Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

Prezeráte si mobilnú verziu motoride.sk.
Prepnúť na PC verziu.

Menu

Články | Videá | Tipy | Fórum | Kalendár | Inzercia

Poď potešiť deti v domovoch - Diskusné fórum - Diskusie k Článkom

Tu nájdete všetky reakcie návštevníkov Motoride.sk na jednotlivé články...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuPoď potešiť deti v domovoch - Diskusné fórum - Diskusie k Článkom

Hodnotenie: (97 hodnotení)

Diskusia k článku: Poď potešiť deti v domovoch

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 |

11.04.2007 12:52

Re: Poď potešiť deti v domovoch

duggo
 Kávičkár 

Ikona

slonnick to vsetko je pekne , ale ujo Rasto E. musi za chvilku odcestovat na Yukine co Ciny, tak by to inak asi nestihol .

vsetko dobre , cavte !!!


11.04.2007 13:25

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Hodnotenie: Dobré

Je pekné spraviť deťom radosť spojením komerčnej televízie a tohto komerčného servera.

Ale čítam že 15.4. bude vo Svidníku, a inde čítam že 15.4. bude aj v Benátkach.

Akú maximálku má taká Jukyna?


11.04.2007 13:37

Re: Poď potešiť deti v domovoch

jaromy
 Jogurťák 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Pekne,fakt pekne sa viete vyjadrovat....
Ved to tu je sama kritika od ludi co na tomto vyjazde ani neboli.
Sa spamatajte trochu a prestante sem uz konecne pliest meno RASTO EKKERT a TV JOJ,lebo asi vobec neviete o com to fakt bolo.

Tie decka boli fakt stastne. Mozno viac ako keby im im raptor daroval 150 Sk postovou poukazkou,alebo kliknutim mysi .... 8-)
Je uuplne jedno kto takuto akciu organizuje,hlavne ze je

Upravené 1 krát. Naposledy upravil jaromy (11.04.2007 13:49)


11.04.2007 13:49

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

TTom, to vieš, lietajúci redaktor.


11.04.2007 14:25

Re: Poď potešiť deti v domovoch

strive
 Turista 

Ikona

mna by len zaujimalo o kolkej a kde sa mame zajtra stretnut na vyjazd do necpal a prosim nukamenujte ma za to ze tam chcem ist ;-)


11.04.2007 14:47

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Monty
 Čoprák 

Hodnotenie: Dobré

Ahojte. Rád by som sa pridal ale stále neviem miesto ani čas akcie v BB !!!!! Myslím že to ľudí zaujíma viac ako vaše hádky či je akcia dobrá alebo nie. Kto nechce nech nejde a hotovo ale potom nech drží..... :-~


11.04.2007 14:49

Re: Poď potešiť deti v domovoch

marttinsk
 Skútrista 

Ikona

krivoklat: Podla toho co Vadim pise, vyzera ako inteligentny clovek. A tiez nemam nic proti Raptorovi. Ale zbitocne zahlcuju tuto diskusiu. Ked sa raptorovi nepaci, nemusi ist. Keby tu skor bolo viac informacii kde sa tieto akcie uskutocnia a kde su stretka by bolo lepsie.. a nie ako sa tu hadat s niekym kto na tej akcii nebol a zbitocne rozvadzat nekonecne dialogy ci sa tam oplati prist alebo nie. Pokial niekto chce prist pojde, kto nie tak nie. Ja by som siel... len akosi motorka neni :-( dufam ze na buduci rok budem moct ist potesit deti aj ja. 8-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marttinsk (11.04.2007 14:52)


11.04.2007 16:37

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Pavuk
 Turista 

Ikona
Hodnotenie: Zlé

Nepodporim akciu pod hlavickou RE, je to smiesne nahananie publicity a popularity, tak ako vsetky jeho akcie... (velke halo z nicoho, teraz to skusa cez charitu a city, kedze jeho akcnost zatial zlyhava)
Akcie podobneho charakteru bezia, aj bezat budu, staci sa opytat. Taketo akcie si mozeme spravit kedykolvek sami...
(vyjadril som si svoj nazor a necakam na neho reakcie, nemam chut diskutovat)


11.04.2007 16:53

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Pre všetkých.

V článku už sú doplnené informácie o časoch a miestach stretnutí v jednotlivých mestách. Taktiež dopĺňame každý deň do článku info a tom ako dopadol ten ktorý deň.

Dnes:
3. deň, streda 11. 4., Považská Bystrica

Tááák a dnešný deň bol fakt úspešný. Motorkári z okolia Považskej Bystrice pekne schovajú do vrecka tých, čo sa boli fúrikovať v Blave a na Záhorí na Veľkokočný pondelok, lebo ich prišlo v pracovnej dobe asi 35, plus mnoho civilistov. Návštevou nás poctil aj Jaro Katriňák, a ešte kým sa o druhej vyrazilo do detského domova, museli Jaro s Rasťom porozdávať veľa podpisov.

Decká v domove podostávali športové potreby, ale podľa zúčastnených ich viac zaujímali motorky a vozenie na nich. No veď niet sa čomu čudovať, povoziť sa na GoldWingu nejde každý deň...

Ak chceš túto akciu podporiť aj ty, môžeš sa zajtra s Rasťom stretnúť o 14.00 na parkovisku pri Partizánskom cintoríne v Martine - Priekope. Znova príde aj Jaro Katriňák a pôjde sa do detského domova v Necpaloch.

Awia
P.S.: Pre tých čo sa zúčastnili, ak máte záujem pošlite niekoľko fotiek z akcie v meste kde ste boli.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Awia (11.04.2007 16:54)


11.04.2007 16:54

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

Do článku priebežne dopĺňam fotky aj informácie...

TTom: keby si lepšie čítal, tak sa dozvieš, že cesta do Číny sa preložila na september

Strive: o 14.00 na parkovisku pri Partizánskom cintoríne v Martine - Priekope

Monty: je to tam už dlho - 21. 4. sobota 13:00 Banská Bystrica (DD Srdiečko, Mládežnícka 34), 17:00 Zvolen – Tŕnie (DD Ratolesť, Tŕnie 90)

Zaujímavé, že všetci máte plno rečí o komercii, ale keď sa išlo po Mikulášskej jazde do detského domova v Bernolákove, sedeli ste asi doma pri peci... Bez telky, bez Rasťa.

Herghott


11.04.2007 17:31

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

na margo rozchadzajucich sa nazorov: ako dlho si budu divaci JOJky pamatat na Rastovu jazdu po domovoch? A ako dlho si to budu pamatat deti z domovov? Takze co ma vacsiu vahu? ;-)


11.04.2007 18:45

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Astacus
 Čoprák 

Ikona

Awia, preco nenapises, ze keby bol dodrzany vcerajsi cas stretnutia, tak tych motorkarov v Trencine by mohlo byt ovela viac a nie len tych 10????
Ak si v tejto veci nestranny, tak dokelu napis pravdu a nie socialisticke castusky. Mna ten vcerajsok osobne velmi stve. :-~


11.04.2007 19:57

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Monty
 Čoprák 

Herghott: Dakujem za info. Asi som to prehliadol. Teraz už plán dávajú aj v JOJ-ke. ;-)


11.04.2007 20:09

Re: Poď potešiť deti v domovoch

choprak
 Čoprák 

Ikona

Naozaj zaujimave citanie :-( Nebudem reagovat na jednotlivcov oni sa v tom ( snad) najdu. Som osobne presvedceny ze ak by som takuto akciu zorganizoval ja ako jednotlivec, vlozil do toho svoje prachy a cas, tak po mne ani pes nestekne a mozem si tak akurat jazdit sam. Tak to bolo aj s mojou snahou organizovat pre vas nieco prospesne tu v BB a to pokracovanie kurzu prvej pomoci, no to som neratal ze ste tu vsetci v tomto okoli velmi vzdelani a taketo sprostosti nepotrebujete. O tom ze mi nepomohli ani zvyditelnit moj prispevok ani nehovorim.
Co sa tyka toho ci to m nejaku vahu a ohlas, jedna nemenovana klinika v BB - lekari a sestry aj s pomocnym personalom ked sa dozvedeli ze idem na tuto akciu zacali sa sami zbierat ze to mam potom rozdelit medzi BB a ZV.
Posledna vec nemusim komercne veci, ale dost pochybujem ze by sa dokazalo zorganizovat takuto kontinualnu snuru po decakoch a okrem darov priniest aj radost - takze fajn ze sa na to niekto dal - seriem na to ci ma z toho niekto prospech, zaujimaju ma ziarive detske oci a aj ked som len posraty zdravotak tak idem a kupim aj z vlastneho.
PS: moj 13 rocny syn mi na tuto akciu povedal: Tato setril som na udicu ale rozbime prasiatko lebo tie deti to potrebuju viac - chlapi neplacu no verte ja som........
Pozdravujem Vas VSETKYCH!!!!!


11.04.2007 20:09

Re: Poď potešiť deti v domovoch

campa
 Veteránista 

Ikona

To je pravda! Herghi to dobre spomenul.
Keď som si pozrel dozadu foto po mikulašskej na jazde do decáku v bernolákove moc nás tam nebolo. Bola možnosť bez komercie...tak ako to je? A také že nevedel som neplatí, aj natalka meškala a adošla tam po nás! :-(((
Poďakujem Rasťovi, a to nepíšem len preto že je kamarát. Dodnes bolo v správach len to že ZLÝ motorkár naburál DOBRÉHO xy....
Tak fakt neviem čo už chcete....


11.04.2007 22:24

Re: Poď potešiť deti v domovoch

jurajbel
 Kávičkár 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Som tu úplne nový, ale nedali mi niektoré reakcie, aby som sa nezaregistroval a nenapísal svoj názor:Dnes sme sa zúčastnili na tejto akcii v Pov.Bystrici - bolo tam okolo 30-35 motoriek - aj historické kusy, aj Goldwin, aj KTM-ka s Jarom Katriňákom. A nikomu nezáležalo, kto tú akciu poriada, prečo, načo, všetci však vedeli, že ideme do Charitného detského domova za deťmi - odovzdať darčeky a urobiť im radosť povozením, prípadne aspoň posedením na motorkách. Do 20 detí aj s pani vychovávateľkami mali úprimnú a ozajstnú radosť z príchodu celej kolóny i z darčekov, ešte väčšiu mali však z nekonečného striedania sa v jazde na motorkách - určite sa povozili všetci okolo Športovej haly v PB. Bol som tam so synom Samkom-9r. - neverili by ste, koľko kamarátov si tam za tú chvíľu našiel. Musel som mu potom dlho vysvetľovať, prečo vlastne detské domovy sú, prečo tie deti nemajú rodičov, prečo sa o ne nestarajú. A dorazila ma jeho otázka: Ocko, môžem tam ísť za nimi na návštevu aj inokedy? Povedal som mu, samozrejme ÁNO !!!! Nestojí vám toto všetko za tú trochu detskej radosti?!?!?! Aj vlastnej, aj tých detí, ktoré tam nie sú dobrovoľne?
Pekná myšlienka, pekná akcia, pekné úsmevy na tvárach všetkých zúčastnených!!!!!
Pridám aj pár fotiek do galérie.


11.04.2007 23:41

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Ahojte. Dnesna akcia v Povazskej bola fakt super. Dakujem kamosi. Zajtra stretko Martin a potom domov v Necpaloch. Kto pride na endure moze sa po akcii zucastnit jazdy po okolitych hvozdoch. Veduci zajazdu majster Katrinak. Uz teraz sa tesim na zajtrajsi den. Caffte


11.04.2007 23:42

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Bajker
 Edvenčr 

Ikona

jurajbel pekne si to napisal :-)
8-)


12.04.2007 8:38

Re: Poď potešiť deti v domovoch

ja sa uz tesim na to v BB :-))) uz som bol aj pozret kde je ta mladeznicka 34, je to dom vedla mladeznickej 84, tak sa nedajte popliest cislovanim , ktore skoro splietlo mna, lebo kukam sak 84 hmm to som inde uplne a je to budova vedla ... je to ako je most pri moskovskej , tam je jediny most, a pod nim je konecna busov, taka otocka len, tak z tade 300 mestrov smerom na radvan od konecnej


12.04.2007 9:50

Re: Poď potešiť deti v domovoch

tomike12
 Kávičkár 

Ikona

18 to zacina v ke takze sa velmi tesim pojdem asi aj do presova.uvidim ci mi to vsak praca umozni.urobim spustu fotografii aby ste sa mohli vsetci pozriet ako to dopadlo :-D dufam ze nas bude dost a urobime detom krasny zazitok na cely zivot :-)))

Upravené 1 krát. Naposledy upravil tomike12 (12.04.2007 9:54)


12.04.2007 10:38

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Fendo
 Kávičkár 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

ja sa snazim zorganizovat nieco pre decka v nasej skolke co VY na to i ked nemam moc dobru motorku no snaha bude zatial to nevyzera moc dobre alle skusim na tom pracovat... >:-)


12.04.2007 11:20

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Enia
 Čoprák 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

ToMawy:
Neviem kolko nas bude v PO, ale viem ze my dvaja s manzelom prideme aj keby lialo.
Teda dve motorky su uz iste. Pride este niekto do PO? A este prosba k Rasťovi
-nešlo by to dat na net trosku skor o ktorej bude zraz v PO?


12.04.2007 20:52

Re: Poď potešiť deti v domovoch

JanciCBF
 Turista 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Dnes som bol s Rastom a Katrošom v Necpaloch v detskom domove.Odporúčam všetkým motorkárom aby sa k nim pripojili, pretože ten pohlad na rozžiarené detské oči stál za to.


12.04.2007 22:13

Re: Poď potešiť deti v domovoch

zeze
 Turista 

Ikona

Pozeram, ze diskusia sa dost rozrastla, uplne vsetky prispevky som necital, ale zopar ludi reagovalo aj na moj skromny prispevok, a preto len dodavam na vysvetlenie, ze proti "RE" nic nemam, dokonca mu ticho zavidim v tom, ze ma odvahu, tah, nervy a schopnosti na to, ze sa zrejme zivi "povolanim" dobrodruha. Tiez mi je jasne, ze takyto sposob zivota musi mat svoju cenu, financnu ci moralnu. Ale to, co predviedol v reportazi z tej saharskej dediny, bola cena, ktora (by) prekrocila mnou prijatelne hranice (osarpana preplnena "trieda" cernoskov, navlecenych v cervenych trickach od RE, zborovo krici ze "dakujeme televizii joj").
Po precitani uputavky na motoride som si na toto okamzite spomenul, a spontanne reagoval.
Jazda motoriek do DD je SUPER akcia, a dokonca som sa uz v roku 1994 pokusil take nieco zorganizovat v ramci jedneho zrazu, a neskor sme taku akciu aj sukromne zorganizovali, takze tie usmevy poznam, a davam vsetkym za pravdu, ze museli mat dobry pocit z ucasti. Ale uplne filozoficky to rozoberat radsej nechcem, pretoze tak, ako sa nam zda, ze deti su nadsene, ze si na nich "motorkari" spomenuli, mozme v nich rovnako vyvolat aj "smutok".

Co ma dviha(lo) zo stolicky, bol TEXT POZYVACIEHO CLANKU a samozrejme slubovana pritomnost TV kamier, ktore z mojho pohladu menia charakter akcie!!! Keby clanok znel v tom zmysle, ze motoride organizuje, vymyslela alebo pozyva na tieto akcie, tak by tam mohlo premnazamna stat ako pikoska, ze tam bude aj Rasto Ekkert (mohol prist trebars aj Kramar s Fialovou, ti su uz fakt vsade). Ak to "vymyslel" Rasto Ekkert, mohlo to byt lepsie (?) spropagovane na webe tv joj?
O zmysle akcie by si mohol kazdy citatel ci ucastnik vytvorit nazor aj sam, a nemusi sa mu v prvej vete vysvetlovat, ze je to akcia prospesna.


12.04.2007 22:53

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Ahojte vsetci!!!!
Den zo dna sa mi zlepsuje nalada.

Tesim sa na Oravu, Liptov, vychod. Super, super, roziarene detske oci vidim ich aj vdaka, alebo hlavne vdaka vam kazdy den a verte robi mi to strasne dobre. Dnes sa mi dostalo tej cti ze som pojazdil s Katrosom a jeho kamosmi pekne endurko v jeho rodnom kraji. Cisty orgazmus, to sa neda slovami vyjadrit. A chcem byt uprimny vcera som napisal, ze firma KTM nie je do akcie zapojena. Od dnes uz je. Po istych problemoch s vyfukom som dnes dostal darom od KTM ladenu tovarensku machrovinku, ale si to vychutnavam!!!!!! Namontoval Rasto Katrinak. Dakujem bracho!!!! Specialne dakujem Jarovi. Je to jeden z najskvelejsich ludi akych som vo svojom zivote stretol. Zajtra ficim na Oravu. Super, super, som unaveny ako macka ale strasne sa tesim. Cafffte a este raz dakujem!!!!! Rasto

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Moderator (14.04.2007 13:25)


12.04.2007 23:14

Re: Poď potešiť deti v domovoch

kmix
 Turista 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

vazeni, kedy inokedy si v nejakej TV v SR v takejto miere spomenu na detske domovy? Byva to tak pred vianocami, ked sa idu vsetci pretrhnut a strkaju im tam neraz zbytocnosti a zvysok roka na nich vsetci kaslu. Alebo ste namiesto toho chceli pozerat na auto prejdene vlakom, niekoho zastreleneho a na zaver infantilne smiesne zvieratko?
a o milimetrovom pozitivnom PR pre motorkarov ani nehovorim.

Ked ste vsetci kritici taki nabruseni, kolko z vas prispieva napriklad na dobreho anjela? Z toho ziadne tretia strana nic nema, setky loove idu rovno ludom, ktori ich potrebuju... Ha?


13.04.2007 0:44

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Žiadam dôrazne zúčastnených, aby sa držali témy. Akékoľvek príspevky mimo tému budú okamžite vymazané. Riešte si to cez súkromné správy!!!






13.04.2007 7:30

Re: Poď potešiť deti v domovoch

karec
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

super Rasto, uz sa tesim az ta lavina dobrej nalady dorazi na vychod ;-) a ze mi zamestnavatel umozni dlhu obednajsiu prestavku :-D


13.04.2007 19:25

Re: Poď potešiť deti v domovoch

r0ssi
 Jogurťák 

Hodnotenie: Dobré

heLLo parta z VK+blizke aj dalekee okolie sa urcite pridaa do DD v BB a v ZV.

dozmotorkovania ;) r0ssi


14.04.2007 13:44

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Pohár trpezlivosti pretiekol v tejto diskusii nebudú žiadne ďalšie hádky!!! Tých ktorých sa to týka vedia o čom hovorím.


14.04.2007 17:28

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Ahojte. Dnes opet nadherne pocasie. V kolone 25 motoriek sme navstivili domov v Liptovskej Porubke. Cakalo 50 deti. Po rozdani darcekov, doniesli aj zucastnemi. Napr. chalani z enduro klubu Vavrisovo venovali 5 tisic korun za ktore podla zelania deti nakupia lopty a osobne dorucia. Potom nasledovalo to na co deti najviac cakaju a tesia sa teda vozenie. Som presvedceny ze na dnesny den budu spominat vsetci zucastneni velmi dlho. Poobede sme v kolone pokracovali cez Podbanske, Strbske do Stareho Smokovca, kde sme pri kofolkach a caji pekne pokecali. Ja som teraz na Bilikovej chate kde prespim. Na poslednom useku bol sneh a teraz moja Katuska parkuje v garazi vedla snezneho skutra. Vsetkym zucastnenym velmi dakujem a vidime sa zajtra o desiatej v Poprade. Caffte Rasto


14.04.2007 19:11

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Hodnotenie: Dobré

takze zajtra vsetci do svidnika 8-)


14.04.2007 21:09

Re: Poď potešiť deti v domovoch

radom
 Turista 

Ikona

Awia, plne s Tebou súhlasím.

Dnešná akcia bola fakt super. Každý by mal vidieť tie rozžiarené oči detí, ktoré nemajú skoro nič. (Potom by sa tu nemuseli mazať žiadne príspevky) Pri pohľade na ne mi určite nebolo všetko jedno.
Som rád, že som sa mohol zúčastniť, dať deťom hračky, povoziť ich na motorke. Ten pohľad na rozradostené deti za to určite stál. Na tento deň určite tak skoro nezabudnú a ani my.
Rasťo - pre Teba jedno veľké Ďakujem.


14.04.2007 22:48

Re: Poď potešiť deti v domovoch

radom Ste super. Vsetci!!! Ja dakujem


14.04.2007 22:54

Re: Poď potešiť deti v domovoch

marcello
 Turista 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

možno trochu off topic ale chcem len povedať že ak ešte bude takáto akcia rád by som sa pridal


15.04.2007 19:52

Re: Poď potešiť deti v domovoch

bizum
 Turista 

Ikona

Ludkovia ma niekto prehlad kde A O KTOREJ je zajtra stretko pred jazdou do KOROMLE?


15.04.2007 20:07

Re: Poď potešiť deti v domovoch

COUNTRY
 Čoprák 

Ikona

Co dodat bolo super, deti stastne a dokonca sa ma nebali, to nebyva vzdy :-))) no asi som bol vcera ten dobry couboy 8-)
Teraz vazne deti mam rad a som stastny ze aspon na chvilu som aj ja mohol na ich tvary vycarit usmev :-))) :-))) :-)))
a dakuje vsetkym co sa zucastnili >:-)


15.04.2007 21:00

Re: Poď potešiť deti v domovoch

pallika777
 Turista 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Dnesna akcia vo Svidniku bola super.Deti sa potesili darcekom a urcite aj jednotlivym jazdam.Som rad, ze sme rozveselili kopec deciek. Pallika. :-)


15.04.2007 21:08

Re: Poď potešiť deti v domovoch

brushie
 Kávičkár 

Hodnotenie: Dobré

prostepalecup


16.04.2007 7:32

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Peter Fischer
Darca Krvi  Turista 
Redaktor
Ikona

Bizum - zajtra je na pláne najvýchodnejší bod trasy - Koromľa. Stretko je o 12.00 na námestí v Sobranciach.

Herghott


16.04.2007 16:14

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Ďakujeme pani Mgr. Martine Kucharskej, riaditeľke DeD Istebné za fotky.

Nájdete ich v galérii k článku.
Awia


16.04.2007 17:15

Re: Poď potešiť deti v domovoch

bizum
 Turista 

Ikona

Ludkovia , prave som dosiel z dnesnej akcie , bolo super. Fotky po uprave a pretriedeni dodam neskor.


16.04.2007 19:45

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Jano73
 Turista 

Chystá sa niekto do Sečoviec? Neviem kde je tá Štúrová ulica.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Jano73 (16.04.2007 19:47)


16.04.2007 22:04

Re: Poď potešiť deti v domovoch

bizum
 Turista 

Ikona

Je to na odbocka z hlavnej ulice, inac pre vsetkych zajtra je zraz pred motorkarskym Pubom Slza na Kochanovskej ulici o 11.00, je to ked ides od Michalloviec za zeleznicnym prejazdom v lavo. Dufam ze som to dobre napisal.
Alebo pozri tento link: wap.kamnapivo.sk/a1d83bd4b9cdfc1228038e68f25b0edd...


16.04.2007 23:21

Re: Poď potešiť deti v domovoch

duskosl
 Turista 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Bol som v nedeľu s partiou zo Starej Ľubovne vo Svidníku. Táto akcia má podľa mňa väčší zmysel ako niektoré motorkárske zrazy. Som rád, že sme sa ukázali aj v trochu inom svetle, nie ako snoby a frajeri. Však tie deti vraj kvôli tej akcii ani nemohli spať, čo sa tak tešili na tento deň. Previezť ich, to bolo to najmenej, čo sme mohli pre nich urobiť a mnohé na tento zážitok určite nezabudnú. A my tiež. Chlapci a babenky , sadnite na mašiny a chodte s Rasťom, ak môžte.


17.04.2007 9:18

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Dnes sú pláne Sečovce. Stretko je o 11.00 v motoklube Slza, motrkári majú občerstvenie zdarma. Príď sa pozrieť! Uvidíme sa tam

Awia


17.04.2007 10:56

Re: Poď potešiť deti v domovoch

karec
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

z prace o tomto case sa neda :-( som sa tesil na zajtra na KE, ale moc dobre to s predpovedou nevyzera :-( www.travel.sk/pocasie/europa/slovensko/kosice.html


17.04.2007 11:40

Re: Poď potešiť deti v domovoch

tomike12
 Kávičkár 

Ikona

no karec to si ma s tou predpovedou velmi nepotesil :-) dufam ze sa meteorologovia poplietli :-D stretneme sa zajtra ke :-P


17.04.2007 20:08

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Takže správa z dnešného dňa: (foto sú už v článku)

V Sečovciach v motopube Slza sa zišlo asi 20 motocyklov. Prvá krátka zástavka bola v miestnej škole, odtiaľ kolóna pokračovala krátkou jazdou okolím do Detského domova. Tu už na nás čakali deti, ktoré sa najprv potešili darčekom. Oveľa viac sa ale tešili na vozenie. Krátku jazdu na dvore detského domova sme s niektorými deťmi museli zopakovať aj viac krát. Potom si nás uctili pohostením, vynikajúcim gulášom a lokšami. Kolóna sa potom vrátila späť do Motopubu Slza. Asi desiati sme si poobede spravili ešte menší výlet do opálových baní. Vďaka všetkým čo prišli, bolo to super.



Zajtra je v pláne návšteva Košíc. Stretko je o 14.00 na námestí osloboditeľov, na parkovisku pred Všeobecnou zdravotnou poisťovňou. Príď sa pozrieť!




Zajtra sa teda vidíme v Košiciach, stretko je o 14:00 takže dúfam, že sa vám podarí prísť v čo najväčšom počte.

Len upozorním na zmenu času stretka v prešove vo štvrtok: 19. 4. štvrtok 16:00 Prešov Stretko pred mestskou športovou halou

Awia

P.S.: Pre tých čo boli dnes s nami v Opálových baniach. Pozrite sa sem nájdete tam aj foto: Dubnícke opálové bane

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Awia (17.04.2007 20:17)


18.04.2007 7:34

Re: Poď potešiť deti v domovoch

trimer
 Čoprák 

Ikona

uk.weather.com/maps/geography/intleurope...

link na zabery z druzice. cca 8-9 snimkov za poslednych cca 12 hod.
da sa podla toho utovrit celkom dobra lokalna predpoved.


18.04.2007 7:45

Re: Poď potešiť deti v domovoch

karec
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil karec (18.04.2007 8:09)


18.04.2007 8:28

Re: Poď potešiť deti v domovoch

mawy
 Kávičkár 

Ikona

.....to jaka haluz bude ked ja tam dodjem na mojom 2Taktrnom prde och boze hanbaaaaa...vy tam poriadne stroje a ja taka prda ale tha MOJA MOJA MOJA.... ;-) :-D
....kto este dojde do PO.....ked neprsi som tam...


18.04.2007 9:06

Re: Poď potešiť deti v domovoch

tomike12
 Kávičkár 

Ikona

zdravim :-D neviete niekto ci sa stretavame aj v takom zlom pocasi na namestie osloboditelov v kosiciach.prosim dajte vediet

Upravené 1 krát. Naposledy upravil tomike12 (18.04.2007 11:28)


18.04.2007 12:05

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Zdravím všetkých. Počasie nám dnes vôbec nepraje. Štatistiky však uvádzajú, že dážď ešte nikdy žiadneho motorkára nezabil. ;-)

Takže dúfam, že prídete aj tak. Samozrejme akcia sa kvôli počasiu rušiť nebude. Vidíme sa na parkovisku.

Awia & Dadi


18.04.2007 17:09

Re: Poď potešiť deti v domovoch

trimer
 Čoprák 

Ikona

takze kosice boli uprsane.
po tom co detiska mali radost v ociach, je mi za nimi trocha smutno.
v dazdi sme mali aj jeden pad, ktory nastastie dopadol dobre, az na par skrabancov na chopriku.
snad sa dostanem aj do presova, malo by vraj byt lepsie pocasie
... teraz uz je

Upravené 1 krát. Naposledy upravil trimer (18.04.2007 17:12)


18.04.2007 17:19

Re: Poď potešiť deti v domovoch

dave
 Kávičkár 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

ja som bol v Istebnom, stalo to za to. myslim, ze decka boli spokojne. ak sa nieco podobne bude opakovat rad sa zapojim. diky rasto a vsetci co ste prisli >:-)


18.04.2007 17:26

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Takže dnešný report:

Dnes motorkárom v Košiciach počasie vôbec neprialo. Pršalo od rána, aj o 14-tej v čase stretka a aj počas návštevy domova. Zlým počasím sa však nedali odradiť desiati motorkári a motorkárky. Žiaľ počas presunu do domova sa zadarilo dvom babám na malom čopríku na mokrej ceste spadnúť. Keďže to bolo v minimálnej rýchlosti zaobišla sa táto nepríjemnosť bez zranenia aj bez vážneho poškodenia motorky. Deti v domove sa na nás samozrejme tešili, darčeky ich potešili no najviac sa tešili na jazdu na motorke. Neprekážal im ani mierny dážď. Motorkári sa potom občerstvili chlebíčkami a vynikajúcimi domácimi trubičkami. Ďakujeme všetkým čo aj napriek počasiu prišli a dievčatám na čopríku prajem už len pohodovú jazdu v peknom počasí ale hlavne bez pádov.


Zajtra je v pláne návšteva Prešova. Stretko je o 16.00 na parkovisku pred mestskou športovou halou. Príď sa pozrieť!

P.S.: Foto z KE doplním do galérky neskôr.


18.04.2007 21:59

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Takže doplnil som foto z KE a ešte ďakovný list od detí z domova v Sečovciach.



18.4 - Košice


Awia


19.04.2007 8:47

Re: Poď potešiť deti v domovoch

tahitan
 Bahniak 

Ikona

budem tam ;-)


19.04.2007 8:48

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Julke
 Bahniak 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Ak sa nemylim tak som Vas vcera videl v telke, bol tam tento choprik nejaky chalos s JOJ-ky na KTM a este som postrehol GS-ko(zrejme ty Awia).
Ale aj tak, vyborny napad pre deti. Este stale od detstva ked okolo mna prejde moto tak ma az zimomriavky strasu. Deti museli byt velmi stastne...


19.04.2007 8:52

Re: Poď potešiť deti v domovoch

karec
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Awia: ze dakujem Dadi za peknu fotku :-)

Dnes sa zial asi z prace pre povinnosti do PO nedostanem :-( ale ak to bude len trochu mozne, tak dorazim ;-)


19.04.2007 13:23

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Strejda
 Jogurťák 

Ikona

Chlapi a baby, tu vam hovorim, ze v Presove dnes bude najviac motorkarov z celej tejto akcie. Tak podte vsetci, kto mozete ;-)


19.04.2007 14:05

Re: Poď potešiť deti v domovoch

karec
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

noo zda sa, ze by som sa nakoniec predsalen z prace mohol dostat ako to je z KE? Ide nejaka skupinka do PO?

KaReC


19.04.2007 18:10

Re: Poď potešiť deti v domovoch

mawy
 Kávičkár 

Ikona

....prave som dosiel z PO a padol myslim rekord v pocte motoriek.......krasne pocasie, parada...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Moderator (10.05.2007 12:33)


20.04.2007 9:32

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

Trošku neskôr ale predsa, doplnil som aj foto z Prešova.

11. deň, štvrtok 19. 4. Prešov

Chlapci v Prešove sa nedali zahambiť. Počasie prialo a tak padol rekord v počte motoriek (75) a prekonali aj Svidník (70) Spoločný výjazd pomohla skoordinovať aj polícia. Kolóna sa najprv presunula do centra priamo pred radnicu, kde zástupcovia mesta odovzdali Rasťovi prešovskú vlajku. Potom sme sa už vybrali do Detského domova. Všetky motorky sa ledva pomestili do areálu domova. Vozenie sa tentoraz nekonalo, pretože na to nebol priestor. Deti si ale prevzali darčeky od JOJ-ky ale aj plyšáky od Tahitan-a a posedeli si na motorkách.

No chalani ma presvedčili tak idem ešte aj dnes do Dobšinej.
Awia


20.04.2007 10:06

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Richie
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Ja keby som aj carovat vedel, tak o 13.00 sa mi nepodari byt v Dobsinej. Ale mozem skusit poslat mojho nezamestnaneho suseda a opytam sa aj dedka s babkou...
Fakt na zaplakanie tie terminy a hlavne cas. :'(


20.04.2007 21:09

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

12. deň, piatok 20. 4. Dobšiná

Na námestí v Dobšinej sa dnes zišlo 10 motoriek aj keď počasie prialo. Okrem Košičanov a Prešovčanov, ktorí boli už na predošlých akciách sa pripojili aj motorkári z Rožňavy. Po krátkej jazde mestečkom sme dorazili do domova plného deti. Po rozdaní darčekov nasledovalo tradičné vozenie po dvore. Deti sa za to motorkárom odvďačili vlastonoručne vyrobenými darčekmi. Potom nás pohostili vynikajúcim gemerským gulášom a koláčmi a po hodinke strávenej v kruhu detí sme sa pobrali domov.

Zajtra je v pláne návšteva Banskej Bystrice a Zvolena. Stretko je o 13.00 na parkovisku pri múzeu SNP v Banskej Bystrici. Príď sa pozrieť!

Awia


20.04.2007 22:32

Re: Poď potešiť deti v domovoch

SSuminko
 Turista 

chlalaniiiiiii.. to parkovisko je tam pri zmrzline?? dole pri zmrzline?? v BB ???


21.04.2007 9:17

Re: Poď potešiť deti v domovoch

scenic
 Turista 

Ikona

Chystate sa niekto v pondelok z BA do DS a Bernolakova? Sice este nie je znamy presny cas a miesto ale teoreticky by sme mohli ist spolu uz z BA...


21.04.2007 9:20

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Ja.


21.04.2007 9:32

Re: Poď potešiť deti v domovoch

scenic
 Turista 

Ikona

Vadim dame niekde zraz rano a pojdeme spolu? Presny cas este dohodneme podla toho kedy bude cas zrazu v DS.


21.04.2007 9:38

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Mne je to jedno. Prispôsobím sa väčšine. 8-)


21.04.2007 17:56

Re: Poď potešiť deti v domovoch

cavte! tak bolo to fajn v BB a ZV 8-) decka sa skoro pobili o motorky, bolo vidiet ze sa im to pacilo a tiez diky vsetkym rychlejsim ,teda urcite vsetkym , ze mi neutiekli a slo sa pohode tempom trial neni cestak :-D


21.04.2007 18:51

Re: Poď potešiť deti v domovoch

woodoo15
Darca Krvi  Čoprák 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Je mi veľmi ľúto, že som dnes nemohol prísť do Bystrice, určite bola skvelá atmosféra a deckám sa to veľmi páčilo. Takže zajtra určite do Štúrova prídem.


21.04.2007 19:16

Re: Poď potešiť deti v domovoch

SSuminko
 Turista 

len tak pre okraj.. :-P :-P :-P chlapi !! ak ste sa o mna bali tak som v poho!! :-D :-D :-D myslim bysticu a to stretko a vyjazd do zvolena..potom akoste ma uz nahali na ceste uz na dobro,tak som sa rozlozil,porozmontoval,a bola to srouba nevem z akej priciny padnuta v komore.. to je taka sprouba a pod nou je tryska.. nevem na co to sluzi,ale som bol rad ze som nasiel chybu.. tak a potom som vas chcel znovu najst.. tak som stopol jedneho ujka.. on na to,ze prejdi tieto kopce ze tvoja moto to zvladne.. tak som siel.. tie kopce boli take ze boli fakt urcene ostrej crosse,a nie simsonu :-D :-D skackal som ako divy,chudak motor,cely lak na motorke od oleja s vidli,lebo mi striekal hydraulicky olej,aj ja som bol cely zaspineny,bludil som tam dobru hodinu,a uz pootom som sa na to vysral.. tak som hladal dalsiu hodinu cestu naspat,a isiel som do bystrice.. potom som stretol znamych na semaforoch,ktory boli tiez na tejto akcii.. tak sa Vam chcem podakovat,hlavne Ujovi Miskovi ;-) ktory mi kupil sviecku,pri prvom zlyhani motorky,a chcem sa aj ostatnym podakovat, ze ma potom pockali na parkovisku,ak to bolo vlastne kvoli mne :-P :-P :-P :-D :-D :-D fajn akcia,len ma mrzi ze som nezasiel do toho Trrnia.. :'( :'( :'( :-( :-( :-( a strasne sa mi pacilo,ta nasa skupina na ceste,taky super pocit ze ma berete ako normalneho motorkara,aj ked mam Simsona. dufam ze Vas ktorych som spoznal este stretnem,a podakujem sa Vam,a dufam,ze este bude daka super akcia kde sa vsetci stretneme.. ;-) ;-) ;-) zdravim Bystricu!!! ;-) ;-) ;-)


21.04.2007 20:27

Re: Poď potešiť deti v domovoch

wolker63
 Kávičkár 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

BB som nestihol tak som palil do Zvolena bolo super


21.04.2007 20:56

Re: Poď potešiť deti v domovoch

oyzo
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

ahojte, mne sa ta akcia v BB-ZV velmi pacila. velmi dobry napad. Deti boli velmi stastné, akurat tie deti v BB boli dost hamblive ale tie deti v druhom domove boli fakt super.
SSimon667 - skoda ze sa ti tvoja masina kazila a som si isty ze sa s tymito super chlapmi stretnes niekde na zraze.
minko - tie decka si uplne dostal :-)
Bodaj by bolo takychto akcii na slovensku viac.


21.04.2007 21:36

Re: Poď potešiť deti v domovoch

mPershing
 Skútrista 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

V Trni som bol najmensi ci uz postavou, ci uz motorkou, alebo obsahom 50ccm (skutrom, hehe) (ak nepocitam deticky...).
Tiez reklamne akcie typu RE & JOJ nemusim, ale ked som videl tie deti... neubranil som sa slzam... Bolo vidno, ze sa im to pacilo.
Bol, som tam komarik medzi slonmi... Nieco som aj nafotil, ak by bol zaujem, tak foto niekde uploadnem. Majte sa krasne!

nejake preview foto na www.scooter-tuning.sk/forum/viewtopic.php...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil mPershing (21.04.2007 22:15)


21.04.2007 21:48

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

13. deň, sobota 21. 4. Banská Bystrica, Zvolen

Dnes bola veľmi vydarená akcia s viac ako 30 motorkami. Aj dnes prišiel akciu podporiť Jaro Katriňák. Po prvý krát prišiel aj niekto na trialovej motorke a preskakoval motorkárov. Deti mali z tejto show veľkú radosť a následne sa aj na motorkách povozili. Viacerí motorkári doniesli aj nejaké hračky a domu a porozdeľovali ich deťom. Opäť raz vydarená akcie, jeden detský domov v Banskej Bystrici a vo Zvolene ďalší.

Zajtra je v pláne návšteva Štúrova a Hurbanova. Stretko je o 11:00 na námestí sv. Trojice v Banskej Štiavnici. Tam začne jazda do Štúrova (DD 13:00) a odtiaľ do Hurbanova (DD 16:00). Príď sa pozrieť!

Awia


21.04.2007 22:16

Re: Poď potešiť deti v domovoch

SSuminko
 Turista 

mPershing: citil som sa podobne v BB.. :-D :-D ked som tam prisiel.. som sa hambil ze ci sa mam pozdravit alebo co.. :-} :-} :-} skoda ze mi motorka odisla uz skoro pti trni,aj ked som to nenasiel,ale pokusal som sa.. by sme zistili kto bol najmensi :-D :-D :-D


21.04.2007 23:37

Re: Poď potešiť deti v domovoch

mPershing
 Skútrista 

Ikona

SSimon667: Sak ak sa ti da, pridi do BS okolo 10:30 :-)))


21.04.2007 23:55

Re: Poď potešiť deti v domovoch

SSuminko
 Turista 

sak rozmyslam,o Stiavnici.. len to je skoro..a na otocku sa mi neoplati prist.. lebo to je dost dlho..


22.04.2007 7:45

Re: Poď potešiť deti v domovoch

oyzo
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

nemate este niekto fotky z BB,ZV ? aj vacsie mnozstvo ze by ste mi to poposielali aj cez ICQ niekedy, dakujem zabudol som si fotak kua


22.04.2007 9:21

Re: Poď potešiť deti v domovoch

SSuminko
 Turista 

inka chalani aj ja by som chcel dake foto z BB.. hodim aj ja Icq.. dik ;-)


22.04.2007 11:07

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Je mi luto ze som v BB nemohol byt. Stepujem este stale v Kosiciach... Nabuduce urcite pridem. Tak dufam, ze to nie je posledna akcia...


22.04.2007 13:03

Re: Poď potešiť deti v domovoch

mPershing
 Skútrista 

Ikona

Prave som sa vratil z Banskej Stiavnice, na namesti bolo zo 20 -25 motoriek...
Pozri obrázok


22.04.2007 20:34

Re: Poď potešiť deti v domovoch

woodoo15
Darca Krvi  Čoprák 

Ikona

Dnes bolo super počasie, ktoré sa určite podpísalo pod hojnú účasť motorkárov. Ja si osobne myslím, že to stálo zato,vidieť tie rozžiarené oči detí. Bodaj by takých akcií bolo viac.


22.04.2007 20:48

Re: Poď potešiť deti v domovoch

scenic
 Turista 

Ikona

Uz sa vie ze kedy a kde zajtra v DS????


22.04.2007 21:40

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

14. deň, nedeľa 22. 4. Štúrovo, Hurbanovo

Dnešná jazda začala v Banskej Štiavnici, kde sa ku Rasťovi pripojilo asi 25 motorkárov. Postupne sa počas cesty pridávali ďalší až ich bolo v Štúrove rekordných 85 motoriek. Predviedli sa aj deti na krosových motorkách a bola pripravená aj ukážka supermota. Motorkári doniesli vlastné darčeky, sladkosti a keďže ich bolo veľa deti sa dosýtosti povozili. Niektoré vraj aj desať krát. Bola to najdlhšia etapa cca 250km.

Zajtra je v pláne návšteva Dunajskej Stredy a Bernolákova. Stretko je o 11:00 na námestí v Dunajskej Strede. Tam začne jazda do Bernolákova (DD 14:00) Príď sa pozrieť!


23.04.2007 7:48

Re: Poď potešiť deti v domovoch

choprak
 Čoprák 

Ikona

Akcia v BB a ZV bola uzasna, bol to i pre mna znova silny zazitok. Rad by som sa tomuto cestou kedze nebola ina moznost / vsak RE!!! :-(((((( / podakoval za darceky, ktore poslali lekari, sestry a sanitarky zo starej nemocnice kde pracujem. Pomahaju denne nasim pacientom a popri tom si nasli cas a volu prispiet aj na tuto akciu. KOLEGYNE a KOLEGOVIA VELKE DAKUJEM ZA DETI, potesili ste ich!
Mato Dubnicek


23.04.2007 8:16

Re: Poď potešiť deti v domovoch

sanria
 Čoprák 

Ikona

V BB a ZV bola skvela akcia. Deti boli aspon na chvilu stastne a to je najdolezitejsie. Ten motorkovy "kolotoc" v Trni bol vyborny. Vdaka vsetkym zucastnenym. Verim, ze sa na podobnych akciach stretneme a este v hojnejsom pocte.


23.04.2007 11:33

Re: Poď potešiť deti v domovoch

fenixone
 Edvenčr 

Ikona
Hodnotenie: Dobré

Ja som bol tiez f BB a ZV a bola to fajna akcia!!
Skoda ze nas chalan na Simsone opustil hehe
videl som ho potom vecer v BB okolo 20:30 :-D


23.04.2007 13:21

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Posledná info:
Bernolákovo, Trnavská ulica, DD Nádej: 14:30 hod.


23.04.2007 13:38

Re: Poď potešiť deti v domovoch

SSuminko
 Turista 

fenixone- moze byt :-D :-D


23.04.2007 20:49

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Tomáš Hajduch - Awia
Darca Krvi  Edvenčr 
Správca
Ikona

15. deň, pondelok 23. 4. Dunajská Streda a Bernolákovo

Tak dnešný deň sa úspešne skončil celý cyklus návštev Detských domovov. K Rasťovi sa dnes pripojilo 15 motorkárov a navštívili dva detské domovy v Dunajskej Strede a Bernolákove. Mnohí motorkári doniesli deťom darčeky a boli aj obdarovaný. Okrem toho na nich čakalo aj drobné občerstvenie a prehliadka detského domova. Nechýbalo obvyklé vozenie detí, ktoré bolo ako tradične zlatým klincom programu.

Počas 15. dní Rasťo navštívil spolu s motorkármi z jednotlivých regiónov 22 detských domovov. Akcie sa zaobišli bez nepríjemností nehôd, alebo dokonca úrazu. Počasie motorkárom, ale hlavne deťom prialo okrem Košíc, kde pršalo.

Awia

P.S.: Pripravíme článok o celej akcii, zhodnotenie + galériu foto (môžete posielať aj vy ak ste tak už nespravili) Rasťo prisľúbil aj jednotlivé reportáže z JOJ-ky



23.04.2007 21:23

Re: Poď potešiť deti v domovoch

scenic
 Turista 

Ikona

Awia mala oprava, v DS bolo 5 motoriek vratane Rasta a v Bernolakove 9. Ale deticky sa nam aj pri takej slabej :-( ucasti podarilo potesit :-))) . Aspon dufam.
Poslal som do redakcie link kde si mozete stiahnut fotky do galerie.


24.04.2007 10:12

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Hodnotenie: Dobré

Akcia v BB a ZV bola super, tak ma to navnadilo že som absolvoval aj trasu do Štúrova a Hurbanova. Krásny výlet spojený dobrým skutkom = vydarená akcia. Radosť tých deti sa nedá opísať . Pozdravujem chalanov z ZC, Hliníku a aj Kuchta išlo sa mi s Vami SUPER.


24.04.2007 17:14

Re: Poď potešiť deti v domovoch

RHKS
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

...tu je par fotiek z BB a Trnia...
[img]img337.imageshack.us/img337/2151/p4210009vw5.jpg
img441.imageshack.us/img441/9203/p4210011hc4.jpg
img383.imageshack.us/img383/944/p4210015xz5.jpg
img413.imageshack.us/img413/503/p4210018gi6.jpg
img373.imageshack.us/img373/1905/p4210022wr3.jpg
img186.imageshack.us/img186/5687/p4210025sd8.jpg
img482.imageshack.us/img482/2747/p4210026rs4.jpg
img253.imageshack.us/img253/2411/p4210028ih4.jpg
img294.imageshack.us/img294/3280/p4210029ly0.jpg
img444.imageshack.us/img444/3794/p4210031ww9.jpg
img352.imageshack.us/img352/6290/p4210036vr0.jpg
img253.imageshack.us/img253/4079/p4210037of6.jpg
img341.imageshack.us/img341/8306/p4210038vm6.jpg
img248.imageshack.us/img248/2691/p4210043hh0.jpg
img371.imageshack.us/img371/7176/p4210045xo1.jpg
img399.imageshack.us/img399/7475/p4210047rs9.jpg
img461.imageshack.us/img461/5444/p4210050lr5.jpg
img341.imageshack.us/img341/7860/p4210052by4.jpg
img248.imageshack.us/img248/2967/p4210053sc3.jpg
img393.imageshack.us/img393/6786/p4210054uf4.jpg
img441.imageshack.us/img441/8579/p4210055su1.jpg
img480.imageshack.us/img480/815/p4210059ae4.jpg
img362.imageshack.us/img362/6390/p4210063gf8.jpg[/img]
...sorrac ze az teraz, skor som nestihal. Nedaval som vsetky, kto chcete, napiste poslem...


24.04.2007 17:32

Re: Poď potešiť deti v domovoch

cygno
 Kávičkár 

Ikona

Nechcem sa hadat a ani uz nechcem vyjadrovat svoj nazor na tuto akciu (svoj limit som uz vycerpal), ale rad by som vyjadril svoj nazor na sposobenu detsku radost. Pokladam za absolutne nezodpovedne vozit deti na motorkach bez prilby. Ani na jednej fotke som si nevsimol, ze by niektore z deti malo aspon cyklisticku prilbu. Mozete hovorit o stasti, ze sa doteraz nic nestalo. Nabuduce ked sa budete hrat na dobrych ludi, siriacich osvetu o motorkaroch a detsku radost aspon zabezpecte aby si tie deti osvojili nejake zakladne bezpecnostne navyky (na motorku sa bez prilby neleze) a takisto minimalnu bezpecnost pre tie deti aby sa radost nezmenila na nieco ine. :-((((((


24.04.2007 17:49

Re: Poď potešiť deti v domovoch

Kristián Tino Dudík
 Kávičkár 

Ikona

Presne tak, spadne vam decko z masiny a mate problem.
A ked sa mu nebodaj nieco vaznejsie stane....odhliadnuc od toho, ze malemu/malej mozete znicit zdravie, bude to zase riadne promo pre motorkarov.....


| 1 2 3 4 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.

PC verzia motoride.sk

© Copyright 2001-2024 Motoride.sk | ISSN 1336-6491 | info@motoride.sk | Podmienky poskytovania služieb. | RSS:
Obsah stránok MotoRide.sk je chránený autorským zákonom. Kopírovanie v akejkoľvek podobe bez súhlasu je nezákonné.
Počet návštevníkov Dnes: 206232 | Včera: 237354