Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty cestopis!

Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci! - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuPre motorkárov-Motorkári vs.polovníci! - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

Značky: Skúsenosti.

| 1 2 | Nasledujúce

05.04.2008 0:00

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

RustyLC
 Bahniak 

kus pravdy je aj u nás bahniakov ale majú pravdu aj polovníci v niečom...vžite sa do ich kožy ideš si po lese a sú sú!! taký čo ked zbadájú polovníka ludi dupnú na plyn a nie pribrzdia a pozdravia sa...potom sa čudujte že bláznia polovníci...


05.04.2008 0:01

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

haskula
 Čoprák 

Ikona

Ja som polovnik a len tolko k tomu, ze ...ako kde a kto a ako
rozumejte tomu tak, ze su reviri ako je aj nas ze zjazdny teren pre motorky je v takej vzdialenosti od teritoria zveri, ze ju ten hluk nedokaze nijak rozptylit,hovorim o zivocichoch ktore su pokladane fakt za viac dolezite a najma v obdoby maj,jun kedy napr. u srncej zveri prebieha parenie a chce to klud=ak ma teda zdruzenie niejake pevne ciele. U nas v zdruzeni nieje problem s motorkarmi.

...a su tie, vo vyssich oblastiach kde zveri pripada omnoho viac na hektar ako su povolene kmenove stavy. takze ked si zoberieme les do 8000 hektarov s peknymi travnatymi luckami a navysene kmenove stavy co je vo vecsine,tak to berme tak ze jazdime niekomu z detskej izby cez chodbu do obyvacky 8-)

ale uz je chore aby niekomu vadilo aj to, ze plasim vrabce v krikoch... cez les sa bude jazdit aj dalej a ti ktory tomu chcu zabranit to budu robit nadalej


[zle] greenpeace [zle] uz by toho mali nechat asi...su az moc trapny uz s tymi napadmi dnesnymi


05.04.2008 1:28

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

ktosi vyssie pisal, ze vsetko je niecie, tak tam nemam co hladat. No v lese na motorke nemam co hladat, ale preco nie na polnej ? Aj ta je predsa niecia. Nie som povinny vediet cia a ak tam vyslovene nie je jasne oficialne zakazany vjazd tak co ? Dnes som bol vonku so psom za mestom isiel som po polnej ceste nejaky sad napravo, nalavo rola, pes si tam zabehal, blizko bol kostol, cie to bolo mesta ? druzstva ? cirkvi ? sukromnej osoby ? Mam si to zistovat ? No podla toho nazoru vyssie asi ano a nemam tam co hladat. Tvrdim, ze ak nemam na motorke co hladat v lese ,tak kvoli zakonu a nie preto, ze niekomu patri. Ak niekomu patri a chce tam zamedzit vstup hocikomu, aj turistom, cyklistom a pod., nech je to jasne z opatreni. Nie, ze ziadny plot a zrazu medvedia pasca na nohe, alebo agresivny alkoholik, co sa bije do hrude a ziape, ze toto je moje.


05.04.2008 7:27

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Grizzly660
 Štvorkolkár 

Ikona

AMIS : keby som bol naposledy keď sme boli spolu vedel, že si poľovník, tak by som šiel rýchlejšie aby som sa Ti stratil z dostrelu. :-))) :-)))


05.04.2008 10:58

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

momul
 Edvenčr 

Ikona

Superflafla-ja ja ja jenom ja :-~ .To akoze mi motorkary chceme lesy len pre seba?Kde si videl nejaky clanok,alebo diskusiu kde sa rozoberalo zo strany bahniakov to,ze polovnici nemaju v lese co robit?Myslim si ze je to prave naopak.Oni by radi diktovali kto do lesa smie a co ma robit :-(((((( .S tym ladenim a otvorenym vyfukom mas pravdu.To ze je otvoreny neznamena ze je ladeny a jedina jeho vyhoda je neskutocny rev.

Co sa tyka tych hrotov,laniek a ohrozovania zbranami a co ja viem co...No nak mi nikto nehovori ze toto je normalne!Ja by som sa bal nahat na ceste rozbytu flasu,aby sa nahodou niekto neporezal.A oni s kludnym svedomim lihaju spat a kade tate po chotary maju nastrazene az zivotu nebezpecne pasce! :-((( To kde zijeme?No teraz sa to deje aj u nas v mojom okoli,ale to vam hovorim,ze ak sa mne,alebo mojim bratom nieco kvoli tymto nastraham stane,tak ten (tý) dotycny sa vlastnymi rukami uz nenazerie!!!To by bolo len skazy na dvore kazdeho polovnickeho buzeranta 8-)
ALL ci vas uz poniektorych poznam,ci nie,ty co ste za taketo presadzovanie svojej pravdy ste u mna totalny chudaci s ktorymi si nemam co povedat

Upravené 2 krát. Naposledy upravil momul (05.04.2008 11:01)


05.04.2008 15:52

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

momul:nevidel som jedneho,kotry by v tejto "diskusii" schvaloval kladenie nejakych nastrah.
Zrejme si nepochopil vo co gou.Lesnik,lesny robotnik,polovnik, turista,cyklista (po vyznacenych chodnikoch)a vselikto iny ma zo zakona pravo do lesa chodit za urcitych podmienok. Motorove vozidlo s vynimkou tych co to maju povolene tam maju vstup zakazany. Teda aj my. Takze ked urobim nejaky pristupok,je to jedno v akej oblasti,tak si to priznam a sucham nohami. Nie aby som poukazoval aj na ineho ze ON to tiez pokafral.

Vo svojej robote mam iste "pravomoci" niekoho "pokefovat". Ak sa za svoju chybu postavi a povia,ano,posral som to.Tak to beriem a dostane zosobnene mozno tak 10% z toho co by zasluzil. Ak vsak zacne alibisiticky kydat na ineho,ze vsak aj ON to posral. Tak mu nalozim aj za toho druheho.

Presne to sa snazite robit vy. Nieco porusovat a svoje porusenie kamuflovat napr.tym ze polovnik co ta ma vstup povoleny ide na GAZe z ktoreho tecie olej.A co je vas do toho?

Co sa tyka tych pasci to je ina kava. ;-)


05.04.2008 20:54

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

KAWATOR
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Najväčšimi likvidátormi lesov a lesných ciest sú sami lesníci.Dnes som išiel na bicykli medzi žiranmi a Jelencom a to čo tam zanechali lesníci po výrube bola hotová spúšť.viz foto:
Pozri obrázok
takto motocykle a bicykle prírodu nezdevastovali!

Upravené 1 krát. Naposledy upravil KAWATOR (05.04.2008 20:57)


05.04.2008 22:51

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Grizly neboj na motorkách a ATV si ostré flinty nenosím. Vlastne ich nosím iba do Šamorína na strelnicu. Tam urobím bum bum , ratata a som spokojný. Mne to k životu stačí. Ale mojimi airsoftofkami Ťa rád ponaháňam >:-) Môžeme niekedy dohodnúť nejaký combat u vás za hrádzou aj Amiska sa rada pridá so svojou sniperkou Mauser MC801kou . Kua jak tá ma naposledy trafila :-D :'(


05.04.2008 23:17

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Grizzly660
 Štvorkolkár 

Ikona

AMIS : Airsoft je u nás doma tiež v obľube. Nedávno som kúpil synovi /tomu čo sa trápil za hrádzou so starým Grizzlym/ čínskeho kalašnikova. Guličky sa síce z toho iba kotúľajú, ale aspom ich je veľa v jednej dávke. Ale pri airsofte som naposledy veľmi zle dopadol. Bojoval som sám proti dvom synom a jednému ich kamarátovi. Najskôr som zneškodnil "kamaráta", potom som urobil 15 r. synovi zblízka so svojou upgrade M16 A1 Vietnam version cucflak na brade pod maskou. Nakoniec som vyrazil oproti nepriateľskému stanovištu bráneným iba 9 r. synom, ktorý mal už od strachu zdvihnuté ruky, že sa vzdáva. Ako som bežal s pomerne ťažkou M16 /mám na nej montážnu lištu a kolimátor/ pri líci, seklo ma v krížoch a zrútil som sa na zem. Bolo po boji a ja som sa odplazil domov.

Syn sa dal do partie s airsofťákmi v Seredi a veľmi si pochvaľuje. Môžeme aj u nás. Aj vo dvore aj za hrádzou.Ešte som žiadnu "Amisku" nesundal.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Grizzly660 (05.04.2008 23:19)


05.04.2008 23:24

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

OK ATVcombat dohodnutý. Nejako to skoordinujem s chlapcáma od Pezinka :-)))


05.04.2008 23:53

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Grizzly660
 Štvorkolkár 

Ikona

AMIS : Ok. A aby som sa vrátil k téme : 300 m od domu máme les. To som zvedavý, čo povedia poľovníci, keď by nás tam uvideli s našou výzbrojou. Štvorkolky by boli asi to posledné, čo by im vadilo. Zober so sebou pre istotu aj poľovnícky preukaz. :-))) :-)))

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Grizzly660 (05.04.2008 23:54)


05.04.2008 23:56

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Myslím, že by sa válali po zemi ako sa pár chujov ostreluje guličkami :-D


06.04.2008 0:13

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Grizzly660
 Štvorkolkár 

Ikona

No neviem. Pred rokmi som chodil občas do terénu jazdiť na štvorkoke s M16 na pleci. Mal som na niektorých miestach na kríkoch plastove fľaše a triafal som do nich. Potom ma v dedine zastavil poľovník zo susednej obce, že vraj im pytliačim v revíre na štvorkolke s nejakou americkou automatickou zbranou. Tak som zmenil taktiku. Aby som neprevokoval kupil som si rybarske puzdro na udice a do toho som dával svoju airsoft výbavu. Sused veľký rybár hovorí raz môjmu malému synovi : Miško, tak som Tvojho ocina predsa len prehovoril na tie ryby, keď už jazdí na štvorkolke s udicami. Miško vraví : Ale kdeže ujo, veď on tam má samopal, brokovnicu a pištoľ.


06.04.2008 0:23

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Tak to je splodíš to dávaš mu jesť , šatíš ho, do školy pošleš a on Ťa potom sprosto UDÁ :-)))


06.04.2008 0:40

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Grizzly660
 Štvorkolkár 

Ikona

Asi bol naštvaný, lebo on mal iba Scorpion - manuál. Teraz je už spokojnejší, lebo zdedil po staršom synovi MP5A3 tiež manuál. Ale sníva o elektrike. Nedávno mu krstný otec poslal z UK 100 libier. Miško prišiel, že našiel na internete airsoftový diaľkovo ovládaný tank a že si ho chce kúpiť. Poslal som ho do teplých krajín .....

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Grizzly660 (06.04.2008 0:47)


06.04.2008 1:24

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Až budeme strielať prinesiem aj taNK. Je to prča kúp mu to :'( Ja tým umravňujem psov . Má to slušný dostrel asi ako manuálka. nABíJA sa to samé :-)


06.04.2008 20:00

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

momul
 Edvenčr 

Ikona

Superfla-netvrdil som ze som nic neporusil.Viem o tom ze nemame pravo vstupovat do lesa motor. vozidlom.Vsak uz sme toto rozoberali cca pred rokom,takze ja kaslem na to sa tu hadat.Viem ze mas pravdu co sa tyka zakona,ale ludia su inak navyknuty.Povies staremu bacimu co ide na svojej starej Jawe 175 na prhlavu alebo na hriby,ze tam nema co robit...Nepovies.No a tak jeden za vsetkych a vsetci za jedneho.
S tym zakazom som ja vysporiadany,len sposob ako to chcu presadit je uz brutalny (vid. moj predosli prispevok).Z toho som nasrany.Zakon je jedna vec a zdravy rozum druha vec!
No a dnes som si schvalne presiel okolie Dubakova atd. a na nic som nenatrafil.Mozno som mal stastie... :-~
Kazdopadne motorka typu enduro bez TP o chvilu (cca 10rokov typujem) nebude mat ziadnu cenu.Prave kvoli tymto a podobnym zakonom.Crossove moto bubu jazdit trate,endura typu XT budu doma v garazi a nepredajne!!!


06.04.2008 20:13

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Jasne preberalo sa to tu, az prilis horlivo.Ale kym sa ta to osobne netyka tak je skoda sa zavzdusnovat. Polovnik pre mna nie je institucia. Status polovnika v lese oproti mne v lese sa lisi len tym ze jemu to zakon nezakazuje. Ale to ho neopravnuje nejako ma obmedzovat alebo "riesit". Nie je ani vlastnik, ani najomca daneho uzemia..mozno ma polovny listok, zbrojny preukaz a to je vsetko. Ja mam vodicak, TP a tiez zbrojny preukaz. Ako tu niekto vyssie spomenul, ze polovnik moze pouzit zbran na zabranenie konaniu poskodzujucemu zaujem chraneny zakonom resp. aby zadrzal pachatela. To mozem v danej situacii, kedze mam zbran na nosenie, vyuzit zakonom definovane konanie v krajnej nudzi alebo nutnej obrane a teda tiez pouzit zbran. Kam to dospeje?Ze budeme po sebe strielat jak partizani? Kaslat na to. Kym sa to niekoho osobne netyka skoda sa zavzdusnovat. Zatial je to Jedna pani povedala a dristanie nejakych mudrlantov na polovnickom fore. ;-)


06.04.2008 20:31

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

karcis
 Bahniak 

Ikona

Caute vsetci. Dnes sme boli trochu v terene,presli sme toho dost za tych 6h ale co sme videli? Teda co vsetko a hlavne kolko toho vzniklo v lesoch podla nas drzost polovnikov-(piltiakov).
Na miestech napr 4km-stvorc.kde boli tak 1-2posedi je ich tento rok 2az 3krat tolko!!!! Ale to nieje vsetko. Vacsinou do kriza,aby zver fakt nemala sancu a to najlepsie 90% z nich su postavene s krasnym vyhladom na krmelce! A ze polovnik sa stara o zver-ved na toto je len jedno spravne vyjadrenie PITLIACTVO. A tam kde niesu postavene krmelce-teda myslim pri posedoch si ich nasi mili a spravodlivi polovnici postavili priamo predne tak 10m. Formou "valov na stojane!!" -kde ich krasne palia z posedu. A toto ma byt normalne?
Autom sa dostavi 500m od posedu,valov naplnia navnadou. Sadnu 2-3ja do posedu vytiahnu 1l palenky a potom sa uz pali,hlava nehlava.Ked hladna vysoka zaciti a pride priamo na smrt!!! Polovnik nespravi ani krok naviac! Flase s chlastu pohadzane okolo posedov. :-(((((( :-(((((( I-GRR Ci aj to sme spravili my MOTORKARI??

Kurva a toto ma byt v pohode??? Sa trochu nad tym zamyslite a nie nam balamutite hlavy co je spravne a co nie!-vseobecny zakaz vstupu do lesov. A potom,ze preco,odpoved je tam,staci sa prejst! Co mi na toto poviete,ako sa teraz vyhovorite?? SORGE , SUPERFLANKER , AMIS...

kawator: takych pohladov som dnes videl 10tky. Je to na hanbu lesakov a spravcov. A taki nas budu hnat z lesov,ze my nicime cesty-sa hanbite. Vodu kazu vino piju ! Poorezovane stromy,halda chlpoveho a nakazeneho dreva ktore je pohazdane kade tade. Proste bordel nenormalny!!! :-(((((( :-((((((


06.04.2008 20:47

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

karcis
 Bahniak 

Ikona

A k tym hrotom,lankam atd:
U nas je spravena trat. Povedzte mi jednu vec,co za kokota napichalo tie hroty uz aj na nej!! Podme vylucovacou metodou. Motorkar-nie
Turista -nie
UFO -nie/teda dufam?
----zostava----
Polovnik
+ MAJU TO TAM AKO DOPRAVIT A KEDYKOLVEK NAINSTAL.
Lesak
Ale preco?? A na trati. Ved to je na smiech!!
Najskor vykrikuju von z lesa spravte si trate/chodte na trate: A ked,tak aj odtial na vyhanaju!!!
Pockajte,pockajte len my zistime ktory zelenac to tam dal!!! Si pis,ze to najdes v predom okne! :-(((((( :-(((((( :-((((((




06.04.2008 21:42

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

rado48
Darca Krvi  Turista 

Ikona

superflanker: bohu prisaham sem je uz skoda prispievat.
To nie je diskusia. To par jedincov s jednoznacnym patentom na vsetko tu jednostranne kyda hnoj.
Lutujem ten cas co som stravil v tejto diskusii. Moja chyba . [zle]
I-GRR


Robte si co chcete. Taky isty jednostranny mudroskovia z tej druhej strany Vam tam davaju tie klince.
No ani sa necudujem ked rozumne argumenty hned beriete ako utoky na vas.
howgh


07.04.2008 0:04

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Karcis ak také niečo ako strelba na krmelce zaregistuješ foť to maj svedkov a rieš to. Je to rovnako zakázané ako MY na moto vo väčšine lesov. My tu netvrdíme, že všetci sú dobrí a na nás sa kydá. Skús čítať aj medzi riadkami a tak isto ako medzi čiernou a bielou je farba šedá tak si ako rozumný človek nájdi cestu životom. Ak sa nechceš vzdať svojho koníčka a prejsť na asfalt , tak skús hľadať tie správne cestičky okolo seba. Byť poľovník (ako sa spomenulo srdcom) tiež nie je medlízačka. Tí ľudia bojujú s nami svojimi kolegami (pytliakmi) zákonmi (polená pod nohy) a tá bitka so sekciou životného prostredia je peklo. Ja som si to prešiel a na takú byrokraciu som narazil, že ma prešla akákoľvek chuť byť okoliu prospešný. Každý kompetentný ti potľapká po pleci , že vraj by vás takých malo byť viac a to je všetko. Tvoje žiadosti o pomoc,podporu, povolenie, pochopenie a dobrozdanie sa len položia samozrejme v papierovej forme pod kopu iných zmysluplných aktivít. Ty si len kúpiš endurko a kua zrazu zistíš , že sa nemáš kde voziť. Máš len hľadaj a nenadávaj. Ver tomu, že štátu je to jedno, že sa ty vozíš po lese, lebo zákon vstúpi na scenu len ak sa niečo viditeľne poserie alebo sa ty v lese na svojom endurku prizabiješ. Bohchráň. Takže jazdi tak aby si mal voči sebe čisté svedomie a ak sa s poľovníkmi, urbármi a turistami naučíš rozumne vychádzať takéto diskusie sa tu opakovať nebudú. Zaujímavé, že nás tu veľa jazdí po lese a kadetade, ale ver , že naozaj nemám dôvod sa tu na niekoho sťažovať. Ak áno riešim to na mieste a pokračujem ďalej. Vedome neničím, a ak áno hrozne ma to mrzí. Posedov pribúda, lebo aj poľovníkov je z roka na rok viac a ver že tých zlých a falošných ešte viac. Vieš v zime sa lyžuje, na jar cestuje, v lete hrá golf a na jeseň si poľovník. Obchody a zákony sa predsa musia niekde uzatvárať >:-) Takto sa na to pozeraj a tých poľovníkov čo stretneš celý rok trápi stav lesa a ak sa budeš snažiť dokázať im, že ty pre nich hrozbou nie si tak to budeš mať aj ty aj oni ľahšie. Nebuď pre nich trup v prilbe ale KARCIS , ktorého poznajú. Veľakrát stačí vypnúť motor ponúknuť cigaretku a neveril by si ako sa uhol pohľadu zmení.


07.04.2008 0:32

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Petkins
 Kávičkár 

Ikona

superflanker:
Si ma aspon pobavil. Nechcem ta urazit ale nahodou viem tvoje zamesnanie a moj nazor na to je: skodna pre stat.....a ty statny zamesnanec sa tu neobuvaj do studenta ktory ma 20 rocny stroj.Pretoze mne stat neplati nehorazne prachy za nic nerobenie a tym padom si nemozem dovolit napr Honda XL 650 Transalp 2005 [zle] I-GRR
A mimochodom, ak si rad nieco niekam strkas mozes zacat zo svojim orig. vyfukom z dvojitou koncoukou a ak ti bude malo .......... :-P
bublifuk21:Mas pravdu.O sekektívnom odstrele zveri neviem nic.Ale o selektívnom odstrele zveri som na tvoje prekvapenie pocul.
Ale bohuzial takych 99% polovnikov a ty si myslim ze nie si vynimka uznava selektívny odstrel zveri v záujme zvyšovania masa doma v mraznicke(predpokladam, ze nie len jednej).Ak sa ta to netyka tak sa ti ospravedlnujem. Ale bohuzial v nasom okoli je vela polovnikov ktori si takto zvysuju zivotnu uroven a predpokladam ze ani v inych okresoch nezaostavaju..... I-GRR
napr. Sestrina dobra kamaratka sa jej stazovala ze jej uz divina lezie hore krkom...ze vraj"kto ma jest divinu kazdy tyzden"........co na to povedat.Asi len toto I-GRR I-GRR I-GRR I-GRR I-GRR
A este jedna vec.Sorry ale v predchadzajucom prispevku som sa zle vyjadril: Namiesto:

Ako mozes nazvat cloveka ,ktory bez problemov zastreli nevinne zive stvorenie za "polovnika srdcom" Som chcel napisat:
Ako mozes nazvat cloveka ,ktory bez problemov a pre potesenie zastreli nevinne zive stvorenie za "polovnika srdcom" I-GRR I-GRR I-GRR
Inac si neviem vysvetlit tu radost s koristi...a chvastanie sa co som strelil.......len ,ze in to robi radost.
A pre radost mi asi zastrelil nejaky polovnik aj psa aj ked bolo jasne, ze je na prechcadzke s otcom.......Ale nepriznal sa. Slaboch.... I-GRR

Upravené 1 krát. Naposledy upravil petoTT (07.04.2008 0:46)


07.04.2008 7:34

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

petoTT:bolo by pod moju uroven reagovat na osobne invektivy, nech si na teba urobi kazdy nazor sam. Ja ho uz mam. K tomu ti poviem len ze ti ide... [dobre]

Do studenta s 20 rocnou masinou sa tu nikto neobuval. Pretoze aj 20 rocnej masine nic nebrani v tom, aby nebola v zlom technickom stave a s vykuchanym vyfukom. Jedine, ze by tam bol nejaky vadny "medzikus" medzi riadidlami a stupackami.Ktoremu chcu vsetci len zle..a hlavne polovnici.

Ako som uz kdesi pisal porekadlo mojho stareho otca: "Mudremu nerad,silnemu nedvihaj...",
btw. bol lesnik.


07.04.2008 8:13

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

momul
 Edvenčr 

Ikona

:-D :-D :-D haluz chlapci


07.04.2008 11:48

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Petkins
 Kávičkár 

Ikona

superflanker:Ja osobne som nikdy nemal problemy s polovnikmi ani ochrancami ani podobnymi organizaciami.A vobec to nebolo myslene tak, ze mi vsetci chcu zle.Len nemam rad ked sa niekto zastava polovnikov , ked kazdy vie ,ze ani oni nie su "svaty"..... [zle]
A ked sme uz pri tych vyfukoch.Nikdy som nebol zastancom ladakov......osobne preferujem original, ale bohuzial moto som kupil nerozvazne(pozostatky puberty) a bola bez vyfuku, tak som robil co sa dalo ale zohnal som len otvoreny.Ale jazdil som vacsinou ohladuplne ci v obci ci v lese......ale samozrejme ze z casu na cas som sa nechal uniest a pridal som jej.....ale verim ze aj teba to uz nim raz zlakalo a nedodrzal si max povolenu rychlost, alebo si to prehnal niekde v lese.Neverim ze si hned od narodenia rozmyslal ako teraz..... ;-)
Od tej prihody co som opysoval tiez ubehlo par rokov.......nebudes mi verit, ale uvedomujem si ze to nebolo mudre odomna......a jedna vec je ista, ze par blbosti este vyvediem.....clovek sa uci cely zivot... :-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil petoTT (07.04.2008 11:58)


07.04.2008 15:26

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

sorge
 Edvenčr 

Ikona

dlho som tu nebol a tých ignorantov čo tu prispelo je až až :-~ no reagovat na každého sa mi veru nechce!
ludia typu: karcis a petoTT dajte sa liečit a študujte zákon, bo vám to asi nedochádza v tých hlavách [zle] tak ako si ty chceš zveladit svoj dom, záhradu, tak aj polovníci si chcu predsa zveladit okolie v ktorom posobia, ved to je normálna vec /okrem niektorých neprisposobivých etník, ku ktorým asi nepatríte, tak nechápem, prečo tomu nechápete?????????
rado48: máš čistú pravdu [dobre]
celkovo, bavit sa s ľudmi čo sa na toto pozerajú iba z ich hladiska nemá význam vieat nejakú diskusiu! Bo nestoja za to!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


07.04.2008 15:55

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

sorge
 Edvenčr 

Ikona

bedna: ale niektorý tu jazdia po iných cestách ako ty, Superflanker, Rado48, ja a ešte neviem kto. my určite tak nevadíme polovníkom aby dávali rozne nástrahy a podobne,
Tvoju otázku skus položit chytrákom tytu, ktorý som vyššie napísal a su chytrí že až!
všetci sme tu motorkáry, predpokladám a najviac ma nasralo, že nejaký petoTT, tu ide urážat... nechápem.
opitý polovník = k.k.t, pretože, pokial má u seba zbraň, tak je to na basu... totiž! no každý má svoj rozum a hadam ho vie aj používat!
opitý motorkár = to samé, ak íde na motorke

KAWATOR: super foto, myslíš,že to tam nechali polovníci???? ;-)
naše združenie má minimálne 4x do roka brigádu na UPZ, kde chodíme bud sadit stromčeky, vyžínat, alebo odhadzovat haluzinu, potom máme brigády pre seba, čistenie chodníkov / pre motorkárov :-D /, stavanie posedov, krmnych liniek, senníkov, príprava objemového krmiva, vynášanie soli, kupovanie a vývoz jadrového krmiva a tak dalej, ale to už nikto nevidí, že, ale chytrí ste niektorí ako ... , a potom sa čuduj, že sa polovník nesere, ked mu tam niekto bude rajtovat hore-dole. pochopil to už niekto, že to je preto, že tam nechal nemálo usilia, času a aj penazí. Povieš si ved má za to aj nejaku divinu, no to je pravda, aj ja so dostal podiel, no ešte som z nej asi ani neochutnal, bo už druhý rok som ju rozdal známym... no to je moja vec, ide o to že ja to nerobím kvoli zabíjaniu z pasie a divine, ale z uplne iného dovodu, ktorý asi niektorý bahniaci nepochopia vobec
nevidím nič zlého íst sa pokochat našou krásnou prírodou, ale odtial potial.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil sorge (07.04.2008 15:57)


07.04.2008 16:23

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Dandan
 Kávičkár 

Ikona

Tááák ešte raz..po prečítaní diskusie upravené
Jednoznačne :
K lesu , luke , rieke, potoku akemukolvek a kdekolvek patri zver, ticho, klud,pohoda , dokonca aj lesnik a polovnik a dokonca sem tam aj nejaky ten lesny mechanizmus, pretože o lesy sa treba starať. ..motocykel, štvorkolka v lepšom pripade skupina motocyklov, štvorkoliek tam nepatri...Dokonca ani polovník na moto, iba ak odovodnene s povolením a potvrdením o tech. stave toho čo má..Ten pohlad, že každy lesnik je pytliak a zaškodnik je asi taky, ako že každy motorkar je kok.... Treba si uvedomiť, že v tomto pripade tym votrelcom a tym čo tam nepatri je pre zabavu si jazdiaci jazdec na čomkolvek čo hučí, smrdí a dymí...
Ale každy musi k tomuto poznaniu prisť sam ...Je to trošku o postoji k životu a tolerancii toho čo je prirodzene...Osobne som kvoli tomuto predal enduro a presedlal na bike.Očakávam, že budu ešte tvrdšie postoje a opatrenie od zainteresovanych a ešte tvrdšie strety a nebezpečnejšie situacie medzi oboma stranami, akurat sa k tomu pridá ešte aj verejnosť...Jednoducho tam nepatrime...Na zabavu, adrenalin a osobne vyžitie su motokros a enduro trate...to že nie su, alebo ich je malo nie je chyba lesa a ludi ktorí v nom hladaju pokoj a relax..a tých je stale viac ako nás / našťastie.../Predstava, že by tam polovica behala na moto a štvorkol ma fakt desí..

P.S.1 Diskutujúci polovníci...Ako je možné že zver sa pri hluku moto neplaší, ked sa plašim ja.., ked začujem moto v lese, lebo neviem odkial sa na mna vyrúti uchyl...ak ma zotne z biku na moto, potom mi slušne zakýva prilbou na pozdrav a zdrhne..Na každom lesnom chodniku sú zakruty...to mi chcete povedať, že na každom chodníku,zvážnici, lúke, popri rieke budete chodiť pomaly a tolerantne ?!?!?!?!

P.S.2 Tá tema smeruje....Ak sa niekto vyserie v parku na trávnik, tak ja tam možem vysypať vlečku hnoja a sračiek..Verte nikde to takto nefunguje..

P.S. Samozrejme že niekto kto akokoľvek ohrozuje život druheho človeka / dokonca aj motocyklista.../ nepatri do civilizovanej spoločnosti...Na to sú zákony aby ho postihli, alebo postavili mimo spoločnosť..


07.04.2008 18:07

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

rado1191
 Kávičkár 

Ikona

Suhlasim s kawatorom.Myslim si že ťažke mechanizmi v lese a pytliaci napachaju viacej škody v lese ako nejaky štvorkolkar.Za 4 roky som toho videl v lese ale aj na poli viac než dosť.Na posledy kamoš zapadol v takej menšej riečke v blizkosti JRD ktora bola plna močovky a hnoja.Od dnešeho dna si urobim z každeho vyletu foto a zverejnim to tu na stranke.Som zvedavy na reakcie antibahniakov ;-)


07.04.2008 21:26

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

momul
 Edvenčr 

Ikona

PetoTT [dobre] [dobre] [dobre] su to smejdi :-D :-D :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil momul (07.04.2008 21:27)


08.04.2008 11:41

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

karcis
 Bahniak 

Ikona

SORGE: Myslim si,ze z nas vsetkych,tu len ty chces strielat po ludoch! A to liecenie by pomohlo hlavne tebe,teda ak uz nie je neskoro! Pretoze podla tvojich prispevkoch a hlave tych prvych to ty nemas v hlave v poriadku-a ty si potrebujes odpocinut v Bohuniciach (uz ti to tu niektori davno napisali),mozno sa ti polepsi-mozno,skus to!
A presne,ako si povedal,ze dlho si tu nebol! Bola nuda a teraz sme sa opat pobavili >:-) >:-)
Neznamena,ze ked nie som polovnik-neovladam zakon! Tu nejde ani tak o zakon,ako o princip,preco a z akeho dovodu tie vznikli. A ako tu niektori komentuju-polovica zakonov je nezmysel!
Takze zase do pocutia! I-GRR I-GRR


08.04.2008 13:05

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

momul
 Edvenčr 

Ikona

V prvom rade by polovnici mali ovladat zakon aby mohli nieco o tom kazat.Ale Sorge je dobrak od kosti,on len tak drsne vypada :-D


08.04.2008 13:16

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

besných diviakov a sršne na vás :-P


08.04.2008 13:18

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

momul:aky zakon by mali polovnici ovladat?


08.04.2008 14:14

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

extreem
 Edvenčr 

Ikona

tak precital som to cele, poctivo, bohuzial hovada sa najdu vsade, nas krasny zakon je retardacia prveho stupna pochopim ak niekto zakaze motorky z chranenej oblasti skratka tam nemaju co hladat ale nech tam potom nechodia ani polovnici na herkach z roku pana !!!! nemaju tam co hladat ale to je v poriadku kto by im to zakazal oni sami, asi nie !!!!!!!!!! dalej na stastie niektorych prispievatelov do tejto diskusie nie sme v amerike inak by ich pozatvarali hlavne za to strielanie respektive hlody typu chcel by som ta vidiet vo svojom puskohlade !!!!! dalej keby sa mi stalo nieco typu hrot, natiahnute lanko .... tak si predam oblicku najmem pravnika a toho bezmozgoveho hajzla dam zavriet do konca jeho uboheho zivota !!!!! ten nema co na slobode hladat !!!!!! ked je pozemok sukromny ma byt ohraniceny !!!!! ak sa to niekomu nepaci smola, je to tiez nas zakon !!!!! inak sa to neposudzuje ako vstup na cudzi pozemok nakolko sa neplnila skutkova podstata prekonania prekazky !!!!! co poznam horar to pitliak pripadne + ozran !!!! urcite su aj vinimky tie nech si to na seba neberu nemaju preco !!! aj medzi motorkarmi sa najdu taky, bohuzial tych nehajim !!!! zvysku nech nezakazuju to co sami robia !!!!! asi tolko ako uz to bolo napisane dovi ! dopo !

Upravené 1 krát. Naposledy upravil extreem (08.04.2008 14:17)


08.04.2008 14:25

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

rapid
 Turista 

Ikona

kazdy druhy poslanec je polovnik, a ked chcu v nejakom reviri nieco strelit tak im to polovnici umoznia, potom sa spolu opiju, poklebetia a polovnici im daju nejake poziadavky aby si mohli aj nabuduce v klude opity zapolovat v lese. tak velmi radi polovnikom poschvaluju vseliake zakazy vstupov do lesa, zadrzanie podozriveho do prichodu policie, mierenie zbranov...... :-((((((


08.04.2008 15:41

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

sorge
 Edvenčr 

Ikona

karcis: si už ch.j, alebo hej!!!? sa nauč čítať.. asi si to nepochopil / a asi nikdy nepochopíš!!!/, kvoli takým ako Ty je to takto... škoda sa zavzdušnovat nad tvojími príspevkami... pre mna si [zle]
extreem: dobrý právnik dokáže zázraky, tomu verím ;-) , ale hadam nechceš všetky hory obohnat plotom??? Nestačí, že na každej prístupovej ceste je značka zákaz vjazdu! či už sa zabudol na Z. č.315???
rapid: asi poznáš vela zákonov čo platia pre polovníkov,že??? by si sa asi čudoval!!! :-O
zákazy vstupu do lesa má na starosti úplne niekto iný ako polovníci, tak si to už konečne začnite uvedomovat!!! dufam, že je to dostatočne zvýraznené!

Upravené 1 krát. Naposledy upravil sorge (08.04.2008 15:54)


08.04.2008 15:48

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

extreem
 Edvenčr 

Ikona

sorge ty nemas pravo si na sukromny pozemok dat dopravnu znacku zakaz vjazdu mozes si to tam napisat na nieco !!!!!! ale to ti podla nasho retardovaneho zakona prd platne a ako si napisal nie ´´polonici´´ ale je to dost podobne politici


08.04.2008 15:51

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

extreem
 Edvenčr 

Ikona

a ako uz rapid napisal .... sedi !!! mi povedz koho moze cyklista v lese plasit alebo nieko inak obmedzovat nie to este ohrozovat ????? nase zakony = nasi politici RETARDACIA !!!!!


08.04.2008 15:57

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

sorge
 Edvenčr 

Ikona

extreem: ja sa o bikoch nebavím... Nechcel som to tu rozoberat,ale ked už nedáš! Si zober posraný zákon o zákaze zberu lesných plodov!!! no je toto normánle, si človek chce nazbierat za kýbeľ čučoriedok, alebo brusníc a nemože to urobit legálne!!! no povedz..


08.04.2008 16:08

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

extreem
 Edvenčr 

Ikona

sorge -ano uz som to pisal viackrat nas zakon = retardacia tie zakony musel niekto navrhnut a to boli podla mna polovnici, jasne chcu si tam robit co sa im zapaci, to je ako keby sme bankovym lupicom dali na schvalenie ake bezpecnostne opatrenia mozu banky pouzivat !!! a jedna sa tu vrpomrade o pasce ktore nastrazuju na motorkarov co je prejav spravania ktory sem nepatri, konkretnejsie patry za mreze !!! ved tymi pascami ohrozuju kazdeho a vsetko co tadial pojde !!!! a bicykle som spomenul preto lebo je to ta ista reterdacia ako moto, oni to vymysleli ale oni mozu vsak kto by im to zakazal, vsak ?? !! mi nechces povedat ze politik ktory v zivote do lesa necuchol si len tak sedel a vypotil tieto zakony !!??


08.04.2008 16:14

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

extreem
 Edvenčr 

Ikona

takze styl do lesa chodia ludia na vylety bicyklom , zakazat / motorkou, zakazat / este stale sem chodia peso zakazme im zbierat lesne plody a vyrubme pokutu za kazdy zasliapnuty kvet a zlomenu vetvu snad ich to prejde nam sem chodit a bude pokoj !!!! konecne si mozeme robit co sa nam zachce !!!! krasa, mi v tom najdi inu logiku a sklonim hlavu


08.04.2008 16:19

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

sorge
 Edvenčr 

Ikona

extreem: to maju na strosti ochcancovia prírody a by si sa čudoval, že kolký z nich o tom nemaju ani páru, viď lesoochranárske združenie VLK - pseudoochranári!!!
4o tak zákon o ochrane medvedov??? len u nás ich chodilo na kŕmenie 13 a dovolili poplatkový odstrel 1 ks do 100kg!!! tak čo už je toto! niekedy mi pripadá že všetko ja postavené na hlavu! No jazdenie krosou krížom krážom tiež nepokladám za vhodné!!! ešte po zvážniciach a lesných,polných cestách...


08.04.2008 16:32

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

extreem
 Edvenčr 

Ikona

vidis nieje v tom asi ina logika, ja tiez nehorim ze krosa bez tlmica alebo bez vyfuku a krizom krazom !!!! nech to ma niake pravidla som za, dokonca by som bol proti keby sa to malo diat bez praviediel to by bola anarchia = tragedia, zbohom lesy, to by sme sa zachvilu nemali o com bavit !!!! ale som zasadne proti smrtelne nebezpecnym pascam !!!!! VLK a podobny = zase len retardacia asi uznas sam?


08.04.2008 18:41

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Dano98
 Kávičkár 

Ikona

Grizzly660 & AMIS: kua ani som nevedel že aj vy hráte airsoft!!! :-} Len škoda že ste z takej ďiaľky... :-(


08.04.2008 20:30

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Grizzly660
 Štvorkolkár 

Ikona

Nemá zmysel tu kritizovať zákony. Mne sa napr. nepáči "Zákon o zemskej príťažlivosti". Čo je to za debilina, keď na základe takého zákona maslový chleba padne na zem a ešte k tomu maslom dole. MAL BY ZOSTAŤ NA MIESTE!! :-))) :-)))
Môžem sa nad tým celý život rozčuľovať, alebo to akceptovať.

Pre tých, ktorým zákony nevyhovujú by mohol AWIA zriadiť "legislatívne okienko", v ktorom by mohli spokojne okydávať iných, bez toho aby nás tým otravovali.

Dano98 : Buď rád, že si tak ďaleko. "AMISKA" má vraj snajperku...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Grizzly660 (08.04.2008 20:38)


08.04.2008 20:35

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

momul
 Edvenčr 

Ikona

superfla-ked robi polovnik skusky alebo co to robi,tak zrejme musi ovladat par potrebnych zakonov.Ja neviem akych,ale uz zdravi rozum da to,ze ohrozovat niekoho zbranou je hovadina (len v tom pripade ako si vyzssie uviedol),a nastrazovat pasce na LUDI je este vecsia hovadina.A je otazne ci si taky vymlety polovnik dokaze v hlavicke premietnut to ci teraz mozem tu zbran pouzit a ci nie.Keby to niekto tahal na sud,tak v viac ako polovici pripadov je to neopodstatnene a zelene mozgy by boli bez preukazov.Ale hovno,neboli by,lebo debilov stat potrebuje.
Ak toto nechapete,tak neni o com sa s vami bavit.Ja ti pridem pred branu a drbnem ti tam klince lebo sa mi nepaci ze mi rukas popod okna.Ty dostanes defekt a zalepis ho!Ale tvoja stara mama pojde rano do obchodu a do nohy sa jej zarije hrdzavi klinec,dostane otravu krvi a umre...prehnane,ale podstata ta ista.
Sorge-daj si kafe,zapal cigaru a ser na to :-D :-D :-D
ako som uz povedal,len nak sa nieco stane niekomu z mojej rodinky (vsetci sme motorkari) a aj ten dobry spravny polovnik bude u mna vinny!!!Mi mame na lazoch dom,pozemok a ja si tam pojdem kedy ja chcem a ako ja chcem a nejaky pandrlacik sa moze aj rozdrapit.A o polovnickovi nehovoriac :-D :-D :-D CHUDACIII aj s tymi co ich zastavaju!!!

Upravené 1 krát. Naposledy upravil momul (08.04.2008 20:38)


08.04.2008 20:55

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

karcis
 Bahniak 

Ikona

SORGE: Nas mudry polovnik! Mal by si vediet,ze lesnymi plodmi sa zivia hlavne medvede ktore naberaju energiu! Preto je ich zber zakazany!!!
Kvoli tomu,pretoze "potom nebudu mat,co zrat a zbehnu dolu do doliny a odhryznu ti VTAKA!!!
Potom si viac do posedu nesadnes >:-) >:-) >:-) >:-)


08.04.2008 21:13

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

felesiga
 Bahniak 

Ikona

MODERATOR...zmazat celu temu....


08.04.2008 21:18

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

slimak
 Turista 

Ikona

Internet je fakt fenomén dneška... Ja som asi z marsu. :-O


08.04.2008 21:32

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

sorge
 Edvenčr 

Ikona

extreem: uznávam su to . . . .
karcis: ak máš zdravý rozum sám pochopíš že tolko medvedov ma takú oblast je hodný počet, a preto sa asi tulaju aj tam kde niekedy ani nepáchli... ;-) ale to Ty určite dávno vieš ved z mesta to máš do hory na skok!!! >:-) videl si už medveda aj naživo, nie len v zoo???


08.04.2008 21:35

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Chlapci jebte na to veď to sa dá aj bez invektív . Dúfam, že som dal správne í.
DAno98 Neber Grizzlyho vážne. Žena poterebuhe čas na obtiahnutie zamierenie a za ten čas do nej nasolím tak 5O HOPupov z mojej tuning HK G36C s predĺženou hlavňou a kurva dlhou pružinou >:-) Ak budeš so mnou prekryjem ti chrbát a ona môže tak triafať na susedove 140metrov vzdialené okno :-)


08.04.2008 21:36

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

sorge
 Edvenčr 

Ikona

momul: tu poslednu vetu dufam nemyslíš vážne, to by si musel potom pokladat za chudáka aj niektorých z nás čo sa na toto nedívajú len z jednej /bahniackej/ stránky!!!
ak áno , tak to by ma mrzelo :-~


08.04.2008 21:51

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

haskula
 Čoprák 

Ikona

chalani nenadavajte tak na tych polovnikov...pozrite ako ten AMISov polovnicky pes na vas pozera, neviem ci nechce niekomu zahryznut do tvare :-D :-D :-D :-D


AMIS toje nemecky kratkosrsty stava
weimarsky stavac
madarska vižla ............................co to je ,ej pekny :-)))


08.04.2008 21:57

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

haskula
 Čoprák 

Ikona

my/i sme hravali airsoft so vzduchovkami,BLBCI odvtedy mam dierku na slichu/spánku :-D :-D :-D :-D keby mi strelil do oka dam ineho smailika
:-D :-D :-D :-D :-D


08.04.2008 22:38

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

:'( Jozef je to Weimarský stavač AMIS t.č. už nebohý. To bol pán pes. Boli so mnou aj so synom ALANOM a bratom ASTONOM v kufri oktávky keď do kufra z boku narazila v plnej fábia. Moja chyba :'( neprežili to a odvtedy volám AMIS všetko čo sedlám AMIS1, AMIS2,AMIS3 atď. Vtedy som radikálne zmenil všetko okolo seba . Ľudí adresu a zašil som sa na vidiek. Kde sa venujem jeho nástupcom AMISKOVI 2 čo sa narodil krátko pred jeho smrťou a nehoda sa stala lebo sme sa išli do Paty pozrieť na šteniatka , SALHE 5 ročnej nechcenej fenke a JEZZYnke takisto nechcenej fenke sestre Alana a dcére pôvodného AMISA. Serú ma ľudia čo si kúpia psa až po čase prídu na to, že na neho nemajú. Potom prídu výhovorky typu myslel som, že to zvládnem. Netušil som, že je to také živé a podobne I-GRR Odvtedy si poriadne čeknem tých čo chú aby som im zohnal Weimara. Teraz sa starám o to aby žiadny Weimar neskončil na ulici ani injekciou. Takže ak viete o podobných trupoch vlastniacich Weimara a hľadajúcich miesto pre neho, tak som tu ja. Ja už sa o neho postarám a určite ho dám niekomu kto si ho ako psa bude viac vážiť. Ak mi dovtedy nestihne prirásť k srdcu a neostane u nás ;-)


08.04.2008 22:51

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

haskula
 Čoprák 

Ikona

AMISsmutny pribeh ale mas dobre srdce,ja som taky isty ked vidim tie bezbranne zvierata chodit po ulici s vystrasenymi a chaotickymi ocami az mi srdce trha...
ja som sa uz naplakal za nasimi psikmi ,teraz mam tiez nem.krat. stav. velmi pekny ,mily a vludny psici su to, bez psa by mi bolo smutno--je to zvyk

...tak nech sa ti dari


08.04.2008 23:00

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Dík , a dávaj na neho pozor.


08.04.2008 23:06

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

damaska
 Bahniak 

Ikona

kazdy má kus pravdy. poznam par polovnikov a su to aj moji dobri kamarati. od nix som pocul na tuto temu(motorka v lese) aj ix nazor.v mnohom maju pravdu. ale nasej skupine sa stal pripad, ked nas NAPADOL horar (nie polovnik), ktory nas isiel je.at za to, ze sa vozime po hore, pritom on sam tam bol na aute a este jedno auto vedla neho. a to nas ani neupozornoval, ale priamo fizicky napadol. ako sa uz potom da vysvetlit toto?


08.04.2008 23:23

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

sorge
 Edvenčr 

Ikona

damaska: ved o to tu celý čas ide, niektorý chcú polovnikov zaškatulkovat ako chu... čo robia prieky motorkárom... konečne niekto pochopil, že horár nemusí byt polovník /može/, je to len zamestnanec lesnej správy tuším... ;-)


09.04.2008 6:00

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

momul
 Edvenčr 

Ikona

sorge-ale ano myslim to vazne!No nie ako cloveka,ale ako polovnika.Napr. ty si fasa cloviecik,ale zaluba ako je polovnictvo je trocha mimo mojho chapania.Neviem si predstavit seba ako mierim na nic netusiaci zivi tvor a tesim sa z toho ze som ho zabil :-~ .Pozri sa na rybarstvo.Tam ma ta ryba sancu.Je to len o tom ci si tu navnadu vezme alebo nie.Dkez to u polovnictva nema zver ziadnu sancu.Dokonca viem,ze pri strelbe na zviera polovni pre tym najskor zapiska aby zver ostala v soku stat a vetrit a zatial to po nej reznes.Tak toto nieje sport!Toto je nejaka uchylka zabijat.To co sa mi paci je AMIS a jeho styl polovania (napr. besne lisky).Tak to este pochopim.
A co ma najviac sere a uz sa opakujem je to,ze polovnicata si nas pletu so zverov a zacina sa polovacka aj na nas!Vsak pockajte!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D


09.04.2008 8:41

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

extreem
 Edvenčr 

Ikona

grizzly660 - bez zakonu gravitacie by si nemohol skoro nic co po cely zivot robis pises ze zo nezmyselnymi zakonmy sa mame zmierit ja ti to neberiem ale napriek tomu nesuhlasim ! som asi rebelacna osoba ale ked sa mi nieco nepaci tak to poviem !! som za pravidla ale nech to ma hlavu aj patu !


09.04.2008 8:52

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

damaska
 Bahniak 

Ikona

nie som sice polovnik, ale pokusim sa to trosku pribliziz vedomostami, ktore mam od kamarata polovnika.
zver sa striela koli regulovaniu z toho vyplyva ak je premnozena, ak je stara a skodna (stare jelene zranuju parohami tie mlade), ak je chora. polovnici sa o nu zaroven aj staraju a divili by sme sa, kolko prace to da. nechcem sa polovnikov zastavat. je kopec ozratych, ktori robia hrdinov , vyhrazaju sa nam...ja to sudim len podla mojho dobreho kamarata polovnika, ktorý je asi(ako tu bolo povedane) vinimka. on vie, ze jazdim po horax a povedal mi, ze jemu a ani iným jeho kolegom to nevadi, pokial tu zver umyselne nenahaname ....ale polovnici su tiez len ludia a su rozni, tak ako aj my motorkari ;-)


09.04.2008 8:57

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

extreem
 Edvenčr 

Ikona

damaska - s tymi vinimkami cizi normalnymi ludmi ci polovnik horar alebo motorkar jedno nikto problem nema ide o retardovane zvierata ktore na nas poluju roznymi pascami ktore su zivotu nebezpecne !!!! a mne osobne vadia aj takzvane zakony v ktorych ja zmysel nevidim ak niekto ano tak prosim vysvetlenie !


09.04.2008 9:16

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Princípom terorizmu nie je konkrétny čin, ale dojem možnej hrozby. Presne o to sa snaží istá skupinka a je jedno či je to polovnícka, pytliacka, ochranárska alebo sú to kolegovia motorkári ktorým vadí, keď sú s rodinkou iný motorkár. Tu ide o hodenie kameňa do vody a čakanie dokiaľ kruhy nezmiznú. Jedna pani povedala, že v lesoch sú pasce a už tu na seba všetci kydáte. Mnohý z nás tu stále opakujú , že my nevadíme v medziach slušného prístupu celej výššie menovanej skupine ale len zakomplexovaným jednotlivcom, podľa ktorých ale nie je slušné posudzovať skupinu ako celok. Rovnako sa mi javí smiešnym tvrdenie pseudoochranára s rodinkou pri chodníku zakladajúceho oheň a mávajúceho na mňa papekom nazbiraným mimo turistickú trasu a dosť hlboko v lese lebo pri ceste už pre množstvo opekačov človek aj tak nič nenájde, že tu NEMÁME ČO ROBIŤ . Rovnako sa ale pri ňom nepristavujem a neberiem do ruky montpáku a nemávam nad ním aby ten oheň uhasil, lebo ja tu chcem pri bublaní svojej mašiny relaxovať a čuchať dym spáleného dreva a plastových fliaš pri odchode ma tiež dvakrát neberie. Všetko treba brať s rezervou a pokiaľ som pripravený dvíhať palicu musím si uvedomiť , že nejaká palica na mňa sa tiež môže na okolí povalovať. HOWK PRESTAŇTE SA URÁŽAŤ A SKUPINKOVAŤ. Choďte radšej jazdiť a poznávať príjemných ľudí.


09.04.2008 9:34

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

152ps
 Jogurťák 

Ikona

Karcis, OndroTT a spol čo si stale ešte neuvedomili o čo tu ide by sa mali zamyslieť v prvom rade nad sebou.Tak ako aj medzi motorkarmi a aj medzi polovníkmi sú čierne ovce na ktoré moj zlatý určite raz príde, lebo božie mlyny stále melú.


09.04.2008 14:45

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

karcis
 Bahniak 

Ikona

AMIS: Je to smutny pribeh. :'( Tiez mam dvoch psov-Hovavart a Maltezak. A pred nimi vela inych,ale taky smut.pribeh ich chvalabohu nepostretol.Mam velmi rad zvierata a tiez by som to fakt tazko znasal....

152ps: Ja tomu chapem velmi dobre! poriadne si precitaj vsetky prispevky,nie len posledne 3 a potom mudruj. Ja som sa na rozdiel od teba,s tymi hrotmi,ozratymi polovnikmi,lesakmi....stretol. A nejazdim jak kokot,ako to niektori polovnici,horari... hovoria. Vzdy jazdime ohladuplne jeden z nas je polovnik a snazime sa jednak dohodnut,ci uz s horarmi,lesakmi...ale co si tunajsi polovnicia spol. dovoluju to je vrchol.Vies co precitaj si vsetko a uvidis...


09.04.2008 14:52

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

CUCKA
 Kávičkár 

Ikona

Niektori z vas su pekne obmedzeny.....


09.04.2008 15:33

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

damaska
 Bahniak 

Ikona

amis to vystihol. a nexajme to uz tak lebo sa tu vyjadrili najake 3 zakladne nazory a vsetko sa uz len toci okolo nich a aj tak sa dalej nedostaneme. a ked sme uz pri tom, tak podla zakona su v prave ti horari, polovnici...aj ked my s tym zakonom nesuhlasime a zda sa nam blby, je to jednoduxo tak a z toho vsetkeho vychadzame ako skodna my. co uz...


09.04.2008 15:53

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

sorge
 Edvenčr 

Ikona

damaska, amis: [dobre]


28.08.2009 11:47

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

street96
 Bahniak 

Pajo...keď jazdím len po zvážniciach a označených chodníkoch.Slušne pozdravím a pokračujem v relaxovom tempe ďalej.
No ale keď natrafím na cholerika či už lesáka alebo tvrdého ochranára prírody.......A toto ej to vi idete všetci sudit všetkych polovnikov na svete podla jedneho drbnuteho ochranara ja som polovnik ale mam rad aj motorky ale tak ked sa motorkar vidrbe na motorke hlboko do lesa roby tam bordel huka mu to ajk pirdrbane ta motorka tak jedie vichodisko vidim 7x54 do hlavi lenže ked ta miekto ide ako ti pišeš ideš v POHODOVOM tempe po normalnej lesnej cest velmi rad by som ta pozdravi opital sa kam ideš poradil by som ti ekby potrebuješ ....uplne v pohode proti vozenu po polnych ...lesnych cestach enmam apsolutne nič mne vadia ty čo si s jedneho kopca spravia krosovu drahu a dodrbu tim celu prirodu a viplašia zver ...tošt všetko dufam že som nikoho nurazil lesu zdar a motorkarom zvlašt!


28.08.2009 11:58

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Chlapče čítaj po sebe a následne keď si to opravíš, odošli ;-)
ak si sa tak učil za poľovníka ako si absolvoval ZŠ tak zbohom a amen...


29.08.2009 14:01

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

Duzo
 Bahniak 

Ikona

...rampy niesu problem aj tu u nas v podstate nizke tatry vsade sama rampa ci uz pri vstupe do lesa alebo v nom...kamarati sa mi chvalili minule ako im tie rampy sundali zhodili do rokliny pod lesnou cestou...


30.08.2009 9:11

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

StreetX2
 Bahniak 

Kedy chodia polovnici na polovacky??? aby som vtedy do lesa neliezol


31.08.2009 0:14

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

[
Video: www.youtube.com/watch?v=xOCxT89ynbA&feature=related ]
Mať túto mašinu, tak sa môžu hliadky v lesoch ísť pásť :-D :-D :-D


31.08.2009 0:48

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

A kde to má pásy a lyžu - keď sa to volá Quadski? :-O


31.08.2009 1:10

Re: Pre motorkárov-Motorkári vs.polovníci!

AMIS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Akože Jetski :-D


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 24505 | Včera: 152572