Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Pridaj aj ty článok o svojej motorke!

Moto Girl Trip: Od snov k realite :) - Diskusné fórum - Diskusie k Článkom

Tu nájdete všetky reakcie návštevníkov Motoride.sk na jednotlivé články...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuMoto Girl Trip: Od snov k realite :) - Diskusné fórum - Diskusie k Článkom

Hodnotenie: (16 hodnotení)

Diskusia k článku: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

21.03.2013 15:50

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

slovakiaring
 Geriatrik 

..hlavne si podla mna rudovlaska zvysila sance na uspech tym,ze z cesty po celom svete je cesta po severnej Afrike a mozno sama pochopila,ze menej je niekedy viac a pojde nato postupne [dobre]


21.03.2013 15:51

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

Potom asi žartujú viacerí ( samozrejme nepočítam články v bulváre typu Čas atd):
Sponzor Touratech Slovakia na svojej oficialnej stránke:
Travel Event 2012 s Igorom Brezovarom!
5.ročník Travel Eventu sa uskutoční už čoskoro a to 7.-8.septembra
a pokračuje:
Katarína Vrábelová – je takmer pripravená vyraziť na svoju cestu okolo sveta. Len pár týždňov pred odchodom ju budete môcť vyspovedať a dozvedieť sa viac o jej odvážnych plánoch.

Ale pokial je to cesta Lybia-Egypt tak potom OK, to sa dá do leta stihnút.

Upravené 2 krát. Naposledy upravil stapky (21.03.2013 15:55)


21.03.2013 15:58

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

stapky: Neviem čo chceš dokázať, asi len to že vieš hľadať v histórii?

Nevyrazila na jeseň? Nestihlo sa to? No a čo? Stalo sa niečo niekomu? Odložila odjazd na jar aby sa lepšie pripravila...

Ako sa vraví kto chce psa biť palicu si nájde... Veď v poho...


21.03.2013 19:02

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

duggo
 Kávičkár 

Ikona

Janoval, ani sam neviem, nikam ..som odpadlik, mam rad old school, prespim aj v kravskom lajne s usmevom na tvari, co by sa na ceste okolo sveta hodilo, ale vybavovat papierovacky okolo toho by ma zabilo.


21.03.2013 19:17

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

Thorien
 Turista 

Ikona

nj . .toto mi uz pride ako spiatocna cesta .. od reality k snom


21.03.2013 22:22

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

este jeden postreh... aj ked sa moze niekomu zdat ze su tu ludia ktori hladaju palicu aby mohli psa bit nie je to tak... rozpraval som sa s viacerymi kritikmi a dospel som k zaveru ze napriek kritike by bol kazdy rad keby to zvladla

totiz kacka uz teraz nejde sama za seba ale aj za vsetkych tych ktori pridu s rovnakou ideou po nej... ak jej to nevyjde tak kazdy Slovak co sa pokusi o nieco podobne s tym ze si to nebude moct dovolit zaplatit cele z vlastneho vrecka a bude hladat sponzorov bude mat cestu zarubanu

tu rezervnú reťazovú sadu + další sersám čo písal wing by si zobrať myslím mala, zvačšuje to jej šance na úspešný koniec, taktiež na zváženie či na seba za každú cenu pútať pozornosť..


22.03.2013 0:19

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Duggo: tak s tymi papiermi sme si dost podobni :-) v kravskom som este nespal, aspon o tom neviem, ale na bobkoch od oveciek uz ano :-) raz aj na nejakych kurva pichlavych gastanoch. Sice som si vypratal miestecko pod stanom ale v noci pichal kazdy pohyb, tak som sa radsej nehybal. :-) Ja rad stanujem, pokial nie som sam. Ked je s kym pri ohni slovo prehodit, pripadne nejake to pivko pred spanim. Ale tiez nemam problem priznat, ze tak aspon kazdu druhu, tretiu noc sa potesim aj teplej sprche :-) Kua uz nech je teplo. Davno mi ziaden rumunsky pes nestekal o polnoci pri stane :-)

Btw: mozno aj k teme. Ste niekto ockovany proti besnote? Ake su pre a proti? Privitam aj nazor kekara, ak sa tu taky najde. Lebo nad tym uvazujem, ked takto cestujem obcas cestou, necestou. Viem, clovek si povie. Vsak ked ma uhryzne pes, pojdem sa dat hned zaockovat. Ale ked sa nad tym tak zamyslim. Tak neraz ma uz chmatol, alebo len zubom skrabol pes. Aj ked ken len stena pri hrani. Dokonca aj v indii a nesiel.som k lekarovi. A viem, ze aj keby ma tulavy pes skrabol, tak by som asi k lekarovi nesiel. A pritom besnota je vraj choroba, ktora sa neda liecit a ma 100% umrtnost. A pritom taka somarina. Vsak skoro vsade ked stretnem psa, tak sa s nim pohram.


22.03.2013 1:07

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

DDD452
 Kávičkár 

Ikona

janoval: Besnota je lahko liecitelna choroba, len musi byt podchytena skoro. Cim neskor tym tazsie.
Kedysi pri kazdom podozreni davali take brutalne bolestive injekcie do brucha(do svalu, tusim 3x). Teraz by uz mali byt modernejsie, ale pri stave nasho zdravotnictva by som sa nedivil este tomu bolestivemu sposobu.


22.03.2013 7:38

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

egres2
 Bahniak 

Ikona

Besnota je neliečiteľná choroba.
Vakcináciou sa dá jedine zabrániť prepuknutiu a rozvinutiu choroby.


22.03.2013 7:45

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

Landal
 Edvenčr 

Ikona

To Janoval:
V súčasnej dobe internetového liečiteľstva, ako ja viem, sú názory proti očkovaniu spôsobené tým, že raz za rádovo 1000 prípadov má dotyčná osoba na očkovanie negatívnu reakciu s nejakým veľmi zlým dôsledkom. Miera, v akej za to môže a) zlá vakcína b) zlý spôsobom podania c) okolnosti na strane pacienta d) úplne idiotská náhoda vonkajšieho vplyvu, sa ťažko posudzuje.

Samozrejme, že si dnes už nikto nepamätá situáciu ľudskej poplulácie pred očkovaniami, kedy rádovo nie 1 z 1000 mal blbú reakciu, ale 1 z 10 zomieral na úplné hovadiny, ktoré dnes už ani nepovažujeme za problém.

Môj otec je lekár, a vakcinácie a očkovania sú podľa toho, čo mi vravel, najväčším úspechom medicínskej vedy, nakoľko majú na svedomí najväčší počet zachránených ľudských životov.

Ja osobne som očkovaný proti všetkému možnému (ani si to všetko nepamätám), otec mi to sleduje v karte. Ak idem do nejakej novej destinácie, dám mu vedieť, on mi pozrie v lekárskych tabuľkách proti čomu by bolo dobré byť tam zaočkovaný, a ak mi to chýba tak ma v dostatočnom predstihu zaočkuje.

Každopádne takéto veci treba riešiť s lekárom, ktorému dôveruješ, ktorý to nebude brať povrchne, a ktorý podľa možnosti reálne očkuje a má skúsenosti s vakcinačnými prípravkami.

Zabudol som doplniť: môj názor je jednoznačne za. Ten názor vyplýva z odborných konzultácií, nie z internetových príspevkov. S očkovaniami som zatiaľ nemal žiadny problém (v zmysle nejakej zlej reakcie organizmu) a ani z ciest som si nič nedoviezol. Preto v tomto prístupe budem pokračovať.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Landal (22.03.2013 7:48)


22.03.2013 8:28

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

SADLATY
 Geriatrik 

janoval...na tému besnota, či sa na ňu zaočkovať, aké môžu byť príznaky a ako s tým potom žiť - či áno, alebo nie ... sa spýtaj borcov, čo zdieľajú jednu domácnosť so svokrou - fundovane ti odpovedia z prvej ruky ;-)


22.03.2013 10:52

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

vodak
 Edvenčr 

www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/192807...
kacena sice nejde do Pakistanu, ale Lybia a polovica Afriky su podla mna porovnatelne sracky.


22.03.2013 10:56

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

slobo
 Bahniak 

Ikona



Vzhledem k tomu,
že nyní do Libyie chtějí její noví představitelé dostat zahraniční firmy a turisty ...

janica9.wordpress.com/2013/03/16/zabijejici-alkohol-v-l...


22.03.2013 11:18

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

Wing2
 Edvenčr 

Ikona

Jiný kraj, jiný mrav.....Alláh agbar !!! / dobrá příručka na cesty /
Pozri obrázok


22.03.2013 11:55

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

dik za odpovede, hlavne tebe landal. Ja som tiez uz zaockovany proti kade comu. Ale to skor preto, ze musim, koli cestovaniu aj koli praci. Zltacka A, B. brusny tifus, meongokova meningitida, japonska encefalitida, zlta zimnica... a co ja viem co este. Prave preto sa pytam, viem ze to nie je uplne najbezpecnejsie. Myslim tie ockovania. Ze ked mam tych ockovani uz pomerne dost za sebou. Ci ist aj do nepovinneho ockovania.
Ockovat sa chodim na polikliniku cudzokrajnych chorob, na americkom namasti. Tam ma teta ubezpecovala, ze ockovanie nie je nebezpecne. Ze to nie je ziva vakcina. Na otazku ci je potrebne vsak jednoznacny nazor nemala. Zvaznela az ked som jej povedal, ze rad chodim do rumunska. Teta celkom scestovana. Nedavno som mal jedno ockovanie po ktorom nemozem dostat mesiac ziadne ine. Tak mam cas rozmyslat. Ale landal asi si ma presvedcil. Asi si tu besnotu zaockovat dam. Ked v tom rumunsku je tak krasne. A aj minule nam v noci pri stanoch stekala svorka tulavych psov. Skoro som pustil do spacaku :D

SADLATY: [dobre] mam (skor) svoj bytik. Samozrejme ako vacsina nasho naroda aj s hypotekou, tak ked vsetko pojde dobre, tak snad sa nebudem musiet ockovat proti svokre. :-D


22.03.2013 13:10

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

Landal
 Edvenčr 

Ikona

Janoval presne ako vravíš: "Nedavno som mal jedno ockovanie po ktorom nemozem dostat mesiac ziadne ine"
Áno, sú aj také očkovania. Áno - sú vakcíny živé a neživé (nebudem rozoberať). Preto je podľa mňa dobré:
- ak má človek riadne vedenú zdravotnú dokumentáciu,
- ideálne ak tieto veci riešiť u jedného doktora, ktorý to má odsledované,
- samozrejme treba zohľadňovať celkový zdravotný stav, kontraindikácie, prípadné alergie a pod. (súvis s predchádzajúcimi dvomi bodmi),
- sa to rieši v dostatočnom predstihu (niektoré očkovania majú aj 3 dávky napr. s mesačným rozostupom aplikácie a imunizácia nastáva na požadovanej úrovni až napr. po 3 mesiacoch od poslednej dávky),
- očkovaní môžeš mať X, ak sa očkuješ s rozumom, zavčasu a tak ako treba.

V auguste ideme celá rodina ro RO, už teraz riešim príslušné očkovania pre rodinku (ja som vybavený už dávno).

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Landal (22.03.2013 13:13)


22.03.2013 14:29

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

DenisR
 Turista 

Ikona

Ockovanie do RO?Proti comu?Hepeatitida?Nieje to ako davat sa ockovat ked pojdem do Kosic?Rumunku mam doma a je teda civilizovanejsia ako kadektora slovenska deva :-D Ale necham si poradit...


22.03.2013 14:40

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

denis: kua kde si nasiel rumunku? Nema sestru? a co tu este robis? Moj tajny plan je zbalit si rumunku a odstahovat sa tam. Tam by som si na endurku chodil do roboty cez les :-) Len tu rec keby nemali taku zlozitu.


22.03.2013 14:56

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

DenisR
 Turista 

Ikona

janoval:Ta moja vie nastastie aj po slovensky.A ano krasna predstava chodit na endurku do roboty keby bolo do akej.V dedine Bodonos mame volnu chalupu. www.romimo.ro/imobiliare/Case/Casa/Bihor...
Ja sa nechystam tam robit penzion takze ak by si mal zaujem sa stahovat :-D
Inac seci v tej dedine hovoria po slovensky krajsie ako tu u nas takze sa dohovoris.Ale asi ako ja len tam a nikde inde ;-)
A tu babu tam uz najdes.Su tam aj mlade kocky.


22.03.2013 15:06

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

[dobre] a priamo pod horami, ked som dobre mapu pozrel. Si nevedel povedat skor ako som bytik kupil? :-)
Po slovensky? no ked je tak ako vravis, tak sa tam asi zastavim niekedy, ked sa budem tulat rumunskom >:-)


28.03.2013 13:55

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

packy
 Kávičkár 

Ikona

uz ide! :-) [dobre]


28.03.2013 14:05

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

drzime palce [dobre]
Kacka: davaj na seba pozor vo velkom svete.


28.03.2013 17:37

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

PeterKeke
 Edvenčr 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Z FB viem že v pondelok odchádza s motorku. V stredu ide trajekt z Janova.
Na Tunis má 5 dní a do 8.4. musí byť na Líbijských hraniciach.
Takže skorý štart je istý. 8-) [dobre]

Dúfam že bude priestor a čas na dajaké reporty.. ;-)


28.03.2013 23:53

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

slobo
 Bahniak 

Ikona




A @ Adam Keke

v Tunise
bol
-podla clankov MR, Adv- ..Haro (Gažko a Tóno)
v mesiaci marec
Tuareg Rallye 2013
"armáda povolila trasy iba v strede krajiny a povestný a namáhavý juh zostal neprístupný.
Pri pohľade na mapu je jasné prečo"


a
v Libyi -podla uz neexistujucich diskusii v off-
Otyc.
( su tomu viac ako dva roky ) bol tam pracovne



Ich nazor, na vyber trasy
tiez
R. Habåna, znalca ```Africkeho rohu
-by mohli byt zaujimave.



ilustr
Pozri obrázok


01.04.2013 9:42

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

slobo
 Bahniak 

Ikona










Pozri obrázok




Krásné Velikonoce všem příznivcům jedné stopy



Pozri obrázok


přeje
MACR
www.facebook.com/Motocyklova.Asociace.CR...


01.04.2013 21:05

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

Tak motorka je naložená:
www.facebook.com/photo.php?fbid=562807167073382...
ťažšia a s vyšším ťažiskom ako bolo predtým
Ja držím palce,bude treba veľa šťastia na takejto ceste.


01.04.2013 22:01

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

Landal
 Edvenčr 

Ikona

Kačenka veľa šťastia a drž sa!


01.04.2013 22:45

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

Adka621
 Kávičkár 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

fúúú ha, už je to tu .... tak sa teda drž, veľa šťastia... [dobre] [dobre] [dobre]


21.05.2013 9:52

Re: Moto Girl Trip: Od snov k realite :)

slobo
 Bahniak 

Ikona







Pozri obrázok




fb / MGT

Video: Moto Girl Trip - Vitajte v Egypte


01.08.2013 6:47

Re: Moto Girl Trip: k realite

slobo
 Bahniak 

Ikona



Sudan,
meteorologicka / i jina Kacc / situace


Pozri obrázok

اما ان نكون دون فضل احد علينا او لانكون دون شماتة احد علينا

Hossam Abdel Sattar (fb)
And you think that gives you the right to start running your mouth
over something you don't know its detail,
now, you are not the one facing the heavy rain in your tent in Sudan, ...



Pozri obrázok


www.yr.no/stasjon/wmo/62721/graf/nedboer.nob.png

www.yr.no/stasjon/wmo/62721/graf/temperatur.nob.png




a57.foxnews.com/global.fncstatic.com/static...
Sudanese forces / Abu Kershola
Published July 28, 2013 AFP



Pozri obrázok


gfx.nrk.no/s5sLqdNf-e3OkyKML_Gg9Q_OMuQ4-d6LZ9MuMl4CgEnQ...



_____________________________________________________



Video: www.youtube.com/watch?v=NkOHMkYFgRs


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 114433 | Včera: 121991