ťa naozaj nič vlastné nenapadne ? hráš sa tu na inteligenta a píšeš, že som vygumovaný. ty si naozaj "kapacita" ... :-D :-D :-D


17.08.2006 11:37

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo:

a) zmaž si tu profil a predaj motorku, aby som sa nemusel hanbiť, že aj ludia s takými to názormi sú medzi nami.

b) sa aspoň minimálne nejako vizuálne označ, aby sa mi nestalo, že ťa náhodou keď pôjdeš oproti pozdravím.

c) Aspoň že si sa priznal, že si fízel, to je asi jediné, čo dokážem na tvojom "príspevku" kladne ohodnotiť ...

Prepáč, že som si dovolil citovať ťa. Ak tieto vety nepovažuješ za urážajúce, tak máš (podľa mňa) problém so spracovávaním myšlienok.


17.08.2006 11:46

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

ja by som sa neurazil. nikde som nepísal, že je dementný, alebo že je vygumovaný a pod. len som vyjadril svoj názor.


17.08.2006 12:22

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Nuke
Darca Krvi  Čoprák 

Ikona

Vadim totalne s tvojim prispevkom suhlasim silvo radšej sa nevyjadruj k prispevku forda66 lebo ma pravdu keby nerobili pič..ny a zastavili nic by sa nestalo radšej pokuta ako riskovat život vodič može byť rad že mu fizli nezobrali aj rodny list


17.08.2006 12:28

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

rumpel
 Kávičkár 

Ikona

Ja si myslim....ze strielat by sa malo len v sebeobrane....nie na zastavenie niekoho...aj za kradez je to moc prisny trest...byt zastreleny...sudit by mal sudca...nie policajt....
kazdy mame na to iny nazor...


17.08.2006 12:38

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

fuli
 Kávičkár 

Ikona

silvo: vyjadrujem len svoj nazor: podla mna niesi kompletny a mal by si si vymazat svoj profil, bez urazky !

este jeden pokus vysvetlit ti problem, ale pochybujem, ze to pochopis: za to, ze chalani jazdili na stroji bez znaciek by po nich nikto nestrielal. cize tvoja veta: "vozia sa bez ŠPZ-tiek a vy po nich ešte strielate" je blbost. Strielali po nich, pretoze na opakovanu vyzvu nezastavili. Keby zastavili, bola by pokutka a nebolo by sa strielalo.
Hovorim z vlastnej skusenosti. Isiel som na moto bez papierov, a dokonca som mal sfalsovanu SPZ, ktoru som si doma vyrobil z plechu, zastavili ma, postal som, zaplatil som, a nestrielali po mne.


17.08.2006 13:13

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

rumpel : som rád že tu počujem aj takéto názory, lebo každý je tu tuším "polovník". A plne súhlasím s tebou, že zbraň by sa mala použiť iba v nutnej obrane pri ohrození života. oni sa ale oháňajú tým, že tí chalano ohrozovali ostatných účastníkov cestnej premávky svojou jazdou. keby ich tý "inteligenti" so psychologickými skúškami jednoducho odignorovali, tak by chlapci zistili, že nemajú obecenstvo a skludnili by hormón. tomuto sa hovorí psychológia. ale na to musí mať niekto rozum, aby na to prišiel. ja som vždy preferoval rozum pred násilím a ver, že to funguje. ale to ho musí niekto mať, aby ho mohol použiť.

fuli : no vidíš zastavil si, zaplatil si a tak to má byť. všetci sú spokojný. tento štát, polícia a hlavne ty :-D :-D :-D
len zastavuj a plať. lebo pokial ty stojíš a platíš ostatný pokračujú ku svojmu cieľu.

a pokiaľ si ten príspevok napísal naozaj ty, tak som sa vôbec neurazil a dokonca ťa mám rád ;-)


17.08.2006 15:27

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo: No nepochopil si celkom čo som tým všetkým chcel povedať. Pretože miešaš fiškálnu politiku štátu a ekonomickú situáciu jednotlivca s právnym vedomím a uvedomením. A to že niekto nemá 300-tisíc na fungláča ho neoprávňuje k tomu aby jazdil bez EČV. Každý nech vyskakuje do výšky svojich možností. Ja som tiež nemal 300-tisíc na fungláča a jazdím. To že nemali prachy je ospravedlnenie toho čo spravili?. Ak sa s tým stotožňuješ a myslíš si že je to OK tak je to tvoja vec. Ale veľmi by som sa s tým na tvojom mieste nechválil verejne. Vidím, že máš aj problém s tolerantnou kominikáciou a odosobnením sa od merita veci samej o ktorej je reč. Si skrátka zaťažený jedným smerom a chýba ti objektivita pohľadu.
Popisuješ tu rozhorčenie nad nejakým dovozom z cudziny čo s témou vôbec nesúvisí a nemôžem to ovplyvniť ani ja ani ty ani nikto čo sem chodíme.
A či predám motorku alebo nie a či poviem svoj názor na niečo alebo nie to nechaj láskavo na mňa. Ja motorkárov tiež zdravím nech sú aký sú. A ak máš problém zmaž si profil a predaj motorku ty. Ja problém totižto nemám s nikým ani s tebou.


17.08.2006 15:41

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

fuli[b][/b]: áno je to tak ako vravíš použiť zbraň je naozaj to najkrajnešie riešenie a súdiac podľa seba by som naozaj v službe použil zbraň ak by som v tom momente nevidel inú možnosť. Naozaj si myslím, že by chalani obyšli s pokutou ak by bola motorka legálna len bez ŠPZ. Hrať sa na hrdinov sa skutočne nevypláca. Nebol som vždy policajt a za socíku niekedy v 80-tych rokoch dopravák na ceste bol postrach motorkárov a vtedy po nás vyslovene šli a brali nám techničáky na počkanie za čo sa len dalo aj nedalo. A aj vtedy pamätám, že po kamarátovi raz strieľali lebo spravil presne to isté čo chalani v Nitre akurát, že on mal ŠPZ a chcel sa len s policajtami ponaháňať, ale našťastie im ušiel a nestalo sa nič ale od vtedy zastavoval dopravákom len sa na neho pozreli....:o)))


17.08.2006 15:49

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo. Vieš ešte niečo ti chcem povedať. Nič v zlom ale skús si na nete nájsť zákon o policajnom zbore. Iba pre zaujímavosť a prečítaj si stať donucovacie prostriedky načo slúžia, aké existujú, ich použitie, za akých podmienok, a okolností a v Trestnom zákone nájdeš zase čo je to krajná núdza a nutná obrana vo vzťahu k sebaobrane. Budeš môcť keď nič iné fundovanejšie konverzovať o sebaobrane a rozlišovať pojmy a ich význam. Myslím to úprimne. Každá vedomosť je dobrá a niekedy sa môže hodiť....:o)))
Inak je dobré mať prehľad ak chcem niekoho odcudzovať a haniť za to čo robí a ako to robí, ale to treba ovládať predpisy a zákony najprv. Nie lajcky pohľad. To je dosť povrchné.


17.08.2006 15:54

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Crusader
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Silvo: Chcel by som vidieť tvoju reakciu ak by si niekto na tebe "skludoval hormon" a policajti by sa prizerali kym sa neukludní aby náhodou nemuseli zasiahnut. Velmi lahko sa o tom hovori az pokym sa neocitnes na druhej strane a budes potrebovat aby ti policajti pomohli.


17.08.2006 16:10

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Všetci sme svojím spôsobom devianti a všetci niečo niekde porušujeme a niekdy si to ani neuvedomujeme, ale nato máme rozum a hlavu na krku, aby sme vedeli odlíšiť ako už aj silvo VECNE A SPR8VNE podotkol, kedy už končí sranda a začíma to byť vážne. Ono nič a nikde neporušiť sa ani nedá reálne existovať. Len niečo nevadí a sú veci, ktoré skrátka je treba dodržiavať a akceptovať inak by tu bola anarchia. Samozrejme to platí vždy pre všetky strany zainteresované do problému. A samotnú smutnú udalosť môžu posudzovať iba aktéri oni tam boli a oni vedia ako to v skutočnosti bolo. Všetky ostatné debaty sú len dohady a subjektívne názory, na ktoré síce máme právo ale na veci nič už nezmenia akurát si z toho môžme vzať všetci ponaučenie.


17.08.2006 16:15

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo: vravíš že psychologia by bola ak by ich nechali policajti újsť? No neviem ako by si svoju psychológii obhajoval keby sa zistilo že tí dvaja niekoho znásilnili alebo zavraždili a policajti ich v rámci tej psychológie o ktorej tu vravíš nechali skrátka ísť. A keby ten komu ublížili bol tvoj známy alebo z rodiny čo by si potom tu písal. Vieš mám silný pocit, že tvoje názoryx sú veľmi jednostranné.


17.08.2006 16:20

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Crusader:: súhlasím s tebou vždy treba posudzovať situáciu s oboch pohľadov a tiež sa mi nepáči silvovo osočovanie polície v zmysle " nech sa zaoberajú organizovanou kriminalitou a nie naháňaním motorkárov" či ako to tam spomenul. Bohužiaľ nemôžu byť policajti vždy a všade tak ako nemôžu byť vždy a všade lekári, požiarnici a mnohí ďalší .....


17.08.2006 17:06

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

fuli
 Kávičkár 

Ikona

paci sa mi, ze FORD66 argumentuje vecne a (podla mna) mudro

na druhej strane, ty silvo tvrdis, ze upradnostnujes rozum pred nasilim, a to sa mi paci... a niesi ani typek, ktory by ma tu poslal do prdele, zato, co som napisal, takze sa s tebou da aj normalne diskutovat, len si myslim, ze v tomto pripade, ked chalani vlastne pouzili to nasilie (kedze nepouzili rozum), nemohli ani policajti na nich ist rozumom, ale nasilim...

ale ako viaceri napisali, v tomto pripade bolo urcite vela faktorov, o ktorych mozno ani nevieme.... chalani mohli vyzerat nevinne, ale mohli vyzerat aj ako bankovi lupici... a ti policajti, mohli byt frajeri, ze si zastrielaju, ale mohli byt aj az za usami posrati, ked strielali, a podla mna aj boli.... takze objektivne tento pripad posudzovat asi nikto z nas nemoze, a ani ho tu tak lahko nevyriesime.... takze vzdy to tu bude len o dohadoch a zabomysich subojoch Silvo & company versus zvysok sveta ;-)


17.08.2006 19:51

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Silvo:Ford 0:1 :-D Aj ked z tej tvojej profi dokonalej policajnej reci ma totalne mrazi na chrbte a Silvove nazory su mi omnoho blizsie aj ked ja by som ich podal asi inak.Silvo ma jednostranne nazory co je podla mna spravne...bud kopem za jednu stranu,alebo za druhu.Minca ma sice dve strany,ale vzdy dopadne len na jednu a toho sa aj ja drzim,akurat z tym rozdielom od Silva,ze ja tolerujem aj druhu stranu mince


17.08.2006 19:52

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

hrac
 Edvenčr 

Ikona

aháááá takže bunda z korduri už nestáčí,ešte aj nepriestrelnú vestu si treba kúpit??? :-O No ale že pri taj strelbe mohla polícia zranit a nedaj bože usmrtit okolo idúcich nikomu už nevadí????


17.08.2006 21:45

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

FORD66 : z tvojich príspevkov musím žial konštatovať, že ty si nedovidíš ani na špičku nosa. ako môžeš napísať takú kravinu, že politika tohoto štátu nesúvisí s ekonomickou situáciou jednotlivca ? každý predsa nemôže vyberať štátnu pokladnicu, kasírovať chudákov v zhnitých škodovkách na ulici, kradnúť, alebo šlapať chodník ... toto čo sa tu deje je všetko dopad "profesionálneho" vedenia tohoto štátu. vagabundi nám tu kvitnú ako rozmarín. prečo asi ? keby súčasná vláda chcela, tak to tu nebude. dostali by ste to jednoducho za úlohu, prestali by ste buzerovať slušných ľudí z nezmyselnými cestnými prehliadkami (či nám idú smerovky, či máme lano vo výbave a pod. exhibície...) a bolo by po probléme. vy ste len ich tajtrlíci, ktorý sa riadia podľa ich brožúrky (zbierky zákonov), ktorú si odpískajú tak, aby im sedela na mieru ... a toto mňa ty nútiš študovať ? prepáč, ale to si ja radšej prečítam pred spaním babičku od Boženy Nemcovej :-))) ...

a keď sme teda pri tej vašej policajnej "psychológii" ... aký si myslíš, že je predpoklad, že keď sa mladíci zahrávajú s polišmi štart-stop, že práve idú z nejakého lupu ? ... na to ste robili tie psychotesty na škole ??? :-D :-D :-D zatiaľ, čo tý "profesionáli" naháňali pubertiakov na motorkách, tak niekde možno prebiehal skutočný zločin. jasné že policajti nemôžu byť všade. je pre nich, ale jednoduchšie naháňať neozbrojených pubertiakov na motorkách, ako si urobiť vojnu s organizovaným zločinom, aby potom museli doma spávať s kvérom pod poštárom, že ?

píšeš že : mám problém s tolerantnou kominikáciou a odosobnením sa od merita veci samej o ktorej je reč.

muselo ti dať veľa námahy, než si túto vedu zosmolil :-))) :-))) :-))) . a možno to tu na niektoré tvoje "faninky" aj zapôsobilo.

ale ver tomu že veci nie su nikdy tak jednoduché ako na prvý pohľad vyzerajú. skús si aspoň raz dať dole klapky z očí a uvidíš, že svet existuje aj po stranách a nie len pred tebou.

no a z toho psychologického hľadiska, ako poznám našich policajtov to nebolo nič iné, ako o tom, že sa to dotklo ich ega a povedali si, že ich jednoducho zastavia, aj keby ich mali odviezť v drevených spacákoch, alebo jednali presne tak ako tí pubertiaci na motorkách. každopádne tu nemôže byť reč o nejakej profesionalite. profesionál by sa nad takýmto chovaním tých chlapcov len pousmial a išiel by si robiť svoju prácu. chlapci ich podpichovali a oni im ako detičky z jasiel skočili po ližičke s medom.


17.08.2006 22:29

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo: mam v profile telefonne cisla. Dve. Ked budes v BA a budes mat chvilku casu, tak mi prosim zavolaj. Chcem sa s Tebou stretnut. Takeho exota ako si Ty som este nazivo nevidel. Zoberiem si aj fotak. Vies, nech aj buduce generacie vedia ze Nagasaki ani Windows95 nebolo to najhorsie v dejinach... :-~ :-@


18.08.2006 8:23

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

tomxx: ja mám zasa v profile foto. môžeš si ho skopčiť. toto je propagačné a je zadara. ale pokiaľ by si si ma chcel vyfotiť, tak za jedno foto účtujem simbolických 2000 korún slovenských. ale kvôli jednej fotke určite za tebou chodiť nebudem. pod 50 záberov som zatiaľ neišiel. tak keď s tým nemáš problém, rád ťa uvidím :-D :-P.

a už sa nemôžem nahlásiť z mojej IP adresy na motoride. nech žije sloboda slova na tomto serveri ...

komu sa za to môžem poďakovať ???


18.08.2006 9:30

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

rumpel
 Kávičkár 

Ikona

asi zijeme v divnom state....ked policajti mozu kludne a beztrestne strielat po ludoch...a este ich chrani zakon...v nasom state moze hocijaky vymlety dement dostat pistol a odznak....a strielat po ludoch....je to smutne....


18.08.2006 9:54

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

SILVO: Nesúhlasil som s tebou, ale po poslednom príspevku som ťa konečne pochopil. Veď ty si bojovník za slobodu každého, kto sadne na motorku.

Nemáš vodičák? Si nadrbaný? Ideš z lupu? Si sexuálny deviant? Chceš si robiť čo chceš?

Tu je riešenie:
Sadni na motorku (daj z nej najprv dole EČ aby ťa ani neskôr nemohli identifikovať) a rob čo chceš. Zastaviť ťa nemôžu - pokiaľ nechceš zastaviť ty sám! Všetci ťa môžu... FUCK OFF!


18.08.2006 10:38

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

VADIM : :'( vôbec nič si nepochopil :'( :'( , lebo kto nechce pochopiť, nepochopí. selektuješ len to čo ti vyhovuje a zabúdaš sa na veci pozerať zo široka. ale je to tvoj názor a rešpektujem ho ;-) .


18.08.2006 10:56

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

silvo: Nepochopil som? Je to možné. Tak ti ešte raz položím otázku z 13.7.:

Som policajt. V noci o štvrť na dve zaregistrujem motocykel bez EČ. Neviem, prečo je anonymný. Pokúsim sa ho zastaviť, aby som zistil, prečo nemá EČ. On ale začne unikať. Dvíham telefón, vytáčam silvove číslo a kladiem mu otázku: Čo mám robiť?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (18.08.2006 11:01)


18.08.2006 11:40

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

Vadim : silvo dvíha vysielačku a hovorí Vadimovi. Silvo : Ako sa správajú tí chlapci ? Vadim : no robia si z nás prdel systémom štart-stop. Silvo : tak sa na nich vyserte, lebo jediné o čo im ide je aby ste sa za nimi naháňali. Tak nekopírujte ich správanie, lebo sa ešte pri tej naháňačke niekde vyvedria, alebo niekoho zrazia. Buďte dospelý a jednoducho ich odignorujte. Keď zistia že nemajú obecenstvo, tak ich to prejde. A choďte radšej napr. riadiť dopravu na patrónku, lebo je to tam ucpané až po petruželku. To bude oveľa užitočnejšie ... Silvo - Jastrab - KONIEC

Vadim : Spokojnosť ? ;-)


18.08.2006 11:46

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

no myslim si ze z nitry na patronku je to dost daleko :-~ .....a potom vystrizok z novin na druhe rano....policajti ignorovali pachatelov ktori utekali na motocykli bez znaciek...podozrivi su obvineny z lupezneho prepadnutia jedneho nocneho klubu na mostnej ulici....policajtom hrozi vylucenie z policajneho zbora za to ze si neplnili svoje povinnosti a nesnazili sa pachatelov dopadnut.....

to by sa ti lepsie citalo v novinach?


18.08.2006 12:12

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

crazy666 : to bol príklad, ak si si nevšimol ... nemôžem tomu uveriť koľký tu nosíte tie klapky na očiach. kde sa to dá kúpiť ? asi by som aj ja mal o jedny záujem, lebo sa mi zdá, že je pre ľudí ktorý ich nosia život oveľa jednoduchší ...


18.08.2006 12:39

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

lure
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Táto diskusia mi pripadá ako paródia na Troch mušketierov, kde pôvodne platilo: " Všetci za jedného, jeden za všetkých." Tu však platí:" Všetci proti silvovi, silvo proti všetkým!!" :-))) :-))) :-)))
silvo- si sa ale zahrizol do tej témy a nepopustíš a nepopustíš.... :-))) :-)))


18.08.2006 13:03

Re: strelba po "motorkaroch" v Nitre

8814
 Turista 

Ikona

Myslím si a možno mi dáte za pravdu, že priemerne inteligentný jedinec nemá dôvod ohrozovať svoj život a zdravie a ani nikoho iného pre somarinu alebo zo zábavy.FORD66 máš úplnú pravdu.Avšak platí to pre obe strany.Motorkári ktorý chcú zdrhnúť policajtom musia rátať s tým,že sa na nich bude strieľať.Policajti strelci s tým,že im k tomu každý tlieskať nebude.Zákon je zákon ,ale človek by mal ostať človekom,či je v uniforme,alebo sedí na moto.To že tí dvaja konali bezhlavo neznamená že tak mali konať aj policajti.Postup polície schvaľujem,keď sú už vyčerpané všetky možné prostriedky,treba strieľať.V tomto prípade však išlo o skrat na oboch stranách,našťastie bez vážnejších následkov.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil 8814 (18.08.2006 13:05)


| 1 2 3 4 5 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 100976 | Včera: 210481